28/2 - 10 [Dagens]



Dagens humör:
trött & fundersam
Dagens mående: ont i huvudet
Dagens borde: vet inte? x]
Dagens frisyr: lockigt
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: jeans,tröja,munk jacka
Dagens planer: inget speciellt
Dagens materiella vill ha: huh?
Dagens fundering: olika
Dagens beroende: anime serien SHUGO CHARA :'D
Dagens tråkigaste: ont i huvudet
Dagens längtan: mke
Dagens superlängtan: SOMMAR!
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: Roses are red



28/2 - 10 [Hur dagen har varit]



Hej hej alla! :) Idag så vaknade jag tidigt och kollade på Anime. Jätte kul & titta på sånna serier om ni frågar mig. Kollade på Shugo Chara! Och den serien fick en att tro på sig själv också. För om man tror att man klarar det så gör man det! ^^ Och så gick jag ut & fotade lite idag. Inte världens bästa fotoväder & blev inte sådär jätte nöjd med bilderna men endå. Och så har jag gjort lite matte. Och inte nog med det så har Kico varit ute mkt med oss i helgen :] Och juste vet ni vad? Det är sista februari idag. Och imorgon fyller min brorsa år. GRATTIS I FÖRSKOTT MARIO :] Och inte nog med det så är det måndag imorgon. Ny vecka & nya tag!

Kram





28/2 - 10 [Bilder från gårdagens vinter promenad]











Mer bilder kommer kanske senare..



27/2 - 10 [Låttips]



Robert Miles - Children


http://www.youtube.com/watch?v=VCbO-3hjPok



27/2 - 10 [Det var väll sådär]


Melodifestivalen var ganska bra idag. Men tyvärr åkte jue nästan alla ut av mina favoriter ut -.-'  Ganska tråkigt men sånt är jue livet. Ganska arg för att vi inte röstade men det var jue endå inte sådär JÄTTE bra låtar denna gången- Förutom vissa :] 2.an var iaf riktigt dålig. Och sen att inte 1.an gick vidare gjorde mig arg >.< Men som sagt inget & göra åt. Nu hoppas jag att Eric Saade vinner allting ;) HA DET GÖTT!





27/2 - 10 [Melodifestivalen deltävling 4]



Börjar klockan 8 (SVT1) :] Och självklart ska jag kolla! Hoppas det blir bra låtar & att värdiga går vidare.





27/2 - 10 [Kläder]



VILL HA :D

















27/2 - 10 [En tidig lördags morgon]



Godmorgon alla :] Just nu lyssnar jag på musik & tänker lite. Ska snart äta frukost & så ska jag ut på en promenad idag & fota mkt. Så förhoppningsvis blir det äntligen nya bilder. Wiie ;)

Ha en bra dag ^^





26/2 - 10 [Fredag igen]



Nu är det helg igen, skönt! :] Tyvärr så orkar jag inte med att blogga så det blir segggis updateringar nu en tid framöver ifall jag inte ändrar mig & skriver mke under helgen. Imorgon ska jag fota & idag blir det att ta det lugnt & så ska jag tänka på en sak. Hoppas ni har det bra!



25/2 - 10 [VILL INTE :'(]



Just nu sitter man här & är otroligt orolig. Jag ska få tandställning & det känns inte bra alls. En del utav mig vet att det gör mina tänder rakare. Men den andra delen utav mig gråter & det känns verkligen jätte hemskt. Jag vill inte ha något sånt i munnen! Men ifall jag har det kommer jag att ha jätte fina tänder om 1-2 år. Men endå så mår jag jätte dåligt. Jag hatar förändringar. Och jag är jätte nervös inför sånna här saker. Så jag kommer gråta hela tiden så rädd som jag är nu? Så känns det iaf. Och det är inte kul. Jag vill inte, vill inte! Känns som om hela familjen är imot mig. Dom vill att jag ska ha det. Dom vill mitt bästa. Men jag är tveksam, mår dåligt,gråter VILL INTE! vad ska jag ta mig till? Alla kommer tycka att jag är RIKTIGT ful i skolan. Och alla kommer reta mig & glo. OCH jag vill inte att det ska hända. Kommer inte kunna skratta det kommer göra så ont :'( Vill inte ha det. Ifall jag har det kommer jag att få gråtattacker om någon glor. GAH! JAG FÅR PANIK :'( Och idag på den där förbaskade undersökning så var det HEMSKT!!! FY! Jag andades inte ett tag bara för att dom tog in massa saker i munnen :( Men jag klarar inte sånt. Får kväljningar (stavning?) då...

Varför måste sånt här alltid hända mig? ¨



25/2 - 10 [Hej svejs!]



Vaknade för nån halv timme sen. Och har gjort i ordning mig. Ska snart åka till Nässjö. Så jag kommer inte tbx till skolan. Och jag kommer missa mke ;/ Men sånt är livet ibland. Det är bara att ta igen. Och drömmen jag hade idag var inte rolig. ;o Ha det bra så syns vi senare..


puss





24/2 - 10 [Gammla bilder]



Fick nån konstig lust av att lägga upp bilder som jag tagit från min gammla kompaktkamera :] Bilderna är tagna av mig & det är extremt © copyright på dom. Det betyder att INGEN får ta dom utan min tillåtelse uppfattat? För kopiering av någons material kan leda till böter!

saknar sommaren.. ;/














24/2 - 10 [En orolig känsla]



Hm, just nu har jag ont i magen & känner mig konstig/otrygg? Innan tittade vi alla i familjen på TV & såklart var Kico med. Vi tittade på en film som gjorde mig konstig ;o Den handlade om en kille som såg ett monster som ingen annan såg & han gick i sömnen & så skulle världen gå under. Och alla trodde han var sjuk.. Och sen gick jag iväg & lämnade Kico i buren & fick en jätte konstig känsla av att nått hemskt kommer hända? Och nu har jag den känslan med :o Helt sjukt konstigt! Och imorgon så ska jag iväg till Nässjö. Och då missar jag viktiga saker i skolan igen -.-'





24/2 - 10 [Friluftsdag]



Idag har det hänt ganska mke! Först så vaknade jag vid halv 7 & packade i ordning lite fika som jag skulle ha med. Och sen ringde jag natta & då var hon redan i skolan så då gick jag ditt med. Och då väntade vi på Issa som kom sen. Och vi flummade & hade kul som vanligt :) Och sen så gick vi på tipspromenad & frågorna handlade om OS. Och det var en fråga på hur långt vasa loppet var x'] Och Issa bah: Hur fan ska vi kunna veta det? Och då kom en dam & ba: Det är 90 mil kära flickor. FY sjutton vad vi skrattade åt det x'D HAHA! Och sen så skulle jag skriva åt oss alla så då tog Issa min säck & skulle bära. Och då halkade jag men lyckades hålla mig upprätt & ramlade inte ! :] Har ALDRIG ramlat nån gång under hela vintern. Helt otroligt om ni frågar mig. Och så när vi var vid Tjuskulle så gick vi runt & åt lite. Sen frös vi ihjäll. Och ingen lärare ville att vi skulle gå tbx till skolan -.-' Så vi frös otroligt mkt jag,natta & Issa. Efter det gick vi tbx (äntligen) och åt mat. Det var äcklig soppa (stavning?) -.- Och jag blev inte mätt på det suck. Sen gick vi ner ditt för att det är så varmt & natta sov på min axel haha :] Och det där klampet bara vi 3 fattar hördes hela tiden. Men Issa hörde det jue aldrig :P Men hon hörde nyckeln iaf. Hm, vad konstigt. Och så kände jag en konstig sak. Och så var man trygg där inne med? Sen så tittade vi på film & det var TRÅKIGT! Men efter det så hämtade vi våra saker & stog & pratade om massa saker. Jag är så förbannad på henne >.< Som natta sa (She Is not here today and that's really wonderful). Och så pratade vi om andra saker. Sen drack vi lite varm chocklad :] Mums! Och nu är det soligt väder & 5 grader varmt så jag är GLAD! Och snön smälter (y) Men detta var dagen. Och juste innan jag glömmer. Timmie var med på dagens knäppaste & det som hände på filmen var så sjukt kul! ;] Han är våran clown! HAHA! Och nu tänker säkert natta & Issa: Vi hade rätt om att du skulle skriva om det ^^, Haha, jag höll faktiskt på & glömma men ville skriva detta för eran skull. Nej men nu ska jag äta. Ha det gött :)





23/2 - 10 [NCIS]

Jag släppte ut Kico & han fick sitta & titta på TV med oss (kico våran fågel.) Och det var jätte kul! :] Och så har jag lärt han en sak (y) Men till serien som vi kollade på. Älskar NCIS! :D Och DinOzzo som är med han som är längst av alla är min favorit & såklart Gibbs han som är i själva bilden :] Ni kanske inte fattar men x'D

bild från google..


23/2 - 10 [UPDATE]



Hej hej alla! Kom nyss hem från skolan & mår dåligt. Jag har ont i huvudet & känner mig jätte hungrig & trött. Och ska snart äta. Men den här dagen har varit lång. Och Ingela våran So lärare är bäst. Spanskan var hemskt jobbig & det gick inte att koncentrera sig med huvudvärk. Och så dansade vi Linedance idag & det var jobbigt men kul ! :] Och efter det så hade vi No prov & det gick väll ganska bra... Jag hoppas på det bästa för jag gillar inte Kemi :/ Men jag kunde endå ganska mke! (y) Och så var det jätte fint landskap idag. Synd att solen har försvunnit för jag ville fota -.-' Och idag åt jag choklad. Inte bra. Men det händer väldigt sällan nu förtiden att jag äter godis så det är bra. Är ganska stolt! (:

Ingen bild tyvärr..



22/2 - 10 [Kläder m.m!]

Kläder & sånt som jag tycker är snyggt! :]




22/2 - 10 [Plugg,Plugg]



Tjena! Sitter här & är dö trött. För nån timma sen så åt jag mat & blev jätte trött. Men som sagt jag var jue tvungen att göra läxorna & öva på No provet. Så jag gjorde ett par matte tal & övade på provet. Och jag kan faktiskt :] Hoppas jag! Och jag ska öva mer sen. Just nu orkar jag ingenting. Och jag undrar varför? Men nu ska jag lyssna på musik & vila lite. Haha! Ha en bra kväll :]






22/2 - 10 [Hemma från skolan!]



hej hej alla! Har precis bytt om. Skolan idag var lång, men endå ganska kul. Och snön ja den fortsätter att falla. Och skolan verkar inte ta detta på allvar. Iaf när det gäller matsalen. För den har redan börjat ge vika & det ser man. Med tanke på hur det ser ut nu så är både jag & mina vänner rädd för att äta där. Tänk om taket rasar ner? Nåja, sånt ska vi inte tänka men det kan hända ifall det INTE slutar snöa! Men det ordnar sig nog till det bästa. Imorgon har vi No prov & jag ska öva ikväll. Och snart ska vi äta.

Men nu till hur dagen har varit. Skriver lite huller om buller av det jag kommer ihåg (a) Kan jue säga som såhär att jag inte gillar min nyckel till skåpet. För jag kunde inte öppna skåpet ett flertal gånger. Så tillslut fick jag hjälp av vaktis & då gick allt jätte bra för han? ;o Jag fattar inte. Men för mig & natta gick det inte. Hm, lite konstigt men bra! Och så skrattade vi mke idag. Idrotten var inställd för man var rädd att taket skulle rasa om man inte tog bort all snö. Och är det nån som bryr sig om matsalen hallå? -.-' Och så var vi där nere idag. Och jag & natta sprang in där i mörkret för skoj skull. Och jag stannade vid dörren & det hände en märklig sak O.o Men efter skolan så väntade jag & natta på hennes mamma. Sen nu är jag hemma. Hoppas ni andra haft en bra dag! (y)





21/2 - 10 [Skola imorgon]



Imorgon börjar skolan igen. Kommer bli jobbigt men kul på ett sätt. Har en känsla av att det kommer bli många prov.. Men det ska gå bra hoppas vi. Och innan så åt vi mat. Och nu mår jag lite illa. Plus att jag är förbannad på att jag har ont i halsen precis hela tiden -.-' Blir jag någonsin frisk från detta?! Nåja, kan leva med det i skolan. Förutom att jag inte kommer låta som vanligt ;/ Men sånt är livet. Ha det bra!



21/2 - 10 [YES äntligen!]



Jag kan knappt tro det. Helt plötsligt när jag tittar på Tv så kommer soljus fram. Och nu är det sol ute! Helt otroligt. Känns som om jag inte sett solen sen jag vet inte vad. Och såklart fotade jag massa :'] ÄLSKAR SOLEN! (y' och nu är det ett sånt fint foto väder. Men det försvinner snabbt det vet jag. Det gjorde det innan också. Och som det ser ut nu så kommer det snöa ennu mer imorgon. Pust, jag hatar snön -.-'






21/2 - 10 [Mer bilder:D!]


Kommentera & säg vad ni tycker om bilderna! :D









21/2 - 10 [Updatering!!!]



Ni har faktiskt blivit riktigt dåliga på att besöka bloggen :o Men det kan jue bero på att det är helg kanske? Haha, jag vet inte. Men en sak vet jag & det är att jag ska äta frukost snart. Och kommer nog inte att fotografera idag. MEN jag kommer lägga upp bilder som jag inte visat innan. Så missa inte det ;] Hoppas ni har en fortsatt trevlig söndag (y'



21/2 - 10 [Bilder]













21/2 - 10 [Låt]



My heart will go on


Every night in my dreams
I see you. I feel you.
That is how I know you go on.

Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on.

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

Love can touch us one time
And last for a lifetime
And never go till we're one

Love was when I left you
One true time I hold to
In my life we'll always go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

There is some love that will not
go away

You're here, there's nothing I fear,
And I know that my heart will go on
We'll stay forever this way
You are safe in my heart
And my heart will go on and on



21/2 - 10 [Dagens



Humör: 
Trött & vanligt humör
Problem: det gammla vanliga
Outfit : jeans,munkjacka,linne
Frisyr: plattat
Köp: inget
Plus: att jag sov lite mer?
Minus: halsont -.-'
Händelse: det är jue bara morgon :]
Planer: att jag ska praoa på Forngården
Dagens drog: frukt
Dagens måste: fota
Saknad: sommaren & våren
Roligaste händelse: Men inget
Dagens vill ha: Sommar? Och längre sportlov...
Finaste: han...
Önskan idag: att dagen går sakta & att jag träffar "han"
Ser fram emot: vet inte
Kärlek: fåglarna,familjen,systemis & "han" <3
Skratt: har inte skrattat en. Elr nu ljög jag O.o
Mening: Tro inte på allt du ser på TV!



20/2 - 10 [Varför?]



Ibland är det grymt jobbigt att komma på rubriker. Och jag tror inte den här dagen slutade speciellt bra hm, men sånt är livet ibland. Och nu har jag ännu ondare i halsen en innan. Så det känns som om halsen brinner. Vad ska jag göra? Finns det ens något som stoppar den här smärtan? Och så är jag orolig för en sak som snart kommer sitta i min mun :( Tandställning... läste ett inlägg som en person hade skrivit på en blogg & hon tyckte att det gjorde ont & att hon hade ont & det. Och jag gillar det INTE! Jag hatar att ha saker i munnen. Själva tanken på att ha nått gör mig illamående -.-' Fast jag vet att jag behöver det för att jag har en "vampyrtand". Och nej jag menar inte sånna stora tänder som vampyrer har. Men en liten/mellan? Tand som sticker ut som en vampyrtand. Inte roligt då den ser ut att växa upp. Plus att den gör så att mina andra tänder blir sneda. Så tyvärr blir det tandställning för min del om jag inte vill leva med RIKTIGT sneda tänder förstås. Vilket jag defintift inte vill. Och tänk jag ska ha tandställning i 1-2 år. Fattar ni hur länge det är? 2 ÅR! Jag känner att det kommer bli ett par riktigt långa år framför mig.

Fast det brukar gå snabbt hoppas jag. Och snart är det dags för prao, underbart! Eller kanske inte. Vi får se hur det blir. Och vad mer ska man tillägga i inlägget? Hm, måste säga att ibland känner man sig grymt ensam..'



20/2 - 10 [Melodifestivalen ~ deltävling 3 + annat]




Tittade nyss på melodifestivalen. Och för FÖRSTA gången på flera år så är det 2 stycken som VI röstat på i min familj som går vidare till Globen. Och det är Timoteij (stavning?) & Darin :] Så bra var dom! Fast jag tyckte att det var lite synd att inte Alcazar fick komma till Globen. Men jag HOPPAS dom kommer rätt bra i tävlingen. Den jag vill ska vinna är Eric Saade - Manboy [;

Och jo innan så pluggade jag lite på No:n (stolt) att jag inte glömde det aha x'] Nej, skämtar sånt brukar jag inte glömma. Men därimot så är jag bra på detta: Hm jag tar det imorgon. Och ja ni fattar...

godnatt !



20/2 - 10 [Friskare tänder!]



Vill du få friskare tänder? Borsta då tänderna 2 gånger om dagen & glöm inte bort alla ställen. Och om du tycker att det är tråkigt att borsta tänderna så kan du samtidigt lyssna på musik :] Då är det mycket roligare. Och tänk på att om du tar hand om dina tänder så slipper du ha bekymmer om dom när du blir äldre!



20/2 - 10 [En bild]



Jag lovade er innan att ni skulle få se på en bild :] Och denna tog jag för ganska länge sen. Inte min häst, men jag tyckte den var jätte fin.





20/2 - 10 [Öde]



Jag & mamma gick till affären för att handla mat som vi ska lga till idag. Och det är ganska öde ute. För det finns inte mycket folk ute som det brukar. Och inte heller många bilar. Vilket är ganska konstigt. Men detta är nog pga snö ovädret. Blir ingen bild i detta inlägget heller tyvärr. Men nästa gång så blir det en bild! :]



20/2 - 10 [Suck]



Visst blir man trött på att vara sjuk elr att det snöar så mycket?



20/2 - 10 [Snö oväder]



Hej hej alla! Det snöar jätte mycket. Och har snöat nästan hela dagen. Så det blev ingen foto promenad idag. Men inget  göra åt. Istället ska vi alla försöka bli friska. Och jag har fortfarande ont i halsen & är lite täppt, annars så mår jag bra. Så det kommer bli ett par inlägg men mest sånna bilder jag inte visat. Och juste innan jag glömmer IGEN så får jag inte glömma att jag måste plugga i kväll. Men ska ta & lyssna på musik nu & ta det lugnt. Innan så gav jag fåglarna mat. Hoppas ni andra har en bra dag. och var försiktiga på vägarna som man säger !



20/2 - 10 [Bild]







20/2 - 10 [GOD MORGON!!!]



Godmorgon på er alla :] Vaknade vid 7 som vanligt. Vet inte varför jag vaknar så tidigt. Och så är det skola på måndag. Så det är kanske bra att jag vaknar så tidigt endå. Haha, men idag vet jag inte vad jag ska göra. Förutom att jag måste plugga senare på kvällen elr nått sånt. Men snart ska jag äta frukost. Hoppas ni har en bra morgon :]



19/2 - 10 [Redigerad bild]







19/2 - 10 [Tråkigt]



Har ganska tråkigt så lägger upp ett till inlägg :P Och imorgon MÅSTE jag plugga till No.n så är det bara.. Även om det är jobbigt hehe x] Men om jag gör det har jag bättre chans & lyckas få ett mycket bra betyg (y) även om Kemi inte är min grej! Och så ska vi börja på ett nytt kapitel i matten & jag har tittat igenom det redan. Verkar komplicerat i början men sen ser det faktiskt ganska lätt ut när man väll tänkt efter.

Sov gott xD



19/2 - 10 [Filmkväll]



Vi ska titta på massa filmer som vi köpte på ICA :) Och en utav dom handlar om vampyrer. (y) jag hoppas verkligen att jag aldrig sett den innan. Hoppas ni andra har en underbar kväll.

:]


19/2 - 10 [Bilder från dagens promenad med Rasmus]













19/2 - 10 [Lite uppdatering (;]



Eftersom att Emina & Mario skulle åka iväg till sjukhuset med Liam för att han inte mår så bra, så fick jag,mamma & pappa ta hand om Rasmus tills dom kommer hem. Och det går ganska bra med att ta hand om Rasmus. Snart ska vi gå ut & gå med han & då ska jag fota som vanligt :D Men jag är orolig för Liam :'( För det var inte så kul & höra att han inte äter & allt det. Hoppas verkligen att han mår bättre snart, för annars blir jag oroligare & oroligare. Hatar att sånt här ska hända! Liam MÅSTE bli frisk!


Och innan så fick fåglarna mat. :] Hoppas ni har en bra dag & ta hand om er!



Liam vi älskar dig (L)






19/2 - 10 [Sanningen om godis]



Visst tycker alla att godis är gott? Ja, det är det men har ni någonsin tänkt på att det inte är bra att äta det? Varför inte bara ta någon utav era favorit frukter istället? Jag brukar alltid ta ett äpple ifall jag blir sugen på godis. För jag tänker på hälsan & det borde alla göra. Och nu menar jag inte att alla ska sluta äta godis helt & hållet för man kan jue ta lite godis/kakor någongång ibland :) Men inte ofta! Varför? Jo för godis är igentligen bara kemikalier. Det finns sötningsmedel & sånt i det. Och om man ska vara helt ärlig det enda man gör när man äter godis är att: Förstöra sina tänder & man blir lätt överviktig ifall man inte rör på sig varje dag normalt som man ska göra. Och varför är då tex ett äpple mycket bättre en godis? Jo för att det är mycket nyttigare. Man blir friskare. Mår bättre. Och det är mycket godare enligt mig. Men nästa gång ni tar en godis påse elr äter godis tänk på att det finns mycket godare saker & äta som frukt! :D

Hoppas ni har det bra ! (y)







19/2 - [Dagens outfits!]









19/2 - 10 [God morgon!]



Hej hej alla :] Inatt sov jag faktiskt bättre. Även om jag var lite täppt & fortfarande har ont i halsen. Men tror att det börjar gå över lite (hoppas jag) så snart är jag frisk (; Idag vet jag inte vad jag kommer göra. Men jag hoppas iaf det blir någon promenad så jag kan fota lite bilder. Och som sagt sportlovet är snart slut :/ Men aja sånt är livet. Det var iaf ett bra sportlov förutom att jag blev sjuk! Och jag tror att jag ska börja plugga på No.N idag elr imorgon. Vi får se hur det blir. Och så fick jag en idé igår. Som jag kanske testar idag. Mer får ni veta sen :) Ha en underbar morgon (Y)



18/2 - 10 [God natt på er♥]



Ska ta & sova snart. Kollade nyss på Vampire Diaries. Älskar den serien! Och jag kan inte fatta att Damon måste vara så ond O.o Men sån är jue filmen. Och juste innan jag glömmer berätta. Det snöar jätte mycket nu :o





18/2 - 10 [Snart blir det..]



Om ungefär 55 minuter så ska jag kolla på Vampire Diaries :] Kanal : TV6 & det börjar vid 8 ;) Hur bra serie som helst! Och jag längtar! Hoppas ni andra har en bra kväll. Imorgon ska jag ut & fota igen!





18/2 - 10 [Bilder från dagens promenad]

















18/2 - 10 [Vårig blogg design]



Blev trött på den gammla så gjorde en ny vårigare blogg design :] Vad tycker ni?



18/2 - 10 [Rolig dag :D]



Jag & mamma gick ut på stan för hon skulle nämligen storhandla idag. Och vi var på Lidl,Willys & Netto. Och så köpte vi mycket mat,leksak till fåglarna m.m :] Jätte kul var det. Dock var jag nästan nära på att somna ett par gånger. Haha ;D Och efter det gick vi där änderna håller till & jag fotade jätte mycket. Dom bilderna kan jag visa senare. Hoppas ni andra har en bra dag :]



18/2 - 10 [Jobbig natt]



Godmorgon på er :) Kunde inte sova inatt. Men när jag väll somnade så vaknade jag vid 5 ;/ Och då kunde jag inte somna om, för var jätte täppt & hade svårt att andas. Och hade grymt ont i hela kroppen plus att jag har jätte ont i halsen. Så jag låg i sängen & väntade på att det skulle bli morgon :( Jobbigt var det. Men är inte direkt trött så det är en bra sak. Men idag så måste jag ut & gå. För jag hatar att vara inomhus hela tiden -.-' Och jag måste bli frisk någongång men det verkar inte som att jag har den turen. Nåja får hoppas på det bästa. I helgen ska jag plugga till No:n för nästa vecka har vi No prov ;o





17/2 - 10 [God natt (:]


Ska snart sova tror jag. Innan så tittade jag & mamam på efterlyst & helt plötsligt gör mamma en sak som får mig att börja gapflabba så jag skrattar så tårarna rinner x'D Haahahh, jag är för galen ibland :] Men kul var det allt. Fast måste medge att min humor är lite wierd O.O hehe! God natt på er.. ;)



17/2 - 10 [Låt]



http://www.youtube.com/watch?v=CMr52bCXNdU&feature=fvst


Älskar låten :]



17/2 - 10 [Bilder från igår]















17/2 - 10 [Igen..]



Haha somnade igen x'D Vaknade ungefär nu. Och jag mår mycket bättre en innan. Fast har fortfarande ont i halsen & är lite täppt. Men annars mår jag bättre. Och jag hoppas att det blir en rolig dag imorgon! (:



17/2 - 10 [Meningslöst]



Hej hej! Pappa har köpt nässpray så förhoppnivis så kommer jag överleva nätterna en tid fram över! Jag hatar att må såhär dåligt. Så det blev en Ipren också. Så jag hoppas att jag mår bättre snart för då kommer jag att vara ute LÄNGE :D Och juste, kom på en sak. Innan 2010 är slut så ska jag köpa/spara ihop till dom här sakerna.

Kläder (linnen,nya jeans,byxor,tights,toppar,munkjacka,nattlinnen m.m
Kamera utrustning (stativ,nytt objektiv,Blixt m.m



17/2 - 10 [Några tips?]



Vad kan man dricka/äta när man är sjuk för att man ska må bättre? Ifall någon har bra tips så skriv gärna det (:

kram på er





17/2 - 10 [Ingen bra dag]



Det kommer inte bli några lång promenader idag. Och jag som ville så mycket. Det skulle vara så grymt kul. Då hade jag fotat jätte mycket & vi hade gått många olika rundor. Men nej det blir det inte idag. Jag är sjuk. Mår inte bra. Fryser, känner mig konstig & trött. Och mamma tyckte att det var bättre att jag stannade inomhus & skulle bli frisk. Men jag HATAR att vara sjuk. Varför måste jag alltid vara sjuk på ett lov?

I don't like this day



17/2 - 10 [Dagens outfits]









17/2 - 10 [Dagens fråga]








17/2 - 10 - [God morgon :)]



Hej hej alla! Hoppas ni har sovit gott inatt, för det har inte jag gjort. Kunde inte andas för jag var täppt. Hade jätte ont i halsen & hostade. Och sen på morgonen så blev jag förvånad :o Jag vaknar & ser ett litet hjärta ligga bredvid mig & där det står: I love you... Hur kunde det komma ditt? ;o Läskigt jue.. så jag frågade mamma & pappa men dom hade inte varit inne på mitt rum. Men det kan inte vara jag för hjärtat var väldigt lång från sängen O.O Och jag visste inte ens vad det låg.. Mycket konstigt. Idag så ska jag ut & gå långa promenader igen. Trots att jag mår såhär. ;/ För det är bra med frisk luft!





16/2 - 10 [Bilder från dagen]



















16/2 - 10 [Trött..]



Åt mat vid ungefär 2 & sen orkade jag ingenting. Och så frös jag jätte mycket. Så jag kurrade ihop mig under täcket & lyssnade på musik i mitt rum. Och helt plötsligt så hade man somnat & då vaknade jag nu vid 5 ungefär ;o Jobbigt! Och jag är fortfarande trött. Men så kan det vara ibland. Hoppas ni andra har en fortsatt trevlig kväll. Och jag vet inte riktigt om bilderna kommer sen, vi får se...





16/2 - 10 [Fettisdagen]







16/2 - 10 [Oj ;o]



Haha fick reda på att det är fettisdagen idag (stavning) ? Och då ska man jue äta semlor & sånt :] Huhu jag älskar semlor (a' Men vi får se hur det blir med den saken. Just nu lyssnar jag på musik & tänker på ett inlägg som en hade skrivit. Det stämde så bra. Så det är inte sant åt det. Men det gav mig hopp på något sätt :) Hoppas ni andra har en fortsatt trevlig dag. Kommer skriva mer sen när jag varit på den där promenaden & fotat bilderna. Hej svejs!
 
Bjuder på en bild på älskade Selma (L)




16/2 - 10 [Ideétorka]



Vet inte vad jag ska skriva om så det får bli ett meninglöst inlägg elr jag vet inte? [: Lyssnat på musik nu & ska ta & äta lite frukost & sen förhoppningsvis så ska vi ut. För jag vill fota! Och har ni märkt en sak? Att dagarna börjar bli längre? Det är jag glad för. Men det jobbiga är att jag vaknar vid halv 7 varje morgon nu O.o Det är alltid så för mig. Att när våren kommer så vaknar jag tidigare & har svårt att somna för att dagen är lång. Hm, men det är jue bra på ett sätt. Inatt drömmde jag en konstig dröm. Handlade om att det brann överallt ;o



16/2 - 10 [Morgon]



Godmorgon på er alla! :] Idag ska jag ut & gå en lång promenad & fota lite senare. Kommer bli massa kul! Igår tittade vi även på en film som jag rent ut sagt älskade. Den heter: De magiska systrarna & var på nån kanal som jag inte vet vilken nu. Men snart ska jag äta frukost. Så jag önskar er alla en trevlig dag!





15/2 - 10 [Ord]



Tänk om man ibland bara kunde vara utan bekymmer & utn oro. Tänk om man kunde vara fri som fågeln & slippa bekymmer? Men igentligen alla har sina egna bekymmer. Det har alltid varit så & kommer förbli. Men jag tror att alla har en tid då dom är som lyckligast men också en tid när man mår värst.

When I see you, I know I will be okey
But I hope I'll see you again
In my heart you'll always be
And I will never stop loving you
You are the one, and I know that



15/2 - 10 [Bilder från idag]











Min favorit från dagens bilder..




15/2 - 10 [Musik!!!]



Måste tipsa om en låt som jag fullkomligt älskar ;D

Bad Romance - Lady Gaga


Den är så bra! :) Och så blir man galet glad av den om ni frågar mig. Hahah! Bilderna från idag kommer förresten senare idag. Hoppas ni andra har en bra dag! (;





15/2 - 10 [Tips!]



Bästa bok: Så länge vi båda andas

Bästa film: New Moon

Bästa serie: Bones, Vampire Diaries

Bästa färgerna: Blå, svart,vit, grå, rosa

Bästa djuret: Fågel, katt,hund & häst

Bästa dagen: Fredag

Bästa klädaffären: Gina Tricot

Bästa lovet: Sommarlov (Y)

Bästa låten: Fer Sure, Running Up That Hill & Monster Remix



15/2 - 10 [Världens bästa bok!]





Den här boken har allt. Läste ut den igår & måste bara säga att jag älskar den! :D Så himmla bra. Man blir verkligen fängslad. Och den är både romantisk,fin & spännande (; Och så älskar jag vampyrer.

x']



15/2 - 10 [Bilder]






15/2 - 10 [Promenad]



Som jag sa igår. Jag & mamma skulle iväg på en lång promenad. Och det blev 100 bilder ! ^^ Jätte kul var det. Och så var det ganska kallt med. Vi var hos en utav mammas kompisar. Och det var mysigt för det fanns en jätte snäll liten tjej där & hon ville att jag skulle leka med henne :] Hon var ungefär 4-8 år? Vet inte men nått sånt. Och så tittade vi på tv. Men nu är vi hemma igen & jag har precis matat fåglarna.





15/2 - 10 [Kico]



Snart har vi haft dig i 5 år !<3




15/2 - 10 [En otroligt tidig morgon]



Vaknade väldigt tidigt idag. Vid 6 elr nått. Men jag stannade kvar i sängen lite till för att så tidigt kan man inte vakna :] Inatt drömmde jag en väldigt konstig dröm måste jag säga. Men jag är endå glad för att jag drömmde m den. Så, vad mer ska man säga en sån här morgon?





14/2 - 10 [Imorgon]



Läste nyss en bok! :) Och imorgon ska jag & mamma ut & gå en lång promenad! Kameran ska självklart hänga med (; Och detta ska vi göra hela veckan. Och jag känner att detta kommer bli extremt roligt.

Och kvällen har faktiskt varit rätt bra. Kanske lite tråkig men sånt är livet. Dagen är vad du gör den till.

Och jag hatar fortfarande det här med datorn :o



14/2 - 10 [Dikt]



Nu sitter jag här ensam i mörkret.
Alla andra har det så bra.
Jag försöker kämpa
men allt står still
tillslut förstår jag att det enda jag kan göra är att tänka posetivt


nu sitter jag här & känner mig lycklig
tänk att en gång i tiden kände jag mig värdelös men nu är allt bra igen!


Haha, världens dåligaste dikt men x'D Jag skrev snabbt och hade inga ideér. Men jaja ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag! :)



14/2 - 10 [Redigerad bild]







14/2 - 10 [Musik tips]



Måste berätta om min nya favoritlåt som jag ÄLSKAR! Den är så bra. Ledsam & sorgsen & får mig att tänka på något som jag nästan glömt....


Placebo - Running Up That Hill

<3



14/2 - 10 [Dagens outfits]







14/2 - 10 [Dagen]



I det förra inlägget så skrev jag inte allt som hänt idag, men gör det nu x) Känner att jag borde skriva lite mer inlägg eftersom att jag inte gjort det så mycket idag! Idag så vaknade jag tidigt ungefär vid 7. För fåglarna väckte mig för första gången så tidigt! O.O Men det var redan dag ute så jag känner att våren börjar komma (; Och så lyssnade jag på Radion för första gången på jätte länge. Sen har jag ätit & fotat. Och såklart myst med sötaste Kico! :)

Och inget mer. Haha, en tråkig dag om ni frågar mig! -.-





14/2 - 10 [Alla hjärtans dag]



Idag är det alla hjärtans dag! :) Igår hände en läskig sak som gjorde att jag inte kunnat uppdatera bloggen förrens nu. Och jag gillar fortfarande inte datorn efter det som hände igår. Men nästa gång ska jag stänga av den som man ska göra, även om jag får panik av det pippande ljudet! ;o Och den hörs fortfarande läskigt om ni frågar mig. Men jag får vänja mig. Vill bara att allt ska vara som vanligt. Dagen har varit seg. Har inte gjort något alls. Mer en att jag har läst lite & sen fotat. Ha en bra dag!





13/2 - 10 [Min kväll]



Först åt jag en chocklad munk som mamma köpte till oss alla. God var den, även om den ser lite konstig ut på bilden (;


Och så diskade jag...


Sen fick jag en idé


Och sötaste Selma (L)




13/2 - 10 [Melodifestivalen ~ Deltävling 2]





Melodifestivalen börjar klockan 8 idag! :) Det är den andra deltävlingen & jag ska defintift kolla! Hoppas det blir bättre låtar en innan. Ska ni andra kolla?



13/2 - 10 [Lite bilder på fåglarna]



Den enda som inte är med är Selma. Men detta för att jag inte hittade nån bra ny bild på henne :/













13/2 - 10 [Min eftermiddag]



Först så hörde man duns & vatten som spildes. Det var såklart Kico & Lusen som hade hittat på bus igen -.-'


Sen så lyssnade jag på musik (techno) (: Och såklart är Anime nått jag gillar!


Sen så hade jag lite kul med kameran (a'


Efter det kollade jag igenom lite gammla foton...


Och så var det snart dags för tvätt tid!


Sen letade vi efter ett par saker i garderoben. Utan resultat. Men därimot fanns det många andra saker..


Och så tittade jag på TV..


Och så tog jag ett äpple & åt :)


Och så fotade jag vatten!


Det snöade ganska mycket idag..


Och så drack jag en Festis ;)


Och så gick jag & mamma ner till källaren. Här ska det tvättas kläder.


Jag hade ganska skojj där nere, hehe & fick lära mig massa om tvättmaskiner! :)


Och så skulle jag & mamma till affären. På vägen ditt så fotade jag..


Och när vi kom hem så ville fåglarna ha mat!


Detta var i stort sett hela min eftermiddag! :) Mer kommer kanske om kvällen sen ;)




13/2 - 10 [Mysko]



Hej hej alla! Ska skriva om hur min eftermiddag varit sen & såklart kommer det bli bilder som visar vad jag gjort precis som jag gjorde på morgonen! :) Men just nu så är jag lite förvånad över en sak som hände. Skulle ge fåglarna mat då dom blev helt galna. Så jag stängde dörren & skulle ge Twix & Snickers vatten. För dom hade redan smutsat ner det. Och då såg jag en skugga under dörren O.o Som gick sådär ni vet. Så då tänkte jag. Mamma är där inne, men det skulle jue vara konstigt då hon var i köket & pappa i vardagsrummet. Men nej jag öppnar dörren & det finns ingen där (förutom fåglarna då ;o Så det var lite konstigt men aja!

Hoppas ni har en trevlig helg! (:



13/2 - 10 [Min förmiddag]



Först hade man tråkigt & tog lite ego bilder! x)


Sen så tog jag lite bilder på fåglarna! Sötaste Kico..


Efter det fick vi besök av...

Emina,Mario,Liam & Rasmus !

Liam! (L)


Och så åt vi frukost. En bra start på dagen!


Efter det så hade vi massor med skojj! :) Sen gick dom hem. Och nu sitter jag här & tar det lugnt.



13/2 - 10 [Ny blogg design igen!]



Jag vet, jag bytte igår med. Men jag blev inte alls nöjd när allt kom omkring. Så istället tänkte jag göra en enkel design med lite detaljer som jag gillade. Och nu är den här! :) Lite sommrig är den också! Men det kommer nog mer nya designer sen ;) Just nu nöjer jag mig med den här!




13/2 - 10 [Dagens outfits]






12/2 - 10 [Ny blogg design]



Kände för att byta & jag är faktiskt ganska nöjd med den nya! :)



12/2 - 10 [Ibland.]



Redigerat lite bilder i photoshop. Så tråkigt har jag. Men det brukar jag göra i vanliga fall också. Tänkte att det var dags & börja tänka på hur jag vill skriva/lägga in bilder här på bloggen. Nu så skriver jag jue allt jag gör & de men bilderna har knappt ALDRIG något med texten att göra. Och jag kanske ska ta & lägga in dom bilderna i det inlägget så dom har något med texten att göra!? :) Ganska jobbigt, men jag skull jue kunna göra det. Men vad kan man ha för bild på det här inlägget ? O.o Ah, nu vet jag..!






12/2 - 10 [Dagen var okej]



Fredagar brukar vara mer intressanta. Men idag har jag in gjort mycket alls. Mest haft tråkigt & fotat kanske lite då & då. Men imorgon ska jag gå ut & gå en lång runda. Även om vädret är dåligt. För jag känner att det är bättre & hitta på något en & vänta på att något ska hända. Men jag hoppas ni andra får en trevlig helg/lov! :)





12/2 - 10 [Det räcker med vinter nu!]



Är det någon mer en jag som börjar bli riktigt trött på den här långa vintern? Det är ganska jobbigt när det är grått & tråkigt. Får en på mycket dåligt humör också. Jag längtar till våren & sommaren. För då kan man fota & se den fina naturen. Blommor & fåglar som sjunger. På vintern är det riktigt tråkigt. Kallt & man känner sig mer deppad.





12/2 - 10 [Tråkig fredag]



Har inte gjort så mycket alls idag. Innan var jag & pappa i affären & köpte lite mat & det. Jag fotade lite också men inte mycket. Dåligt väder & så är det så himmla tråkigt. Så jag redigerade lite bilder för att ha något att göra. Men det finns inget kul & göra. Såhär brukar det alltid vara för mig på början utav lovet. Men jag får ta & hitta på nått helt enkelt. Jag undrar bara vad. Och om bara solen kunde komam fram så skulle jag fota ute direkt. Men sånt är livet. Jag hatar vintern just nu!



För nån dag sen var det ett underbart fotoväder ! Som jag saknar..




12/2 - 10 [Tidig morgon]



Godmorgon alla! :) Vaknade vid 8 för 19 minuter sen för att vara exakt. Eller ja nu 20 men. Gjorde mig i ordning snabbt & nu sitter jag här & gör ingenting. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men det blir nog fotografering. Om nu vädret är på min sida det vill säga. Men det får vi se. Nu när man tänker efter så hade jag rätt om en sak. För eller senare så slutar ens jobbiga dag & man får gå hem. Så är det alltid ;P





11/2 - 10 [Åhöra kväll]



Dagen idag var seg. Först hade vi dom vanliga lektionerna. Hemkunskapen var okej & vi åt semlor ;) Sen så hade vi spanska & då skrev vi gloserna & finns en sak som både jag,Natta & Julio la märkte till. Suck, säger man bara! Men skit samma. Inte mitt problem. Och efter det hade vi bild & jag är äntligen klar med min bild uppgift. Efter det lämnade vi in So uppgiften till Ingela. Sist hade vi slöjd & det enda jag hann på den långa lektionen var att skissa O.o Efter det följde Natta mig hem. Då åt vi varm korv. Och jag & Natta skrattade precis hela tiden. Vilken sjuk humor vi har x') Och så myste jag med Kico & Silve (Y) Efter det gick vi tbx till skolan & träffade Frida & Jenny. Sen gick vi ner ditt & hade kul. Vi snurrade runt & jag fick panik många gånger av ett par saker. Haha men kul var det x) Efter det började Åhöran vid 6. Då hade vi engelska & jag gjorde klart min uppgift om Kalifornien. GLAD! Och sen hade vi spanskas som var SEEEG! Och Hanna kastade en snöboll på mig så jag fick den på ryggen -.- Och jag som skulle hämmnas för det som hände förra året. Och mm jag lyckades verkligen. Men nästa år då minsan ska hon få (; Och sist hade vi No & det var faktiskt första gången som jag gillat No:n så mycket. Det gick jätte bra! *stolt* Nu gör jag ingenting & ska snart sova :P





10/2 - 10 [Undrar..]



Suck, imorgon är det torsdag. Den segaste dagen på hela veckan om ni frågar mig O.O Och på morgonen har vi hemkunskap & då ska vi baka. Så jag tar med mig påse imorgon. Sen kommer vi ha spanska,Bild & Slöjd. Åh, kom på en sak. På slöjden ska jag börja med ett klädesplagg :( Fy vad jobbigt! Orkar inte med sånt nu -.- Men jag hoppas jag får tbx min halsduk & sen att jag får se vad för betyg jag fick (: Och även om jag inte är så glad över att börja sy med symaskin så får man helt enkelt acceptera sånt. Men det går säkert bra! Dagen tar jue alltid slut nångång. Och sen på bilden ska jag göra klart min bild uppgift. Och på spanskan blir det spanska glosor + ge So uppgiften till Ingela!

Sen ska jag & Natta äta hos mig. Och vid 6 så går vi till skolan & är där till 9. Jobbigt. Och vi ska göra Trommers prov på No:n :(




10/2 - 10 [Dagen har..]



Hej hej alla som läser bloggen! :) Just nu har jag skrivit ganska mycket om Storbrittannien. Och jag hoppas det blir bra så här. Men det får vi se imorgon. Men dagen har varit ganska bra. Först hade vi engelska & då tittade Anna-Lena på det jag skrivit. Hon tyckte att det var bra så, så imorgon så ska jag skriva färdigt på datorn. Plus att jag måste lämna in uppsatsen på So:n, jobbigt vad mycket länder vi ska skriva om helt plötsligt! Sen har vi gjort massa andra saker också. Och vi fick reda på vad vi fick på So provet, och jag fick VG- :') Och jag är jätte nöjd faktiskt! För jag trodde inte att jag skulle få det O.o

Och när jag kom hem så var Emina,Mario & Liam,Rasmus här. Så jag lekte med Liam! :) Och sen fotade jag ute för det var äntligen ett bra fotoväder (Y) Och blev ganska nöjd med bilderna. Men nu ska jag lyssna på musik. Och sen ska jag öva på spanska gloserna till imorgon. Och sen ska jag kanske skriva mer på om Storbrittannien.





9/2 - 10 [Orolig]



Jag är grymt orolig för en sak just nu. Och det är inte så bra. Plus att jag har 2 saker som jag måste göra klart tills på torsdag O.o Och det gäller skolarbete! Vilket är ganska jobbigt. Men det ska jag klara. På nått sätt iaf. Sen är det en sak som jag har stor lust att bara skrika: DET ÄR DET VISST,VET VÄLL INTE DU! Men jag vet att jag inte borde göra det. Det är nått jag håller inom mig & det ska stanna där. Allting löser sig till slut så är det bara. Och på nått sätt kommer allt detta att lösa sig så att jag inte längre behöver oroa mig, hoppas jag.

Men ingen förstår vad jag verkligen tänker på. Jag tänker på ett sätt men pratar om nått helt annat. För ifall jag skulle säga hur jag kände mig & allting var så skulle jag berätta om "mig" om hur jag är inombords & mina tankar,åsikter. Men jag vill inte. Hållit detta hemligt mycket länge. Försökt berätta men utan framgång.
Saknaden är stor... Du är luften som jag andas. Men detta är något som ingen aldrig kommer förstå. Jag hoppas iaf att vi en dag träffas igen.






9/2 - 10 [Inte bra]



Känner att jag börjar tappa foto suget ordentligt. Har ingenting att fotografera. Vintern är trist särskilt när det bara är grått & molnigt varje dag! På sommaren har man jue jätte mycket att fota :( Längtar ditt som bara den. Men får göra det bästa av situation. Man kan jue ta lite bilder på fåglarna,vattenbilder,ego bilder & sånt. Men det blir tråkigt med det i mängden. Vill fota lite annat också!

Och innan så skrev jag lite om Storbrittanien. Har skrivit alla punkter. Men vet inte om jag borde skriva mer. Får fråga någon sen på Etiden imorgon. För jag blir nöjd bara jag får ett G på detta. Om jag ska vara helt ärlig så är jag arg på mig för att jag sa detta. I år skulle jag nämligen höja betygen. Och jag har ALLTID velat ha VG i So. Och det ska jag minsan få också O.O Problemet är att vi måste lämna in detta på torsdag. Men då måste jag fråga Ingela om hjälp imorgon. Sen ska jag skriva mer när jag kommer hem!







9/2 - 10 [Forngården]



Jag kom på en sak. Vi fick reda på vart vi skulle praoa & jag visste jue inte vart jag skulle praoa vecka 12. Så idag fick jag reda på att jag ska praoa på Forngården (dagis) :D Haha! Kul, tror jag x'D Jag hoppas iaf det blir kul! 1 vecka där & 1 vecka på Hemkväll :P Om jag inte har helt fel så tror jag att Liam går där ;) Eller jag är säker på det ^^,





9/2 - 10 [Skoldagen var seg]



Hej hej alla! :) Just nu sitter jag & gör ingenting. Innan så gav jag fåglarna mat. Och skolan idag var grymt jobbig ;o Men sånt är livet. Ibland är man helt enkelt inte på humör. Men jag hoppas iaf att jag gjorde bra ifrån mig på So:n :) På spanskan idag så gick det jätte bra! Och jag är faktiskt stolt för en gång skull (när det gäller spanskan) x') Haha! Men sånna dagar gillas (Y) Och jag längtar till sportlovet !






8/2 - 10 [Om det bara kunde hända]


I have a dream. And you don't know what I wish for. Nobody ever gonna know that. I don't wanna tell It. Cause It's something I hide In my dream/heart. And I wish I'm gonna see you again. Because you are the one and I know that. Will my dreams ever come true?






8/2 - 10 [Plugg ;P]



Ska ta & plugga mer på So:n nu & sen ska jag kanske titta på Tv & slappna av x'D Ha en fortsatt trevlig kväll (:



8/2 - 10 [Mat]





Åt nyss mat :) Gott var det & speciellt när man var så hungrig som jag var O.O Haha! Berättade också min dröm för dom & som vanligt så tycker dom att jag har en del konstiga drömmar x') Och ja så sant! Innan pluggade jag till So:n! Och det var ganska jobbigt men jag ska minsan lyckas! (Y) Och ska nog plugga lite mer sen också, men just nu tar jag det lite lungt & lyssnar på musik (:



8/2 - 10 [Händelser]



Dagen var inte så bra. Och morgonen var hemsk. Dock fick man jue G på matte provet så det är en utav 2 posetiva saker! :D Men jag hoppas det inte händer fler hemska saker idag. För det är jobbigt. Och ska plugga So sen...





8/2 - 10 [Ny vecka]



Idag börjar skolan igen. Och man är lite sådär på humör x'D Men det ordnar sig nog. Ha en bra dag!



7/2 - 10 [Snart sovdags]



Är ganska trött just nu. Men ska titta på Tv med innan jag lägger mig. Får se vad nästa vecka bjuder på för spännande saker.

Min favorit..





7/2 - 10 [Tankar]



Imorgon är det en ny vecka igen. Tänk så fort tiden går, snart är det sportlov & jag riktigt längtar! En hl vecka & jag tänker göra mycket den vecka också (; Och så är det so prov på tisdag. Och jag har övat väldigt mkt hela helgen. För jag tänker minsan kämpa till ett bättre betyg! Och jag ska göra mitt bästa, sen får vi se vad jag får. Och så måste jag tänka på spanska gloserna. Och inte minst Storbrittanien som också ska vara klart på Tisdag (so) & det är jobbigt för jag har inte skrivit något. Och oturligt nog så måste vi vara färdiga med ett land (Eng) på torsdag & jag skriver om Kalifornien. Pust, känner att det kommer bli en jobbig vecka. Kommer bli skönt sen. Men snart är det sov dags. Hoppas ni andra har det bra!





7/2 - 10 [Ännu mera plugg]



Pluggade nyss på So provet! :) Jag hoppas verkligen att det går bra på provet. Och just nu gör jag ingenting. Vet inte vad jag ska göra heller. Lång tråkigt brukar det vara på söndagar...





7/2 - 10 [Lite saker]



Eftersom att jag inte har så mycket att göra så bjuder jag på ett par bilder (: Ska kanske öva på So provet sen. Och sen vet jag inte. Tycker inte om den här dagen så mycket. Den är bara tråkig. Och jag hatar söndagar -.-








7/2 - 10 [Hemma]



Jag hade grymt kul igår. Vaktade Liam & han är så söt! (: Och vi hade jätte kul. Sen somnade han & då tittade jag på melodifestivalen. Och kan säga som så här. Det var bara några låtar som var bra & dom gick inte vidare förutom en -.- Och det var Ola (Y) Men svenska folket kan jue inte rösta så. Och sen efter det så pluggade jag till So:n ganska länge. Rasmus satt & tittade på mig. Efter det så bestämde jag mig för att sova, men fick ingen sömn alls. Dels för att Rasmus var jobbig & skällde när någon gick i trapporna :P Så han var nära på att väcka Liam många gånger. Och tillsut kom Emina & Mario hem & då myste vi alla i soffan. Sen gick dom & la sig & det tog evigheter för mig att somna. Men jag var endå pigg på morgonen (; Och stackars Rasmus spydde :( Hoppas han mår bra ! Och Liam & jag lekte mycket idag. Så det har varit kul! Fotade också lite. Hoppas ni andra har en fortsatt trevlig dag :)



Liam (L)





6/2 - 10 [Melodifestivalen 2010]



Har hört att melodifestivalen börjar idag. Men jag vet inte när :( Jobbigt! Någon som vet? Får panik snart. Detta är något som jag brukar följa varje år. Det är liksom en tradion! (: Men det löser sig nog. Ska iaf vara barnvakt & det suger! -.- Men man får stå ut helt enkelt. Syns sen...


 



6/2 - 10 [Plugga till So:n]





Pluggade till So provet som vi har nästa vecka på tisdag. jag hoppas verkligen att det går bra! Har massa näringar,resurser & det i huvudet nu x') Men om man vill få bra betyg så måste man plugga så enkelt är det. Och jag gillar faktiskt So. Även om jag kanske är den enda i min klass som gör det (:

Kram






6/2 - 10 [Vinter promenad i skogen]





Jag & pappa gick en LÅNG promenad ut i skogen. Fotade landskap,fåglar & ja mycket ! :) Kommer inte visa bilderna då jag inte orkar just nu. Men kanske imorgon. Därimot kan jag visa ett par bilder som är NY redigerade! (: Ha en fortsatt trevlig dag..!






6/2 - 10 [Känslor]

Har ni inte oftast kännt en konstig känsla. Att bara du vet vem du gillar/älskar men inte kan bevisa att han finns? Kanske inte. Men jag undrar vad jag ska göra åt det. Svaret är enkelt vänta & se vad som händer. I have a dream and that's to see you again..

<3


6/2 - 10 [En konstig natt..]



Godmogon alla blogg läsare! :) Inatt så drömmde jag en väldigt konstig dröm. Väldigt olik dom drömmarna jag brukar drömma om iaf. Drömmde om att jätte spindlar ivaderade jorden. Och helt plötsligt så skulle jag stänga ner alla datorer annars så skulle dom döda oss alla. Vi sprang över allt hela tiden. En gång var jag nästan nära på att bli dödad. Men plötsligt så kom spindelmannen(inte han på filmerna) utan han var en blond man & skulle döda mig O.o Och jag försökte komma undan men det gick inte. Då kommer Shawn & ska rädda mig & tillslut lyckas han. Och då kysser han mig elr nått. Sen så är jag & natta plötsligt ute & går O.O Och vi pratar om gammla minnen. Och då börjar jag gråta för att vi aldrig kommer se varandra igen..? Konstig dröm... Och juste kom på en sak. Hanna var också med i drömmen. Maria,Issa & Erika med ;o

Ha det bra!




5/2 - 10 [Rensning]



Jag rensade garderoben nyss. Det var väldigt mkt kläder som ska skänkas. Och så måste det köpas in nya kläder ;) (Y) Och så fick jag en hel del skjortor från mamma. Snygga enligt mig! Men snart ska jag sova iaf. Varit en bra dag (:



5/2 - 10 [Sorg]

En gång så var det du & jag. Du fanns för mig när jag behövde dig. Du var det biten som gjorde mig glad. Som gjorde mig stark. Jag älskar dig. Finns ingen som är bättre en dig. Ingen kan ta din plats i mitt hjärta & det är sanningen. Jag älskar dig så mycket. Och jag saknar dig så. Du var min ägel & den som lös upp min dag. Men nu finns du inte mer. Och jag hatar den dagen & det som fick dig att försvinna. Varför var det tvungen att hända? Varför skulle du lämna mig så fort? Det var du & jag mot världen. Dina fina ögon som slocknade i min famn, något som jag aldrig kommer att glömma. Din underbara doft. Jag önskar att du kunde komma tillbaka, även om jag vet att du aldrig gör det. Och det finns inget mer jag kan göra. Men jag önskar att jag hade gjort mer. Jag önskar att jag inte haft det i hjärnan. Tänkte mig inte för. Trodde att det var lätt. Trodde att det skulle gå bra som allti. Men inte den här gången. Du försvann så fort. Hann aldrig riktigt säga hejdå.. Jag älskar dig Whisper (L) Dom 5 månaderna du fanns hos mig var dom underbaraste i mitt liv.


</3


5/2 - 10 [Fredagsmys]

Nu är det dags för fredagsmys (a) Och det gillas starkt! Tittade lite på film innan & hade Kico ute & så var han med oss i vardagsrummet också ! (: Min älskling (Y) Och jag lyssnar på musik också. Imorgon ska jag fota & sen sitta barnvakt till Liam... Och jag hoppas det går bra. Ha det gött!



5/2 - 10 [Ont i huvudet]



Mår inte så bra just nu. Kan bero på om nya glassögonen & att jag inte är så van. Eller kan det vara pga datorn (a) Nej men ska faktiskt äta O.o Inte ätit sen ah jag vet inte när. Men ha en bra helg ;)




5/2 - 10 [Vill så gärna! :(]

Om det bara varit enkelt. Om jag bara haft den tanken att detta klarar jag! Jag tänker kämpa. Vill så gärna lyckas. Få ett bra liv. Om det bara gick. Och det ska gå så är det. Nyckeln till framgång är att man kämpar & aldrig ger upp!

5/2 - 10 [Om man bara visste]

Har funderat ett par dagar. Hur jag ska kunna förbättra bloggen på ett bra sätt. Men jag har inga ideér, så kom gärna med förslag :) Skulle uppskattas! Men får väll se vad jag kan hitta på. Uppdaterar ofta så nått annat borde jag kunna hitta på hm, svårt. Kanske börja skriva lite mer om andra saker? Fotografering,tips på olika saker,djur,vardagen,musiktips & annat smått & gott som tex: nån frågestund & så? (: Fast då behöver jag fler läsare.. Och just nu har jag inte alls många. Så jag måste komma på ett sätt så att jag kan få reklam för bloggen elr nått. Men hur? Jobbigt är det. Och jag har ont i huvudet O.o


puss & kram




5/2 - [Nya glassögon + dagens händelse]

Hej hej alla! :) Veckan har varit ganska slapp faktiskt. Och idag var det en rätt så bra dag. Jag,Natta & Issa as garvade väldigt mkt ! x') Haha fy sjutton jag fattar verkligen inte hur vi kommer på sånna knäppa saker. Men kul är det. Och idag så hade vi matte prov. Det gick väll sådär. Sen när Åsa rättat proven så fick jag 15p asså 2 poäng från G :'( Jag grät nästan så förbannad & dålig kände jag mig. Så hela dagen var förstörd, tänkte jag. Och sen så fikade vi idag för Liselott slutade :/ Jätte mysigt var det men dock blev jag ganska ledsen. Fy vad jag kommer sakna henne, för hon var BÄST på det hon gjorde! Och vi åt tårta. Sen så gjorde jag om matte provet (bara två tal på det jag hade fel på) Och jag hoppas det gick bra! (: Dock känner jag en känsla jag helst velat slippa känna. Men sånt är livet. Och efter det så gick jag hem & sen hämtade vi mina nya glassögon. Och jag måste säga att det känns konstigt men bra nu ;)

Ha en bra helg !


4/2 - 10 [Redigerat bilder]

Redigerat väldigt många bilder. Men dom får ni se en annan dag ! :) Kan iallafall visa en utav dom! Imorgon har vi matte prov & jag är nervös.. Men man får hoppas på det bästa. det viktigaste är jue att man gör sitt bästa (Y) Ha det bra!


4/2 - 10 [BlogLovin]

Har skaffat BlogLovin :) Så nu kan ni följa mig där ^^,



4/2 - 10 [Jönköpings vackra landskap]

Hej hej alla blogg läsare! :) Kom nyss hem från Jönköping. Var där på undersökning som sagt. Gick bra dock kände man sig besvärad O.o Och jag vet det låter sjukt men ifall ni fattade vad jag menar så skulle ni förstå ;o Och jag höll alvarligt talat på & dö ;o Så vackert det är i Jönköping. Det fanns så mycket fint man kunde fota. Åhh! Sån skam att jag inte tog med mig kameran. Missade mitt bästa foto tillfälle någonsin. Men imorgon så ska jag till skolan :P Och då har vi matte prov ;o Haha! Men det kommer jag klara *hoppas jag*. Ha en bra dag ;)


4/2 - 10 [God morgon!]

Godmorgon allihopa! Sitter här & väntar på att vi snart ska gå iväg till stationen &åka med tåg elr buss. Hoppas iaf på buss för jag gillar inte & åka tåg iallafall inte när det är vinter, får nån otäck magkänsla då. Men gjorde mig nyss i ordning & sov ganska så dåligt inatt. Vet inte varför igentligen. Fast idag kommer jag inte ihåg vad jag drömmde om & det är frustrerande. Nåväll, säkert nått ;) Haha! Man kan jue aldrig veta. Så jag bjuder på lite bilder (Y)






3/2 - 10 [Sov dags]

Ska sova snart :P Och imorgon blir det att vakna tidigt. Suck, vad jobbigt. Och så kanske man ska få tandställning med :( Fan vad jag hatar allting! Fast sånt är jue livet helt enkelt. Får kämpa på något sätt. Livet har aldrig varit lätt. Det är det inte för någon inte igentligen... Men idag var det faktiskt en bra dag! :) Kanske vissa saker som inte var riktigt roliga men.


Godnatt (Y)


3/2 - 10 [Nyduschad]

Haha kom inte på bättre text ! x) Men duschade precis & har grymt tråkigt ;o och så är jag ledsen fast jag inte själv vet varför. Bara någon konstig känsla. Men så är det ibland. Inget & göra åt helt enkelt. Och jag vill verkligen inte åka ditt imorgon :( Hatar det! Men livet är sånt. Hoppas ni andra har en fortsatt trevlig kväll ;)!



3/2 - 10 [Musik]

Någon som har tips på nån sorts musik elr låt ? (: Så skriv mer en gärna en kommentar!

3/2 - 10 [Bilder]

Tänkte lägga upp lite bilder som jag inte visat förut!




3/2 - 10 [Fåglarna]

Hej hej! Släppte ut fåglarna innan. Och nu håller faktiskt Selma på att bli tam ! (: Och det blir man glad för. Alla satt på mina armar idag. Mysigt värre var det. Världens bästa ! <3 Men nu ska jag inte göra någonting. Har jätte tråkigt men sånt får man ta. Imorgon ska jag åka till Jönköping. Kommer inte alls vara kul :( Men aja livet är sånt tyvärr. Hoppas ni andra har det bra!



3/2 - 10 [Rolig dag!]

Hej hej alla (:! Måste berätta lite om vad som hänt idag. Jag,natta,Issa hade as kul efter skolan (Y) Men innan så nu berättar jag lite saker jag kommer ihåg så tro inte att det är i ordning x') Vi var på Shell & Natta köpte korv. Sen var vi ute & gick lite (a) Vi har haft engelska & det var jobbigt O.o Känns som om jag ligger efter. Vi har haft No & det var kul! :) Sen så har vi haft matte & jag gjorde ett par tal & blev lite iritterad på en sak. Suck att vissa inte kan sluta -.- Natta & jag hade lite skojj på matten med. Sen så var man jue med Hanna också. Och jag frågade varför Erika inte va med oss längre men hon sa att hon var det & massa annat. Efter skolan så var jue jag,Natta & Issa & hade skojj & helt plötsligt kommer Timmie & slänger snöbollar vi satt där uppe & han var ute ;P Och så slänger han en snöboll som träffar Rektorns rum & springer haha! XD Det var sjukt kul! Timmie är galet rolig (: Och det är nästan alla våra killar förutom några... Och det pga att dom inte är å schyssta O.o Men det pratar vi inte om mer. Och jag & Issa har en hemlighet som ingen annan vet XD (Y)


Men ska ta & dra ses





2/2 - 10 [Godnatt]

Ska snart sova. Kanske inte direkt snart men endå x) Haha! Innan så gjorde jag lite matte tal & höll på & bli galen på mig själv tills jag ätnligen lyckades lösa ett tal! Fy sjutton vad jobbigt det var. Krånglade bara till det för mig själv. Men lyckades iaf till slut (: Och så tittade jag på film & hela familjen myste med sötisen Kico (Y) Imorgon slutar vi kvart i 2 så jag kommer ägna morgondagen åt läxor & prov. Hoppas ni andra har det bra !!



2/2 - 10 [Födelsedagsfest]

Kom nyss hem. Emina fyllde 27 år idag så hon fick ganska många presentkort på Gina Tricot :) Var jätte kul! Vi pratade mkt & jag lekte med Liam (Y) Sen så åt vi tårta & efter det så gick jag & mamam hem. Nu sitter jag här & tråkar. Hoppas ni andra haft en bra dag, min har iaf varit rörig ^^,



2/2 - 10 [Jobbig dag]

Äntligen hemma! Det var inte alls kul :( Och jag fick veta massa tråkiga saker som jag inte fått veta innan. HATAR DET! Men nåja, får helt enkelt vara glad för en sak iaf. Nu ska jag iaf äta sen måste jag iväg till Emina som fyller år idag. Hoppas ni andra har det bra berättar mer om dagen senare ! (:


Puss


1/2 - 10 [Godnatt]

Ska sova nu elr ja snart (: Tiden har gått jätte fort. Men vi syns imorgon (Y)



1/2 - 10 [Känsla]

Något som jag kännt länge. Men aldrig vågat säga. Vet inte varför jag känner så. Ibland kan jag vara lycklig,trygg. Ibland är det som om hela världen rasar när jag tänker på dig & känner mig ensam. Men endå. Jag vet att det en gång blir vi. Även om det kanske inte är just idag. Vet jag att du finns där ute någonstans :')



1/2 - 10 [Matten]

Tjena! ;) Gjorde några matte tal innan. Kan säga som här att jag fastnade på ett tal & försökt göra allt för att lösa det men det gick verkligen inte ! O.o Får fråga Åsa sen när jag ser henne elr nån som kan iallfall. Just nu sitter jag här & tråkar som vanligt & kollade på TV också. Och vetni? Att snart så har vi sportlov ;) (Y)


Puss


Bilden tog jag för nån dags sen, när jag var ute & gick i den kalla natten (a)

1/2 - 10 [MUSIK]

Måste bara tipsa om en jätte bra låt som jag verkligen älskar! :)

Breaking The habit - Linkin Park


Ha det bra (Y)

1/2 - [Försökt hitta]

Hej hej! Innan var jag & pappa vid djuraffären som ligger nära Willys. Och jag frågade om dom tog emot prao elever men tyvärr gjorde dom inte det för det var många som redan var där :/ Blev ganska ledsen. Vilket betyder att jag kommer vara tvungen att göra nått tråkigt vecka 12 -.- Vecka 13 ska jag iaf prao på Hemkväll ! :D Nåja , ska inte ta förhastade slutsatser. Det kanske blir roligt iallafall! Men nu eär jag vrålhungrig också. Så jag väntar på att maten ska vara klar. Och lyssnar på musik.


puss


1/2 - 10 [Dagens]

Hej hej! :) Dagen har varit rätt så bra. Vaknade ganska tidigt som vanligt & var otroligt seg denna morgonen konstigt nog. Men sen gick jag till skolan & väntade i flera minuter på att natta & dom skulle komma. Tråkigt var det allt. Satt & dagdrömmde under tiden x'D Sen hade vi massa jobbiga lektioner förutom på No:n då vi bara pratade bort hela lektionen O.O Vilket är ovanligt på No:n tro mig! Sen hade vi mat & efter det så gick vi & pratade massa. Sen så skrattade jag & natta,Issa ihjäll oss för många saker. Och efter det hade vi Idortt. Uppvärmningen var bäst för vi hade as kul x) Och sen var det tråkigt -.- Efter det hade vi So & då hade vi nutidskrysset & sen jobbade vi en kvart & efter det slutade vi. Sen hängde jag med Natta & hon köpte sin nya mobil (: Nu sitter jag här & tråkar. Ska göra lite matte senare.

Ha det bra!


RSS 2.0