30/7 - 10 [1 dagen i STOCKHOLM!]


Hej! Första dagen i Stockholm har varit jätte rolig. När vi först kom hit så fotade jag & sen gick jag,Mario,Emina & Liam en promenad. Vi fikade lite & sen så väntade vi på att Anelis skulle komma från jobbet. När han väl kom ut & vi hade hälsat, så gick vi hem. Och huset här som vi är i nu är jätte stort & fint & Liam har råkat ramla & slå sig mycket idag :/ Stackarn.. Och sen så har vi även ätit en god middag & en god äppelpaj som efterrätt. Dock var den lite bränd vilket gjorde alla kräsna.. Jag därimot älskade pajen :] Det var tur att den blev som den blev. För jag kände knappt smaken av äpplet.. Hatar nämligen när det är äpplen i pajen.. Men det var gott med lite vaniljgrädde. Imorgon vet jag inte vad vi ska göra. Men jag hoppas att vi gör nåt skojigt iallafall! Men nu ska jag till dom andra & umgås. Ha det bra! ^^


30/7 - 10 [Idag drar vi iväg till Stockholm..]



Godmorgon! ^^ Vaknade vid 7 idag för att göra mig i ordning & packa det sista. Och nu sitter jag här & äter frukost. Snart kommr nog Mario,Emina & Liam & då åker vi till Stockholm till min brorsa Anelis. Kommer bli super roligt :] Så blir nog ingen bra uppdatering förrens jag är hemma igen. Ha det bra!





29/7 - 10 [NY HEADER (lite mer höst..)]


Gjorde en ny blogg design. Denna gången lite mer höstigare! För att skolan snart börjar & löven faller redan från träden..





28/7 - 10 [Grillning idag]



Hej! Hade tänkt skriva om vad jag gjort idag. Först när jag ätit frukost så diskade jag & sen så satt jag & tittade på TV & tränade.. Sen vid halv 2 tiden så cycklade jag till Kolonilotten. Där var mamma & klippte gräset. Jag fotade lite & sen så gick jag en runda. Efter det så kom pappa & då skulle vi grilla. Mammas kompis Aliya kom också & då pratade vi lite om allt möjligt. Och när maten var klar så åt vi & sen så cycklade jag hem. När jag sen kom hem så har jag mest tagit det lugnt & lyssnat på musik. Dagen har gått väldigt snabbt. Och juste på fredag så ska jag åka till Stockholm! :] Kommer bli kul & se Anelis & alla igen (Y)

lite gammla bilder








28/7 - 10 [Ölands djurpark DEL 1]



Hejsan! Igår så hängde jag med min storebror Mario & Emina,Liam till Ölands djurpark. Vi var där med några utv Eminas släkt också! :] Och det var en jätte rolig dag. Jag fotade jätte mycket & fick låna Eminas & Marios stora objektiv så att jag kunde få bilder på nära håll. Och jag fick ett par bilder som jag är hyffsat nöjd med (y) Och nöjesparken är var också grymt rolig. Vi spelade lie men jag vann ingenting x'd Det var tråkigt. Men man kan inte alltid vinna. Grattis till Emina & Mario som vann sina apor ;) Jag fiskade iallafall ankor & fick åtminstone ett snöre som minne av Ölands djurpark år 2010! Och vi badade även. Men det var kallt så jag solade hellre ! x'd Och sen så åt jag köttbullar med mos & lite cola & ett gott päron! :] Efter det när klockan var halv 6 kanske ? Så åkte vi till en till som Emina kände. Och dom hade fått en liten söt bebis, och den var jätte gullig. Lille Liam sa : beba,beba hela tiden, haha! Sen vid 9 tiden så åkte vi tbx hem till Vetlanda. När jag sen kom hem så gick jag & la mig. Så det var ungefär nästan hela dagen som jag skrivit :]

Så här kommer nu lite bilder, fler kommer senare..

En orm som jag tyckte var ganska lång x]


söta små undulater.. har 2 stycken hemma :)




Flamingos, dom har väldigt långa ben O.O


Tror dom heter gulpannad amazon, en amazon (papegoja) är det iallafall! ^^


Grå Jako, världens sötaste papegoja..


En ara, vad den sortens ara heter kommer jag inte ihåg. Vackra är dom iallafall! Tråkigt nog blev det ingen bra bild :/


Att fota getterna var det svåraste att fota.. dom stog ALDRIG stilla.


Och så fanns det även 2 björnar! (dock är detta bara en bild på den ena)


Svarthuvad dvärgpapegoja, underbara små papegojor som jag älskar..


Rosenhuvad dvärgpapegoja , en sån här har jag hemma! :] Gullungen Kico..


Nymfparakit(Nymfkakadua) 3 sånna här har jag hemma..


Det var DEL 1 utav bilderna som jag tänkt visa. Flera utav bilderna kommer jag nog visa senare! ^^ Vad tycker ni om bilderna? Vilket djur är coolast,finast eller sötast?



27/7 - 10 [Godmorgon + outfits!]



Godmorgon! :] Vaknade vid halv 7 idag. Gjorde mig i ordning & åt frukost & sen fotade jag dagens outfits med. Idag så ska jag åka iväg till Öland (ölandsdjurpark). Det kommer bli riktigt skoj. Ska fota massor med bilder på djuren & ja massa annat. Men det var allt jag ville säga. Hoppas ni har en trevlig dag! ^^


Dagens outfits..



Dagens frukost!




26/7 - 10 [She's trying to fit in..]



Hittade denna låt av en slump & jag måste säga att jag blev ganska berörd av den.. Den är så hemskt sorglig & samtdigt en verklighet..







26/7 - 10 [Imorgon bär det av till..]



Hejsan svejsan! ;] Iag har det varit en ganska så trist men endå bra dag på ett sätt. Har promenerat,tränat & även varit ute på stan. Sen så har jag köpt mat till fåglarna & lagat mat. Och inte minst städat i garderoben & lagt undan kläder som jag inte vill ha,som är för små. Och nu så är det städat så jag hittar mycket lättare ^^, I allafall så ska jag hänga med Emina,Mario, & Liam till Ölands djurpark imorgon. Jag kommer fota jäääte mycket & sen så kanske vi ska bada med. Roligt som bara den ! :] Så ja det finns inte så mycket mer & berätta. Jag önskar er en trevlig kväll!

Här kommer lite bilder med:

































25/7 - 10 [Never to late to..]



Idag så har jag inte gjort så mycket. Mest tränat,promenerat & hjälpt mamma med tvätten. Och så är man ganska trött pga vädret. Men ibland kan det vara riktigt mysigt med regn (y)

:}


4 bilder på en jätte söt kisse!










24/7 - 10 [Camping]



Hej! Igår så campade vi ute på en ö mitt ute i ingenstans. Och vi grillade,fiskade & pratade om massa saker. Det var rätt roligt & jag fiskade jue också lite & fick 4 små fiskar (Y) Vilket är ganska roooligt :] Och sen så grillade vi korv men för mig gick det åt skogen så jag fick en korv av Nermina ^^ Och det var jätte snällt. Sen grillade vi även marshmallows & det var det godaste. Och så pratade jag lite spökhistorier men då blev några rädda (det var märkt) så det slutade med att alla hade ångest & jag vet inte vad så vi pratade snabbt om något annat. Men jag älskar spökhistorier & att berätta dom i mörker ;) Och inte minst mitt ute ingenstans. Natten var iaf lång & det var hemskt att sova i tälten. För dagen därpå hade jag ont i ryggen & huvudet x'd Men sånt är livet! Och Nermina & Micke hade en liten hund som heter Mini. Och hon var jätte söt & liten jämfört med Rasmus. Iallafall så åkte vi båt sen tbx & när vi kom hem så åt vi pizza hos Mario & Emina. Och nu är jag hemma & ska snart duscha.








23/7 - 10 [You're guardian Angel]





Hejsan! Idag ska vi nog ut & campa. Fast jag vet inte ennu. Vi får se hur det blir. Det skulle iallafall vara dåligt väder, och det är inte så jätte kul. Men som sagt vi får se. Dagarna flyter iallafall på som vanligt.

Här kommer en låt som jag lyssnar på just nu:




22/7 - 10 [Nytt igen..]





Har gjort en ny header igen. Blev riktigt trött på den gammla & ville göra en ny. Men är inte riktigt nöjd med denna heller. Vi får se om det blir fler ändringar!



22/7 - 10 [Around the world]













6 bilder.. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Kanske gå till stranden eller något i den stilen. Vi får se hur det blir med det. ^^



21/7 - 10 [Dagens outfits!]





Tröja : Gina Tricot
Linne : Gina Tricot
Armbanden: Gina Trcot
Shorts: Klippte ett par långa byxor som var väääääldigt för stora & som jag fått för länge sen. Och använder bälte till dom. Vartifrån dom sakerna är köpta det vet jag inte..



21/7 - 10 [Love to take photos]



10 bilder.. och varje bild har sin egna berättelse..























21/7 - 10 [Gårdagens händelser]



Hej på er ^^ Skrev inte så mycket om vad jag hade gjort igår. Men tänker göra det idag. Igår så shoppade jag & mamma på Gina & jag hittade ett par snygga jeans för 99kr & en snygg tröja för 49,50kr. Det var REA så det var grymt kul att titta på allt som fanns :] Och så gick jag på promenader & senare på kvällen så gick vi till Emina & Mario,Liam. Vi grillade & hade roligt. Jag fick hämta massor med saker å det var upp & ner för trapporna hela tiden. Men det var bra träning så jag klagar inte. Och så lekte jag med lille Liam & sen efter det att vi ätit så gick vi en jätte lång promenad. När vi kom hem så gick jag & la mig. Och nu är det jue en ny dag & jag undrar vad som kommer hända idag x'd Tar dagen som den kommer som alltid..



20/7 - 10 [NY HEADER!]



En ny blogg design igen. Ganska nöjd.. Vad tycker ni ?




20/7 - 10 [BIIIILDER! ♥]




10 bilder...






















19/7 - 10 [Borta bra men hemma bäst!]


 
Halloj! Sitter just nu i soffan hos Emina & Mario här i Vetlanda. Vi åkte hem idag efter frukosten. Vi sa hejdå till Emir & Majida i Skövde & åkte hem. Påvägen stannade vi i Jönköping & kollade lite på affärer. Fanns inte så mycket intressanta saker där. Hittade iallafall ingenting. Efter det så var vi äntligen hemma & då sprang jag snabbt in till mamma & pappa & gjorde mig i ordning & sen sprang jag ut igen för att hänga med Mario & dom :] Vi gick en jätte lång promenad ute i skogen. Och jag försöker få ut en sån där speta i min fot. Men det går inte bra. Det gör skit ont :/ Men nu ska vi snart äta, och det är Emina som lagat maten. Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll (y)

Never ever give up.. !



18/7 - 10 [Promenader,Liam,foto & annat i Skövde]



Hejsan svejsan! Idag så vaknade jag vid 8 & väntade på att dom andra skulle vakna. Dom första som kom var Liam,Emina & Mario & sen kom Majida & Emir. Då åt vi frukost & pratade om allt möjligt. Efter det skulle vi åka upp till berg här i Skövde. Det heter Billinge. Och jag fotade jätte mycket. Liam hade också riktigt skoj & vi andra med. Emir klättrade ner för ett stup & stog på en jätte stor sten. Majida trodde att stenen rörde sig. Sen så fortsatte vi enda tillbaka till parkeringen & därefter så åkte vi hem. Och vi grillade & åt sen efterätt. Det var en jätte god äppelpaj. Så det är ganska kul här :]

Trotts att det är ganska kallt ute just nu. Och så har jag riktigt ont i halsen så det är ganska jobbigt & svälja. Men det går nog över någongång. Hoppas ni andra har det bra !

Liam & jag hade iallafall jätte skoj idag. Jag & han hittade ett litet ställe som vi gömde oss på. Sen sprang vi runt & jagade varandra. Han är en underbar brorson.

Emina & Mario är cooooooolingarna nummer 1, hehe x'd

Emir retas hela tiden men han är schysst & glad (y)

Majida är snäll & en som lyssnar. ^^


FOTOGRAFERING IS THE THING!



17/7 - 10 [Äventyrsbadet i Skövde]



Tjena! Ska uppdatera lite här på bloggen & berätta lite om vad som händer här i Skövde. Idag så badade vi på Arenan (äventyrs badet). Det var riktigt roligt. Jag åkte ruchtkana 2 gånger. Första gången så dunkade mitt hjärta hela tiden x'd Men det var inte alls så farligt utan mest rooooligt (y) Och sen så klättrade dom andra på klätterväggen. Jag ville inte eftersom att det såg riktigt svårt ut eftersom att alla verkade halka hela tiden.. Så ja det finns massor med posetivt med den här semestern. Förutom att jag är sjuk.. Ont i halsen har jag. Fast det var värre igår. Hade huvudvärk som bara den & så mådde jag illa & var yr. Och frös jätte mycket. Men nu måste jag dra hoppas ni har det bra :]



16/7 - 10 [Åker till Skövde..]



Jag,Mario,Emina & Liam ska åka till Skövde. Vi ska hälsa på några utav mina & Marios släktingar & sen ska vi göra massa andra skoj saker. Kommer fota som bara den under dom här dagarna så att jag kan lägga upp bilder sen när jag kommer hem någongång. Iallafall så hoppas jag att ni har en underbar sommar :] Kommer nog inte uppdatera dom här dagarna jag är borta, men man vet aldrig vad som händer. Håll utkik! ^^


6 bilder...














15/7 - 10 [Ojdå :o]



Hej på er! Förlåt för riktigt usel uppdatering. Men höll på att glömma att skriva ett inlägg idag. Så tur att jag kom på det iaf. Idag har det eh.. vrit en helt vanlig dag? Gick ett par promenader & så fotade jag. Tränade även när jag kom hem. Lyssnade på musik & så har jag redigerat bilder.. Och nyss så gick jag & mamma till Willys. Och det ser ut som att det kommer att regna & bli åska. Precis som dom sa på nyheterna. Och det kommer nog bli ganska mysigt iaf när det är så på kvällerna :] Nej men nu ska jag dra, hoppas ni har det bra !


jag älskar verkligen att fotografera..




14/7 - 10 [Sorry för..]



Sorry för en jätte dålig uppdatering :o Men orkar inte skriva så mycket just nu & det enda jag gör på datorn är att redigera bilder & lyssna på musik. Och så har jag ingen inspiration & vet inte vad jag ska skriva om här på bloggen. Ganska svårt & hitta på nått om jag ska vara helt ärlig. Iallafall så får ni se ett par bilder den här gången :]









14/7 - 10 [Twix fyller 3 år idag]



Världens sötaste undulat Twix fyller 3 år idag. Vi har haft han i 2 år så det har varit en hel del sorgliga,glada,hemska & underbara minnen :] Kommer en idag ihåg för första gången vi köpte han. Jag tänkte: Det är han jag vill ha. För han var den enda utav undulaterna som kom fram & tittade nyfiket på mig & mamma. Direkt efter några månader så kunde han stå på mina fingrar & äta från min hand. Dock är han inte lika tam nu tyvärr. Men det gör inget. Kan fortfarande hålla honom & Snickers (hans kompis) tillsammans ibland när dom vill ^^ Iallafall så är han underbar & lite galen ibland. Men så kan det vara x] Älskar han endå.


fotograf: Jag




13/7 - 10 [Everybody needs somebody]



Hej på er ! ^^, Sitter just nu & lyssnar på musik. Pratade nyss med Liam på telefon x'd Han sa hela tiden: haaah huh huh ? Och sen tisslut så sa vi hejdå & då pratade jag med Emina & då så var Mario på toa & det & Emina hade städat lite & Liam ville väl prata med någon hehe :] Sötunge är han!  Men innan så städade jag lite i köket. Diskade & sånt där. Men vi får e vad mer som händer. Ska ta & sortera/redigera bilder på datorn också. Finns så många bilder som jag inte sorterat ennu & det är bäst att ta & göra det nu när jag har tid :P Ha det bra!






12/7 - 10 [En ny sommrig design]



Vad tycker ni? Själv så är jag ganska nöjd med den ^^,






12/7 - 10 [En bildbomb! ;)]



20 stycken bilder.. Vilken tycker du är finast? ^^


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.




12/7 - 10 [Dreaming about a better place]


3 bilder..








11/7 - 10 [Hemma igen!]



Hej på er ! ^^ Kom ganska nyss hem. Och det har varit en riktigt rolig helg med Natta. Det var fest för söte Elias & det var många i hennes släkt som kom :] Så det var roligt. Vi åt tårtan som Natta & jag gjorde tillsammans natten innan. Och så gick vi en promenad,spelade Wii & pratade lite om saker. Men det har hänt mke mer en vad jag skriver just nu. Men när man inte orkar så x'd

If I just could talk to somebody about what I'm feeling right now..





9/7 - 10 [Är med Nathalie under hela helgen]



Godmorgon allesammans! :] Nu är det såhär att under helgen så ska jag vara med Natta. Hennes lille brorsa ska döpas & så ska vi som sagt hitta på massa annat skoj som vi alltid gör ;) Så tyvärr blir det nog inget bloggande under helgen. Kommer hem på söndag iaf. När vet jag inte ennu men vi får se helt enkelt. Ska ta & packa & jag åker vid 10-11 eller något sånt idag. Äntligen så händer det något roligt! (y)

Ta hand om er !

I've never realized that I got to far..

0



8/7 - 10 [Sötaste hunden Rasmus]























8/7 - 10 [Gårdagens händelser]



Hej på er! Igår så var vi ute ganska mycket. Och så köpte jag 2 linnen för 198 kr på Gina Tricot. Är grmt nöjd med det köpet! :] Och så åt jag även världens godaste dessert (Y) jordgubb med vanilj&chocklad glass. Underbart! Och så tränade jag även igår & dammsög också köket,hallen & mitt rum. Och fotade även. Och lekte med Liam. Idag får vi se vad som händer. Hoppas ni har det bra! ^^.





7/7 - 10 [Drömmar]



Godmorgon på er :] Drömde en sjukt konstig men rolig dröm inatt. Den handlade om att det var vinter & att jag skulle ut & gå lite i snön. Då hittar jag plötsligt en jätte söt kaning som är vit med lite bruna fläckar här & där. Och först var den lite rädd för mig men sen kom den fram & gosade :] Och då helt plötsligt kommer min morbror & skriker någonting & då blir kaninen rädd & jag tar han i famnen & släpper iväg han en liten bit bort. Då vänder han sig om & vinkar? x'd Och sen försvinner han? Och efter det händer några andra saker som jag inte kommer ihåg. Men igentligen vad tror ni? Varför drömmer vi igentligen? Har läst att det står pga att vi bearbetar vår egna dag. Men drömmar kan ha betydelse också. Och har läst på många sidor där det står vad just det & det betyder. Att drömma om kaniner innebär för en flicka att någon är förälskad i henne, men inte vågar säga det. Annars något annat.





6/7 - 10 [Ont,ont,ont! :'o]



Blir gaaaaaalen! Nu när bedövningen har försvunnit på den högra sidan så gör det riktigt ont! :( (för er som inte vet så drog jag ut 2 tänder idag, pga att det var för många & så ska jag få tandställning med.) Det gjorde inte ont att dra ut dom men det pga att jag var bedövad. Och när den avtar då gör det skit ont.. Så nu håller man på & springa runt & gall skrika som en tok x'd Och jag inte dricka,äta eller något förrens när klockan är halv 11.

Tiden måste gå snabbt, nu,nu nuuuuuuuuuuuuuuuu! :o










6/7 - 10 [Dagens outfits + nytt]



Vaknade för 1 timma sen ungefär & har gjort i ordning mig & ätit frukost. Snart blir det iväg till tandläkaren & dra bort 2 tänder :/ Och det kommer INTE vara kul. Usch, det kommer säkert göra jätte ont antar jag. Med vad kan man göra? Iaf så längtar jag tills allt detta är över. Btw så är det grått & molnigt ute & så har det regnat lite. Och det är sånt här väder man ill ha när det varit för varmt ett par dagar. :]

Här kommer iaf lite outfits bilder på kläder som jag har idag. ^^







5/7 - 10 [En ny header!!!!]



Kände att det var dags att byta. Vad tycker ni? Bättre en den förra ? ^^




5/7 - 10 [Måndagsmorgon]



Hej på er & godmorgon ^^ Vaknade vid 7 idag. Och just nu sitter jag här & har tråkigt medans alla andra sover (a) Tänk att jag har varit såhär morgonpigg hela sommaren. Iaf så ska jag kanske bada idag igen med Emina,Mario & Liam. Vart vet jag inte, men vi får se hur det blir. Drömmde att det regnade & var dåligt väder x'd Men ska snart äta frukost när Liam & dom har vaknat. Liam sover över hos oss nämligen :] (Han är 21 månader snart.) Och imorgon ska jag till vad var det? O.o Tandläkaren eller något i den stilen iaf.. Dra ut 2 tänder för att jag ska få tandställning :( Och det pga att jag har för många tänder & det finns inte plats så vissa tänder växer snett. Inte sådär jätte kul. Men vad kan man göra igentligen?

I will always fight back and never give up. Untill the end I will fight and even if I am hurt. I can't stop fighting for the right thing.

10 bilder..






















4/7 - 10 [Never give up you're dreams]


10 bilder.Dreams can come true, the only thing you should do is to believe they do..























3/7 - 10 [En varm dag]



Idag så har jag varit med Emina,Mario & Liam. Först så åkte vi till stranden (Östanå) och badade lite & solade, vi åt också glass. Den smälte riktigt snabbt x'd Och efter det så gick jag hem & duschade & åt ett äpple & gick därefter tillbaka till dom. För vi skulle nämligen cyckla en runda ut i skogen. Och det var riktigt roligt. Även fast det var riktigt varmt så var det jue skoj. Och nu är vi hemma hos dom & Liam leker med hans leksaker. Och snart ska vi nog äta tror jag. Men bäst att jag går & dricker vatten så att jag inte svimmar. Btw så spelar Paraguay & Spanien. Dom ligger på 0 - 0. Och idag spelade även Tyskland mot Argentina. Argentina förlorade med 3 - 0.

Men nu ska jag dra & dricka vatten & umgås. Hejdå !



3/7 - 10 [Dagens låt]







3/7 - 10 [If you where here]



10 bilder...























2/7 - 10 [Super härlig fredag ! ♥]



Hejsan svejsan ;] Dagen har varit super härlig. Över 30 grader & en massa skoj också! Först så vaknade jag & då skulle jag & mamma + Liam iväg till kolonilotten. Efter det gick jag hem & då ringde Issa & frågade om vi kunde vara. Så då väntade vi sen på att Emina,Mario & Liam skulle komma för jag skulle köpa mig väskan som jag skulle ha till 9.an. Och den fanns inte kvar, så det blev en helt annan väska som ni ser x] Nåja den är snygg iag : BJÖRN BORG (y) Och efter det så åt jag & Issa mat sen gick vi en jääääte lång promenad lite över allt här i Vetlanda & fotade & hade skoj. Tills vi kom tbx hem & åt glass & sen gick tiden jätte segt. Men så kan det vara också ibland. Men det var iaf grymt kul så jag tackar alla som gjort min dag :]

Och inte nog med det så fick jag även tips på vad jag skulle kunna skriva om här på bloggen. Så från & med nu ska det bli lite ändringar & jag ska skriva om saker som är mer intressanta en bara bilder hela tiden. Låter det bra? ^^ Men visst kommer jag lägga ut bilder för er som gillar det. Det är bara det att ibland så gäller det att inte ha för mycket av en sak helt enkelt. Kram på er !

Lite bilder från dagen :)


Björn borg väskan som jag köpte, den kostade 399 kr & är köpen i affären "Väskan". foto: jag


Issa :)  fotograf: jag


Jag x'd fotograf: jag


lilla jag :] fotograf: Issa


Jag & Issa (y) fotograf: jag


Issa, fotograf: jag


jag, fotograf: Issa


Vi är grymmast höhö x'] foto: Issa


Ett stort plus på denna dag (Y)



1/7 - 10 [1 juli + en ny header!]



Hej på er :] Dagen har varit lugn eller ja nästan x'd Jag & Liam har härjat runt i lägenheten & lekt kurragömma & massa sånna roliga saker ^^, Och idag så gick vi även alla ut en promenad & sen så har jag mest suttit hemma & inte gjort så mke. Tiden bara rinner förbi känns det som O.o

Iallafall så gjorde jag en ny blogg design då jag tycker att den gammla började bli tråkig ^^ Vad tycker ni?


RSS 2.0