30/4 - 10 [Sötungen! ♥]











världens sötaste Liam :]


30/4 - 10 [En ny header]





Tänkte att det var dags att byta ;) Vad tycker ni? hiss eller diss?



30/4 - 10 [Fredag :D]





Hej hopp ! :) Dagen har gått ganska snabbt (Y) Vi hade idrott prov på morgonen & det gick helt okej. Sen efter någon lektion så hade vi matte & det gick sådär.. Blev jätte ledsen efterått. Men jag vet inte vad jag fått mer en att det gick skit dåligt på B delen denna gången O.O Och det är jue VG & MVG. Och nu hoppas jag/önskar jag som bara den att det gick bra på A-delen & att jag får G. Annars blir det tyvärr så att jag får göra omprov & det skulle inte vara kul! För det första så är det för mycket i skolan som jag måste tänka på så jag vill inte ha något omprov igen i matten! -.-' Och nästa vecka har vi spanska prov.. Och jag måste plugga :P Och juste ;o Nästa vecka ska jag jue göra min jordgubbstårta O.O' Vad jag önskar att det kunde vara sommarlov nu..



29/4 - 10 [Prov]



Eftersom att jag har 2 prov imorgon så pluggar jag som sagt på det, men hade tänkt göra det på ett annat sätt också ;P Ska snart också göra lite matte tal & sånt.

HLR = Hjärt & lungräddning
ABC = Andning,blödning,Chock

Hjärt & lungräddning = när personen inte har någon puls.

Mun till mun anding = när personen inte har någon anding. Djupa & jämna andetag 12-15 ggr per minut.

När man ska påbörja hjärt & lungräddning så måste man veta säkert att personen inte har någon puls. Är man ensam ska man göra 30 kompressioner och 2 snabba inblåsningar. Takten ska vara 80-100 kompressioner i minuten. Kontrollera efter var fjärde omgång om du kan känna pulsen.

En blödning måste stoppas så fort som möjligt m.m
'

Finns massa andra saker det står om som jag skulle kunna skriva.


MATTE:
propotionella när det är ett rakt stärck t.ex. när priset ökar samma hela tiden.
x axeln & y axeln..
kan sätta kordinaterna
tabeller & diagram
K = 250 +2 gånger min/kostand


Jag hoppas verkligen att det går bra imorgon :'o

Och så har vi so läxan som handlar om FN & säkerhetsråddet & sånna saker..


 


29/4 - 10 [Bloggpaus tyvärr :(]









Hejsan! Måste tyvärr meddela att jag tar en paus på bloggen. Hinner knappt uppdatera mycket längre då skolan tar sin tid och då menar jag inte bara lite. Vi har 2 prov imorgon & nästa vecka har vi spanska prov & sen näst nästa har vi HK(hemkunskaprov) & så har vi dessutom so läxa tills imorgon & no läxa tills på måndag & ja det är sjukt mycket nu :s Så jag tänker kämpa i skolan & tänka på det & sen också fåglarna,musiken & fotografering i helgen kommer det nog bli. Just nu känner jag att jag vill klara detta.



28/4 - 10 [You are loved]





gillar låten :)



28/4 - 10 [See you again :)]








27/4 - 10 [Say what you feel]







Imorgon är det onsdag & den dagen då vi slutar tidigt :o Och jag älskar verkligen onsdagar dock så är det torsdag dagen därpå & jag HATAR torsdgar så det är inte så jätte kul -.-' Men sånt är tyvärr livet..¨

Last Nightmare..



27/4 - 10 [Suck för dagen]





Tjenixen på er ;) Måste bara säga att dagen har varit bra & dålig på vissa sätt. Först så hade vi elevensval & då övade vi till fysik provet för vi fick det av Åsa (våran mattelärare). Och sen direkt efter hade vi no prov & jag kände mig nervös som bara den :s Och sen så gick det väl ganska bra på provet. För dom sista frågorna var svåra. Så jag skrev det mesta jag kunde. Men jag är super deppad :( För ifall jag bara får G på det här No provet kommer jag bli riktigt ledsen & besviken pga jag övat sen praon började så det är jue länge sen. Så då kommer jag känna mig grymt besviken :/ För jag kämpade verkligen den här gången mer en vad jag någonsin gjort på ett No prov. Men livet är väl tyvärr sånt. Och på fredag har vi idrott & matte prov :o Måste plugga!

Och annars har dagen varit ganska kul :) Författaren som vi har besök av på skolan kom till våran klass 8c & pratade lite. Sen skulle vi drömma oss bort i våran egna lilla värld & berätta om en berättelse. Och då fick vi gå ut i solen & sätta oss ner & drömma x'd Och vet ni vad? Det var super roligt &enkelt :) Jag var redan borta i min egna lilla värld & skrev ner lite saker. Tyvärr blev jag väckt ur min dröm vid: Plötsligt råkar jag välta en sten när jag tänkte & den slog i en annan sten ^^, Haha ni fattar nog inget men det var bara den sista meningen jag hann komma till x'd Och vi har fått i uppgift att skriva en berättelse eller så om våran "värld" och ge/skicka den till henne och det ska göras om 3 veckor :P



27/4 - 10 [2 vår blommor]







Hej ^^ Vaknade vid 6 idag. Kunde inte sova något mer & så hade jag vaknat vid 2 för jag tappade andan :s Kunde inte andas & vaknade från min dröm & kände att halsen var torr som bara den. Läskigt var det. Men det ordnar sig alltid. Gick & drack vatten & sen blev det bättre. Och nu har jag övat på fysik provet med :) Gjorde et igår också. Hoppas verkligen på det bästa för det här kapitlet är så roligt (Y) Handlar om ljus & det älskar jag ;)

Och sen efter att fysiken är avklarad så är det dags att öva till både matten & idrotten som är tills på fredag O.O Känner att den här veckan är riktigt jobbig.. Men jag tänker kämpa på :] Hoppas ni har det bra!♥



26/4 - 10 [This Is my life my friend]







2 vår bilder..



26/4 - 10 [Destiny changing..]





Tja :) Dagen har varit super (Y) Och som rubriken lyder: Ödet ändras eller ödet ändrades idag. Och som sagt det hände en sak som faktiskt ändrade situationen till det bästa eller hur man ska förklara :] Och jag hoppas på en sak jätte mycket & önskar mig en sak jätte mycket..♥

Och så har jag pluggat till fysik provet som är tills imorgon. Ska göra det sen också. Vill jue liksom få ett super bra betyg på det här området, då jag övat som bara den.

Och vad vore igentligen livet utan vänner? INGET! ^^



26/4 - 10 [Måndag morgon]







25/4 - 10 [Don't give up..]





Halloj ^^ Dagen har varit rätt okej faktiskt. Gick en lång promenad & fotade massor & så har jag spelat Super Mario & massa annat. Och pluggat till fysik provet som vi har på tisdag. Och ja som sagt imorgon är det måndag,ny vecka & nya problem & bekymmer & sånt man måste ta itu med. Men allt ordnar sig :) Även fast jag inte direkt längtar tills på torsdag :s Fråga mig inte men jag HATAR torsdagar. Händer alltid dåliga saker den dagen jag lovar. Men bästa dagarna är helt klart onsdag & fredag :] Och jo förlåt för den dåliga uppdateringen. Det har bara blivit massa bilder dom senaste dagarna, men har haft annat för mig. Ska försöka förbättra mig. Ha det bra (Y)



25/4 - 10 [Vår väder]











25/4 - 10 [Along the river..]







God morgon! Hänt mycket under helgen. Och idag kommer det hända en massa annat skoj också :]

I love to taking photos and to sing..



24/4 - 10 [Super härligt väder!]











24/4 - 10 [Ny header]





Vad tycker ni ? :) Gjorde ett par ändringar så nu är jag mer nöjd med den en vad jag var innan!



24/4 - 10 [Kommer snart..]





Tjenixen ! Vaknade för 2 timmar sen ungefär x'd Och gjorde en ny design som jag inte vet riktigt om jag är nöjd med & om den ska komma upp på bloggen. Men ifall jag jag nu har den på bloggen så får vi se om jag inte gör en ny lite senare. För jag är SÅDÄR nöjd med den. Och idag hoppas jag på att det händer bra saker. Det är iaf fint väder för en gång skull. Så alla ni därute ha en underbar lördag (Y)



23/4 - 10 [Helg äntligen!]





Tjena på er alla underbara människor :] Nu är det äntligen helg & det är helt underbart (Y) Men ska plugga till fysiken,idrotten & matte proven som vi har till nästa vecka :o Kul va? Suck, varför så många prov på en vecka för ? O.O Och sen veckan därpå har vi också ett prov tror jag & sen veckan därpå & ja typ prov alla veckor tills sommarlovet ungefär -.- Men det är jue bara 7 veckor kvar så. Men ska ta & lyssna på musik nu så ;) HA DET GÖTT!



23/4 - 10 [2 mån kvar tills jag fyller 15]









Godmorgon! Idag är det fredag den 23 april & 2 månader kvar tills jag fyller år. Sjukt roligt :] Och så är det som sagt fredag i dag & snart helg. Och jag tror att idrotten iag kommer vara hemskt tråkig :( Hoppas vi inte ska ha orientering nu idag för ifall vi har det kommer jag nog längta tills vi slutar. Har aldrig varit bra på kartor x'd Men sånt måste man tyvärr göra för att få godkänt. Men sen finns det jue massa andra roliga lektioner idag som tur är ;)

Och jag har 3 bilder som jag gillar mest & kommer anmäla 1 utav dom :) Så sen får vi se vad som händer. Btw drömmde jag om att jag kom 2 i foto tävlingen & natta vann. Och av någon anledning så blev jag typ skitledsen & var arg på mig själv för att jag inte tog någon bättre bild av alla mina snart 11.000 bilder. Hm, konstig dröm eller hur? Iallafall i helgen så ska jag ut på långa promenader (hoppas jag, vädret måste vara fint) Och sen fota massor ;D Och spela Super Mario m.m..





22/4 - 10 [Beslutsångest]





Hej på er ! Just nu har jag ett litet problem :o Vi har som sagt en foto tävling på skolan & jag vill jue såklart vara med men jag vet inte vilken bild jag vill välja. just nu har jag 8 stycken som jag gillar & kommer välja 2 stycken till. Sen måste jag helt enkelt bestämma mig för en bild som jag ska skicka som mitt bidrag. Och det kommer kännas pirrigt ! Vill så gärna vinna :o Det hade gjort mig otroligt glad. Men jag har faktiskt en känsla av att jag nästan vet vem som kommer vinna.. Men jag avslöjar inte vem/vilka jag tänker på (a) ;)

SUPERMARIO (Y)



21/4 - 10 [Några hästbilder]











21/4 - 10 [Love,Hope,Trust]





Hejsan! ^^, Dagen har varit ganska bra? Det gick faktiskt ganska bra på matte provet den här gången :] Så nu har jag G i matte bra va? Jag är HAPPY(Y) Hehe x'd Annars har skoldagen varit ganska seg men endå inte? Kanske den första lektionen som var engelska, den var värst. Varför? För det var tråkigt -.-' Och dom andra lektionerna var bra. Natta & Issa hängde med mig hem idag & sen gick vi till GinaTricot & jag köpte klänningen som jag sett på TV igår :] SNYGG som bara den enligt mig ;) Ska ha den på Anelis&Annas bröllop, det har jag bestämt (Y) Och vad mer har hänt idag? Jo, varit lite ledsen idag men eftersom att jag inte kan göra något åt det så är det bara att kämpa på & försöka glömma det..?

Men ska plugga lite snart. Ska plugga spanska,engelska & So. Och kanske lite idrott & fysik om jag hinner.. (a)



21/4 - 10 [Det snöar i april?]





Godmorgon! Vet ni vad som är värst att vakna till på morognen en april morgon? Jo att det snöar :s Helt sjukt! Jag fattar inte hur det kan göra det men ja det gör det. Och det är inte kul. Jag vill gå i kjol,skjorts,linnen & klänningar. Inte i byxor & massa sånt O.O Suck, blir iritterad. Men idag så blir det att fixa det med matten & sen så ska vi se hur dagen blir. Slutar iaf tidigare idag & det är gött det! (y)



20/4 - 10 [Kväll & bilder]









20/4 - 10 [Fototävling i skolan]





Hej på er! Pluggat lite so x'd Och kom hem från skolan för någon timma sen kanske? Dagen har varit helt galet rolig. Först hade vi Elevensval & det med matten & imorgon ska jag ha omprov från ett gammalt kapitel. Och denna gången så SKA detta gå super bra! :] Och jag känner mig inte sådär nervös som innan så jag hoppas det går vägen imorgon. Jo, vet ni? :/ Jag tror jag har prov stress. För på provet så hade jag ganska många fel & sen när Åsa pratade med mig så kunde jag allting :S Och hon/natta/jag var lite förvånade över det. Efter det hade vi No & sen data. Och på hållan så gick jag & natta ner ditt i typ 3 min, sen gick vi hem till mig & åt tårta & spelade Super Mario ;D Och efter det sprang vi tbx till skolan & då hade vi So & det var en ganska bra lektion? Efter det hade vi spanska & jag & natta fick typ något skrattanfall eller nåt ? O.o Jag & natta går in till spanskan & ser att vi har vikarire & jag exploderar i skratt & natta med. Sen försöker vi hålla oss så gått det går men vi är helt röda i ansiktet & fattar inte ens vad vi skrattar åt ? x'd Haha, snacka om sjukt! Men sånna dagar finns jue. Spanskan gick iaf super! :) Juste vi har en fototävling i skolan. Glömde nästan skriva det O.o Fast rubriken stog där. Och jag ska självklart vara med i den :D Dock har jag beslutsångest :( Kan inte välja..

Men nu ska jag ta & hitta något att äta & sen lyssna på musik & efter det plugga fysik & idrott. Vi har förresten 3 prov nästa vecka -.-' Så det gäller att plugga nu.




20/4 - 10 [Tisdag,nervös..]





Idag är det tisdag & jag ska fixa en sak i skolan idag :o Och är nervös inför det. Men när det väl är fixat så slipper jag bekymmra mig om det iaf. Snart ska jag iaf hämta natta & sen så är vi i skolan snart. Och det är jue ganska kul ;P Hoppas ni har det bra (y)



19/4 - 10 [Oups inte bra! :o]





Tjena! Märker att jag inte bloggar så jätte mycket nuförtiden. Har tappat lusten & skolan/frittiden är det som kommer i första hand. Jo vet ni ? x'd Känner att jag blivit beroende av att spela Nitendo "Super Mario"! Och så hände en liten knasig sak idag med, tur att jag är den som faktsikt kan datum & sånt (a) Vem vet vad som annars hänt ? :o Höhö! Nåväll ni får stå ut med ett sisådär meningsfullt inlägg. Jag har inget & skriva om känns det som :/ Några förslag kanske?




19/4 - 10 [Dagens händerlser! :)]





Hej :) Det har hänt sisådär mycket idag. Liam hade sovit över hos oss så på morgonen så kunde han inte till dagiset pga han varit sjuk & var det på morgonen med :/ Men idag på skolan så var det tråkigt/roligt & det gick snabbt. Och inatt drömmde jag som sagt en otroligt underbar dröm :o Som gjorde att jag log hela tiden idag. Men nu ska vi snart äta. Hejdå!



19/4 - 10 [Ny skolvecka]





Godmorgon :] Vaknade för någon timma sen & väntar på att klockan ska vara 8 så att jag kan gå till skolan/gå & hämta natta vid bussen. Ny vecka & nya tag! Och jag är taggad inför den här veckan. Ska verkligen kämpa till 100% alla dom veckorna som är kvar nu innan sommarlovet. Och så måste jag göra ett val som blir min framtid :o Men hoppas ni alla har en härlig vecka (y)



18/4 - 10 [Ganska slapp dag]





Hej på er ! :) Det har varit en ganska lugn dag idag. Inte gjort så mycket alls. Skrev lite på svenska uppsatsen & så har jag pluggat till fysiken. Ska plugga lite idrott sen senare också. Imorgon är det skola igen. Helgen har verkligen gått jätte snabbt :o Och jag har spelat Super Mario ganska mke x'd Haha så kul med ett gammalt fungerande Nitendo ;) Och juste, jag har 2 valmöjligheter & jag måste välja det rätta & det som känns bäst ;/ Och det är om jag ska flytta till Skövde eller inte. Men jag vill inte flytta ifrån mina vänner.. Och isånafall så får det bli såhär: Jag stannar kanske i vetlanda & går färdigt 9.an. Sen så går jag på media i Nässjö & får åka 30 min ditt varje dag. Jobbigt för jag hatar att åka buss -.-' Och sen när jag ska läsa vidare efter gymnasiet så får jag åka till Jönköpng vilket tar ca 1 timma? Och efter det får vi se vad som händer. Vad jag jobbar som & ja ni fattar. Och sen så kanske så flyttar vi till ett hus här nästa år någongång :] Och då ska jag även bygga en stor bur till fåglarna så dom kan flyga runt hur mycket dom vill. Och då bor jag kvar här.

Men till det andra problemet.. Eller det är inte direkt ett problem x'd Jag ska nog sälja Twix & Snickers. Och när jag gjort det så köper vi en hona till Kico. Och då startar jag upp min fågeluppfödning som legat nere i 2 år nu :) MEN, jag kommer sakna dom otroligt mke :( För Twix & Snickers är otroligt fina & underbara & trotts att dom kan vara jobbiga som tycker jag jue om dom endå. Nåja, allt löser sig väl tillslut. Men jag måste spara ihop till en fågel :o Det kostar typ 500-600:- för en sån där Rosenhuvad dvärgpapegoja som jag vill ha. Ganska dyrt men sånt är livet. Men det går nog bra x'd

Och om 2 veckor så har vi idortt & fysik prov. Jag tror det kommer gå grymt bra på mitt fysik prov ! :) Sen vet jag inte riktigt hur det går med idrotten, men det gäller bara att kämpa på (a)



18/4 - 10 [♥Bilder♥]











18/4 - 10 [Några bilder;)]









18/4 - 10 [Nu gäller det att kämpa!]





Godmorgon på er :] Drömmde ett par konstiga drömmar som handlade om min dator & sen att att jag skulle flytta till Skövde & massa knasigt O.o Men vi ska nog flytta till Skövde. När vet jag inte, men någongång detta året om vi har tur. Och isånafall hoppas jag att det blir på sommarlovet för det vore segt & börja 9.an här & sen flytta en vecka senare -.-' Bättre &  flytta på sommaren isåfall. Och idag så ska jag :

*Plugga
*Spela Super Mario x'd
*Gå ut på en promenad! (ett måste)
*Göra en tårta
*Duscha
*något mer? :o



17/4 - 10 [Update ;)]





Dagen har varit ganska tråkig, men det har hänt bra saker endå :) Vårat jätte gammla Nitendo funkar, dock är dom dära joystickerna ganska så utslitna så vi får se hur det går. Det gör ont när man trycker & spelar iaf ;o Men kul är det. Gillar "Super Mario" :') Bästa spelet någonsin om ni frågar mig. Fast eftersom det var flera år sen jag spelade sist så kan jag ingenting x'd haha! Imorgon så ska jag göra en tårta & sen kanske ut & gå. Hoppas bara att det blir fint väder. Ha det bra (y)



17/4 - 10 [Massor med bilder]











17/4 - 10 [Om det bara går vägen]








Hej på er ! :] Måste bara få skriva av mig dom känslorna jag känner nu. Inte för att jag är ledsen eller något. Det är bara det att. Brukar ni inte bli trötta på att alla ska säga vad du ska bli & sånt? Om du vill bli något så säger någon: Men åh, vad svårt varför ska du bli det, bli det istället :s Och det gör mig faktiskt förbannad. Jag vill bli fotograf & jag SKA bli det. Jag kanske ska starta ett företag & lyckas med det & gå i media & kämpa. Om det är detta jag brinner för varför ska någon säga till mig att det är för jobbigt för mig & få mig att tappa glöden & det ? O.O Självklart ska INGEN få göra så. Så från & med nu så skiter jag fullständigt i vad någon säger till mig om vad jag ska bli. För i slutändan så är det jag som väljer, detta är mitt liv & det är jag som lever det, INTE DU! Och för er som vet att ni inte gjort nått behöver inte ta åt er ;) Det finns faktiskt bara 1 enda person som är på mig om detta (säger inte namnet) och det är den personen som jag tänker förklara för att det är jag som bestämmer över mitt liv & om jag vill bli fotograf så är det väl min egna sak & möjligthet eller hur?

Oj, det blev en lång text men endå :o Ibland måste man bara få skriva av sig helt enkelt. Dagen har börjat ganska så segt & tråkig. Vädret är dåligt & molnigt :( Men vi ska se om det går att fixa det där spelet & sen har jag pluggat lite med. Ska göra det sen också. Hoppas ni har en trevlig lördag (y)



17/4 - 10 [Lördag! :)]





Nu är det lördag, den bästa dagen på hela veckan :] Och idag ska jag göra ganska mycket har jag bestämt. Har pluggat matte & svenska & ska plugga till fysiken & idrotten lite senare. Och förhoppningsvis så ska vi till kolonilotten idag (y) Och såklart fota massa & sen ska jag göra en hel del andra saker.



16/4 - 10 [Kväll]





Hejsan! ^^ Dagen har varit ganska bra. Fast skoldagen var rätt så seg & det kändes som att den aldrig skulle ta slut. Men det gjorde den såklart & jag fick en lust att spela på vårat gammla Nitendo, men det går inte för en utav sladdarna är borta & det är otroligt gammalt så det blir nog inget utav det :( Tråkigt då det är grymt skoj & spela gammla "Super Mario". Men som sagt så är det helg igen & jag har ganska många planer jag ska hinna med. Jag måste plugga på mycket saker,göra en tårta,gå på promenader & FOTA! :) Och nu måste vädret vara fint annars blir jag riktigt besviken. Apropå besviken så är jag faktiskt besviken på en person :o (men inget jag skriver om här) Och jo vet ni? :] Vi började kolla på Romeo & Julia i skolan idag. Super skojigt (y)



16/4 - 10 [Äntligen fredag]





Hej! Måste bara säga att jag är glad för att det är fredag igen & snart helg. Helt underbart helt enkelt. Jag tänkte ta & hinna med mycket i helgen också så jag är taggad till tusen :'] Hoppas bara att vädret är fint & att det inte är grått & molnigt för då blir jag otroligt förbannad & ledsen. Men denna veckan har gått riktigt snabbt faktiskt!

Mina planer inför helgen:

*Fotografera
*Gå ut på promenader
*Plugga till fysik/matte/idrott
*Städa rummet(kanske)
*Fåglarna

Ps: jag kommer kanske uppdatera mycket i helgen, vi får se..



15/4 - 10 [Lite bilder..]











15/4 - 10 [Jobbig torsdag+massor med bilder!]















Hej på er allihopa! :) Denna veckan har gått ganska snabbt om ni frågar mig. Fast jag hatar jue torsdagar så dom brukar vara dom segaste dagarna på veckan -.-' Men sånt är livet. Men det är så skönt ute nu, och man kan sola sig & njuta :') Underbart (y) Och juste imorgon så ser det ut såhär: so läxa & idrotts uppsats(prao) ska lämnas in! Och sen en massa andra saker till nästa vecka & näst nästa vecka som jag måste tänka på. Jobbigt men så kan det vara i en vanlig dag i mitt liv, förutom att musiken faktiskt är det som är en del av mitt liv också :P



14/4 - 10 [Bild]







14/4 - 10 [Så fint väder]




foto: ajka redzic

Hej på er! Världens underbarste dag när det gäller vädret :] Super varmt & man blir så himmla glad. Fst som sagt så hände det en liten sak i skolan idag som gjore mig ledsen (säger inte vad) men det löser sig för jag ska fixa det nästa vecka på tisdag & då har vi det borta ur vägen ! ^^, Och idag efter skolan gick jag,natta & Issa till netto för att kolla lite. Natta köpte Sprite & sen gick Issa hem. Efter det gick jag & natta hem till mig & åt glass. Sen gick vi till stallet för att natta skulle fråga ridläraren en sak. Men hon var inte där så vi gick hemåt. Jag fotade också lite för jag hade med mig kameran. Efter det satte vi oss & gungade & solade, så skönt det var! (y) Nu har jag skrivit nästan allt på prao uppgiften vi har på idrotten & ska lämna in den på fredag. Imorgon är det även spanska glosor & på fredag matte & so läxa. Och så har vi även no & idrott prov om 2 veckor & matte & spanska om 4 ungefär. 



13/4 - 10 [Underbara Kico..]



Kico




Nu ska jag berätta en "ganska lång" historia om världens underbaraste fågel,vän,familjemedlem & ja allt är han för mig. Han har funnits vid min sida rätt länge nu & det finns inget & då menar jag INGET, som kan beskriva hur mycket han betyder för mig & hur mycket man kan älska en sån här liten varelse. Men för snart 5 år sen var jag inte alls lika glad som jag är idag. Jag kände mig ensam & hade knappt några vänner eller någon att vara med. Så nätterna var inte dom bästa. Kommer ihåg att jag grät ganska mycket då. Och jag ville ha ett husdjur för att jag inte haft det på länge. Innan hade jag haft kaniner. Men dom hade dött sen år tillbaka. Och först vägrade mina föräldrar att köpa något husdjur, men jag gav inte upp. Jag tjatade & tjatade. Tillslut en dag så hade vi bestämt oss för att köpa en undulat. Och på djuraffären så tittade jag på några undulater. Nu kanske ni tänker : Men hallå Kico är ingen undulat? Och nej det är han inte. Tillbaka till historien.. Jag ville som sagt ha en undulat men då sa pappa: Titta, vilka coola små papegojor. Då tittade jag & mamma ner på dom 10 små papegojorna & där satt Kico & tittade på oss. Vi föll alla för hans charm. Han hoppade runt & lekte & vi ville ha han allihopa! Och ja då blev det Kico. Jag köpte han,bur,mat & några leksaker. Dom första dagarna så var han rädd för allt & alla. Men jag satt med han varje dag & visslade & pratade. Ibland så kändes det faktiskt som han lyssnade :'] Och efter 1 månad släppte vi ut han för att han skulle flyga. Pappa fångade han först när han skulle in. Och efter det hände något när vi alla gosat lite med honom. Nästa gång jag släppte ut han flög han direkt till mig & gömde sig i mitt hår :') Åh, vad jag var glad då. Och sen har vi varit med om många fina minnen tillsammans. Nu så är Kico hur tam som helst :) Han är till & med tammare en vad han var förra året. Han kan sitta i minuter i min hand & mysa & så kan jag gå runt i huset & han sitter hos mig & är med mig hela tiden. Han är någon jag litar på till 100%. Jag älskar dig, Kico.. ♥





13/4 - 10 [Ganska bra skoldag!]









Tjena på er! ^^ Dagen har varit ganska bra. Först så mötte jag natta sen gick vi tillsammans till skolan. Efter det hade vi Elevensval & jag & natta fick sitta i biologipräppen & öva/göra matte tal & sånt. Jag övade på mitt omprov jag har tills imorgon. Och efter det hade vi No & sen data. När vi äntligen hade rast så åt vi mat & gick till bibblan & natta spelade spel. Sen gick vi ditt ner i 3 min -.-' Jag hade velat vara längre & prata där för det är skoj & så är det så tyst men suck sånt är livet. Sen gick vi till Vetlanda bibliotek & där lämnade natta sina böcker. Sen gick vi tillbaka & efter det så började So lektionen & jag fick reda på mitt prov, fick VG+ :'] Supernöjd! Det bästa jag någonsin fått på ett So prov. Efter det hade vi spanska & det var grymt segt & tråkigt. Och så slutade vi & jag kom hem & åt & nu har jag nyss pluggat lite matte & ska göra det senare med. Hoppas ni andra haft en super bra dag! :D Vädret har föresten varit jätte fint men dock ganska kallt pga blåsten..



12/4 - 10 [Snart 500 inlägg/3 roliga bilder..]











12/4 - 10 [Förlåt för dålig uppdatering!]





Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering men kommer inte uppdatera så mycket nu dom kommande veackorna. För nu har skolan dragit igång men läxor & prov så det blir helt enkelt så att det jag hinner med är att göra läxorna,umgås med familjen,foto,fåglarna&vännerna!.. Men jg kommer iaf att skriva 1 inlägg per dag så att ni har åtminstone något att läsa om. Ha det bra!



11/4 - 10 [Imorgon är det skola igen..]



sötis..♥


Imorgon är det skola igen. Och hm, vad ska man säga? Är inte så jätte taggad då jag är trött som bara den x'd Men sånt är livet. Helt enkelt bara & kämpa på. Och jag ska även åka till Nässjö imorgon efter matten så jag missar jue No,Idrott & so. Men sånt är livet. Och imorgon så kanske jag till & med får min tandställning :o Isåfall är jag nervös.. ;o Men det ordnar sig säkert! Sköt om er..  Kommer troligen att uppdatera dåligt hela nästa vecka men det kommer bero på att skolan tar sin tid. Hejdå..''



11/4 - 10 [Fotografering är bäst!]





Jag har en Nikon D3000 & ett litet objektiv = 18-55mm & jag har fotat sen januari 2009. Jag fick min första systemkamera den jag har nu den 24 december 2009. Och fotografering har jag som en stor hobby. Jag vill/ska bli fotograf någon gång i framtiden. Och jag tror jag vill gå på mediaprogrammet sen på gymnasiet. Jag har alltid tyckt om att fotografera. Och allt man fotar & hur man fotar kan utspegla ens personlighet tror jag? Och anledning till att jag ville blogga var pga att visa mina bilder för andra. Och jag känner att jag vill lära mig mer. Visa för andra att jag kan & vad jag kan. Men det är lite svårt att visa det på en internetsida. Någon som känner till en bra fotograf/fotoklubb i närheten utav Jönköping/Vetlanda?



11/4 - 10 [Soligt väder]





Det är soligt väder ute & det är gött! :D Känns som om det inte varit det på 10000000x år. Men ska snart tvätta kläder & jag vet inte riktigt om det blir någon promenad. Hoppas iaf på det. För annars vore det tråkigt som vanligt. Och imorgon är det skola, igen.. Och ja man måste vara taggad så! ;) Tur att jag inte har några problem med att gå upp tidigt eller så. Går & lägger mig vid 10 hela tiden & vaknar vid 6 elller 5, haha x'd Men aja måste gå nu. Hoppas ni har det bra! Jo förresten förlåt för dålig uppdatering men ibland kan det vara trist & blogga när det känns som att endå ingen läser/kommenterar. Om ni förstår vad jag menar?



11/4 - 10 [Om mig]

Namn: Ajka
Efternamn: Redzic
Andranamn: inget
Ålder: 14, snart 15
Familj: Mamma,pappa,2 bröder,släkt,brorson,fåglarna & många fler :)
Syskon: Mario & Anelis
Favoritmat: Hm, mycket x]
Favoritgodis: marabou,sura godisar & sånt ^^
Favoritfärg: svart,vit,grå,rosa,blå,röd,grön alla färger! Men mest svart&vit..
Favoritdjur: FÅGLAR!
Favoritfrukt/bär: äpple
Favoritfilmer: Titanic,New Moon & många fler..
Favoritdricka: juice
Favoritblomma: ros
Favoritlåt: många..
Favoritseriefigur: hm, vet faktiskt inte
Favorit TV-program: Bones,NCIS,Vampire Diaries,The Mentalist..
Favoritsida på Internet: bdb,bloggen,youtube..
Favoritdataspel: Starshine
Favorit TV-spel: inget
Favoritkortspel: inget.
Favoritsak: min kamera ♥
Favoritbok: många..
Favoritaffär: gina tricot!
Jag brukar shoppa i: Vetlanda
Favoritårstid: sommar&höst
Favoritmånader: juni (a)
Favoritplats: bra fråga..
Favoritämne i skolan: Vet inte :o Kanske So?
Det tråkigaste ämnet i skolan: idrott & no,slöjd
Länder jag besökt: Kroatien,Slovenien,bosnien..
Eget rum: japp
Färg på mitt rum: grönt med löv..
Husbuss: huh?
Husvagn: nej
Husbil: nej
Min skola heter: Withalaskolan
Sidor på nätet jag är medlem på: bloggen,bdb,youtube ...
Husdjur: ja!
Djur jag haft: fåglar,kaniner,fiskar..
Intressen: fotografera såklart 
Idrottsgren jag är intresserad av: ingen!
Kompisar: Natta,Issa,Maria & många fler..
Idoler: Vet inte :o
Bor: Vetlanda
Sport jag varit med i: ridning..
Varför jag slutade: tråkigt
Singel: ja..
Det bästa jag vet: att fota , vara med kompisar & blogga
Det värsta jag vet: magsjuka osv..
Samlar på: kläder x'd
Skriver dagbok: gjort, men bloggar nu istället..
Höjdrädd: nej?
Mörkrädd: ja..
Aktiviteter jag går på: inget
Aktiviteter jag gått på: inga..
Glasögon: ja
Hål i öronen: japp
Fräknar: nej
MSN: ja ?
BDB: ja
Bloggar jag läser: massor
Min blogg: http://ajkaredzic.blogg.se/
Kusiner: många
Jag är allergisk mot: ingenting
Lyckotal: 5 kanske?
Lyckodag: fredag,onsdag & lördag
Jag vill bli: fotograf
Min högsta önskan: att träffa "den rätte".


11/4 - 10 [Fjädrar/droppe]













11/4 - 10 [Dagens låt]







11/4 - 10 [Söndag]





Vaknade ganska tidigt idag igen. Fast jag gillar inte söndagar så. Men nu undrar jag. Vad ni vill läsa om på bloggen ? ^^ Hade varit roligt om ni kunde säga det. Så att jag vet & skriver mer om det så att alla blir nöjda (y)

Och så har man pluggat matte. Vet inte när jag kommer göra det omprovet O.O Om det är imorgon eller någon annan dag. I vilket fall som helst så är man nervös..



10/4 - 10 [Ny blogg design :)]





blev trött på den gammla & ville ha lite ändringar x] Är "ganska" nöjd. Vad tycker ni? Hiss eller diss?



10/4 - 10 [Bröd]





sånt här bröd är gott & äta på morgonen :o Synd bara att dom tar slut ganska snabbt x'd Haha! Jag hoppas det blir fint väder imorgon! :D För då måste jag ut & fota innan jag tvättar. Förresten vet ni? Idol börjar idag & det är ganska kul faktiskt (y) Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag ;)



10/4 - 10 [Rainy&Sunny day]







Överskriften har inget & göra med hur dagens väder är :o Men Rainy day skulle stämma mer eller molnigt. Dåligt väder & det gillar vi inte :( Och statistiken har börjat sjunka mer & mer här på bloggen. Vilket är ganska tråkigt. Spelar ingen roll hur mycket jag uppdaterar & likaså när det gäller kommntaren som börjar försvinna :/ Tycker ni att bloggen är tråkig? Känns nästan lite som att andra tycker det.. Men vad kan man göra? Det är väl bara att fortsätta & blogga som vanligt. För det är jue kul & titta tbx sen i tiden & kolla vad man har gjort då & det x] Och sen alla gammla bilder.. Men idag har jag städat rummet lite & sen har jag varit på biblioteket & lånat om 2 böcker. Och nu ska vi snart äta..''



10/4 - 10 [Rasmus bilder]











10/4 - 10 [Fåglar]













10/4 - 10 [Planer]





Göra matte tal
Gå till bibioteket & låna om böcker
Hänga med mamma till affären
Fota

Och kanske något mer? Vi får se hur det blir. Ha en fin fin dag! :]



10/4 - 10 [Dagens fråga]








10/4 - 10 [Lördag/Fiskmåsar]





Vaknade för någon timma sen. Och jag drömmde en galen dröm O.O Men sånt är livet. Pluggade matte lite nu också. Ska göra fler tal senare. Tror jag måste planera hur jag ska fixa allt det sista nu idag & imorgon. Så det är fixat sen när jag kommer till skolan på måndag. Synd bara att jag måste missa idrott & so för att jag ska till Nässjö -.-' För jag vill få reda på mitt so prov ;/ Och idag vet jag inte om jag kommer orka uppdatera så mycket faktiskt. Vi får se hur det blir.



9/4 - 10 [God natt!]



Tänkte gå & titta på TV. Sen så blir det väl att krypa i sängs. Får se vad det blir för drömmar inatt då x'd Säkert något om skolan som vanligt då. Så är det alltid på en helg. Nervös inför skolan, utan att ens riktigt veta varför? Nåja pratade med natta innan & det var grymt kul :] Vi är bäst på att skratta ihjäll oss (a) Men nu ska jag gå..

kram



9/4 - 10 [Vårblommor]









9/4 - 10 [Nytt]





Nu ska vi äta :) Och dagen har varit ganska bra. Uppdaterat mycket & ja det har väl gått sådär med en sak.. Men inte mycket & göra åt? Ska starta en tävling igen snart & juste. Fick ett sånt där brev idag om Prao & att vi skulle välja en ny prao plats redan nästa månad som vi ska praoa på i 9.an O.O Och jag vet verkligen inte..



9/4 - 10 [Rasmus]











Världens sötaste hund!



9/4 - 10 [Moln..]







9/4 - 10 [Promenad/outfits]







Jag & mamma gick en lång runda & jag fotade samtidigt. Och jag fick mina första fjäril bilder dt här året :'D Grymt kul (Y) Hoppas det blir mer sånt för jag älskar att fota fjärilar. Och sen har jag fotat massor med blommor & hästar. Så det har varit en ganska rolig fotorunda. Och efter det när vi kom hem så tittade jag på Ghost Whisperer! Någon mer som sett det,gillar det?



9/4 - 10 [Vad ska jag göra..?]







9/4 - 10 [Blomma]







9/4 - 10 [Hoppas på det..]





Jo, vet ni vad? :) Dom sa att det skulle bli soligare väder här i vetlanda sen på eftermiddagen & det hoppas jag verkligen på. Vill ut & gå & fota också för den delen! Inte kul & sitta hemma & må dåligt. Och sen så måste jag göra något roligt iaf nu i helgen. Det är jue liksom snart skola igen :o Men aja, man får göra det bästa av saken.

Ha det bra!



9/4 - 10 [Dagens fråga]







9/4 - 10 [Fredag igen]





Tänk att det är fredag igen. Känns som om det var det igår? Och om några dagar så börjar skolan igen. Och jag börjar känna att jag är nervös eftersom att jag drömmer om konstiga drömmar då jag kommer till skolan O.O Haha så knäppt. Och idag så åkte jag båt till skolan i min dröm x'd Galet? Idag vet jag inte vad jag ska göra. Måste hitta på nått skoj! Tänkte fota lite senare. Mår också ganska bra idag förutom att jag har ont i magen. Men det går snart över, hoppas jag.

kram



9/4 - 10 [Dagens låt]



jag älskar anime! :D




9/4 - 10 [Fåglarna]













Det fanns ingen bra "ny" bild på Silve så det blir en gammal istället..




9/4 - 10 [Är med i Nathalies..]



Jag är med & tävlar hos http://nnathalieppersson.blogg.se/ 

Om ni tycker att jag är värd det så rösta på mig på söndag, när röstningen drar igång ^^,



8/4 - 10 [Ni glömmer väl inte..?]





Vampiere Diaries, världens bästa serie ! :]



8/4 - 10 [Text]








8/4 - 10 [Foton/Änder]














8/4 - 10 [Tävlingen är avslutad]





Nu är tävlingen avslutad :] Det deltog 4 stycken i tävlingen & det var endast 3 stycken som kunde vinna. Och dom som vann är..

Jessica Hill - http://jessicahill.blogg.se/
Ellinor Sjöberg - http://ellinorsjoberg.blogg.se/
Josefin Johansson - http://josefindadoll.blogg.se



Ni kommer inom kort bli länkade här på min blogg under länkar ^^,

8/4 - 10 [Dagens låt]



Jag kom på en idé, man kan jue ha t.ex Dagens fråga men varför inte dagens låt också? Så varje dag från & med nu så tänker jag lägga upp en låt här på bloggen som jag älskar & sen kan ni om ni vill också tipsa om någon bra låt som kanske blir dagens låt någongång ?^^, Hänger ni med på vad jag menar? Isånafall är det bara att fråga.


DAGENS LÅT:







8/4 - 10 [När man är..]





Vet ni vad det värsta är? Att man är sjuk samtidigt som det är hur underbart väder ute :/ Suck, jag mår iaf bättre en igår men det är inte så roligt att sitta hemma & må illa medans det är vackert väder & man vill ut & fota? Har jag tur kanske jag kan gå ut imorgon & OM solen skiner imorgon med, vilket jag håller tummarna på :] Jag har jue som sagt en tävling & den avslutas klockan 18.00-19.00 så ni som inte anmält er men vill, så gör det ! ^^

Hoppas ni alla har en trevlig dag !



8/4 - 10 [NYA bilder]





min egna favorit som jag har som bakgrundsbild på datorn..






Dom 2 med änderna & snön är sådär gammla men nu har jag börjat redigera mina bilder på ett annat sätt. Från & med nu så blir det inga ramar runt bilderna då jag hellre vill ha det på det här sättet. Dock så kommer det variera mellan textstilarna på bilderna då jag inte bestämt mig helt & hållet för hur den ska se ut. Men jag hoppas ni kommer gilla bilderna! :] kram



8/4 - 10 [Bilder/Änder]















8/4 - 10 [Dagens fråga]








8/4 - 10 [Lite bättre..]






Godmorgon! :] Vaknade ganska nyss & jag mår hm, lite bättre nu faktiskt. Har inte spytt sen igår vid 10 & tror att jag är på bättringsvägen mår lite illa bara. Natten var iaf hemsk :o Åt jag något så spydde jag & sen började jag få vätskebrist & tillslut mitt i natten så fick jag panik för att jag var så törstig O.O Så jag drack vatten ofta & nu mår jag MYCKET bättre en igår. Men ska inte säga något för då kanske det blir värre. Och det vill jag inte. Jag är glad för en sak :] Jag vann en tävling hos : http://Ellinorsjoberg.blogg.se 

Och tävlingen som jag har avslutas klockan 18.00-19.00. Länk: http://ajkaredzic.blogg.se/2010/april/74-10-tavling.html#comment



7/4 - 10 [Magsjuka]





Underbart! -.-' Nu har jag fått magsjuka också. Och jag som trodde att det inte skulle drabba mig, så fel jag hade. På eftermiddagen började jag få ont i magen sen började jag spy & kunde inte sluta. Spytt 5 gånger nu :'/ Och nu så fick jag dricka sånt vatten med salt i för det hjälper. Men istället så har jag diareé (stavning?) nu :( HATAR MAGSJUKA! vill bli frisk. Varför ska jag alltid, ALLTID bli sjuk på ett lov???
 

7/4 - 10 [Moln]











7/4 - 10 [Promenad i stan]







Det har varit ett riktigt underbart väder idag! Och jag & mamma bestämde oss för att gå till stan & kolla på lite klänningar till henne & snygga skor till mig som vi ska ha inför min brorsas bröllop. Anna & Anelis ska gifta sig! :] Och det är skoj. Jag hittade ett par som vi ska köpa sen någongång. Och så tittade vi lite till & sen gick vi till Willys & handlade mat. Nu sitter jag här & tråkar. Och solen den skiner som bara den ^^, Vilket är underbart. Synd bara att inte familjen är helt friska :/



7/4 - 10 [Vårblommor]










7/4 - 10 [Sötast i världen]












Liam är världens sötaste brorson i världen !



7/4 - 10 [Vårkänslor]







7/4 - 10 [Tävling]





Nu hade jag tänkt & starta en liten tävling. Och om det inte är många som är med så blir det nog inte så mycket av det. Jag hade tänkt att 3 stycken tävlande som vinner skulle bli länkade här på bloggen. Och dom andra får ett litet tröstpris & blir länkade i inlägget där jag berättar vem som vunnit osv.

Regler: Man måste ha en blogg för att vara med. När du kommenterat i detta inlägget & skrivit varför just du ska bli länkad så SKA du länka mig på din blogg i ett inlägg & skriva t.ex : Jag är med i Ajkas tävling : ajkaredzic.blogg.se eller något som du kommer på, bara att du länkar mig.

Det ni ska skriva: Varför just du ska bli länkad. Varför ska du vinna eller varför är din blogg läsvärd & om du vill: hur länge har du bloggat,uppdaterar du ofta?

Om du vill ha extra stor chans så kan du tipsa andra om min blogg eller något sånt.

Lycka till !



7/4 - 10 [Inspiration]




 






Källa: http://lookbook.nu/ 



7/4 - 10 [Solig morgon]





Hej på er! :] Vaknade för någon kvart sen. Tänkte sova till 8 idag men eftersom att fåglarna visslade & solen kikade fram så bestämde jag mig för att vakna som alla andra dagar! Idag så ska jag gå ut & gå. Men först måste jag hitta sånt där plåster så att jag slipper ha så himmla ont. Har skavsår nästan under foten & det är jobbigt iallafall när man ska gå. Och så ska jag hitta på en massa andra saker. Och som sagt skriva ganska många inlägg idag med på bloggen ! :D

kram



6/4 - 10 [Saknad]

 



3 november 2007 † 12 mars 2008


6/4 - 10 [Statistiken]





Idag så har jag pluggat fysik & gått en liten runda. Dock var vi tvugna att gå hem efter 15 minuter för jag klarade inte av att gå mer pga den förbskade skoskaven jag har -.-' Och nu har alla magsjuka förutom jag & pappa. Usch säger jag bara :/ Och juste. Det börjar faktiskt bli riktigt roligt här på bloggen, jag uppdaterar mycket & statistiken börjar växa lite nu också :] Så tack så jätte mycket! Ni får mig alltid på ett glatt humör. Men snart ska jag logga ut från datorn & titta på TV ^^, Hoppas det finns något roligt att titta på. Juste kom på det! Tror att "The Mentalist" börjar vid 8 eller 9?

Kram



6/4 - 10 [Tävling?]



Tänkte att jag kanske skulle starta en liten tävling på bloggen. Tex: att om man vill delta så ska man kommentera varför man just ska vinna den tävlingen. Och det är 3 stycken som vinner & dom blir länkade här på min blogg :] Eller något sånt? Vad tycker ni? Kommentera..!



6/4 - 10 [Fler bilder]













6/4 - 10 [Otroligt bra låtar!]




6/4 - 10 [Outfits/ego]







Dagen har varit ganska bra, trots att nästan alla är sjuka & det inte finns något roligt att göra. Jag hade kunnat gå en promenad själv men eftersom att jag har en sån skoskav så kan jag inte ens sätta  på mig skorna utan att det gör ont eller gå. Ja, hur sjutton lyckas man få skoskav nästan under foten? Hm, jag lyckas alltid med sånt -.-' Men, nåja dagen har varit okej endå. Jag hoppas den blir bättre imorgon. Och vädret måste också vara soligt imorgon! För dom här gråa & molniga dagarna gör en bara sur & ledsen.



6/4 - 10 [Skor, till sommaren]







6/4 - 10 [Tips på..?]





Hej på er! :) Nu är det såhär att jag undrar om vad ni skulle vilja läsa om här på bloggen. Det kommer snart Outfits & sånt som jag ska visa. Men sen kanske ni skulle vilja läsa något annat intressant? Något som kanske inspirerar är. För det är just det jag vill, att fler ska tycka att bloggen är intressant & innehåller många bilder & att jag uppdaterar mycket ofta & varje dag! :) Så kom med förslag!



6/4 - 10 [Landskap]









6/4 - 10 [Ingen bra morgon/9 bilder]



Vaknade riktigt tidigt idag & fick reda på att mamma hade fått magsjuka. Så nu har Emina,Liam & mamma magsjuka :/ Och pappa mår inte heller bra så jag börjar bli lite orolig. Vill verkligen inte ha magsjuka. Och eftersom att mamma är sjuk så kommer vi inte åka till Nässjö idag. Och sånt är tyvärr livet. Men jag hoppas att alla blir friska snart! Men nu blir det iallaall lite fler bilder på Änder. 9 stycken tror jag. För jag har redigerat dom här innan & aldrig visat så jag tänkte göra det nu. Sen blir det nog bilder på lite andra saker. Kram på er..





















5/4 - 10 [9 Bilder~Änder/vatten]























5/4 - 10 [Ny design,Rosa..]





Nu har jag en ny blogg design igen! x] Och den här gången blev det med Rosa tema. Nästa gång blir det röd,grön,svart eller någon annan färg, vi får se helt enkelt. När jag blir trött på den här så kommer det en ny design :) Och det blir nog en ny om någon vecka eller nått, som vanligt. Om jag inte tröttnar påden om någon dag :P Men, men vad tyxs ?^^



5/4 - 10 [Dagens..]




Idag har jag inte gjort mycket alls. Vaknade ganska tidigt & gick sen en promenad & fotade lite. Det har varit ett riktigt tråkigt väder så det var inte så roligt. Sen så har jag pluggat matte & fysik & så har jag titta på TV. Senare ikväll så ska jag nog titta på TV med, men nu sitter jag vid datorn & lyssnar på musik :] Så det har varit en ganska slapp dag idag. Imorgon ska jag åka iväg till Nässjö. Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag!



5/4 - 10 [Påsk fjädrar]













5/4 - 10 [Jag är med i..]




länk: http://ellinorsjoberg.blogg.se/2010/april/5-april-2010-en-liten-tavling.html#comment


Jag är med & tävlar hos : http://ellinorsjoberg.blogg.se/index.html



5/4 - 10 [Söta Kico]









Han är världens bästa vän (L)


5/4 - 10 [3 bilder..]











5/4 - 10 [Måndag morgon]





Det är måndag,ny vecka,nya tag,nya utmaningar! :] Så vi får se vad den bjuder på. Vaknade för nån timma sen & satt & pluggade matte. Och ska göra det ganska mycket denna vecka då jag har omprov nästa vecka! Sen så ska jag plugga till fysiken med för vi har snart prov i det med. Så så är mitt påsklov x] Och sen idag så ska vi nog ut på en lång promenad (hoppas jag) och jag ska fota mycket som vanligt! Ha en bra dag (y)



4/4 - 10 [God natt!]





Nu ska jag ta & gå & lägga mig riktigt snart! Är ganska trött & sömnig så det vore inget fel ;) Som sagt så har den här söndagen varit ganska slapp men endå bra på ett sätt. Godnatt



4/4 - 10 [Bilder ~ Änder]





















4/4 - 10 [Mer uppdateringar idag]





Idag har jag faktiskt uppdaterat väldigt mycket :] Och det är jue ganska bra! Plus att jag har visat er ganska många bilder & det är inte ofta att det händer att jag visar så många på inläggen. Idag så har det varit en ganska bra dag. Förutom att lilla söta Liam är magsjuk :( Och jag hoppas att inte någon utav oss blir smittad för då är det inte kul. Men Liam måste bli frisk snart!

kram



4/4 - 10 [Blandade bilder]








Första glassen år 2010



en gammla bild tagen för ungefär 1,5 vecka sen..






4/4 - 10 [GLAD PÅSK!]





Hoppas att ni får en riktigt trevlig påsk! kram //ajka



4/4 - 10 [Äntligen hemma igen]









Igår så gick jag till Emina,Mario & Liam för jag skulle hänga med dom ut & gå en lång promenad sen skulle vi ha en myskväll & äta godis & titta på film :] Jag fotade jätte mycket & det blev ganska så bra bilder debn här gången. Och dom bilderna kommer jag nog visa om några dagar eller nått. Och som sagt så hade vi alla grymt roligt. Förutom att jag hade skoskav & det gjorde grymt ont så idag haltade jag också lite. Blä, för sånt. Men jag hoppas ni andra har en trevlig påsk !



4/4 - 10 [Svar ~ Frågestunden]



Fråga 1. Vad är det bästa med sommaren?

svar: Att det är så varmt & skönt ute & att man kan gå med linnen & skjolar,klänningar & sånt. Sen så blir man jue så glad av att det är soligt & man kan också fota den fina gröna naturen (y)


Fråga 2.
Vad fotograferar du med för kamera?

Svar: Jag fotograferar med en NikonD3000 som jag fick den 24 december 2009.


Fråga 3
. Vad gör dig lycklig?

Svar: Hm, det finns ganska många saker som gör mig lycklig. Jag blir lycklig av filmer som handlar om kärlek,att jag lyckas med något,att se andra lyckliga. Och mina vänner,familjen också förstås :]


Fråga 4
. Vad ser du fram emot?

Svar: Bra fråga x'd Jag ser nog faktiskt fram emot sommaren & vad den bjuder på för skoj!


Fråga 5
. Vem är din idol?

Svar: Det var en svår fråga. Men kanske alla dom stora fotograferna ? :)


Fråga 6.
Vackraste kändisen?

Svar: Ehh x'd Jadu om jag måste säga någon så säger jag väl han som spelar Stefan i "Vampire Diaries". x]



3/4 - 10 [Helt förvirrad]




En ganska så gammal bild, tror att all snön där snart har smält..

Pappa,Emina,Mario & Liam kom nyss hem. Mario hämtade Rasmus & sen så pratade pappa om att jag hade vunnit något? O.o Jag är totalt förvirrad & fattar ingenting. Vad då vunnit med någon bild? Han sa att min brorsa Anelis hade pratat om det & så & kollat på min blogg tror jag? ;o Men jag fattar endå inte? Vadå vunnit? Suck, ibland är det iritterande när man inte fattar någonting om vad någon pratar om x'd



3/4 - 10 [Frågestund igång]







3/4 - 10 [En ovanlig dröm O.O]





Det är inte ofta jag drömmer sånna här "konstiga" drömmar & det var en helt sjuk dröm x'd Jag var ute i skogen med en massa människor & så hände en sak efter den andra. Vilket tillslut slutade med att jag sprang från en gammla damm som ville fånga mig x'd Haha, helt knasigt jue! Nåja, fanns också en annan knäpp sak som hände som jag knappt kommer ihåg & det var lite läskigt :P

Idag ska jag tvätta kläder,gå på en promenad & fota!



2/4 - 10 [Text&bild]





Hej alla :) Eftermiddagen & kvällen har varit mycket bra! Jag & mamma ska snart iväg & gå en runda med Rasmus. Så det är kul. Imorgon ska vi kanske ut på en lång runda & det hoppas jag verkligen. Pluggade lite Fysik innan också, hehe.. Nå vad mer ska man skriva ? x'd Känns svårt & komma på nått nu sen jag bara lägger upp bilder. Men idag har det blivit fler som besökt bloggen & det tackar jag jätte mycket för :] Fortsätt så (Y)



2/4 - 10 [Häst bilder]











2/4 - 10 [Ett inlägg..]







2/4 - 10 [Lite om dagen]







Dagen har varit ganska bra faktiskt! Vaknade ganska tidigt & sen satt jag vid datorn & efter det åt jag & mamma frukost. Sen gick vi ut en runda med Rasmus & jag fotade också :] Men det blev inte så jätte många bilder då vi skyndade hem för det började regna. Och dom bilderna från idag visar jag nån annan dag. Nu får ni ett par ganska så nya bilder som jag inte visat & som jag tog när jag & mamma gick en runda ut i skogen (Y)



2/4 - 10 [Yes!]





Godmorgon! Dagen har börjat ganska bra. Jag känner mig pigg & kry & mår toppen nu :] Idag så ska vi ut på långa promenader med Rasmus & så ska jag också fota mycket. Sen får vi se vad mer som händer idag. Och jo förresten GLAD PÅSK! (Y)



1/4 - 10 [Ny månad]





Idag är det 1 april & jag har faktiskt lurat min pappa ;) (y) Är fortfarande sjuk men jag börjar må bättre nu. Så förhoppningsvis så är jag inte sjuk i helgen/påsken & det är jag glad för. Men Emina,Mario,Liam & pappa har åkt iväg till Skövde, så jag & mamma ska vakta hunden Rasmus. Det kommer bli skoj för jag tänker fota mycket :) Hoppas ni har det bra!



RSS 2.0