31/1 - 10 [Godnatt]

Nu ska jag gå & lägga mig. Imorgon är det måndag vilket innebär én lång skolvecka igen! Fast på tisdag efter lunchen så ska jag på några undersökningar (privat) & sen på Torsdag kommer jag inte komma på den dagen då jag kommer vara borta i Jönköping (privat). Så jag måste ta ledighetslappar & de. Men nu ska jag sova, godnatt (:


Blir en väldigt gammal bild som jag redigerat.


31/1 - 10 [Blåsningen]

Kollade nyss på Blåsningen. Fy sjutton vad jag älskar det programet ;) Anna Skipper blev blåst den här gången & sen en brottare. Jag höll ärligt talat på & dö av skratt x'D Bästa blåsningen någonsin (Y) Och så har vi försökt få tag på mammas kompis för en viktig sak. Och jag måste få reda på det idag eller imorgon på morgonen O.O Handlar om prao saken.. Glömmt fylla i viktiga saker >.< Men vi syns senare


puss


31/1 - 10 [Besök]

Min brorsa & hans familj kom hitt hos oss :) Rasmus var med också ^^ Fotade lite också. Men just nu gör jag ingenting. Eller jo lägger in bilderna på datorn =) Så nu blir det nya bilder snart. Hoppas ni andra har en mysig kväll !


31/1 - 10 [Inget & göra]

Har så grymt tråkigt just nu! Vill gå ut & fota men det har börjat mörkna & så är det kallt ute ;/ Fast det spelar ingen roll vad det är för väder igentligen, det är bara lite trist & gå ut själv ibland om ni fattar min tanke? Ska duscha snart också för den delen. Och bilderna ska jag nog lägga in på datorn nu. Funderar på om det är dags & sortera lite bilder. Borde nog ta mig i kragen & göra det känner jag. Mycket bättre på det sättet. Och imorgon är det skola igen. Ganska kul då man slipper ha massa tråk på dagarna. Känns dock lite konstigt ;s Men sånt får man ta. Och juste snart har vi matte prov O.o Och jag börjar känna paniken! Men det går säkert bra. Men nu ska jag ta & lägga in bilderna på datorn ha det bra! (;


31/1 - 10 [Underliga saker]

Sitter just nu & funderar hur sjutton Lusen kunde ta sig ut ur buren? Kico rymde innan också men då hade han lyckats få upp dörren på nått konstigt vis. Men när Lusen var ute så såg man jue ingen rimlig förklaraing till hur han kunde ha tagit sig ut ;o För allt verkade i sin ordning förutom att han var ute & flög det vill säga. Så jag undrar? Det är ganska läskigt iaf. Tänk om fönstret hade varit uppe då hade det inte varit bra :o Nåja, hoppas iaf jag kan sätta stopp för deras rymlings försök nu ;) Och btw så har jag fotat väldigt mke idag. Tror jag ska lägga in bilderna senare, men det får vi se.. Ska iaf dra nu bye !



31/1 - 10 [En lång fotorunda]

Eftersom att mamma skulle tll affären ville jag såklart hänga med & fota på vägen ! (: Vi gick ganska mycket & jag fick faktiskt ett par bilder som jag är riktigt nöjd med ! :'D Tyvärr så gillade inte fåglarna mig idag då att jag hade otur när jag skulle fota dom O.o När jag ser en perfekt bild, tar jag upp kameran & poff så är den perfekta bilden som bortblåst o____O Iritternade faktiskt! Men som sagt vissa bilder blev jag väldigt nöjd med & det är ett plus iaf ;D Gick jue inte precis ut i onödan liksom. Plus att jag fick motion. Det gillas starkt (Y) Jag har faktiskt gått ner ett par kilo sen jag började motionera varje dag :D Men nu ska jag ta & fota lite här hemma & så. Får se om jag kommer på nån ny id. Ha det bra..!



31/1 - 10 [Riktigt kallt väder]

Tänkte gå ut en runda & fota men när jag såg hur kallt det var så fy det är nog  bättre & stanna hemma faktiskt. Hoppas bara att det blir varmare annars dör jag av utråkning -.- Det är 15-16 minus grader nu. Och inatt så gick vårt glasbord sönder ;o Och nu skojjar jag inte. Så kallt var det! (glasbordet var ute) Så där fick man en chock av att se det. Och jag som gillade det bordet -.- Nåväll sånt är livet helt enkelt. Hoppas ni andra har en bra söndag! (:




31/1 - 10 [Söndagar är tråkiga]

Hej hej alla blogg läsare! (: Just nu har jag riktigt tråkigt. Söndagar är inte mina bästa dagar kan man lugnt säga. Men man får göra det bästa av dagen helt enkelt. Ska ta & gå en runda & fota sen. Då gör jag jue något som jag gillar & slipper ha massa tråk! :)


Jag vet inte varför men dras tillbaka mer & mer. I det mörka hållet dras jag in. Vill vara med er, men det verkar som jag är ensam föralltid..


31/ - 10 [Sista dagen..]

Sista dagen på den här månaden ! :) Och imorgon är det 1 februari! Och imorgon ska man lämna in prao lappen & jag har ett par problem O.O Men det ska jag fixa idag hoppas jag.. Men ska ta & dra nu så syns vi senare.. Kram



30/1 - 10 [Nu är..!]

Rasmus ägare/husse (min brorsa) kom & hämtade honom nyss. Varit riktigt skojj att ta hand om Rasmus. Tog väldigt många bilder på han medans vi vaktade honom. Men nu ska jag ta & titta på film hejdå..! (:


30/1 - 10 [Dagen]

Ska snart ut & gå med Rasmus igen. Sen ska vi laga mat & jag är jätte hungrig & efter det kommer säkert kanske Rasmus matte/husse tbx så då kommer dom hämta Rasmus  osv. Nu gör jag iaf ingenting. Föurtom att jag lyssnar på musik & är hungrig (a) Dagen har varit ganska tråkig/spännande. Varit ute ganska mke (Y) Och fotat har jag gjort nästan hela tiden. Men har haft tråkigt också. Fast det förstås har jag varje dag O.o Och det har slutat snöa. Problemet är att dt är så kallt ute så snön kommer inte smälta. Och det gillar vi INTE! För jag vill ha vår/sommar & det nu! Tänk vad fint det blir på sommaren när man ska fota :') *drömmer sig bort* Haha, neh men jag älskar verkligen sommar. Och så fyller jag år den 23 juni!

|Blir ingen bild för bloggen funkar inte -.-|

30/1 - 10 [Uppdatering]

Nyss var vi ute & gick med Rasmus. Fick faktiskt ett par bra bilder på Rasmus! :) Och är glad (a) Och det var ett väldigt vackert väder idag. Men fy sjutton vad kallt det är! Men sånt får man ta helt enkelt. Hoppas ni andra har det bra (:



30/1 - 10 [Rent i buren]

Innan så tvättade jag Kico & Lusens bur för dom bara spillde vatten hela tiden så tillslut började det lukta illa! O.o Så jag tvättade buren & nu är det rent & fint i deras bur. Om dom spiller vatten igen kommer jag bli tokig -.- (a) haha! Nej men nu ska jag faktiskt ta & lyssna på musik. Vill så gärna göra något idag men vet inte vad. Tar dagen som den kommer som vanligt!


30/1 - 10 [Nytt]

Hej hej alla blogg läsare! :) Vet ni vad som är sjukt & konstigt på samma gång? Jo, det är att på måndag så är det 1 februari :o Det är helt sjukt vad tiden går fort tycker ni inte det? Haha! Men finns en sak som är bra med det ;) Och det är att jag snart fyller år x) Vi var lediga igår & det hände väldigt mkt som ni säkert kanske redan läst innan? :P Aja, några iaf. Och det är faktiskt kul att det händer så mkt dock inte alltid lätt att hålla koll på när det & det hände (a) Idag kommer nog Rasmus matte & husse tbx så då ska han hem. Varit kul & vakta honom :) Även fast han varit rätt jobbig på natten x'D



30/1 - 10 [Fotorunda i det kalla vädret]

Som överskriften lyder ;) Jag & mamma var ute med Rasmus & gick. Så jag tog med mig min kära kamera (a) Och fotade väldigt mkt. Dock blev inte bilderna så jätte bra men vissa blev ganska bra faktiskt. Det är sånna här dagar man önskar att man hade ett bätte objektiv! :/ Men ska spara ihop till objektiv & blixt. Kommer ta ett tag då dom 2 sakerna kostar väldigt mkt. Plus ett stativ som är bra att ha! Hoppas ni andra har det bra så syns vi senare!



30/1 - 10 [Morgon]

Vaknade precis. Inte världens bästa natt dock O.o Somnade ganska snabbt men Rasmus väckte oss mitt i natten av sitt skällande ;o Jag var den första som hoppade till från sängen i ren panik. Den som kom in måste nog ha fått en riktig chock. Skulle iaf jag fått. Sen försökte jag lugna ner Rasmus. Men det gick inte. Då kom mamma & jag gick som en robot & somnade om. Fast drömmde en hel del knäppa drömmar. Så nu sitter jag här & gör ingenting ;P

Denna bilden tog jag igår !!

29/1 - 10 [Ledsen]

Vet inte vem jag kan lita på längre. Dom enda som förstår är min familj. Och jag älskar er. Men det som hände sårade mig ordentligt. Jag orkar inte mera. Smärtan är hård. Jag vill så gärna att det ska vara så, men det blir det aldrig :'( Du hade så rätt. Fy vad jag önskar att det kunde funka. Men det gör det aldrig. Det är "allas" fel. Vi gör det mot varandra. Och vi har ett val i livet. Men vi gick skilda vägar. Vi svek varandra. Och någon kommer tillslut att falla. Vem tar imot en då? Jag önskar att någon kunde rädda mig från detta lidande... :'(



29/1 - 10 [Iritternade -.-]

Hej alla där ute som faktiskt är snälla & goa människor! :) Just nu är jag riktigt förbannad! På bara några dagar har 3-4 stycken lagt näsan i blött elr vad man ska säga! :S Sagt att jag härmar en vis persons blogg. Vilket gör mig både förbannad & ledsen. Kan ni SLUTA nån jävla gång?! Fattar ni inte hur det känns eller? Jag vill ha det såhär på min blogg. Och ursäkta mig om det liknar någon annans blogg INTE mitt fel! Jag gjorde designen med mina egna ideér & kodningen & de provade jag mig fram. För jag kunde inget om hur man skulle göra när jag fixade så att det blev såhär okej? LÄGG ER INTE I MITT LIV, SKÖT ERT EGNA!! -.-

Kram på er andra underbara människor.. (Y)



29/1 - 10 [Trött]

Hej alla blogg läsare! :) Just nu sitter jag & gör ingenting. Eller lyssnar på musik. Innan åt jag mat & efter det så mådde jag illa så jag gick runt & tog konstiga bilder & trixade med ljuset O.o Sen gick jag ner till källaren & tog lite sjukt konstiga bilder där med. Och nu mår jag lite illa & känner mig jätte konstig. Tror att jag ska fota lite senare också. Just nu orkare jag inte det. Hoppas ni andra har det bra! (a)


29/1 - 10 [Tävlingsbidrag]

Bilddagboken har en tävling & jag nominerade denna bild! :) Hoppas jag kommer i final. För det skulle vara så grymt kul! Men man vet aldrig. Det är ganska många som anmält sig. Men jag har iallafall lika stor chans som alla andra eller? Hmm, ska ta & sluta tänka på det nu. Jag fotade lite innan också. Och så har jag lagt in NYA bilder på datorn! :) Visar dom någon annan dag!


29/1 - 10 [Fotografering]

Har fotat jätte mkt. Jag & mamma gick ut med Rasmus så det blev ganska många snö bilder x') Haha både galet & roligt var det! Föurtom att jag gick baklänges & ramlade ner i snön (a) Klumpiga mig. Men nu sitter jag här i mitt rum med Rasmus (hund) & mina 6 fåglar! :) Rasmus den sötisen är ledsen för att hans matte & husse inte är här. Men dom har åkt iväg & kommer imorgon! Ska ta & fota lite mer snart. Hoppas ni andra har det bra så syns vi senare...



29/1- 10 [Jag vet vad jag ska bli!]

Ja tro det eller ej. Men tack vare min familj så har jag äntligen fattat vad jag vill göra ! :') Detta kanske inte många alls kommer läsa men en sak är säker. Jag kommer göra detta! Jag ska bli journalist & jobba för en tidning. Och då ska jag skriva reportage & fotografera också. Så då kommer det in 2 saker jag älskar mest i det jobbet :*) Att fotografera & att skriva (Y) Jag har hittat något jag vill syssla med. Nu är jag lycklig.  Hoppas ni andra har en bra helg!<3


29/1 - 10 [Lite musik]

http://www.youtube.com/watch?v=ak6xFK0yhDY&feature=channel


29/1 - 10 [Prao besked]

Jag kunde inte praoa hos en fotograf för dom tog inte imot prao elver. Sen frågade jag Vetlanda posten men tyvärr så gick det inte heller :( Men därimot ska jag prao i : Vetlanda Hemkväll eller vad det heter. Praoade där i 6.an så kan en del iaf. Kommer nog vara ganska kul endå. Jag dör jue liksom inte utav det. Även om det inte precis är något jag gillar att göra så. Man får stå ut helt enkelt! :P Hoppas ni andra  har det bra




29/1 - 10 [Lite om mig]

Namn: Ajka Redzic
Kallas för: Ajkx,Ajkis,Ajko & så x')
Ålder: 14 år
Stjärntecken: Kräfta
Höger eller vänsterhänt: Höger
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Inga
Längd: 159 (men skolsköterskan säger 158 -.-)
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: Brun,mörkbrun,röd & mörkt (har många olika färger i mitt hår)
Fräknar: nej
Motto: Efter mörkret kommer alltid ljuset
Kär? Nej eller jag vet faktiskt inte
Tycker du att du är attraktiv? Haha nej inte speciellt
Dricker du? Nepp
Röker du? Nej
Vilket schampo använder du? olika
Vilken parfym använder du? ingen
Vad är du rädd för? spindlar,mörker m.m
Gillar du att tvätta? Nej, det gör jag inte
Gillar du berg och dalbanor? Ja självklart

Senaste…
Filmen du hyrde? Det kommer jag inte ihåg
Filmen du köpte? Köper inte filmer
Låten du hörde? Eh eh - Lady Gaga
Personen som ringde dig? Natta tror jag?
TV-program du såg? CSI 
Person du tänkte på? De ni ;)
Sport: Ridning
Kläder: Jeans,skjorta,linne
Bil: Volvo
Serie: Bones

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? ja
Varit i slagsmål? nja
Träffat någon från internet IRL? Nej, det tror jag inte

Antal…
Gånger du varit kär? många
Gånger ditt hjärta brustit? många
Hjärta brustet på grund av dig? 1
Tjejer du kysst?: Ingen
Gånger ditt namn varit med i tidningen? vet ej

Senaste…
Boken du läste? Så länge vi båda andas
Personen du fick e-mail av? Horoskop
Personen du fick sms av? länge sen
Gången hela din familj åt middag tillsammans? igår
Saken du köpte? Skjorta
Brukar du svära mycket? Ja, lite för mycket :P
När stiger du upp på morgonen? Oftast 06.30 men när jag är ledig 08.00
Vad har du på dig? jeans,linne & munkjacka
Vad ska du göra ikväll? fota kanske?
Vad är du allergisk mot? Ingenting, lycklingt lottad!
Använder du hårspray? Nej
Kan du stå på händer? Haha nej!
Vad dansar du till? Ingenting för tillfället
Kan du sjunga? Ja, inte ala typer av låtar då men 
Spaghetti eller makaroner? Makaroner helt klart!
Land du vill besöka? Thailand, New Zealand(stavning?)


29/1 - 10 [Rasmus är här]

Nu är lille söta vovven Rasmus äntligen här! :) Så jag & min familj kommer vakta han tills imorgon. Ganska kul men på ett sätt jobbigt för Rasmus saknar jue sina ägare :/ Men jag hoppas det löser sig tillslut. Snart ska vi iväg & se efter om det finns någon fotograf i vetlanda eller om vi får tag på någon. Annars blir det att välja 8 stycken tråkiga saker från prao lappen -.- Jag kommer dö! Men får inte tänka negativt ennu. Finns jue lite hopp iaf! Hoppas ni andra har det bra! :)


29/1 - 10 [Morgon]

Godmorgon alla blogg läsare! :) Vaknade för några minuter sen & gjorde mig i ordning. Fotade lite också från mitt fönster eller rättare sagt köksfönstret (a) x') Idag blir det (hopas jag) att jag hittar nån fotograf & frågar ifall han/hon tar emot prao elver. För det hoppas jag verkligen! Annars blir lilla jag väldigt ledsen. Men vi får se helt enkelt. Och jo juste idag kommer lille Rasmus till oss :) För jag & min familj ska vara hundvakt kul! (Y) Men nu till fotandet, som jag måste fixa! Hoppas ni andra har en bra dag! :)



28/1 - 10 [Ny Blogg design!]

Blev faktiskt riktigt trött på den gammla. Så jag gjorde en ny! :) Får se hur länge jag har denna innan jag tröttnar! x') haha! Blev faktiskt rätt nöjd med denna ^^,


28/1 - 10 [Seg kväll]

Finns nog ingen som har så tråkigt som jag har nu. Så jag vet inte vad jag ska göra. Så jag tänker blogga! :) För då gör jag jue nått eller hur? Det sega är att jag inte vågar gå ditt imorgon O.o Jag vet fega mig. Men seriöst jag kommer dö! :( Måste prata med någon fotograf annars får jag lida som bara den vecka 12 & 13. Suck ibland är livet bara för jobbigt. Nåväll allting löser sig i slutändan hoppas jag iallafall. Tiden går väldigt fort också känns det som. Vilket är ganska iritterande då det känns som om jag inte hinner med någonting. Men imorgon ska jag fixa det där. Sen har jag förhoppningsvis inget att oroa mig mer för helgen. Och nu så lyssnar jag på musik med. Har faktiskt en ny favorit låt (a) Jag vet den är jätte gammal men skitsamma!


Eh eh - Lady Gaga (Y)


28/1 - 10 [Jobbigt..!]

Just nu sitter jag här & tänker. Jag vet inte vad jag ska göra. Måste hitta en prao plats annars ligger jag illa till. För nästa vecka så ska prao platserna lämnas in & jag har inte ens bestämmt mig för något. Jag vill praoa hos en fotograf men jag vet inte om jag hittar en i Vetlanda eller om dom ens tar imot prao elever. Och ifall inte vi hittar nån fotograf imorgon så kommer jag se om jag kan praoa hos ett gymnasium (mediaprogrammet) om inte detta går får jag välja saker som man kan göra. Och sen får man någon av dom platserna. problemet är att allt det som står på pappret är tråkigt! :( Har en känsla av att jag kommer praoa på ett riktigt dåligt/tråkigt ställe. Mår så dåligt. Jag orkar verkligen inte med detta...



28/1 - 10 [Musik]

Lyssnar på all sorters musik! :) Så vill gärna ha musiktips. ;)


28/1 - 10 [Lite nytt]

Lyssnar just nu på musik & har tråkigt. Så ska ta & fota nu. Vet inte riktigt vad men vi får se! :) Kanske leker med vatten igen (Y) Men hejdå så länge..!


28/1 - 10 [Torsdag]

Idag så har det hänt ganska mkt. Först så gick jag till skolan vid halv 8 tiden & då hände en ganska konstig sak. Sen väntade jag i 30 min på Hanna & Natta :P Det var segt! Första lektionen så hade vi hemkunskap & då bakade vi bullar & dom blev faktiskt grymt goda! :) Jag & Natta är ett bra team ^^, (Y) Sen så hade vi hålla & då var vi nere där & sen gjorde vi massa andra saker & så åt vi lunch också. Det snöade jätte mke idag. Och Issa var i skolan med underbart! :D Maria & Erika var förstås med oss ;) Sen hade vi spanska & det var segt men det gick bra endå. Efter det hade vi 30 min rast & sen hade vi Bild & den lektionen var grymt stressande! Och sen hade vi Slöjd sista lektionen & det gick ganska snabbt. Blä jag saknar min halsduk! :( XD Efter det gick jag hem & nu ska jag äta. Imorgon ska jag iväg & fixa en prao pla6ts. ifall jag inte kan praoa hos en fotograf får jag helt enkelt prao på mediaprogrammet eller nån annanstans om så är fallet. Men som sagt ska dra nu. Så vi syns lite senare! ..:)


27/1 - 10 [Lite kort..]

Har väldigt tråkigt just nu. Så lägger upp ett till inlägg bara för skojjs skull & för att skriva av mig. Är ganska arg/ledsen på en person just nu. Jag fattar verkligen INTE varför du måste vara sån. Men nu drar vi det åt sidan. Jag måste ta tag i vissa saker. Och det ska jag göra också.  Och så är det dags att spara pengar. För jag behöver köpa saker & det kan jag jue inte direkt göra utan pengar fattar vem som helst. Längtar tills imorgon fast endå inte. Det är iaf sista dagen i skolan imorgon! :)


27/1 - 10 [Nyheterna!]

Hej hej! Eller ska vi säga Go`kväll? ;) Hahah min humor (Y) Nej, men just nu sitter jag & lyssnar på musik & tänker på lite saker (hemligt) & har tråkigt! -.- Fotade lite innan & sen så tittade jag på nyheterna. Det är verkligen ett snöoväder här i småland ;o Jobbigt! För jag vill ha vår nu & som det verkar nu så kommer vi inte få det på ett par månader vilket suger väldigt mke. Men aja livet är tyvärr sånt. Och jag längtar faktiskt till skolan imorgon O.o Speciellt ifall man hr så här tråkigt som jag har nu. Finns inget värre. Innan försökte jag göra lite på So:n men asså jag fattar inte ;s Vadå förklara näring/industri? Får väll ta & fråga Ingela imorgon. Ifall jag träffar henne annars får jag panik O.O




27/1 - 10 [Seg eftermiddag]

Tja alla ni som läser! :) Just nu är jag dö trött. Innan så gjorde jag jue läxorna & det var ganska jobbigt men sånt är livet. Bara att kämpa på helt enkelt. Ska ta & fota lite nu med. Problemet är att jag inte riktigt vet vad. Och det snöar för fullt. Jobbigt med snö måste jag säga! Skolan idag var helt okej. Därimot finns det vissa saker man blir lite förbannad/ledsen för. Jag fattar verkligen inte varför det ska vara så. Vi hade spanska idag näst sista lektionen & det kändes som en evighet. Men tillslut efter etiden så slutade vi äntligen. Jag & Natta drack varm Oboy & jag råkade av min klumpighet bränna min tunga & samtidigt så spillde jag på mig själv! Förbaskat. Nåja man får ta sånt. Ska ta & dra så vi syns senare.. Puss


27/1 - 10 [Stressad!]

Känner en grymt stor panikångest just nu! :( Vi har många läxor & jag ska ta & göra dom nu så att jag inte ligger illa ute! Och sen måste jag hitta en prao plats denna vecka för annars ligger jag väldigt illa till. För nästa vecka måste pappret vara inlämmnat. Så antagligen imorgon eller på fredag så ska jag prata med en fotograf & fråga om jag får praoa hos han/henne. Hoppas bara att det går! Nåväll ska ta & göra läxorna nu -.- Hoppas ni andra har det bra! Kommer kanske ett inlägg senare just nu ser det inte ut som det ;/



26/1 - 10 [Gjort läxorna..]

Gjort matte läxan. Fick hjälp av pappa. Mvg talen tog nästan kål på mig. Men jag lyckades (Y). Det som hände i skolan, det hände helt enkelt. Och inget mer att bry sig om. Ska ta & sova snart. Brukar lägga mig vid 10 tiden eller vid 9 ibland. Och har övat på No:n som är tills imorgon. Hoppas verkligen att det går bra imorgon! Gick mindre bra idag kan jag säga ;/ Och vet ni? Att Ingela är den bästa läraren ! :D Fy sjutton vad jag blev glad av den komplimangen! Det gjorde min dag. Behövdes verkligen :) Och juste vi dansade Linedance idag. gick faktiskt bra. Inte så tråkigt som jag trodde att det skulle vara. Men nu folks är det dags för mig att gosa med kudden haha! x) godnatt..!



26/1 - 10 [Orolig..]

Sitter här & lyssnar på musik & börjar känna mig orolig. Varför vet jag inte riktigt. Men jag känner en konstig känsla som om jag helt enkelt saknar något/någon :( Vill inte ha den här känslan! Och sen så är jag stressad. Försöker lägga upp en planering på hur jag ska plugga & lämna in alla läxor & de. Orkar inte men måste! Hoppas ni andra har det bra så ses vi puss...!



26/1 - 10 [Seg dag]

Segaste dagen någonsin. Fast So:n var bäst! :D Och jag,Natta & hanna var där nere. Sjukt! O.o Och så träffade jag/drömmde om han igen ;o Sen så var No:n blää & hållan som vi hade idag var jue klart bäst! ;) Fastsen var vi alla fundersama pga en sak O.O Fattar inte vad som hänt? Sen var jag & Erika där nere efter skolan & när vi skulle hem så kom han & blev förbannad på oss :O Och jag & min stora käft -.- Vi gick ut & jag ba: Fy vad taskig han var & så :@ Och erika ba: Ajka han hör xO Och jag blev typ jätte rädd O.o Fy asså... Men ska ta & plugga lite No så hare bra!


25/1 - 10 [Godnatt]

Ska sova snart/nu. Så jag orkar med skolan imorgon. Hoppas ni andra sover gott! :)


25/1 - 10 [Hungrig & lite kort om...]

Just nu är jag vrål hungrig :o Tror att jag svälter! Och vi äter inte ennu. Suck, vad jobbigt sånt kan vara ibland. Och så har jag läst på No:läxan 1 gång ;o Ska läsa mer men just nu borde jag få i mig lite mat. Och imorgon så är det elvensval & då ska jag & hanna ha Linedance :( SUGER! Jag hoppas att Ullrika lyckas övertalla Åsa om att vi ska byta för annars kommer vi försent till hennes No lektioner varje tisdag O.o





25/1 - 10 [Äntligen (Y)]

Puh äntligen så är jag hemma. Fast jag är inte mindre stressad för det. Känner en sån press nu! :o Innan var jag & mamma ute & gick & sen så gick vi in på Gina tricot & jag köpte äntligen den fina skjortan som jag ville ha! :D Glad som bara den. Plus att jag fotat på månen & solnedgången & massa annat. Så det har varit en bra dag iaf. Förutom skolan då. För det var hur segt som helst! -.- Fast inte på den biten då jag & Natta,Hanna var där nere för då hände det grejer minsan! :O Och så pratade vi med vaktis om att det läckte på toan. Haha vi hade grymt skojj där nere sen x'D HAHA! Och nu ska jag ta & lyssna på musik. Det får mig att slappna av ^^ Sen så får jag väll ta & öva lite på No läxan... (a) Hoppas ni andra har det bra! :) Och här kommer en ny bild!



24/1 - 10 [Nya bilder!]

Snart kommer det nya bilder! Äntligen om jag ska säga det själv. Efter 2 veckor utan min kamera så får jag fota igen!<3 Och nu har jag också laddat upp bilderna på datorn :) Orkar dock inte lägga upp dom nu så det blir en ego bild. Ny :P Hoppas ni andra har det bra!



24/1 - 10 [Jordgubbstårta snart ;) (Y)]

Mamma ska baka en jordgubbstårta (Y) Eller säger man göra? x) Kvttar iaf. Just nu lyssnar jag på musik & är grymt iritterad. Vad är det med vissa människor ? :s Tydlign får inte jag gilla fåglar... Shit asså dom behöver jue skaffa ett liv & en hjärna tycker jag ;s Och inte minst ett hjärta för dom verkar INTE ha det O.o Jag menar sitter & skriver taskiga saker till en det är så jävla lågt -.- Ursäkta att jag svär, men sånt gör mig förbannad! Ska ta & redigera lite i photoshop. Hoppas ni andra har det bra! :)



24/1 - 10 [Promenad i vinterkylan..!]

Var nyss ute & fotade. Fick ett par riktigt bra bilder faktiskt! :) Men blev dock inte nöjd med det som hände. Vrf måste jag alltid förstöra dom där stunderna då jag faktiskt kan fånga en jätte bra bild? -.- Nåja det blir bättre & bättre iaf. Bilderna kommer jag kanske lägga upp nån dag på datorn :D Just nu blir det en gammal bild...


24/1 - 10 [En saknad]

Finns inga ord. Allt känns så borta. Som om det aldrig var någon mening. Varför skulle jag vara tvungen att träffa dig när det endå blev som det blev? Saknaden är stor. När du försvan så tog du mitt hjärta med dig. En bit som aldrig kunde bli hel igen. Jag saknar dig,jag älskar dig. Vet inte vad jag ska säga mer en att jag är så glad för den tiden vi hade tillsammans. Du lärde mig att tro på mig själv. Du är värd mer en något annat i världen.. Glömmer dig aldrig... <3



24/1 - 10 [Söndags morgon..]

Vaknade för en stund sen. Väldigt tidigt idag faktiskt ;o Drömme en konstig drömm. Eller var det verkligen det ? O.o Aja inget man ska funderar över. Haha jag är speciallist på det till 100 -.- Ska kanske snart äta frukost. Och jag hoppas att vi drar iväg en lång runda ut till skogen & till vår trädgård där. Fö då kommer jag kunna fota mkt mkt :) Synd bara att det inte är vår -.- Hade det varit vår nu hade jag kunnat fota blommor som jag så gärna vill... Men ha det bra!



23/1 - 10 [Varför?...]

Du skulle vara borta i två veckor. Det känns som det gått år. Och jag har ingen aning om du är på väg tillbaka till Sverige eller om du inte är et :( Saknar dig grymt mycket!<3


23/1 - 10 [Tråkigt..;/]

Har inget & göra så jag lägger upp ett till inlägg bara för att x) Jo juste vet ni? Att om exakt 5 månader så fyller jag 15 ^^ (Y) Vilket är grymt kul! Mm Jordgubbstårta... x') HAHA!<3 Hoppas ni andra har en trevlig helg! :D



23/1 - 10 [Ibland..]

Nu vill jag bara blogga. Så därför kommer det nog ett till inlägg idag :) Så jag ber om ursäkt för den sega uppdatering den här veckan. Men har knappt orkat. Men nu när kameran är tbx så tror jag att lusten kommer tillbaka får vi hoppas iaf. Blir ett par gammla bilder iaf.. Ha det bra!








23/1- 10 [En konstig känsla..]

Jag vet inte redigt vad det är. Känner bara en konstig känsla som om nått saknas. Det är som om jag glömt något viktigt men inte kan komma på vad. Och så har jag en sorglig känsla med. Som om livet bara rusat förbi. Som om jag glömt göra viktiga saker. Jag vet inte varför men livet känns väldigt kort. Och jobbigt med för den delen. Men det ska det väll vara antagligen? Borde kanske ta & fundera på vart jag ska praoa. Men jag vet inte. Tankarna bara snurrar i huvudet. Ibland kan dock vägarna vara svåra att välja. Beslutsångesten är redan här...



23/1 - 10 [Fotorunda]

Åt precis mat. Gott var det! Var ganska hungrig. Idag så fotade jag för det mesta. Fanns inte så mycket annat & göra. Så jag gick ut på en ganska lång fotorunda :) Fotade väldigt mycket. Både änder,landskap & så. Kommer nog lägga in bilderna på datorn vid ett senare tillfälle. Och ikväll så ska vi titta på film & ha myskväll (Y) Släppte också ut fåglarna idag. Dock inte så länge men iaf 30 min. Fotade dom & så skulle dom få flyga lite. Hoppas ni andra har det bra..!

Puss



22/1 - 10 [Galen dag,kameran tillbaka & Nya glassögon]

Varit en väldigt lång dag! Vi åkte pulka idag på idrotten så vi skulle ta med oss fika men vi hann knappt fika :S Super segt! Fast jag var den som nästan hann äta upp all min fika då jag inte åkte pulka^^ Det är det värsta som finns enligt mig O.o Iaf om man fryser & inte mår bra! Och sen så har jag faktiskt älskat både matten & So:n idag :D Vilket jag gillar (Y) För det gick jätte bra. Och sen så har jag varit med natta mke idag. Och Erika & Hanna med. Issa & Maria också ! Jag & Natta undrade vart Issa tagit vägén & nu fick jag reda på att hon hade gått hem för att hon inte mådde bra :( Och ingen har mått sårskilt bra idag! Engelskan var knäpp då jag & Natta tog ut 37 papper så alla bah: Heeej hur många ska ni ha igentligen? XD Helt sukt jobbigt. Sen på svenskan så läste vi & jag älskar boken :) Och så hade vi So & då var det tydligen våran tur att prata om läxan :o Men jag kunde allt så det var grymt lätt. Och när jag kom hem så fotade jag lite. För NU är min kamera äntligen TBX :'D Så himmla glad jag är ! (Y) Och så har jag varit hos synsam & om 1 & halv vecka så kommer ni se mig i nya glassögon ;) Kan säga som här att dom är svarta & väldigt olikt dom jag har nu!


21/1 - 10 [Dagen slutade bra]

Äntligen klar med matteläxan. Fick hjälp av pappa & YEAH jag kan :D Det var inte så svårt när jag väll tänkte efter! Snart ska jag iaf läsa på So:n & jag hoppas ni har det bra!



20/1 - 10 [Selma börjar bli tamare + en snabb dag!]

YES (Y) Äntligen börjar Selma bli tamare :) Idag så satt hon för första gången på min arm & var avslappnad & gosade lite :') Och så lekte hon med mitt armband. Sötis (L) Och den här dagen har varit helt sjuk ;) Jag,Erika,natta & Issa,Maria har varit där nere!<3 Vi hade as kul :) Plus att det hände sjuka saker där nere O.o Och jo jag drömmde om att jag fyllde år X'D HAHA! Bjuder på en bild på sötaste Selma! Ha det bra..!


19/1 - 10 [Trött som bara den..]

Känns som om det varit en VÄLDIGT lång dag idag. Drömmde en mardröm. Sen berättade jag den för Natta & Erika x) Vi var där nere också idag ganska många gånger! Hänt massaor O.o Och lektionerna har varit sega iaf några! Speciellt den sista lektionen när vi hade spanska för då skrattade jag nästan hela tiden -.- Min hjärna var nog dö trött x*D Hahah ne men jag är sån när det är så mörkt ute nu. Längtar till våren & sommaren (Y) Och efter skolan så åt jag mat & sen gjorde jag läxorna:) Just nu gör jag ingenting... Men ha det gött..!



18/1 - 10 [En lång dag..]

Först gick jag till skolan. Träffade Erika & så gick vi båda ner ditt & hade jätte kul :D Det var också lite konstiga saker som hände när vi var där O.O Sen gick vi tbx & då var alla andra redan här. Natta,Issa,Hanna & Maria :) Var jätte glad av att se dom. Sen så hade vi våran första lektion & då bytte vi klassrum. Tråkigt då jag gillade det gammal :/ Sen hade vi svenska & då läste vi. Jag höll på & skratta ihjäll mig hela tiden pga en bok jag läste x'D Så underbart bra! :'D Sen hade vi matte & det var helt okej! Senhade vi No & då skrev vi mest YES! (Y) Om ni undrar varför jag sa YES så var det pga att jag HATAR kemi & att labba -.- Efter det hade vi mat & sen gick vi ner ditt. Jätte kul hade vi. Men jag & Natta märkte en knäpp sak O.o Sen hade vi idrott & det var faktiskt sjukt TRÅKIGT :S Aldrig varit så förbannad/iritterad/ledsen på en idrott lektion förut. Men detta tog priset! Hatar alla som ska klaga på mig hela tiden! Sen sist hade vi So & Ingela kom 10 min försent pga hon glömmde oss x*D Stackars Ingela! Vi andra tyckte det var kul :) Efter skolan så åt jag mat. Sen hade jag fåglarna ute & vi hade jätte rolig XD (Y) Sen så gjorde jag lite matte tal & efter det så gick jag & pappa ut på en promenad. Och nu sitter jag här & är trött :P


17/1 - 10 [Ny blogg design]

Tyckte den andra var så tråkig. Så jag gjorde en ny :D Och denna gången med en lite mer lilla,rosa & mörk färg :P



17/1 - 10 [Ganska bra söndag ändå...]

Idag så släppte jag ut fåglarna. Direkt efter det så gick pappa & jag ut på en LÅÅÅNG promenad. Och jag såg jätte många saker som jag ville fota:( GAHHH! O.o Nu måste kameran komma nästa vecka annars kommer jag döööö -.- Finns inget värre en att man inte kan fota. Och så har jag ont i huvudet också. Nåja får helt enkelt stå ut. Hoppas ni andra har det bra! :)

Puss


17/1 - 10 [Frukost & Musik]

Åt precis frukost. Gott var det! :) Och just nu så lyssnar jag på musik. Ska släppa ut fåglarna sen tror jag. Har iaf ganska tråkigt. Det är jue söndag -.- Och jag längtar tills kameran kommer :D Men jag hoppas ni andra har en bra dag..!


16/1 - 10 [Musik]

http://www.youtube.com/watch?v=x52w8txtiQs

16/1 - 10 [Fåglarna som är galna..]

Just nu lyssnar jag på musik & fåglarna gallskriker & håller på :) underarT! Och så har jag öppnat fönstret lite så att det ah vad det nu heter x'D Jag har trååkigt :P Så jag bjuder på en bild^^



16/1 - 10 [Godmorgon]

Filmen igår var bra. Fast jag sett den innan men endå. Iaf så vaknade jag precis. Vet inte vad jag ska göra idag. Men tror att det ska bli en lugn lördag som vanligt -.- Men ska nog städa lite i rummet. Men ska dra nu ses...!

15/1 - 10 [Film & seg uppdatering]

Vi ska titta på en skräck film snart :) Kommer bli kul (y) Och så tänkte jag skriva lite på bloggen för att jag helt enkelt uppdaterar väldigt dåligt nu för tiden. Och så är mitt nyårslöfte just det att jag ska blogga mer -.- Går jue sådär just nu. Har ingen lust, inga nya bilder! Ingenting ;s Segt men så är det bara. Får väll ta & visa er en bild som jag aldrig visat er innan. Önskar att kameran kunde komma snart! :( Men ska ta & dra


puss


15/1 - 10 [Galen dag :)]

Hänt massor idag. Vaknade vi halv 7 åt en "riktig" frukost för första gången på flera månader O.o Och kände direkt att jag fick energi & kände mig mycket piggare. Så efter att jag gjort mig i ordning så läste jag på So läxan vi hade tills idag. Sen ringde Natta & sa att hon va i skolan vid halv 8 tiden ungefär. Så då gick jag till skolan & efter det så gick jag & natta,Erika ner ditt. Sen gick vi till bibblan & hittade killarna där. Då pratade vi ett tag dom var inne på Petville & massa sånt x'D Sen så gick vi till våran första lektion som var idrotten & den började vid 9.25 & vi hade innebandy,fotboll & baskett med killarna. Våran grupp spelade mest basket vilket sög -.- Jag ville spela innebandy jue :S Efter det så hade vi engelska & sen direkt efter så hade vi mat. Då gick vi alla tillsammans & jag pratade med Erika. Helt plötsligt puttar hon till mig lite på skojj & jag flyger rakt på fönstret & ner i golvet :o Fick värsta chocken & det var många som hade kunnat trampa ner mig. Inte speciellt kul men knäppt & pinsamt var det allt ;) Sen mådde Erika dåligt pga det fast jag sa att det inte gjorde nått så hon slängde sig själv i snön för min skull ;( Fast jag försökte hindra henne. Efter det så var det lite "bråk". Eller bråk kanske man inte direkt ska säga men aja det löste sig tillslut :) Och tack : Natta,Issa,Maria,Erika & Hanna för dagen ^^



14/1- 10 [Dagens händelser]

Hejhej! Idag så vaknade jag tidigt. Vid halv 7 tror jag. Åt snabbt frukost & gjorde i ordning mig som vanligt. Pappa var redan vaken så jag väckte mamma. Sen berättade jag om min sjukt hemska dröm om att jag tappade tänder & fick utslag i hela ansiktet. Inte specillt underbar dröm kan jag jue säga. Sen var det dags att gå till skolan. Det är alltid lika kallt ute på morgonen. men ohh vad vackert det är! När jag kom till skolan så flummade jag & Natta som vanligt. Sen kom Maria & Issa & vi hade jätte kul :) Synd bara att vi inte såg dom många gånger idag :( Första lektionen & då hade vi hemkunskap & vi lagade raggmunkar. Fy -.- Det var jätte äckligt. men ska gå hejdå..!

13/1 - 10 [Rolig dag]

Det har varit en bra dag idag :) Jag har gjort mycket. Och jag,Natta,Issa & Maria har flummat & skrattat mycket! ^^ Orkar inte skriva mer då min data var knäpp igår & var nära på att ehh explodera O.o SERIÖST :'O Men nu är det bättre. Men jag tar inga risker. Från & med nu blir det bara data i 2 timmar varje dag!

12/1 - 10 [Ritar hästar]

Tror jag kommit till min "ritperiod" nu? ;o Efter flera år så börjar jag känna någon lust att rita/måla. Inte kännt en sån lust sen jag slutade 4.an? Iag ritade jag min första bild på en hund som jag faktiskt blev nöjd med. Gjorde den på elevensval. Och sen nu så har jag skissat/ritat många hästar :o Med hjälp av en sån bok: "Lär dig rita hästar". Jätte kul faktiskt. Och att rita är faktiskt kul. Jag tror bara att jag glömmt hur kul det var. Tänker faktiskt öva mer & mer. Och detta är typ ingen som vet om att jag gillar att rita. Inte nån av mina vänner iaf ;o Men det är pga att jag kanske inte för att jag haft lust innan? Nåväll 3 saker jag ÄLSKAR: 1 Fotografera, 2 Rita & 3 sjunga! :)

12/1 - 10 [Konstig dag...]

Åt nyss mat. Innan berättade jag också för mamma vad jag drömt om. Något jag brukar göra då det är kul & säga drömmar till henne då hon är den enda som lyssnar/bryry sig? Jaja, nog om det. Hänt massa saker idag. Blev grymt förvånad över en sak som hände idag. Och så har jag haft grymt kul & skrattat åt både Natta,Hanna,Issa,Maria & Erika! :) Och så har jag drömmt en konstig dröm om jordens undergång..;o Konstigt men jag vill INTE skriva det här pga att jag ej orkar för det är MYCKET som händer i min dröm så. Kan säga som såhär att elektriciteten & det blir en STOR plåga O.o Usch, vill verkligen inte prata om drömmen då det var som en film & skit hemskt :o Och vad mer ska jag säga om dagen? Vi hade No - läxförhör idag & det gick bra ! :) Nöjd faktiskt ^^ Och det sista vi hade idag var spanska som gick SEGT! Sen hade vi Elevensval första lektionen & det var grymt kul pga att jag ÄNTLIGEN lyckades rita en hund som jag var nöjd med (Y) Och jag längtar tills jag får tbx kameran...




11/1 - 10 [Godnatt..]

Ska sova snart. Just nu lyssnar jag på musik. Och har grymt tråkigt. Övade lite på No läxan. Och imorgon är det elevensval & då har vi Bild ;) Yepp, nu är det snart dags att försöka höja betygen i det ämnet ^^ Och det ska jag klara. Man klarar allt bara man kämpar & aldrig ger upp. Nåväll ska dra nu... vi syns imorgon..! Här kommer iaf en låt: http://www.youtube.com/watch?v=5cadTz4rp64

Och ja, jag vet den är gammal men jag älskar den endå..! (a)

11/1 - 10 [Skolan seg som vanligt..]

Idag var det måndag igen då. Den här veckan så var det på riktigt & nu gällde det både med det ena & det andra. Först hade vi handeladrtid & sen svenska. Vi började med ordklasser & sånt. Sen efter det så hade vi...? någonting iaf x'D och sen matte tror jag & efter det hade vi No & sen Idrott. Vi hade bara 10 min från idrotten & våran sista lektion So:n :S Jobbigt! Vi slutade halv 4 idag. Och det gör vi alla dagar förutom onsdagar -.- HATAR! Nja, sånt är livet helt enkelt. Ska ta & plugga på No läxan vi har tills imorgon. Suck... orkar inte men måste. Hoppas ni andra har det bra! Och jo det med dagens fråga tror jag skippar det faktiskt. Just nu tar skolan för mycket tid, så tyvärr!

gammal bild, men orkar ej redigera & lägga in en ny bild..!

10/1 - 10 [Dagens fråga?]

Jo, nu är det såhär att jag tänkt starta en frågestund varje dag. Dagens fråga helt enkelt. Vilket betyder at jag måste uppdatera oftare på bloggen & det är jue ganska bra endå (: Blir mer aktiv helt enkelt ifall jag har nått & skriva om ^^ Så dagens fråga lyder såhär x) (Imorgon kommer det en bättre.. just idag var det inte en sån bra fråga + att dagen redan är slut snart så x'D)


Hur var söndagen för dig?

10/1 - 10 [Musik igen..]

  1. http://www.youtube.com/watch?v=zuZB2O6orV0
  2. http://www.youtube.com/watch?v=_tnzTCWpp0k
  3. http://www.youtube.com/watch?v=yGNvjAWaRhA
  4. http://www.youtube.com/watch?v=bWykcqJ2MHk&feature=related
  5. http://www.youtube.com/watch?v=ZthNYozVwNM
  6. http://www.youtube.com/watch?v=tvtJIs7QXKM
  7. http://www.youtube.com/watch?v=-syZ7XAYHG0

Några utav mina favoritlåtar :)


10/1 - 10 [Tråkig söndag]

Idag har jag inte gjort mycket alls. Faktiskt nästan ingenting. Elr jo, jag har jue gjort ganska många bloggdesigner & tillsut blev jag nöjdast med denna. Sen har jag mest suttit vid datorn & innan så var jag & pappa ute & gick till affären & köpte lite saker. Hände en ganska konstig sak också O.o Nåväll, efter det så åt vi med. Och jag är dö trött just nu. Ska duscha snart också. Imorgon är det måndag igen. Skola -.- Man får stå ut helt enkelt. Det värsta är att vi börjar med kemi i Biologin o.O Jag HATAR kemi ! -.- Aja, får stå ut med det. Och sen har vi börjat med Geografi i So:n. Det är ganska kul. Och om 3 veckor så har vi matte prov. ;o Jobbigt värre. Men som sagt detta ska jag klara! Och förhoppningsvis får jag tbx kameran om 2 veckor elr nått -.- Men vi syns kanske lite senare..!

Söta Twix (L)


10/1 - 10 [Musik]

Har ganska så tråkigt just nu så ;P Hä är iaf en utav mina favoritlåtar ^^


http://www.youtube.com/watch?v=_iP41WjFF6s




10/1 - 10 [Godmorgon]

Trött som bara den. Fast så går det när man går & lägger sig halv 3 på natten & vaknar tidigt också. Imorgon börjar skolan & jag är INTE utvilad x'D Nåja, tur att jag har lätt för att bli pigg, när det är dags för skola ;o Min första bloggdesign :) Inte alls den snyggaste men som sagt bättre en inget alls elr hur? Ha det bra så syns vi senare...!




10/1 - 10 [Ny Bloggdesign & Efter festen]

Tja! Gjorde snabbt en ändring på bloggen. Efter flera timmar lyckas jag äntligen koda & göra färdigt bloggdesignen. Jag vet inte världens snyggaste, men det är första gången jag gör sånt här så O.o just nu kom jag hem från festen "ensam". Har jätte ont i huvudet & är dö trött. Men vill inte sova.. Känns inte säkert när ingen annan i familjen är hemma O.o Dom är fortfarande på festen. Det var iaf jätte kul :) Medina är 1 år nu <3 Söting är hon, & så var det massa andra söta bebisar där också & såklart sötaste LIAM! :D Jag fick fota lite & sen så drack jag coca cola & umgicks med alla andra. Riktigt kul var det. Tills jag började bli trött & fick värsta huvudvärken -.- Har det fortfarande... Och imorgon är det skola igen ;o Jobbigt, men sånt är livet. Men jag hoppas ni andra har det bra..!



9/1 - 10 [Tråkigt!]

Ohh vad trött man blir ;( Shitt vad jag vill fota just nu -.- Okej, jag vet att jag tjatar/klagar. Men jag klarar mig seriöst inte utan att fota :o Har inte fotat på mer en 2 dagar & jag blir galen :( kan inte tiden skynda sig liiite mer? Vill få tbx min kamera & det NU! -.-



9/1 - 10 [Längd i cm]

Ville se hur lång jag var. Så jag bad pappa mätta mig med ett sånt där måttband. Jag är 1,59 ;o Men jag fattar inte? Varför säger alltid skolsköterskan att jag är 1,58? Stör mig på det -.- Nåja, sånt är livet. inte gjort något alls idag. Känns som om bara dagen gått förbi helt meningslöst. Hmm, snart bär det av till festen. lilla Medina fyller jue som sagt 1 år :D Så massa grattis till henne^^


Här är iaf några utav mina favoritlåtar ;)
•When I grow up - The pussycatdolls
•Forgotten - Arvil Lavinge
•Kissy kissy - Smile.dk


9/1 - 10 [Saknar dom goda tiderna]

Sitter här & lyssnar på musik & har grymt tråkigt. Fåglarna kvittrar som vanligt. Och vad ska man säga? Jag är lite fundersam över 2 saker.. Vet inte vad jag ska tro elr någonting. Och så håller jag på & bli tokig. För jag har ett sånt där förbaskat fotosug, och nu kan jag inte ens fotografera :/ OHH! Vad jag hatar det. Det kommer säkert ta 2 veckor elr nått innan jag får fotografera igen pga att dom måste skicka det till dom som gjort Nikon -.- Jag blir GALEN! Och allt detta pga min vanliga otur. Suck.. livet är skit ibland. Och skolan då? Ja det började jue ganska bra. Och jag ska kämpa med att höja betygen & allt det. Nåväll det var lite utav min lila uppdatering. Vi ses senare.. Puss



9/1 - 10 [Riktigt seg uppdatering]

Börjar känna att mitt bloggande börjar bli värre & värre för varje dag som går. Jag har helt & hållet tappat lusten. Mest inne på bdb & lägger upp bilder. Men ska iaf försöka skriva 1 inlägg varje dag & om jag hinner elr orkar flera stycken såklart. Förlåt, för dom som gillar att läsa den här bloggen men tyvärr.. Hoppas ni fortsätter att läsa fast jag inte uppdaterar som jag gjorde innan. Här kommer iaf en ganska så ny bild :)



9/1 - 10 [Godmorgon]

Vaknade precis & är sisådär trött. Natten var konstig igen... men inte direkt första gången så. Nu lyssnar jag iaf på musik. Och så har jag grymt tråkigt. Det är segt att inte kunna fotografera -.- Nåja, min första kamera jag hade var jue en sån där vanlig (digitalkamera elr heter dom kompakt?) Och visserligen är jue fokusen på en ganska dålig & ibland blir bilden helt hopplös & ful & ja.. men pappa fick den sen när jag hade fått min system. Så han sa att ifall att jag vill så kan jag fota med den tills jag får hem min älskade system ^^ Och det är jue ganska kul :D Så det är nått posetivt iaf, även om jag dör av väntan... Och idag ska vi jue på fest. Jätte kul ifall man har lust, men det går säkert bra ;) Hoppas ni andra har en trevlig dag...!



Godnatt? x)

Haha fy sjutton vilken dag. Skrattat åt massa saker. Shitt, tack & lov att det finns människor som verkligen gör min dag (Y) Hhah x) Okej, samling.. hehe just nu lyssnar jag på musik & ska ehh titta på film. Och imorgon ska vi ha fest för Medina fyller jue år. Vi applåderar (Y) Nåja, och sen finns det jue skit saker som hänt också... Så himmlans otur jag måste ha. kommer inte fota på flera veckor kanske pga det som hände med objektivet. Grr så förbannad på  mig själv. Varför var jag tvungen att vara så klumpig? -.- Aja, inte hela världen får jue tillbaka kameran nån gång iaf. Tills dess får jag hålla ut *host* Kommer nog vara en lätt match. haha inte ens i närheten -.- Jag kommer DÖ!!!! Jag vill fota. Ni fattar inte vilket fotosug jag känner just nu, helt sjukt! :'( Suck.. klockan är 22.00 & jag måste pallra mig iväg & titta på film istället för att sitta här & göra ingenting. Eller jag skriver jue? Nåja finns vissa som jag måste tacka för den här dagen & det är Maria,Issa & natta ;D hahha ni gjorde min dag (Y) älskar er. Och så har jag jue som sagt saknat en person.Som åkte till Thailand idag kl 08.00. Och vi kommer inte prata med varandra förrens om 2 veckor :( Asså shiit jag kommer dö..! Känns redan hemskt & konstigt. För vi är jätte bra vänner & varje dag så skriver vi till varandra på msn & så. hon förstår mig, jag förstår henne & så vidare. Vi är "spökligt" lika på nått sätt. Så det känns konstigt att inte skriva till henne. Yes.. vad mer ska jag skriva? känns som om jag skrivit lite väll mycket just nu men skit samma ;P See you..!


Puss ^^


Seg uppdatering! ;o

Okej, jag känner att jag inte alls skriver lika mycket här längre. Innan var det jätte kul & det kändes verkligen som nått jag ville hålla på med. Men nu börjar jag nästan tröttna. Men vissa har jue inte min bdb(bilddagbok) så jag tänker fortsätta skriva varje dag. Men kanske inte lika mycket som innan. Men ifall ni vill se fler bilder & de så är det bara att kommentera ifall du vill ha min bdb. Hoppas ni har en bra helg..!


[jag saknar att prata med dig, fast det bara gått snart 1 dag. 2 veckor känns som 2 år]



Åh -.-!

Har precis ätit. Kom hem ganska nyss också. Vi slutade tidigare idag. Och jag HATAR vårat nya schema. Vi slutar halv 4 varje dag förutom onsdag, för då slutar vi kvart i 2-.- Så segt! Men aja finns bra saker med det schemat endå (a) Och så är jag grymt ledsen & besviken. Mamma & papap var hos expert idag med kameran & objektivet. Så då skulle dom skicka objektivet till dom som gjort det elr så & då kommer jag förmodligen inte få tbx kameran & det nya objektivet förrens om 10 dagar & kanske mer-.-! Så segt :@ Jag hatar det här... Vill så gärna fota & nu kommer jag inte ens få göra det på kanske flera veckor. Underbart! -.- Hoppas iaf att helgen blir bra endå... Första skoldagen började bra :D Så det är en bra sak. Jag tror faktiskt att detta kommer gå vägen. Bara att kämpa på! ;) Hoppas ni andra har det bra! (Y)




Skola idag // Jobbig morgon

Vaknade klockan 06.15 nu när jag skriver så är klockan 06.49 & jag är klar. Så jag har inget & göra. Går till skolan halv 8. Så just nu får jag väll göra ingenting & skriva lite på bloggen. Var dö trött när jag vaknade, visste varken ut eller in. Men nu är jag faktiskt pigg vilket är ganska bra. Och jag hoppas den här piggheten håller hela dagen lång... Jag tror att vi kommer ha samma schema i skolan men jag vet inte. Men det vi kommer ha idag är hemkunskap & jag vill inte ha det. Men nåja, livet är sånt ibland. Det enda som är bra är att det är helg sen ;) Underbart! Men aja hoppas ni andra har en bra start på dagen..! :)


Puss & hej



Sista inlägget idag...

Just nu gör jag ingenting. Förbereder mig inför skoldagen imorgon? Jag hoppas på det bästa... Myste lite med Kico innan. Sötingen ;) Han kan få en att bli glad på en gång! Om några timmar ska jag sova. Hoppas verkligen på att jag kan somna inatt. Dom senaste dagarna har det kännts svårt. Nåja, får inte ta förhastade slutsatser ennu. Vi syns imorgon..!


Puss & kram



[Skola imorgon]

Puh, vilken dag. Hänt massor! Både tråkiga,konstiga & bra saker idag. Just nu sitter jag här & lyssnar på musik. Idag så har väll dagen varit ganska så händelserik även om den där saken hände. Nåja, imorgon kommer jue allt att fixas med kameran så! :) Och så är det skola imorgon. Jag måste vara taggad inför skolstarten. Det bukar underlätta iaf. Men får ta en dag i taget. Det kommer nog gå bra, gäller att se posetivt på det hela helt enkelt. Och så längtar jag till sommaren. Kommer bli så underbart med alla blommor & de som man kan fota (Y) *dagdrömmer* Har ganska många nyårslöften & dom måste jag klara så är det bara. Finns inget mer & skriva mer en att jag hoppas ni andra har det bra..!



[Bilder från idag 7/1 - 10]

Jag tog lite bilder idag på morgonen innan det där hände med objektivet. För dom som inte vet så läs tidigare inlägg. Så jag tänkte lägga upp lite biler som jag är iaf lite nöjd med :) Kommentera gärna !^^












© By Ajka Redzic

Otur..."/

Det var ganska alvarligt det där med kameran endå. objektivet har gått sönder. Vissa delar sprack pga smällen. Så imorgon blir det att skaffa ett nytt objektiv. Tur så har vi garanti så vi behöver bara betala 100kr. Dagen blev aldrig som jag hade förväntat mig... Trodde att jag bara skulle fota hela tiden, men det blev inte på det sättet. Vill så gärna att vi går till expert idag men ingen orkar hänga med mig idag... Så mina föreldrar kommer gå till expert med med kameran & de imorgon när jag går i skolan. Så jäkla segt!-.- För jag vill hänga med :'/ Men aja, kan se det på det ljusa sidan. När jag kommer hem imorgon så kan jag fota som vanligt hoppas jag iaf & så är det helg med. Hoppas ni andra har en mkt bättre dag en jag.. !



Ursäkta för bilden...

(städat)



Just nu sitter jag här & lyssnar på musik. Innan så gick jag & pappa ut på en liten promenad. Det snöar jätte mkt just nu. Efter det så kom jag hem & innan det så hade jag gett fåglarna mat & vatten & sen städat & dammsugit. Och nu så har jag städat klart rummet. Elr jag har inte torkat rent & så, men jag har iaf röjt undan så det inte ligger saker hitt & ditt-.- Innan hände en sak också. Råkade putta till kameraväskan så den föll i golvet :O Och kamerans objektiv föll av. Men tur så hände inget mer. Kameran lever & det verkar inte vara något alvarligt! Tack & lov, vilken panik jag fick. Ska ta & fota sen också :) Imorgon börjar skolan!-.- Vilket är super segt. Men aja,sånt är livet. Hoppas ni andra har det bra...!


© By Ajka Redzic

[Godmorgon]

Vaknade precis. Natten kändes väldigt låååång. Kanske för att en del utav mig sov & en del utav mig inte gjorde det? ;o Det lätt sjukt, men hela natten så har jag vaknat lite då & då & kännt mig konstig O.o Det ä svårt & förklara, men det kändes helt sjukt.. Sen mitt i natten vaknade jag & då såg jag nån stå vid fåglarna. Först tänkte jag. Säkert mamma igen -.- Men nej det var aldrig hon ;o Vilket är lite läbbigt. Nåja, mina drömmar var inte heller dom bästa. Drömmde först att jag var vid ett hus. Min data var knäpp & det gick inte att logga in. Sen så var vi i Kroatien & jag fotade jätte mycket. Och jag lekte med alla barnen där. Sen så är min kamera borta O.o Och jag får totall panik & letar efter den. Helt plötsligt kommer en kille till mig & ba:  Vill du hänga med? Jag ba: NEJ! Jag letar efter min kamera så låt mig vara-.- Efter ett tag gjorde han det. Och då såg jag nån svart skugga & det såg precis ut som om "han" stog där :O Och då sprang jag: STANNA! Snälla, stanna jag vill prata med dig. Men han var borta. Efter det blev det ett konstigt oväder. Jag var helt plötsligt i Bosnien. Hade hittat min kamera & det blixtrade & regnade hur mkt som helst. Då helt plötsligt så går jag ut på vägen. Och vinden tar mig nästan O.o Sen så springer jag mot skogen & då är solen på väg att krascha mot jorden ;O Och vi försöker hindra det. jag & några andra. När vi är i skogen så kommer det plötsligt flera vargar. En av dom försöker attackera mig, men helt plötsligt kommer han från ingenstans & räddar mig. och sen kommer jag inte ihåg mkt mer ;o Nåja vi syns senare...!


Fåglarna (L)

Kärlek till er ♥

Kico


Lusen


Twix


Snickers


Silve


Selma


© By Ajka Redzic - http://ajkaredzic.blogg.se

Fotografering In my HEART (L)

Jag älskar att fotografera!<3 Det är det bästa som finns enligt mig. Och det märker ni nog också på bilden x') haha, mobba mig inte men ;P


Ha det bra..!



Uppdatering!!!

Gör inte så mycket just nu. Hade ganska så ont i magen innan, men det är bättre nu. Och så är batteriet på laddning så jag kan inte fota just nu. Men imorgon så ska jag FOTA jätte mkt. Sista dagen på jullovet & så, så det är bäst att jag gör nått riktigt kul. Fåglarna sover faktiskt just nu ;o Antagligen för att dom inte gjort det innan idag, som dom brukar göra i vanliga fall. Mina föreldrar tittar på Tv som vanligt x) Men men, nu bjuder jag på en bild som kanske inte är utav den bästa kvaliten, men jag ÄLSKAR den endå ;) och tro det elr ej men det är en utav mina favoritbilder... Ha det bra!<3




[Kvällen]

Just nu sitter jag här & lyssnar på musik. innan så åt vi mat & efter det så la jag in alla bilder från kameran i datorn. Väldigt många! Ungefär 982 stycken om jag minns rätt ;) Och ja jag bjuder på någon ny bild just nu. Måste säga att idag så har jag fotat väldigt många "fåglar". Inte världens bästa bilder, men är iaf lite nöjd. Måste kaffa ett bättre objektiv. Nåja, det får jag tänka på senare. Om några dagar så börjar skolan. Vilket är segt!-.- Men jag får stå ut! Visst, det är jobbigt med läxor & alla prov & de. Men när man lyckas så kommer man att njuta! :D Det hoppas iaf jag. Men jag kanske lägger in nått till inlägg ikväll elr nått. Känns som om jag varit VÄLDIGT dålig på det idag. Sorry, men jag har verkligen inte orkat. Men här kommer några bilder iaf.. Ha det gött! Jo förresten.. Det har snöat JÄTTE mkt dom senaste dagarna ;o!










© By Ajka Redzic

Nu börjas det igen! -.-

Är ganska iritterad just nu. Eller det har gått över, men endå inte. Varför kan inte någon lyssna på mig nån gång? När jag försöker säga som det är så får jag inte det & bla bla. Äsch orka bry sig. Jag hade verkligen velat att någon kunde förstå mig & mina tankar. Det hade jue varit enkelt eller hur? Men livet är inte så enkelt så är det bara! Även om jag hatar det -.- Men vad kan man göra? Kämpa på helt enkelt. Jag har fått höra ganska kritiska saker dom närmsta timmarna enligt mig. Och, varför ska det vara såhär för? Inte vet jag. Men en sak är säker. Jag tänker inte ge upp. Jag ska minsann visa alla att jag kan det här & att jag kommer lyckas. Ni ska få se... Och jag tänker INTE sälja mina fåglar. Så sluta upp med att säga det! Fattar ni inte hur ont det skulle göra & förlora dom? Nej varför skulle ni -.- Nåja, ska äta snart... Ha det bra..!


Hej hej!

Just nu sitter jag här & lyssnar på musik. Innan så fotade jag lite vad som helst här hemma & så hjälpte jag till mamma & pappa med att lägga undan granen & allt annat från julen. Kommer sakna all julmys vi brukade ha, men som sagt snart kommer våren ;) Och jag längtar skit mycket! (L) Och så längtar jag till sommaren för då ska jag minsann ha fåglarna ute med sele & sån där sak :) Tro det elr ej , men man kan faktiskt köpa sånt till fåglar! Hur kul som helst :D Nåja ska ta & ge fåglarna mat nu..


Puss & kram




Godmorgon! -.-

Vaknade precis. Är dö trött. Orkar knappt någonting. Igår kunde jag INTE somna. Hur mycket jag en försökte, alvarligt det gick verkligen inte O.o Men jag tror att jag somnade någonstans vid 1 tiden... Iaf jag drömmde en utav dom sjukaste drömmarna inatt ;o Helt sjukt! Först handlade det om att jag var med familjen. Och då skulle dom gifta bort mig O.o Och så hittade vi en kille då som var några år äldre en mig typ. Jag var också ganska gammal :O Nått på 17-18 tror jag att jag var elr? Nåja, men det visade sig att han redan var gift så alla i min familj blev jätte ledsna förutom jag då (tror jag) och sen så verkade väldigt många arga på mig? Efter det gick jag ut & det var änder som satt uppe i träd? ;o Och jag härmade dom med deras flygande. Och gissa vad som händer då? En utav änderna flyger mot ig & attackerar mig. Jag springer & gallskriker :O Det var helt sjukt! När jag äntligen lyckas komma därifrån springer jag iväg mot skogen. Och då springer jag rakt på "han." ;o Och sen kommer jag inte ihåg mkt mer... Vi syns senare..!

Puss


Godnatt!

Jag ska inte sova nu, men endå ;) Ska ta & fota lite till & sen titta på Tv & efter det sova..! Och jag hoppas att det blir en bra dag imorgon. Det blir det säkert inte! Men aja, får väll göra den bra genom att gå ut & fota :D! Hoppas ni har det bra!


Godnatt




[Snö]

Kom nyss hem. Jag & mamma,pappa var hos min brorsa. Vi åt hembakad pizza & det var riktigt gott! Och så har jag fotat mkt. Fotade ute också. Det är verkligen vackert & fota när det är snö & när det är kväll (a) Nåja nu ska jag iaf kanske fota lite mer. Fåglarna är bara för söta just nu^^, Men jag ÄLSKAR att lyssna på musik ;) <3 Fast ibland kan det vara jobbigt.. när man inte vet vad man ska lyssna på. Jo, juste när jag skulle gå till min brorsa vid halv 5 tiden elr nått så hade jag en konstig känsla ute ;o Svårt & förklara.. Men jag hoppas ni har det bra..! Vi hörs ;)



*Bild*

Jag kollade på lite utav mina gammla bilder som jag tagit med min förra kamera (en sån vanlig digitalkamera) och hittade en bild som jag gillar grymt mkt! :) Varför vet jag inte, men den är speciell på sitt sätt. Hmm från början tänkte jag visa 1 bild, men vet ni vad? Det blir fler gammla bilder :) Säg gärna ifall ni vill, vilka/vilken bild som är eran favorit ;)



Bild 1


Bild 2


Bild 3


Bild 4


Bild 5


Bild 6


© By Ajka Redzic

Lite uppdatering ;)

Just nu så hsitter jag här & har ganska tråkigt. Innan så tittade jag lite på Tv åt också några kifle! Mums ^^ Och så har jag fotat hur mycket som helst. Och hittat på lite kreativa saker som jag fotade ;) Lägger in bilderna någongång när jag har ork ^^, Men vid 4 elr nått så ska vi till min brorsa & käka pizza. Och jag kommer nog ha med mig kameran tror jag? Eller inte, vi får se. Jag brukar ha med mig kameran överllt men ibland så verkar det som om det iritterar min familj O.o Så jag har fått namnet Paparazzi av dom -.- Vilket är dock ganska iritterande! Men endå ganska kul ibland..! Nåja, ska ta & dra nu så vi syns senare..!


Puss



Åh!<3

Jag är så jävla glad just nu! (förlåt ifall jag svär) men ni fattar verkligen inte hur otroligt tacksam jag är för att jag har min familj,mina vänner & sen mina älskade fåglar!<3 För innan jag hade fått min första fågel så kände jag mig riktigt ensam. Som om ingen förstog mig. Jag kommer ihåg en idag hur jag låg i min säng & grät pga att jag ville ha ett husdjur :/ Och tillslut fick jag Kico, vilket var den absolut BÄSTA saken som hänt mig! Han har varit min trogne vän enda sen jag köpte han för snart 5 år sen. han är 4 år! Och fyller den 18 augusti. Och han är en ÄNGEL! Okej, nu när jag skriver detta kanske dom flesta här inte alls fattar vad jag menar. (menar inte alla;P) Men vissa kanske tänker: men ohh det är jue bara en fågel-.- Man kan jue inte älska dom så mycket..! Men ni har riktigt fel. kico fick mig att se det från den ljusa sidan. han fanns där för mig när jag mådde skit! och tro det eller ej men Kico är faktiskt den smartaste papegojan enligt min åsikt. han tröstar,han myser & älskar att kela,han har rymt men kommit tillbaka! Och så förstår han vad man säger till han. nej, han kan inte prata men det gör inte mig nått pga att vi förstår varandra ganska bra endå. Och sen så fick jag mina andra 5 älsklingar: Lusen,twix,Snickers,Silve & Selma. Lusen köpte jag från en i Jönköping. Hon hade också en annan nymf till salu. Han hette Knut & var lusens bror. Jag hade gärna velat köpa Knut med, men mamma ville inte det. Så istället så fick jag hem lille Lusen!<3 Han & kico blev direkt bästa kompisar! Och efter det så köpte jag undulaten twix från en djuraffär. Jag vet inte varför men så fort jag såg han så blev jag kär. Den absolut underbaraste undulaten någonsin! Och ja, han valde mig. hur? Han kom fram till mig & mamma medans alla andra backade undan. Så tillslut var dom 3! :) Sen så köpte jag Snickers en liten undulatunge! Från en djuraffär. Han var jätte & nu överdriver jag inte utan han var jätte rädd för allt & alla. han är fortfarande ganska rädd idag också men är mycket mer tamare en han var innan. Och sen Silve. Silve var innan min kompis fågel. Han är en Nymfkakadua som jag föll för direkt. Varje gång jag kom till min kompis så kom jag till Silves bur & pratade med han. Jag älskade han!<3 Sen efter några månader blev han min. jag älskar dig Silve du är helt underbar! :') Sen sist men inte minst så fick jag Selma. Världens sötaste Nymfkakadua som också är den räddaste i flockan. Hon gillar INTE människor alls. Och jag kan förstå henne mycket väll. Med tanke på hur dom behandlade henne i den djuraffären.. Fy asså glömmer aldrig det :@ Men jag köpte henne pga att hon var så söt & för att jag ville ge henne ett bättre hem!<3 Och nu är hon frisk & lycklig & är tsm med Silve ;)





[Tävling!]

Jag har riktigt tråkigt så nu startar jag en liten tävling ;) Jag kommer att ta 5 stycken utav mina favoritbilder & så kan ni kommentera & rösta på den bilden som ni tycker är snyggast & sen varför ni gillar den också! :D Den bilden som får flest röster kommer jag att skriva ut! :D



Bild 1


Bild 2


Bild 3


Bild 4



Bild 5


5/1-10



Idag så ser nog dagen ut såhär..!


• Fota
• Gå ut på en lång promenad
• Äta pizza hos min brorsa
• Fåglarna & sen titta på tv/lyssna på musik nått sånt^^

♥JAG ÄLSKAR DIG♥


© By Ajka Redzic


*Jag undrar varför?*

Sitter just nu & funderar över en sak. Jag kommer ihåg för flera månader sen vad som hände. Det jag inte fattar är varför alla andra förnekar detta? Jag menar, dom var jue där & såg det jag såg. Var med om nästan samma sak& endå? Nu kanske inte ni fattar vad jag pratar om, men det är igentligen inte meningen. Låt oss säga att jag bara skriver mina tankar kring en sak. Vi säger bara att jag skriver en sak som i ungefär en bok. Fast med verkliga händelser & verkliga saker. Nåja, vad ska jag säga? Jag vet vad jag såg, jag vet vad jag kände.. Men ibland undrar jag vad mer som kommer att hända..? Om jag bara visste varför det blev som det blev. En gång i tiden kände jag mig väldigt lycklig eller? Det kändes som om att du skulle komma tillbaka. Men sen försvann du utan att säga hejdå..? eller var det ett farväll den gången? Det  kanske det var, men jag vet inte riktigt det var så länge sen. Nått som jag fortfarande tänker på idag. Du kommer nog aldrig riktigt fatta/veta hur mycket jag saknar dig. Men jag hoppas & önskar att vi nån dag träffas igen.. !



[Bilder]

Har ganska så tråkigt så bjuder på lite gammla bilder som jag aldrig visat ;)











© By Ajka Redzic

Godmorgon ! ^^

Vaknade precis. Kändes som en väldigt konstig natt måste jag säga. Och tro det elr ej men fåglarna var lugnare idag ;o Fast jag fick endå ingen sovmorgon trots det iallafall. Just nu lyssnar jag iaf på musik & ska fota snart! Fast sen måste jag äta frukost. Men vi syns senare....!



Puss



22.30

Tjena! Klockan är några minuter över 10 & jag har inte gått & lagt mig ennu.. Hahah jag brukar gå & lägga mig vid 10 trots att det är jullov. Är inte uppe så länge iaf inte om det inte är fest elr nått! För då kan jag vara uppe hela natten men isåfall måste det hända nått. Annars blir jag trött & då vill jag sova. Sån är jag typ *host*. Nej, men ärligt talat jag blir lätt uttråkad-.- Det som gör att jag piggnar upp är nog att fotografera & sen göra roliga saker? Ifall jag tex sitter & gör ingenting elr ser massa andra människor som pratar & verkar ha skojj & jag bara sitter där ensam med kanske någon runt omkring mig som heller inte säger nått. Då kan jag lova er att jag somnar direkt! Så jag är en utav dom personerna som blir lätt utråkade ^^ Haha vilken onödig information ni fick. Men whatever? Man ska jue skriva sina tankar & åsikter & dagbok & de här så det kvittar jue liksom! :D Imorgon ska jag,mamma & pappa till min brorsa. Dom har bjudit oss på pizza & de :) Så det kommer bli kul. Och vi kommer jue gå en runda (när vi ska till dom) så jag kommer såklart ha med mig min kamera (a) Går typ ingenstans utan den x) Okej, jag börjar känna mig lite trött då jag skriver lite väll mkt onödigt just nu.. ^^, HAHA! wow 22.22 ;o Ehh, vad mer ska man skriva? Jo, mamma & pappa tittar på en film elr serie. Den heter typ Rom elr nått ! x') Jag vet faktiskt inte.. Nåväll jag bjuder på lite bilder som jag inte visat :) Vi syns imorgon..!


Kram & godnatt



Bilden har inget med texten att göra! x)


Godnatt! ;D

Hahah inte för att jag ska sova nu men, därimot så ska jag snart titta på Tv :P Så vi syns tommorow...!


Kram




[Update]

Jag har tråkigt just nu. Sitter & ändrar några småsaker på bloggdesignen & så lyssnar jag på musik. Det tråkiga är att om 4 dagar så börjar skolan. Vilket innebär att jag inte kommer hinna fota så mycket som vanligt. Men som sagt: bara att ta tag i problemen & jobba på. För från & med att skolan börjar så kommer det se ut såhär: Vardagar = skola,läxor,fotografering & fåglar! & sen på helgerna såhär: helg = läxor,foto,fåglar & sen umgås med familjen/vännerna & vara ute mkt :) Ha det bra..!


Ursäkta för bilen x) Tog den utan blixt ^^



[Dikt]

Du får mig att andas
Du får mig att le
den dagen då du sa att det var bäst
som det blev, sen den dagen
Har jag bara saknat dig mer för varje dag
Kommer aldrig glömma dig
Du är alltid en del utav mig
Tiden läker alla sår sägs det
Men det såret läker aldrig...</3


(c) By Ajka Redzic



Foto (L)

Har fotat riktigt mkt just nu. Ska göra det nu också. Nu lyssnar jag iaf på musik : Not gonna Get Us - Ta.Tu & så har jag ganska tråkigt också. Varit en ganska bra dag endå. Fast jag tycker att dagarna går väldigt snabbt O.o Vilket är ganska jobbigt -.- Men aja ska fota nu så vi syns senare..!


Puss




Redigerad Bild! :)



Vad tycker ni? :)

Bilder!

Har tråkigt så här blir det bilder som jag inte visat ^^


Puss







Lägg märke till den söta vita anden ;) <3





(c) by Ajka Redzic

Åt nyss!^^

Åt nyss mat. och är mätt nu x) Ska fota nu tror jag :) och så lyssnar jag på musik (a) Believe Again - Delta Goodrem är en utav dom underbraste låtarna jag någonsin hört. Hon som sjunger har otroligt vacker röst. Låten får mig att tänka tillbaka i tiden & får mig att minnas....</3


Ha det bra!




[Lång Promenad]

Kom nyss hem efter att ha varit ute i ungefär en timma. Fotade hur mycket som helst. Änder,vatten,snö,fåglar,träd & olika växter :) Riktigt kul! Synd bara att det inte var någon måne idag.. Hade gärnat fota isåfall :) Men aja ^^, Snart ska vi äta & jag är vrålhungrig ! x) Vi syns



Puss



Förvånad O.o

Just nu sitter jag här & är grymt förvånad. Efter 2 månader, så får jag reda på två svar ;S Två svar som jag ville veta innan! Men inte fick reda på förrens nu -.- NU! Är riktigt förbannad & iritterad. I don`t like him anymore! -.- Och så är det bara :s Jag gillar inte någon elr jo en person kanske då.. Men det är typ bara en ENDA person i hela världen som vet om det & som jag har sagt det till. Ni andra vet det inte & så kommer det förbli också! Jag har ingen lust att alla ska prata om det & sen säga till den ena & den andra personen så att jag skämms elr gör bort mig O.O Kärlek svider... Men whatever? Han var inte den rätte för mig & kommer aldrig vara heller. Den rätte finns där ute någonstans & ja vi finner varandra när det är dags right? ;) Nu ska jag iaf fota för batteriet har laddat färdigt :D Ha det gött



Puss & kram



Kifle! 8D

Mamma bakar just nu kifle. Det är nått sorts hemmbakat bröd som jag ÄLSKAR ;) Dom brukar snabbt ta slut då dom är så små:P Men aja. Just nu så lyssnar jag på musik & har fotat nyss ;D Fotade fåglarna :) Igen, och så ska jag hitta på nya saker jag kan göra som jag sen kan fota (a) Jag är lite hemlighetsfull ;) nej, men det finns en sak som jag exprimenterat idag & fotat & ni kommer fatta vad jag menar när jag visar er bilderna nångång idag kanske. Elr om det blir imorgon.. vi får se helt enkelt! För övrigt så har det varit en lugn/tråkig dag. Och vrf ska det nästan alltid vara dåligt väder?-.- Aja, jag hoppas ni andra har det bra! :)



Puss



Och såhär ser Kifler ut :)




Städat !

Har precis städat rummet. Och så har jag rensat i garderoben. Och gjort så att allt står på sin plats. och så laddas batteriet till kameran nu också. Efter det så ska jag väll fota igen som vanligt & sen förhoppningsvis lägga in bilderna på datorn. Men det får vi se:) Hoppas ni andra har det bra!



Armbandet fick jag av mamma i julklapp ^^


[Foto]

Hej! Just nu så gör jag inte så mycket alls mer en att jag lyssnar på musik & tänker. Och så har jag fotat fåglarna med innan. Funderar på att fota lite andra saker också men jag vet inte vad. Några förslag på vad man kan fota inomhus? Isåfall så skriv en kommentar :) Annars kan ni jue kommentera hur ni vill^^, Och jag tror att det är dags att äta frukost (a) Men ska dra så vi syns senare..



Puss




[Dåligt Väder]

Ser ingen sol alls just nu. Dåligt väder är det också. Grått & molnigt. Hoppas att det blir bättre under dagen då jag vill fota! Annars får jag väl fota inomhus. Ganska jobbigt då, det är jobbigt att hitta saker inomhus som man vill fota. Så då måste man verkligen använda sin fantasi & vara kreativ. Ganska roligt :) Och sen kan jag jue fota fåglarna. Men ska dra nu så.. Men ni får se en bild som jag inte visat :)




Gammla Bilder :)

Har riktigt tråkigt så jag lägger upp ett till inlägg med lite mer bilder som jag inte visat tidigare :D











(c) By Ajka Redzic

Godmorgon! ;D

Vaknade precis. Och så har jag gjort mig i ordning. Fåglarna kvittrar för fullt. Finns inget härligare på morgonen x] Hahha, men funderar på om jag ska äta frukost nu elr sen när alla andra vaknat. Vi får se. Jag har iaf gjort om bloggen lite :) Tyckte att den "gråa" färgen passade bättre på nått sätt. Och idag ska jag fota igen. Elr jag gör det varje dag så ;) Men jag hoppas iaf det blir en händelserik dag! Ha det bra


Puss





Det blev inget Tv-tittande x]

Pappa lyssnade på musik i köket & mamma är inne på våran andra dator. Så jag fotade mest:) Och det jag fotade var vatten,smycken &massa annat ;) Bilderna får ni kanske se imorgon. Men jag blev jätte nöjd :) och så har jag fotat fåglarna (Y) Ha det gött!








Godnatt! ;P

Just nu så lyssnar jag på musik. Ska titta på Tv nu iaf ;P Så vi syns imorgon :) Ha det bra!




Puss



[Uppdatering]

Innan var det jätte segt på bloggen. Och så gick det knappt att ladda upp nån bild. Men nu är det mkt bättre :) Så jag tänkte skriva lite om vad jag gjort dom senaste timmarna. Jag  har suttit vid fåglarna. Och fotat & fotat massor :) Längtar tills imorgon för då kan jag jue fota ute igen! Och nu så lyssnar jag på musik & hr ganska tråkigt. Ska kanske se på film idag, men det får vi se. Just nu gör jag iaf inte så mkt & det gör mig utråkad-.- Jag hoppas det blir en händelserik dag imorgon! Och juste... jag kan inte sluta tänka på "han" ;o Det börjar hända konstiga saker här..:O




Fåglarna (L)












1. Snickers 2. Kico 3. lusen 4. Twix 5. Silve 6. Selma^^,

Mörkt ute!

Jaoo nu är det redan mörkt ute, som vanligt då ;o Har inte gjort mycket alls idag. Mest fotat :) Ska nog kolla på film senare ikväll.  Gårdagens film blir man verkligen berörd av.. Och tårar kommer :/ Filmen hette iallafall "Impact". Är fortfarande lite små tjurig pga att han inte överlevde -.- Men aja det var en film men endå! Hoppas ni andra har det bra ;D





Fotografering

Jag har fotat & fotat just nu. Och så fotade jag med vatten igen ;) Hur kul som helst. Den här gången använde jag en sked... ;D Hehhe ni får se bilderna kanske imorgon ;D Och så har jag fotat solnedgången (a) :D Inte så jätte fina, men dom lägger jag in imorgon :D Och så ska jag fortsätta fota fåglarna! Ha det bra :)




Kallt men Vackert! (L)

Varit ute & fotat nu. Fotade jätte mkt. Snö,löv,träd,himmel & landskap & massa annat ;) Var inte ute så länge för att det inte fanns så mkt & fota ;/ Men jag hoppas jag går ut nångång igen. På en promenad = detta var ingen promenad jag var bara ute på våran gård elr vad man ska kalla det x) Hoppas ni andra har det bra :) Ni får se ett par bilder ;) Och nej et är inte dom jag tagit nu för dom jag tog precis har jag inte lagt in på datan ennu (x






Haha XD

13.23

Och jag har fortfarande inte gått ut på en promenad & fotat ;o Fy på mig! Måste jue göra det ^^, Vill man bli bättre på någonting så är det bara att öva & öva. Aldrig ge upp helt enkelt. Och juste :) Jag ska spara ihop till Nikon D90 :) Om jag har tur så kommer jag köpa den redan när jag slutar 9.an eller när jag börjar gymnasium. Nej, men nu måste jag faktiskt gå ut & fota ;D ha det bra!



Puss









Tråkig start på dagen! ;P

Har inte gjort mycket alls. Bara lyssnat på musik. Och så har jag ätit frukost & fotat lite^^, Och så är det -13 grader ute så det är mycket kallt ;o Och jag vill så gärna vara ute! Men -.- Har jag tur så kanske jag går en promenad ifall någon i familjen hängr med ut. För annars är det inget roligt ;o Eller så kanske jag går själv. Mycket bättre! Vi får se vad som händer. Hoppas ni andra har en bra dag :D



Puss & kram




Godmorgon!

Vaknade nyss. Jag vet inte vrf men det var en konstig natt iaf. Kändes som om jag inte sov någonting alls fast jag drömmde en hel del sjuka saker O.o Och fåglarna skrek lite då & då vilket är lite konstigt då dom aldrig gjort såhär innan? Idag ska jag nog fota mycket & gå ut på en långpromenad. Sen vet jag inte. Hoppas ni andra har det bra!



Puss




21.17 GOD NATT ;D!

Just nu sitter jag & lyssnar på musik & tänker. Ska nog snart gå & titta på Tv. Så vi syns imorgon ;)



Puss






Bjuder på en gammal bild (a)


2010 startade Konstigt ;o

Jaoo som överskriften säger så gjorde den det faktiskt. Eller vad ska man säga? Det har hänt mycket på bara dom här 2 första dagarna på året! Jag har blivit berörd,jag har skrattat,jag har fotat jätte mycket,jag har varit ute mycket,jag har spenderat mer tid med fåglarna,jag har varit bekymmrad,blivit arg & kännt en hel andra läskiga saker ;o IÓch inte minst drömmt konstiga drömmar... Och ja, om jag ska vara helt ärlig så har det faktiskt varit bra :D Finns bara en sak som jag undrar ganska mycket över. Men inte så mycket & göra åt igentligen. Mer en att jag får se vad som händer i framtiden.. Ska nog fota lite till. Lyssna på musik & kanske kolla på Tv. Hoppas ni andra har det bra! ;)


Puss






Vad har hänt? ;o

Helt plöstligt så blev det stor text & allt såg jätte fult ut på min blogg? Jag testar & ser om denna också blir fel. Men aja hoppas ni andra har det bra :D jag därimot har lite otur x) men :P Jag saknar dig....





Puss









Minnen

Jag känner att jag måste skriva ut allt det här svarta/ledsna som jag har inom mig. Jag saknar verkligen er. Känns som flera år har gått. Och ja det har gått mer en 1- 3 år sen jag misste er. Och ni anar inte hur mycket jag saknar er & älskar er...I miss You all :'( Utan er så känns det verkligen som att något saknas & det gör det verkligen. Tak, Kico för att du finns & tröstar. Du är bäst!



R.I.P



Whisper
Sofia
Companiet (alla fågelungar)




Jobbigt!

Kom nyss hem. Jag & mamma gick iväg till min brorsa & så pratade vi & så lekte jag med Liam :) Fotade jätte mycket både när vi var påväg ut & sen när vi gick hem. Fast det kändes som om alla var arga på mig? Aja sånt kan hända. Jag är iaf lite besviken. Men vrf går det så segt? ;o Jag kan inte logga in på bdb för det går inte. För då måste jag stänga ner allt pga att den är jätte seg & funkar inte-.- Och nu har bloggen till & med blivit seg? Hjälp? :'O Tänk om det blir så segt så att jag knappt kan logga in på datorn? Inte bra. Men jag fattar inte? ;S Det här har inte börjat hända sen den igår? Då började jag jue radera mina gammla bilder så det skulle bli bättre & sluta bli så segt. Men istället så blir det ennu segare? Helt sjukt konstigt om ni frågar mig ;o Aja får se, jag hoppas det blir bättre!




Puss



Bilden fotade jag igår ;)

Klockslagens betydelse

Jag tror faktiskt på sånt här (a) x) hahha men man vet aldrig, det kan jue stämma?



00.00 - Önska dig något
01.01 - Han/hon tänker på dig
02.02 - Han/hon kan inte vara utan dig
03.03 - Han/hon drömmer om dig
04.04 - Ni kommer kyssas
05.05 - Han/hon är din förevigt
06.06 - Han/hon älskar dig
07.07 - Bara kompisar
08.08 - En blond kille/tjej gillar dig
09.09 - Du kommer se honom/henne
10.10 - En kille/tjej med brunt hår gillar dig
11.11 - Han/hon är ledsen utan dig
12.12 - Ni kommer att träffas
13.13 - Du kommer lära känna en ny kille/tjej
14.14 - Han/hon är kär i dig
15.15 - En mörk kille/tjej gillar dig
16.16 - Ni kommer bli tillsammans
17.17 - Han/hon talar sanning
18.18 - Han/hon är avundsjuk
19.19 - Han/hon gömmer sina känslor
20.20 - Någon kommer ringa dig
21.21 - Han/hon gillar när du kollar på honom/henne
22.22 - Han/hon gillar dig
23.23 - Du intresserar honom/henne



En galen Silve :D

Jag duschade & gick sen till köket för att prata med mamma om när vi skulle gå till min brorsa. Sen helt plötsligt hör jag Silve & alla andra skrika. Så då undrade jue jag & mamma vad det var för fel på fåglarna. Så jag gick till mitt rum & såg då Silve som på nått sätt hade tagit sig ut ur buren. Han tittade på mig med sina oskyldiga ögon ;) Hahha sötungen. Så då hoppade han till mitt finger & började gosa & vissla som bara den! Han kan verkligen få mig på glatt humör (L) Efter det så fick han gå in i sin bur igen. Så då bytte jag vatten & så fick dom mat. Sen var det dags att städa  rummet. Och det gick bra. Jag har världens bästa fåglar så är det bara :'D Ni får se ett par bilder på Silve ^^, Ta hand om er



Puss










Godmorgon! ;)

Jag har ändrat lite på bloggen. Ni ser nya färger & de? x) Vad ska man säga jag är urdålig på design när det gäller sånt här. Och ja färgen är inte den bästa men-.- Jag gillar den endå! Vaknade iallafall vid 8 tiden idag. Har också redan gjort iordning mig. Hoppas på att den här dagen blir lite händelserik!  Ha det bra <3


Puss





Godnatt ! ;D

Just nu är jag riktigt trött. Så ska nog ta & fota lite till & sen gå & lägga mig. Men jag tror att jag ska titta på en film innan det. Hoppas ni andra har det bra (L) Ni får se ett par bilder också ;)



Puss








Och jag tycker fortfarande att Silve blir as bra på kort :*


Nyårslöften (L)

Många i min familj har ett elr två nyårslöften. Jag har flera stycken ;) Lite jobbigt? Kanske det, men jag vill hinna med allt detta & jag ska lyckas med det 2010 så är det bara!


* Höja betygen
* Få G i matte
* Bli bättre på att fotografera
* Spara ihop till fler objektiv,stativ & utrustning för kameran.
* Blogga mycket varje dag.
* Träna mera
* Vara ute mycket mer
* Spendera mer tid med fåglarna/familjen
* Följa min egna väg i livet
* Aldrig ge upp vad som en händer!



Här får ni se några bilder som jag fotade igår & idag ;)


Puss










Seriöst!?

Jag får famp på bilddagoken -.- Står att sidan innehåller några fel ni vet där nere. Och sen så går det så segt. Och så måste jag stänga ner det hela tiden pga annars så står det där & laddar utan att ladda? ;S Aja svårt & förklara men -.- Jag hoppas detta fixar sig. Suck första bekymmret år 2010. Vet ni? Det snöar nu (L) Och jag kom på en sak. Det första jag åt 2010 var ett äpple (a) Här får ni en bild på äpplet. Och ja jag fotade det i vatten som ni ser innan jag åt det pga att det är kul & jag hade lust att fota nått som jag själv kom på skulle passa (kreativitet)x)





Puss





1/1 2010

Tänkte bara skriva lite mer om vad som hänt. Just nu så lyssnar jag på musik. Raderat hur många gammla bilder som helst. Vissa av dom har jag inte tittat på 1 år så det är lite kul & se ens gammla minnen ;o Fast vissa har jag jue såklart raderat om jag inte varit nöjd med dom. Vill ha plats för mina nya bilder men samtidigt ha dom gammla.. vilket är lite svårt då datorn baara blir seg pga detta. Så om jag måste nångång i framtiden så blir det nog att radera dom som jag gillar också... Men aja får se det på den ljusa sidan :) Bilderna som jag fotar/fotade nu med min nya systemkamera är 100% bättre! Jag bjuder på lite RIKTIGT gammla bilder! :)




Puss







Tråkigt! -.-

Jag har grymt tråkigt just nu. Så jag raderar lite gammla bilder som jag fotat med min gammla kamera = bilderna var riktigt dåliga. Det måste jue få plats med nya fräscha bilder jue! Tittade på film innan också. Finns inte så mycket & se på Tv igentligen. Och alla sover jue? O.o Till & med fåglarna vilar. Känner mig ensam (a) Men ska ta & radera fler bilder. Ha det gött!




Puss




Lugn Eftermiddag

Efter festen igår så trodde jag att jag skulle vara dö trött idag. Och jag gick & la mig klockan 4 på morgonen & vaknade vid 9. Och är inte trött? ;o Alla andra verkar iaf vara riktigt trötta. Alla i min familj vilar/sover ^^, Så jag är den enda som verkar vara pigg & vaken. 2009 slutade bra & 2010 började Sjukt UNDERBART! Har aldrig haft såhär roligt på så kort tid. Idag var jag även ute på en liten promenad & fotade som sagt väldigt många bilder. La även upp lite rakett bilder som jag tog ;) Det var riktigt härligt (Y) Fast det kändes lite som om det inte var många raketter i år? Eller är det bara jag som tycker det pga att jag fotade raketterna precis hela tiden? x) Nåja man vet aldrig. Jag är iaf glad. Och jag har en posetiv inställning till 2010. tror detta året kommer bjuda på väldigt många saker både bra & dåliga. Men det gäller bara att kämpa på & klara sig igenom utmaningarna. Men ska dra nu måste ta han om fåglarna... men det blir ett par gammla bilder (a)



Puss







Rakettbilder!

Nu har jag äntligen lagt upp dom på datorn :) Så nu får ni se ett par bilder som jag är nöjdast med :D <3 Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!
'


Puss












Vinter promenad!

Pappa & jag var ute & gick en liten promenad. Tog såklart med mig kameran & fotade ganska mycket. Vi hittade även väldigt många änder & det var speciellt en som ville vara modell ;) Fick ett par ganska bra bilder som jag är nöjd med. Önskar bara att det vore sommar ;( Bilderna brukar bli härliga då. Tyvärr så blir det inga bilder från promenaden då jag inte lagt in dom i datorn ennu x) Så ni får se ett par gammla från en vanlig vinterpromenad 2009. Hoppas ni får en trevlig 1 januari ;D


Puss








1/1 2010 ! (Y)

Gott Nytt år alla. Nu är det äntligen ett nytt år. Och redan nu så har det hänt ganska mycket 2010 ;) Haha. Hoppas det händer fler underbara saker som nu. Iaf så vaknade jag precis. Och jag har bara sovit i 5 timmar -.- Snacka om att jag är trött. Men vill ej sova.


Första låtarna jag lyssnade på 2010:
1.Kissy kissy - Smile.dk
2.When I Grow up
3.See you Again - Miley Cyrus



Hare bra ! Puss









Lite bilder från 2009 ganska nya endå ;)






RSS 2.0