30/6 - 10 [Sjukt bra dag igår]



Hej hej! ^^ Igår så sov jag över hos Natta & det var grymt kul. Det vi gjorde under dagen var att spela Wii & sen så åt vi mat & efter det rabarberpaj & det var gott ! :] Sen så pratade vi & under natten så blev det en låååång promenad & det var fullmåne & grymt skoj var det ^^, För att luften var frisk & samtdigt så fick vi motion. Och sen gick vi & la oss för att sova men jag sov inte under hela natten nästan.. Det fanns en mygga som gjorde mig förbannad så jag gömde mig under täcket för att slippa höra den :S Gick sådär bra, lätt endå hela tiden. Så jag började koka under lakanet. Men vad kunde man göra? Så under hela natten så gömde jag mig under lakanet & hållde på & svettas ihjäll x'd Som tur var så var jag endå pigg dagen därpå. Så nu är jag hemma & lyssnar på musik :] Jag är verkligen glad att vi äntligen kunde vara (Y) Bästa dagen på sommarlovet hittils ;)























29/6 - 10 [It's never late to say you're sorry..]



sötisen Liam..
















Vad tycker ni om bilderna? Har ni någon favorit? ^^



28/6 - 10 [Igår var det en toppendag]



Hejsan! :] Vaknade för någon halvtimme sen. Idag så väckte mina fåglar mig vid halv 6 så jag var på dåligt humör & jätte trött -.-' Så jag gick & la mig på soffan & sovde till halv 9 typ.. & nu så sitter jag här & har tråkigt x'd Dagen igår var toppen. För att jag cycklade en runda & det var varmt & skönt med (y) Och Liam sov även över hos oss idag. Vet inte vad vi alla ska hitta på idag men hoppas det blir något roligt iaf ^^, Som sagt jag planerar aldrig utan tar dagen som den kommer helt enkelt ;) Bättre det för dagen blir ALDRIG som man planerat den O.o Eftersom att jag har uppdaterat dåligt dom senaste dagarna så får ni nu se ett par bilder! ^^, Ha en fortsatt trevlig sommar !












27/6 - 10 [Grattis på födelsedagen Isabelle !]



Idag fyller världens bästa Isabelle 15 år ! ^^ Hoppas du får en underbar dag med massor med skoj & presenter & att du har det trevligt när då åker iväg på semster & allt det :] Jag & natta saknar dig jätte mycket, du betyder mycket för oss.


Ajka,Nathalie & Isabelle = BEST FRIENDS 4EVER ♥




Fotograf: jag


26/6 - 10 [Dream a dream]



Godmorgon ;] Ni kommer väl ihåg det jag skrev igår om att om man lägger 7 blommor under sin huvudkudde så kommer man drömma om sin prins x'd Och jag vet faktiskt inte om jag gjorde det :o För vaknade vid 4 & kom inte ihåg någonting & sen somnade jag igen & då drömmde jag jätte mycket + om "han" O.O Så det betyder jue nästan att jag vet vem min drömprins är nu x'] roligt! Och det negativa i min dröm var att jag tappade tänder >.< Så jag blev rädd & letade efter Emina & Mario i min dröm x'd Och dom blev förvånade & undrade vad jag gjort & massa sånt. Konstrig dröm.

Nåja hoppas ni haft det trevligt ! ^^,

Lille Liam








25/6 - 10 [Trevlig midsommar]



Trevlig midsommar på er! :] Det är idag på midsommarafton som man säger att natten är magisk & att flickor som är ogifta kan drömma om sin prins om man plockar 7 blommor & lägger under kudden. Men man ska plocka dom tyst & när man går & lägger sig så ska man vara tyst & inte säga ett ord. Men när man plockar 7 eller 9 blommor så ska man även hoppa över gärdsgårdar. Vilket är lite svårt & hitta :o Men jag tycker att man borde kunna hoppa över vad som helst igentligen. Och man ska göra detta 7 gånger för extra tur att din dröm ska besannas. Jag hoppas även att jag kommer ihåg min dröm imorgon ;o För det kan jue vara så att man drömt om sin drömprins men inte kommer ihåg det O.O Och det hade varit sådär kul. Haha! Nåja första gången jag testar & jag har inte en aning om det stämmer x'd För vissa har det funkat & för andra inte..












24/5 - 10 [Hur det var igår]



Tjenixen :] Vaknade som vanligt tidigt idag med. Hade en konstig dröm & jag fattar fortfarande inte vrf jag skulle drömma något sånt ? O.o Nåja iaf igår så var detmin födelsedag & jag fyllde jue 15 år så då åt vi tårta & jätte god mat. Och jag fick 200kr av mamma&pappa & 500kr + en söt blomma av Emina,Mario & Liam ! :] Ovh sen så efter det på kvällen så cycklade vi 5 (jag,Emina,Mario&Liam + Rasmus) en jätte lång runda is kogen. Och det var roligt tills på slutet när vi hade cycklat några uppförsbackar & studsande vägar x'd För då blev jag jätte trött & det kändes som om jag aldrig skulle orka ett steg till eller något. Men Mario gav sig inte x'd Han ville att jag skulle kämpa hela vägen. Haha! Och man kan jue säga att jag var död när jag kom hem. Men efter ett tag blev jag mig själv igen. Och idag har jag INGEN tränningsvärk ;)











23/6 - 10 [IDAG FYLLER JAG 15! ♥]



Hej hej! :] Idag så fyller jag 15 år och det är riktigt roligt. Nu har jag precis vaknat & alla andra sover fortfarande (a) Men jag är en morgonmänniska & har alltid varit. Iaf så hade jag en konstig dröm om att jag var i skolan & helt plötsligt så skulle Idoljuryn komma & vi skulle sjunga? x'd Vilket blev resultatet til att när jag vaknade så visste jag inte ens att jag fyllde år efter ungefär 10 sek x'] haha! Så kan det vara också.

Men det här är jag iaf:

Jag heter som ni kanske vet Ajka Redzic & är 15 år (y), jag är född i Skövde den 23 juni 1995, mitt sjärntecken är kräfta. Jag älskar att fotografera & har en Nikon D3000 som jag fick den 24 december 2009. Jag har också 6 stycken fåglar som jag älskar mest av allt & mina vänner & familjen förstås! Jag är ganska blyg ibland iaf när jag träffar nya människor, men det går över efter ett tag när vi lärt känna varandra & jag känner mig trygg om att prata om någonting x'd Jag älskar färgerna: svart,vit & ljusblå. Men annars så gillar jag förstås alla färger (mest ljusa). Mitt favoritdjur är fågel,mitt favoritämne i skolan är tro det eller ej SO, och jag hatar allt som har med slöjd & göra :o Jag är inte den personen som pratar i klassen utan är mest tyst. Jag gillar också att sjunga & en utav mina drömmar har varit att få stå på en scen & sjunga men eftersom att jag är en sån här blyger så skulle jag aldrig kunna göra det endå O.O. Och jag gillar att drömma. Om allt faktiskt. Kan bara sätta mig ner & lysna på musik & poff så är jag borta i en helt annan värld med mina egna tankar & det x'd Det får mig att slappna av & glömma alla bekymmer. Men dock är det inte så roligt & komma tbx till verkligheten ibland när dagen inte varit så rolig. Men sånt är livet. Det som gör mig glad är att dagen inte är dålig & att det känns som om det hänt spännande & roliga saker. Jag hatar när inget går som det ska & jag inte mår bra. Det jag vill är att alla ska må bra & vara lyckliga i denna värld :3 Vad mer kan jag skriva? Jag gillar rosor. Jag är rädd för att göra fel -.-, att få skäll,mörker,clowner & sånna där saker. Dom filmerna som jag tycker är intressanta är dom som handlar om skräck (vampyrer,häxor & det). För det är roligt att titta på x'd Och jag är en person som lätt blir sårad av nästan allting. Tar allting på kanske för stor allvar ibland? Och tror att allting kommer gå fel vissa dagar. Men oftast slutar det på ett posetivt sätt. Men jag gillar inte överaskningar utan vill veta allt direkt, är ganska tålmodig men endå nyfiken & om jag vill veta så kan jag vara envis som en åsna :] Har ibland väldigt dåligt självförtroende. Jag älskar även vatten, havet,att bada,naturen,djur,skog & att känna mig fri & avslappnad. Utan stress eller någoting.

























22/6 - 10 [I can't see you anymore]



Här kommer lite bilder som jag inte fotade för inte så jätte länge sen! :] Vad tycker ni?














22/6 - 10 [En solig morgon]



Hej på er! Vaknade ganska nyss. Och måste säga att jag faktiskt sovit ganska länge idag. Men var trött så det är bäst att man vilar ut sig då. Imorgon fyller jag iallafall 15 år & det är roligt :] Och så kommer vi äta jordgubbstårta imorgon också (y) Mumsigt!

Och ja vad ska vi göra idag då? Det verkar som att det ska vara fint väder så då kanske vi ska ut på en promenad,fota eller något annat? Vi får se helt enkelt.

"You're not alone"









21/6 - 10 [Maskros]





When nothing else matter..



21/6 - 10 [HELT OTROLIGT!]



Tjena! Måste bara berätta en kul nyhet. Portugal spelade mot (vilka var det nu igen ? Nord korea?) och vann med 7 - O ! :] Helt sjukt otroligt ! Och Ronaldo gjorde det sista målet. Han & Zlatan är mina favoritfotbollspelare (y) Jag hoppas verkligen att Portugal vinner VM. Hade varit grymt skoj. Men vi får se hur det blir, man vet aldrig ^^,


FOTBOLLS VM 2010, vilka tror du vinner ?





21/6 - 10 [Flower power ♥]


 
Försöker fortfarande hitta inspirationen som får mig att kunna skriva om något intressant här på bloggen men det är svårt :o När man känner att man tappat lusten men samtdigt vill lyckas med sin blogg så blir det svårt. För det känns som att det enda jag gör nu är att lägga upp bilder eller kanske skriver något sådär intressant någon enstaka gång O.O Inte sådär super kul är det jue inte. Men det här är jue en fotoblogg så det ska jue vara massor med bilder eller hur? Fast kan jue skriva om något annat ibland också. Får se vad. Måste komam på något & sen får vi se hur det blir med saken.

Idag har det iallafall varit en riktigt tråkig dag. Finns inget & göra och det är super dåligt väder ! :( Fast en posetiv sak. Jag fyller år om 2 dagar ! :] 



 







21/6 - 10 [MUSIKTIPS!]



Hade tänkt skriva lite låtar som jag lyssnar på :] Så kanske ni får lite tips på något ni inte lyssnat på & gillar t.ex. ? 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The Riddle - Gigi D' Agostino
Castle in the sky - DJ satomi
Butterfly(techno Remix) - Smile DK
Not gonna get us - Ta.tu
Malchik Gay - Ta.tu
Angel of Darkness - Alex C. feat. Yasmin K.
Kiss Me - Asian Monkeys
Going under - Evanescence
See you again - Miley Cyrus
Somewhere I belong - Linkin Park
My Immortal - Evanescence
Slipped Away - Arvil Lavinge
The Climb - Miley Cyrus
deedar dey - deedar
Toxic - Britney Spears
Time of dying - Three Days Grace
When I grow up - The Pussycat Dolls
When You're Gone - Arvil Lavinge
Breaking The Habit - Linkin Park
Fer Sure - The Medic Droid
Monster(Techno Remix) - Meg and Dia
Running Up that hill - Placebo
Yo're making me hot hot hot - Linda Pritchard
Children - Robert Miles
Manboy - Eric Saade
Stereo love - Edward Maya & Vika Jigulina
This is my life - Edward Maya
Shooting Star - DJ Hixxy
Telephone - Lady Gaga Ft Beyoncé
When I look at you - Miley Cyrus
Love story - Taylor Swift
Run Away - Sunstroke project & Olia Tira
Say what you feel - Parker Theory
Future Girls - Smile DK
Don't trust me - 30H3
Unforgivable Sinner - Lena Marlin
Faritayle - Alexander Rybak
Satellite - Lena Meyer
Fly like a woman(HOT) - Inna
Lost iwthout You - Delta Goodrem
Ovo je balkan - Milan Stankovic
This is my life - Anna Bergendahl
Kom kom kom - Timoteij
Unstoppable - Ola
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Och många,många fler ;)!


 


21/6 - 10 [Längsta dagen]



Hejsan ! ^^ Idag är det sommarsolståndet & det innebär jue att det är längre dag en natt. Ganska roligt om det hade varit fint väder. Men just nu är det inte det. Så jag hoppas det blir bättre sen på dagen. Iallafall så vaknade jag jätte tidigt idag utan att själv veta det. Trodde klockan var 7 men den var bara halv 6 O.O Men då kunde jag jue inte somna om så jag gjorde mig i ordning istället. Och nu sitter jag här & väntar på att dom andra ska vakna x'd Klockan är jue snart halv 8. Känner mig riktigt morgonpigg som alltid :]

Hade tänkt skriva ett inlägg om en sak (överaskning) sen som ni kanske kommer uppskatta?





20/6 - 10 [Ny header,äntligen]



den gammla:


den nya:


Vad tyxs ? ^^



20/6 - 10 [Vardagligt]



Hej hopp ^^ Idag har det varit en ganska lugn dag. Det är tråkigt väder & det regnar ute så det är inte så jätte kul. Men har hunnit gå till MAXI innan iaf. Och så har jag lagt upp bilder på datorn & redigerat några också. Så något har jag iaf pysslat med. Och tittat på film x'd Och jag fyller år om 3 dagar !









 


20/6 - 10 [BILDER ©]



Här kommer 3 bilder som jag är ganska nöjd med x'] Vad tycker du/ni?











20/6 - 10 [In my dreams we are together]



I'm dreaming of you almost every day. You might be the one for me in the future maybe? But I won't say anything untill the day it's gonna change.

He may not even have the name Shawn, but I know at least how he looks like.. And the name is just something that come up in my mind at the same time I thought of him ♥



19/6 - 10 [Lonly soul]



When you're sitting alone and waiting for the things to happen, you never think it will change you're destiny if you'll come out and walk in the forest. Never think it will happen something good if you just try to keep fighting and never lose you're faith. Don't give up even if you're in the hard times. Never think you're not worth anything, cause you are you, and never forgett that! We are all in this together and someday it might be to late. When you see someone alone, go and talk with him/her, cause maybe she/he feel alone ? Never think bad of someone or say their ugly. Cause it's hurting bad in the sould and heart.

Keep climbing and believing in miracles, cause you never know it may happens ♥









19/6 - 10 [When I wake up, I see you]



God morgon :] Vaknade vid halv 7 idag tror jag? Och är ganska pigg. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Det är iaf fint väder så det blir väll att gå ut en runda eller något ^^, Och ja jag uppdaterar sisådär bra här på bloggen. Finns inte så mycket & skriva igentligen :o Men om jag får inspirationen tbx så blir det något jag skrive rom. Får hoppas att det händer snart (a) Undra när jag,Natta & Issa kan vara någon dag. För Issa har skrvit/pratat om det så snart borde vi prata alla 3 med varandra & tänka ut någon dag tycker jag (y) Men nu ska jag äta frukost bye.. !











18/6 - 10 [Boring day x'd]



Har ingen aning om vad jag ska skriva om här på bloggen längre. Känns som om jag har tappat lusten helt & det enda jag gör är att lägga ut bilder varje dag i inläggen eller kanske text om vad jag gjort eller dikt. Så inte sådär jätte kul ;o Men vad ska man göra? Får försöka komma på något intressant jag kan skriva om. Ni får gärna komma med förslag ifall ni vill ! ^^









17/6 - 10 [Solig dag]



Hänt ganska mke idag! ^^ Först så vaknade jag tdigt & åt frukost. Efter det så skulle vi alla till (trädgården) vid kolonilotten. Vi hade ganska roligt där som alltid. Lille Liam somnade &jag solade x'd Gött var det dock var jag jätte trött. Sen efter ett par timmar så hämtade Liams mamma & pappa honom & jag hängde med dom för dom skulle till en sjö. Och Rasmus (deras hund) var med så han fick bada & jag fotade & så fikade bullar & det. Tillslut åkte jag hem & duschade. Och nu sitter jag här & lyssnar på musik. Nu får vi hoppas att vädret blir fint imorgon med (Y)

Btw så hände en mystisk sak påvägen till (trädgården). Men det var kul endå ;d

jordgubbar mums ♥




17/6 - 10 [5 st bilder]



Vad tycker ni om bilderna? :]













17/6 - 10 [Music is life]



Dagens låt: Tears of an angel - RyanDan






16/6 - 10 [FINT VÄDER & Fjärilsönskning♥]



Hejsan ;D Denna dagen har varit toppen! Först så vaknade jag otroligt tidigt idag av en konstig dröm igen ;s Sen så somnade jag om & vaknade vid 7 & efter det vaknade lille Liam (min brorson som vi vaktar den här veckan) & då åt vi frukost :] Sen så lyssnade jag lite på musik & efter det så packade vi ihop lite mat & saft & vatten & gick iväg till Kolonilotten. För vi har en (trädgård) där. Och då så fotade jag mycket & Liam fick gå en liten promenad med mig, som han tyckte var roligt,tills vi skulle tbx för då blev han ledsen & tjurig. Men det ordnade sig. Efter det så fick lille Liam sova & jag solade mig lite. Mamma & pappa satt & pratade & hållde på med deras (trädgård). Sen så åt vi lite & efter det så hade min mamma & Liam gått iväg till en annan trädgård för att hälsa på Mario,Emina & dom. Jag & mamma satt ett tag & sen gick vi tbx. Då såg jag en fjäril & den satte sig på mig. Då fångade jag den & önskade mig en sak.. & sen släppte jag den fri för att min önskan ska gå i uppfyllelse ♥
Men nu så sitter jag här ensam hemma & är dö trött efter en lång dag x'd









15/6 - 10 [Bad day]



Dagar som denna så önskar man att den kunde vara slut någongång..





14/6 - 10 [Black cat]



En svart katt går längst vägarna, i hopp om att hitta den/det han söker.













13/6 - 10 [Lite bilder igen....]



I'm sitting here and thinking about you, don't know where you are..
But I wont lose my faith, I will keep believing that someday it will happen..
Never say never cause you never know what will happen in the future..
Never ever stop believe about something you want to happen..
Cause someday you will get that thing you wish for so bad..
And you will get that just if you belive and never give up..










13/6 - 10 [In my head]



Godmorgon allesammans! ^^, Vaknade väldigt tidigt idag, vid halv 6 ungefär ;s Kunde inte somna om. Inte så jätte kul. Och jag har fortfarande ont i halsen & lite täppt. Det här måste nog vara den värsta starten på ett sommarlov någonsin?

Nej usch, nu tänker vi på den posetiva sidan x'd I sommar ska jag fota mke men isåfall så måste det jue vara fint väder! :o Så jag hoppas värmen kommer snart!











12/6 - 10 [Blåsigt väder]



Hej hopp ! :] Dagen har varit riiiiktigt tråkigt. Jag är sjuk,har tråkigt & inget & göra. Det kan nog inte bli sämre.. Eller det kanske det kan? :o Hoppas inte ! Iaf så har det även varit tråkigt väder & det blåser som bara den ute också ;o Heheh stormigt väder x'd

Men snart måste det jue bli fint väder! :( Annars blir man jue galen! Och jag fyller 15 om exakt 11 dagar! ;) Och det är jätte roligt.

Btw så finns det jue någon sak som man kan göra när det är tråkigt väder. Och det är att träna! :) Jag tränar jätte mycket nu varje dag & det pga att jag vill orka mer & det :P


jag saknar värmen.. Här kommer lite bilder som jag fotat för ganska så länge sen men aldrig riktigt orkat visa förrens nu..






















12/6 - 10 [SJUK - första dagen på sommarlovet]



Godmorgon! ^^ Det är första dagen på sommarlovet idag & vädret är super dåligt! :s Och inte minst så har jag blivit riktigt sjuk under natten. Jag är hes,ont i halsen & täppt :/ Den här sommarn började inte bra.. Men jag hoppas den blir bättre sen iaf! :) Om det bara kunde bli soligt & varmt.. ;o




 


11/6 - 10 [Love,family & friendship !♥]



När man blev sviken av dom man trott på pga avundsjuka så känns livet ganska jobbigt..
Alltid finns det dom som trycker när dom som inte vågar ställa sig upp & säga ifrån..
Och allt det pga just denna förbaskade avundsjuka..
Men jag trodde inte att du kunde sjunka så lågt..
Men nu vet jag, men jag ger mig inte!
Du ska inte få trycka ner mig längre..
Jag ska visa er allihop!
Att jag kan kämpa mig igenom livet & vinna det där stora priset alla vill ha..
Kärlek,lycka,familj, & äkta vänskap.. pengar är inte lika vktigt som det andra är..
Så glöm aldrig bort din familj, för ifall du gör det så lär du ångra dig..









11/6 - 10 [Blandade bilder (summertime)]

























11/6 - 10 [SKOLAVSLUTNING - hejdå 8.an!]



Hej på er ;) Idag var det som sagt skolavslutning. Jag vaknade vid 6 & åt frukost. Sen så borstade jag tänderna & gjorde i ordning mig x'd Efter det så satt jag & lyssnade på musik & tänkte på alal stunder vi haft i våran klass :] Sen så vid 8 så hämtade jag natta vid busshållplatsen & då skyndade vi oss till skolan. Natta sminkade mig lite också x'd hehe! Och sen så gick alla till Withala-salen & då sjöng några & vi alla andra & så delades det ut priser & sånna där saker. Det var ganska så segt & långtråkigt ;o Efter det så gick alla till sina klassrum. Vi åt glass & sen fick vi våra betyg för 8.an :] Såhär ser det ut på mitt papper:

Bild : G
Biologi: VG
Engelska: VG
Fysik: G
Geografi: VG
Hemkunskap: G
Historia: G
Idrott: G
Kemi: G
Matematik: G (JAAAAAAAAAAA! ;'])
Spanska: VG
Religion:VG
Samhällskunskap: G
Slöjd: G
Svenska: VG



Jag har 6 VG & jag är jätte nöjd! :] För förra terminen så hade jag bara 1 VG & IG i matte så jag har förbättrar mig mycket det året! :) Och allt pga att jag pluggat. Så som man säger: Pluggar du & kämpar så får du alltid något bra av det (Y)

Nu i sommar ska jag hitta på ganska mycket saker. Hoppas bara att vädret blir fint! ^^ Vi har 71 dagars sommarlov! Vi börjar den 23 augusti..


bilder fotade nu i början av sommaren..

























10/6 - 10 [Aktivitetsdag]



Idag så hade 7:orna & 8:orna aktivitetsdag. Och det var ganska roligt men endå tråkigt & segt! :/ Fast det berode kanske på att det regnade & att jag inte heller var så pigg. Är förkyld & har ont i halsen & det blir värre hela tiden. Så jag ska försöka bli frisk nu i helgen. Imorgon är det iaf skolavslutning & jag längtar! :) Fast endå inte.. Kommer sakna mina bästa vänner & skolan också såklart (a) heheh x'd

Btw så tittade jag nyss på säsongens sista Vampiere Diaries. Och den var SÅÅÅÅ BRA! (Y) Men tänk att Stefan börjat dricka människoblod igen bara för att Elena hade gett honom det. Men annars hade jue han inte levt. Längtar tills det börjar igen ^^, Den serien är bäst.

Nej men nu ska jag sova så jag är pigg imorgon. Godnatt!





9/6 - 10 [Förändringar]



Har gjort om på bloggen lite. Ny fräsch design ;) Vad tyxs? Denna gången blev det blått tema (Y)





9/6 - 10 [Fly like you do it..]



Har letat efter den här låten i flera dagar nu till & med veckor. Och nu äntligen har jag hittat den ! ^^ Världens  bästa låt & en otroligt känd & bra artist!                                                                                               





9/6 - 10 [Never say never]



Har frågat samma fråga i dagar & fått samma svar. Jag hade velat att det skulle hända nu, men livet bjuder alltid på överaskningar & tiden är inte inne nu. Hur mycket jag en vill blir det aldrig just nu. Det händer när jag inte ens tänkt en sådan tanke om detta jag nu vill ska hända. Men vad gör man när ett hjärta står tomt & ensamt & inte vet vart det ska ta vägen. Vem slår man för & när händer det där underbara? En fråga som många ställer sig men inte får ett svar. Förrens någongång då det sker. Men kan man verkligen lita på att det händer alla någongång?





8/6 - 10 [Data lektion]


Tjena! ;D Sitter här på data lektionen för vi får göra precis vad vi vill. Förutom att logga in på face & bdb! Dagen har börjat bra. Först hade vi elevensval & då gick jag & Natta en promenad med Linnea som är våran hand&bild - lärare. Vi hade roligt & pratade om lite saker. Sen så mötte vi Issa & då fortsatte vi med att gå en jätte lång väg. Efter det kom vi tbx till skolan & då satte vi oss & spelade kort. Då kom Hanna ut & tittade på os. Jag kom 2:a ungefär 2 ggr x'd Sen hade vi No & då var Linnea med oss & bjöd på glass. Det var mums :) Och sen nu så har vi data & jag skriver lite på bloggen för att ha något att göra. Hoppas ni andra har det lika bra. See ya! (Y)

 



bild: (google)



8/6 - 10 [Morgon morgon! ;P]



Godmorgon ^^ Vacknade för knappt en timma sen & sitter & lyssnar på musik & väntar på att klockan ska bli 8. Sen går jag till skolan. Idag blir det nog en ganska tråkig dag, men inte så mycket & göra åt det. Så är det den sista veckan helt enkelt x'd Men för eller senare å slutar vi jue.

Och jag längtar verkligen tills på fredag :D Då har vi sommarlov & får våra betyg för 8.an (Y)









7/6 - 10 [Regnar..]



Hej hopp! :] Dagen har varit bra. Men det har regnat jätte mke & det är inte sådär jätte kul. Iaf så fick vi reda på vad vi fått på våran svenska uppsats & jag fick MVG-! :'D Och jag har VG i svenska. Och sen så har jag VG i So. Dock ska jag kämpa hårdare nästa termin.

Och vad mer har man att säga om dagen x'd? Mycket igentligen men orkar inte berätta allt. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag! ^^









6/6 - 10 [Bröllopet var toppen! ^^]



Vi kom hem vid 7 idag. Jag,mamma,pappa,Mario & Emina & vi har varit i Malmö, på min brorsas bröllop. Och det var grymt roligt :) Allt var så fint & det var jätte gulligt & man blev glad av att se dom två tsm ^^, Och maten var jätte god. Allt var roligt! Och självklart så fotade jag jätte mycket. Bilderna kanske kommer någongång när jag orkar lägga upp dom x] Iaf sen efter allting så dansade vi & hade disco & det var så roligt! :D Jag dansade mycket & musiken var bra. Så ja det har varit spännande att vara där & Anna & Anelis & alla andra gjorde allt så bra :) Lycka till!

Nästa vecka så är det skola sista veckan så det blir lekar & sånt ;D Och det blir kul. På sommarlovet så ska jag ta det lugnt & ha skoj x'd Men skriver mer imorgon HA DET BRA!







4/6 - 10 [Malmö nästa! ;)]





Hoppas ni får en bra helg! :]



3/6 - 10 [SOMMAR,SOMMAR! ♥]



Hej på er :] Inte ofta jag skriver här på bloggen men åtminstone varje dag! ^^, Dock kommer jag inte att skriva i helgen ;/ För ska åka till Malmö (Anelis & Annas bröllop). Så det kommer bli massa skoj!

Idag har det varit en bra dag förutom att det blivit mke bråk :/ Men allt löste sig tillsut (Y) Och så hade jag en vit klänning på mig. Vi hade också en jätte lång rast idag! :o För spanskan var inställd. Och det var inte kul pga en sak :(

Äsch berättar mer sen Emina & dom är här hejdå!!
















2/6 - 10 [Livet är gött ;D]



Jag är så glad :* Dagen har varit bra! Jag fick G på matten & VG på SO provet :'] (alla rätt). Och så fick jag även veta att jag fick VG på Bild redovisningen ! *Happyface*

Och om det är sol imorgon med så ska jag ha en klänning på mig ;) Och på fredag åker vi till malmö (Y)

Och så är det sommar! :D













1/6 - 10 [We could be..]



Blandade bilder..


















RSS 2.0