31 OKTOBER 2010 - SKRÄCK FILM! (Y)



Vi tittade nyss på en skräckfilm & jag måste säga att den var mer äcklig en läskig ;o Fy sjutton säger jag bara! Och det sjukaste är att dom inte kunde hindra honom från att döda någon gång O.O För han levde upp hela tiden? Snacka om sinnes..

Filmen heter FRIDAYthe13TH och jag rekomderar den för dom som gillar ryssare & sånt !





31 OKTOBER 2010 - Udda&fula bilder



Tänk vad mycket man kan göra i photoshop..






30 OKTOBER 2010- Scary faces.. O.o



Godmorgon! Idag sov jag till 07:45 och det är ganska länge enligt mig ;) Men det är ju helg & lov så då får man unna sig ett par sovmorgnar. Idag så vet jag inte vad jag ska göra. Antagligen ta det lugnt & sen träna lite.. och plugga lite. Men vi får se hur det blir. Tar dagen som den kommer :]

I thought you would always be by my side. But you lied .. for now, the darkness washed away all the memories.
And I'm slowly beginning to forget what once was






 But perhaps, we meet once again ..



29 OKTOBER 2010 - Once a time



We are all in this together
fighting for the world were living in
but one day it might come an end if we don't stop causing this problems..


I always thought one the bad side untill I realized that it was in my brain..

I wish for you to be here, to hold me and never let me go.

But sometime it will turn and if you'll think that the life is hard and not meant for you..
Then think twice, cause you never know what's round the corner ..







I want to be better in English. So from now on, I will write English more often ! :)



29 OKTOBER 2010 - Varför? På tal om allt..


Hej! Jo vet ni vad? Nu är det äntligen höstlov & jag har längtat så mycket! Orkade inte den här pressen i skolan så mycket längre just nu. Så det känns verkligen skönt. Idag hade vi spanska prov & det gick hyffsat bra, tror jag iallafall :o Och på sista lektionen så skulle vi titta på film, men man fick göra engelska prov som man missat. Jag gjorde engelska (skriva) och kan ju säga som såhär att direkt efter att jag lämnat provet till Anna-Lena  så började jag må skit. Tänkte ut alla möjliga fel jag kunde ha gjort osv. SUCK! Tror inte det gick så bra alls :/ Det jag är mest rädd för är att få G på dom här engelska proven eller IG.. för isåfall lär mitt betyg i Engelskan sänkas :'( Och det är typ en mardröm.. För jag vill behålla mitt VG, jag bara vill! Men vad är det med mig? Nu i 9.an så är jag bäst på dom ämnena som jag igentligen tyckt varit svåra innan & sämre på dom jag varit bättre på innan? O.o JAG HATAR DET HÄR! Är så förbaskat orolig för att få G så det är inte sant åt det. Gah, känns som att jag kämpar som en idiot men att jag aldrig blir nöjd i slutändan. Orättvist att vissa personer inte ens behöver öva eller någonting, men endå får dom VG & det ! -.-' Nåja nu måste jag sluta tänka negativt ;s Det är som sagt lov & så är det Haloween i helgen! :D JAG ÄLSKAR HALOWEEN (Y) Haha det är det bästa som finns typ. Nej men iallafall så har jag suttit & gjort en ny design. Och även tränat. På lovet ska jag plugga till matte & No provet & träna..





28 OKTOBER 2010 - SEEEGT ! :s



Äntligen tänkte jag när svenskan våran sista lektion var slut idag. Dagen har varit jobbig & torsdagar har aldrig varit min favorit. Idag såg min dag ut såhär ungefär:

* 05:45 stiger upp & äter frukost
borstar tänderna gör mig i ordning & pluggar lite till dom olika proven osv..
*07:15 går till skolan.. sen lämnar jag väskan & det där & går till gympan.
07:30 simmar ryggsimm
08:00 går tbx till skolan & träffar Hanna där
08:25 vi börjar våran första lektion & det var Elevensval (LUCIA).
 Sen slutade vi & efter det så hade vi idrott, sen hade vi engelska & då gjorde vi prov. Och då var det att vi skulle lyssna. Och jag hoppas det gick bra! :( Men jag vet inte..

Sen hade vi lunch & sen NO & efter det matte. Matten börjar bli riktigt kul ;)
Och sist så hade vi svenska & läste Ondskan. Den börjar bli galet tråkig O.O
Och vi har ungefär 100 sidor kvar.

Och så slutade vi & när jag kom hem så åt jag mat & sen gick jag & handlade med mamma. När vi kom hem så pluggade jag till spanska provet. Och nu vilar jag x'd





27 OKTOBER 2010 - När det blir för jobbigt att stanna vaken..



Just nu är klockan ungefär 20 över 6 på kvällen. Och jag är helt dö trött. Jag fattar seriöst inte vad det är med mig. Har varit så här trött i 3 dagar men idag går gränsen. Det måste vara något som inte är som det ska. Antagligen sover jag för lite. Fast det tror jag inte? För ifall jag sover i låt oss se.. 9-10 timmar så borde jag ju vara utvilad eller hur? Äter gör jag normalt.. förra helgen så tränade jag mer en vad jag brukade & mycket längre. Men det kan väll inte påverka eller? Läste något om överträning. Och jag kanske har gått & fått det. Hm, fast nej det tror jag inte O.o Fast vad vet man? För ifall man tränar varje dag så kanske man har lättare för att få överträning. Fast då kanske man borde skaffa någon vilodag. Eller åtminstone försöka vila & återhämta kroppen. Fast sen kanske det kan bero pga att jag är stressad så mycket nu den här sista veckan. Prov,läxor,uppsatser osv. Så det kan ju vara en ganska stor anledning. Men nästa vecka är det lov & då kommer jag nog vila mer en nu. Iallafall någon dag. Sen kommer jag vara tvungen att plugga inför prov & det efter lovet. Och så träna lite då & då som sagt. Har ett mål & det att få muskler & magrutor :) Och har tränat intensivt i snart 5 veckor nu. Så dom börjar komma fram iallalfall liiite. Fast inte så det syns som det gör på vissa x'd Nej men nu ska jag inte skriva mer. För det orkar jag inte. Vill helst bara gå & lägga mig. Nu när klockan snart är halv 7..





27 OKTOBER 2010 - Detta är såå himmla iritterande..



Hej på er^. Just nu är jag sisådär glad. Vi gjorde ju det där musikprovet idag & jag kan säga som såhär att det gick inte så super bra som jag trodde att det skulle göra eller åtminstone hade hoppats på pga att jag kände att jag kunde det. Men provet var faktiskt ganska svårt iallafall när man skulle lyssna på dom olika stilarna. Suck jag är inte nöjd. Men vad kan man göra? Jag får bara hoppas som bara den att jag iallafall klarat provet & kan gå vidare & göra bättre ifrån mig nästa gång. Om det ens blir det O.o För min del så var det här det sista musik provet (på den här skolan). Men iallafall så fick vi tbx våra teknik prov. Och jag fick VG (Y). Och det var precis men jag borde vara nöjd. För det är ju liksom inte ens mitt starkaste ämne. Men det finns en sak som gör att jag inte kan vara nöjd över något jag gör längre. Och det suger ! -.- Men vad ska jag göra? Känner mig bara så sämst iallafall när jag jämför mig med andra vilket är väldigt svårt att låta bli.. Och idag gjorde jag klart SO uppsatsen & lämnad till Ingela. Så nu håller jag tummarna. Imorgon har jag simning kl 07:30 & så idrotts läxa. Eller läxförhör(prov) kan man också säga om HLR (hjärt&lungräddning). Och på fredag har vi NO läxa,spanska prov.





27 OKTOBER 2010 - Musik prov idag (Y)



Godmorgon! Idag ska vi ha musikprov. Jag är nervös & glad & hoppas det kommer gå bra. Har alltid gillat musikproven så vi får se hur det blir. Sist jag hade ett musikprov var i 7.an & då fick jag VG :o Men det var då, nu ska vi se ifall jag läst på tillräckligt så att jag blir nöjd med resultatet!

Hejdå!





26 OKTOBER 2010 - Trötter idag ?


 Hej! Just nu är jag jätte trött så jag tror jag snart somnar här & nu vid datorn.. Och jag har faktiskt inte en aning om varför jag är så trött idag? Jag menar jag sov ju bra & vaknade inte under hela natten. Sov i 9 timmar. Har tränat som vanligt & pluggat nu också. Till musik provet vi har imorgon. Varit ganska stressad lite då & då under skoldagen. En helt vanlig dag. Så vad är det för fel på mig nu? Känns som om jag bara blir tröttare & tröttare för varje dag som går ;s Sjukt konstigt om ni frågar mig. Längtar som bara den till höstlovet. Vi har så himmla mycket nu den här veckan så det känns som om jag är stressad & pressad hela tiden..

Nåja det kanske beror pga att det blir mörkare ute & vintern är påväg? Det sägs ju att man blir tröttar då? Eller så kanske jag håller på att bli sjuk!? :o Fast det hoppas jag verkligen INTE! För isåfall tänker jag inte ge mig. För jag tänker inte missa någonting längre, så enkelt är det bara. Och på torsdag så ska jag simma ryggsimm kl 07:30 puh.. vad jobbigt allt ska vara helt plötsligt x'd









25 OKTOBER 2010 - PUH vilken dag!



Hej på er ! Dagen har varit rätt okej. Var lite trött & hungrig sen på slutet. Men så kan det vara på måndagar. Just nu har jag tränat & ska plugga lite & sen äta & efter det plugga igen & sen sova x'd Som alltid det vill säga. Och vi har musik prov på onsdag,spanska prov på fredag & så so uppsatsen har vi tills på fredag att skriva klart. Jag ska bara renskriva allt,göra en framsida & sen innehåll. Och det kommer jag nog fixa. Idag hade vi teknik & skulle löda på kretskort & det gick INTE bra. Jag är verkligen inte pillig & det jobbigaste är att jag darrar jätte mycket i handen när jag ska göra sånna saker. INTE KUL! Men nåja får kämpa på iallafall. Och imorgon har vi idrott. Och idag fick jag reda på att vi fått någon idrotts läxa tills imorgon av läraren? O.o Och jag ba: va? illa -.-' Och så fick jag reda på det sista lektionen, när det redan var försent att fixa det. SUCK! Men ska prata med Maria om det (läraren). Och säga att jag inte varit här(när den lektionen var). Men just nu orkar jag inte skriva mer. Men hejdå ! ^^





24 OKTOBER 2010 - SÖNDAAAGS nytt (a)



Tjenixen! Idag har jag mest tränat,pluggat till proven,redigerat bilder & gjort en ny design på bloggen som ni ser,handlat & mest lyssnat på musik. Just nu gör jag inte så mke. Den här helgen har varit rätt så kul trotts att jag inte gjort så mycket. Men det pga att det regnat väldigt mycket & jag har inte haft så mycket tid åt att fota -.-' Vilket suger ganska mycket! Men så kan det vara ibland. Och jag har börjat fundera på vad jag kan göra för att bloggen ska bli mer intressant. Men just nu har jag inga ideér, så ifall ni har några förslag så skriv gärna det ! :)

Men här kommer lite nya bilder..









23 OKTOBER 2010 - Du lämnade det förflutna



Hej! Dagen har varit ganska okej! :) Har tränat & pluggat till spanska&musik provet & sen lyssnat på musik & även gått till affären med mamma innan också. Och just nu sitter jag här & slappar. Är lite hungrig så tänker äta snart. Duschade även idag & en sak är säker. Jag kommer nog INTE att platta mitt hår på ett väldigt bra tag. För jag tappar hår skit mycket just nu & det är helt sjukt! :s Det är tort & slitet & topparna behöver klippas. Men det måste jag fixa någon gång. Tänker i allafall inte platta något mer för att inte förstöra mitt hår ännu mer. Och så har jag redigerat NYA & fräscha bilder ;)






22 OKTOBER 2010 - Jätte jobbig dag



Hej på er ! Dagarna i Skövde var bra. Fast jag typ tappade aptiten & inte åt så mke där pga några saker O.o Men iallafall så hälsade jag på skolan. Fick vara med 9b & 9c där. Och kände mig tryggare & gladare i 9c. Så nu hoppas jag som bara den att jag hamnar i den klassen där i Skövde. För det fanns så otroligt många trevliga människor där så det finns inte :') Men som sagt så pluggade jag jue väldigt mycket & det var ganska trevlig (för tiden gick fortare då) och jag längtade jue hem till Vetlanda. För fick jue reda på att det snöade ! :o Och jag älskar snö. Och sen så kom jag & pappa hem. Och just nu dom här timmarna så har jag bara pluggat matte. Och jag måste säga att geometri inte är min starka sida :'( För jag är inte så bra på det. Så jag har en känsla av att ifall inte jag ber om hjälp & lite förklaringar av Åsa så kommer det här provet att inte gå så bra.. Och det får INTE hända! Nej men nu är jag jätte trött i huvudet & är arg för att jag suttit med ett tal i flera minuter -.- Och ingen i familjen verkade veta hur man skulle räkna. Suck detta är för jobbigt. Men jag kanske är på bättre humör & piggare imorgon. Så kan väll försöka då.. Annars är det bara att fråga Åsa eller någon på måndag ! ^^

Men i helgen så ska jag plugga till spanska & musik provet & träna!





19 OKTOBER 2010 - DAG 1 Skövde



God kväll på er! Just nu gör jag inte så mycket. Idag kom vi till Skövde vid tre ungefär. Och det jag gjort idag är typ: pluggat & fått reda på vart skolan ligger & lägenheten. Så imorgon blir det att gå ditt & träffa alla :] Hoppas det blir kul.. och att det inte blir för jobbigt/pinsamt x'd Men iallafall så har jag skrivit klart SO:n men ska bara renskriva & göra en framsida & sen är det klart (Y) Och så har jag börjat med att göra instuderingsfrågorna på Musiken. Och det var allt x] Berättar mer imorgon ifall jag har tillgång till dator. Hejdå!



19 OKTOBER 2010 - Packar för fullt !



Godmorgon ! Idag ska jag som sagt åka till Skövde.. och just nu håller jag på att packa det sista & göra mig i ordning. Det kommer bli super kul att åka tåg till Skövde ;) Kommer sitta & plugga hela vägen ungefär & det lär bli gött sen när man vet att man gjort ett bra jobb (Y) Och jag tänker bli klar med SO uppsatsen nu den här veckan också.. medans jag är där. Och sen tänker jag plugga spanska & musik & även göra matte läxan,engelska läxan,bokrecenssion & öva på lucia sångerna osv. Och så blir det att besöka min nya skola,klassen,nya lägenheten kommer vi också titta på & allt sånt :] Så roligt! Och sen på fredag så åker vi hem. Vet inte när men någongång. Iallafall så hade jag också tänkt ha med mig kameran. För ska fota på lägenheten & det och även landskapet ;) Men nu ska jag göra annat ! Hejdå!

Uppdaterar kanske i Skövde.. ifall jag har tillgång till någon dator där !



18 OKTOBER 2010 - Tisdag till fredag = SKÖVDE



Hej hopp :) Idag har det varit en bra men jobbig dag ! Först så hade vi handledartid & då gick vi igenom bullen & sen så pluggade vi till teknik provet. Efter det hade vi matte & sen kom mamma & skrev på en lapp (ledighet) för jag ska nämligen åka till Skövde imorgon & vara där tills på fredag. För ska besöka min nya klass & vara med dom & sen även titta på våran nya lägenhet. Kommer bli grymt roligt men endå pirrigt :o Och så kommer jag ha med mig massor med skolböcker & det för att plugga till prov osv. Det kommer vara jobbigt men sånt är livet :] Och som sagt så hade vi Teknik prov idag & det gick bra (Y) Tror att jag får typ G-MVG eller någonting x'd Haha! Vill inte säga exakt för man vet inte förrens man får provet tbx. Och så hade vi svenska & spanska & det var rätt så segt. Men nu ska jag ta & lyssna på musik. Och packa lite saker. Bye!





16 OKTOBER 2010 - En riktigt kylig lördag



Godmorgon på er ! Idag var det riktigt kallt på morgonen & jag åt frukost & efter det så sprang jag en runda. Och det var verkligen härligt & jag orkade springa längre utan att stanna idag & det är jag glad över :] Känner mig mycket mer piggare,bättre kondition & mer muskler en vad jag någonsin haft innan! Så jag tänker fortsätta med detta hela livet. För det är bra att träna & röra på sig mycket (Y) Och vad mer kan jag berätta? Det är helg & lördag & jag tänker plugga teknik i helgen för vi har prov på måndag ;o Hoppas verkligen att det går bra..

Och så skrev jag även lite på min uppsats om Vulkanutrbottet på Island 2010 (SO). Och har kommit en bit i Iallafall. Och så räknade jag även lite matte. Och igår hade vi jue som sagt Slöjd & det gick bra när jag väl kom in i hur man skulle göra :)

Men nu ska jag göra andra saker, så ha det bra !

































14 OKTOBER 2010 - ...



Ibland är det bara för mycket saker & tänka på & andra problem som man har som gör att man inte har tid & blogga tyvärr..

Bloggar kanske mer i helgen.



13 OKTOBER 2010 - En seg onsdag..



Idag var jag i Nässjö för att jag skulle spänna min tandställning. Och det gjorde faktiskt lite ont :o Men det gick bra i allafall. Och det tog super lång tid att komma hem sen för bussar,tågen & ja allt var segt ! -.-' Så när jag väl kom hem så hade jue skola slutat för LÄNGE sen (det är onsdag idag) så sprang jag en liten runda & sen åt jag mat. Efter det pluggade jag lite.. och nu gör jag ingenting. Förutom att jag är jätte trött & undrar hur det kommer gå imorgon. Ska jue nämligen simma vid 9 & visa våran lärare att jag kan O.o Vilket jag kan. Det är jue bara det att jag inte orkar lika mycket som alla andra.. och det pga en sak som vissa nog känner till. Men just nu mår jag lite dåligt av det eller kanske mycket. För hur mycket jag en tränar så orkar jag endå inte lika mycket som alla andra. Orättvist! Och hur sjutton ska jag klara 9 längder bröstsimm,3 längder ryggsimm & sen hoppa i vattnet allt på en gång utan att stanna & vila? Usch ifall jag inte klarar detta så lär jag må skit dåligt. Måste klara det. Även om jag så måste tvinga mig själv hur mycket som helst & ge allt jag har tills jag inte ens kan stå längre.. För ifall jag inte gör det så får jag IG i idrott. Och det vill jag INTE få..





12 OKTOBER 2010 - Ganska mycket & göra



Hej hopp! Dagen har varit ganska rolig,lite stressande & jobbig på vissa ställen. Vi hade matte idag (första lektionen för halva klassen) och mitt på den första genomgången för det nya kapitlet vi började med så kom våran kurator & hämtade mig. För jag hade tid när matten började så det var segt. Eller jobbigt! O.o Men det gick bra, vi pratade om lite saker. Och hon gav mig typ tips för vad man ska göra när man tänker negativt. Så då är det abra att tänka posetivt från & med nu (när dom negativa tankarna kommer). Och efter det kom jag tbx & alla räknade & jag fattade typ ingenting x'd Det var inte så roligt. Men det blir nog fler genomgångar (som tur är). Så dom uppgifterna vi hade som jag inte hann göra, gjorde jag hemma istället. Och så hade vi våran data lektion & höll på med våra bildspel. Jag blev klar med mitt bildspel sen i slutet (Y) Och efter det så hade vi spanska tror jag? Sen hade vi lunch & efter det idrott. Och då hade vi HLR (hjärt&lungräddning) och skulle göra sånna där bröstkompenssioner på en docka. Jag var med Natta & Issa & det gick ganska bra :) Sen sista lektionen så hade vi So. Då kollade vi klart på Day After Tommorow & i slutet på lektionen så sa vi till Ingella, vilken sorts sak vi skulle skriva om. För vi ska nämligen skriva en uppsats om en naturkatastrof ungefär & jag valde : Vulkanutbrottet på Island 2010.. Kommer bli kul! ;) För jag tycker sånt här är riktigt intressant faktiskt (Y) Och när jag kom hem så sprang jag en runda,pluggade,åt mat,tränade lite annat & sen har jag inte gjort så mke mer.





11 OKTOBER 2010 - Jag & Hanna sprang en runda



Hej på er ! :) Dagen har varit bra. Inte hänt så jätte mycket i skolan förutom att det flöt på som vanligt & jag var nog lite trött idag... Men så kan det vara ibland. I allafall så sprang jag & Hanna en runda idag. Och vi tänker göra det varje dag (nästan) för att få bättre kondition & klara mer på BIP testet som vi har i skolan ^^ Och idag när vi sprang så klarade jag mer en vad jag trodde, tack vare att vi peppade varandra & gjorde mål hela tiden. Och jao jag känner mig ganska glad också. Och jo har pluggat nu också. Och åt mat innan också. Imorgon har vi en sovmorgon så då tänker jag sova lite längre (a) Men men ska göra annat, ha det bra! ;)































10 OKTOBER 2010 - Puh, vad trött man kan vara..



Tjena! Är ganska trött just nu. Och det känns typ i benen & allting x'd I helgen har jag nämligen sprungit,gått,cycklat,tränat styrketräning,fottat & pluggat! (Y) Och jag är glad & stolt över mig själv för att jag börjat leva såhär aktivt. För förra året hade jag världens sämsta kondition & tränade kanppt ingenting O.o Nu tränar jag varje dag,äter inte så mycket godis som förra året,har fått muskler.. och känner mig piggare också! :] Och det gillas mycket.. Och i helgen så var även min faster&farbror från Skövde här. Dom kom i lördags morgon & åkte idag söndag förmiddag ungefär. Och inna så tränade jag & pluggade också.. Så i helgen har jag hunnit göra mycket (i min egna takt = sluppit vara stressad). Dock är jag väldigt trött nu så jag funderar på att vila nu. Och så har jag bestämt en sak. Jag tänker springa en runda varje morgon från & med nu! Förutom söndagar då jag har en vildag då (a) För jag har några mål med min träning & dom tänker jag klara! :)

Nog om det nu x] Imorgon är det som sagt skola igen & den här veckan så har vi engelska oförberett prov,engelska glosor & så får vi säkert något annat. Och som sagt så börjar min (joggning,löpning,gå) nästa vecka på riktigt x'd.































8 OKTOBER 2010 - En tuff vecka..



Hej hej! Varit en riktigt jobbig vecka. Har haft för mycket att tänka på,för mycket att göra/hinna med,stressat hela tiden & även sovit VÄLDIGT dåligt. Iallafall torsdagskväll till fredag morgon. Sov knappt någonting & drömme en hemsk mardröm. Som gjorde min morgon väldigt jobbig & stressande.. Och idag gick det INTE bra på slöjden. För symaskinen verkade inte gilla mig O.o Finns det ens något posetivt med veckan? Jo jag fick VG på matte provet! ;) Fick reda på det idag & jag är stolt (Y) Första gången jag får VG i ett matte prov.. Och hur har då dom proven som jag gjort nu i 9.an sett ut en sålänge?

Hm.. So = VG- , NO = G- (usch & fy säger jag bara, aldrig mer att jag tar & övar på allt som vi har den sista veckan innan provet.. lärt mig en läxa & även att jag har svårt för fysik. Och så Matte = VG!!! (Y)

Så ja det är väl ganska blandat endå. Dock lite sjukt. Hur sjutton kan jag vara bättre i Matte en SO & NO ? O.o Men men.. nästa gång vi har ett SO prov så ska jag iallafall kämpa MYCKET hårdare för ett VG-MVG & MYCKET,MYCKET hårdare på ett fysik prov för att få VG.. Och inte minst kämpa i matten för att fortsätta få VG & kanske få ett MVG någon gång? :)

Och som sagt så är det helg nu.. Jag tänker träna,plugga,plugga,träna & foto den här helgen & inte minst vila!
För det behöver jag efter en vecka med bara stress hela tiden. Och jo är det någon som vet vad man ska göra ifall man har ganska svårt att somna? Eller beroede mina "sömnproblem" denna vecka på pga att jag varit stressad & tänkt mycket en här veckan?

Nåt är det iallafall.. Och jao en annan sak.. Vi hade Julio (våran gammla spanska lärare) idag istället för vår nya som vi fick i 9.an (Kim) och det var BÄST! :) Alla var jätte glada & det gjorde att det gick bättre på den här lektionen en det någonsin gjort (Y) *hoppas det blir på ett sätt som jag vet att alla andra också vill*

Men ska göra annat nu.. see ya!



































7 OKTOBER 2010 - En kall & regnig morgon



Godmorgon! Vaknade lite tidigare idag & har gjort i ordning mig. Ska plugga lite till & titta igenom matte boken.. Vill lyckas väldigt bra på det här provet. Annars så hade jag en till sjuk dröm inatt. Och jag börjar undra om jag drömmer ungefär vad som kommer hända? Isånafall börjar det bli lite läskigt O.o

Iallafall så är det en helt vanlig torsdag, seg ungefär.. Fast endå inte. Dom segaste dagarna är nog fredag. Fast å andra sidan tänker jag nog inte säga att något är segt nu 9:an.. för gymnasiet lär bli MYCKET värre (a)





6 OKTOBER 2010 - Jobbig dag..



God kväll! Dagen idag har varit jobbig. Och det känns nästan som jag inte hunnit göra någon ting,varit stressad,glad? & ledsen också & lite förvirrad & undrat varför jag drömmde en sån sjuk dröm inatt O.o Iallafall så mådde jag INTE bra på No lektionen.. Fy sjutton vad jag kände mig dålig där. Nästa gång blir det att plugga MYCKET mer på ett Fysik prov. Men det bästa är att vi börjat med Biologi & det är kul. Och jag har redan börjat med att plugga på dom sakerna vi skrev om idag (a) Och så har jag pluggat till matte provet som är tills imorgon. Önska mig lycka till.. Tänker göra mitt bästa. Har en dröm om att få VG på det här provet. Men vi får se hur det blir med det..

Och så har jag övat på spanskan,gjort en bokreccenssion & tränat & ätit & städat/packat ihop saker i mitt rum. Och jao snart är klockan även 7..





6 OKTOBER 2010 - Sommaren 2010 DEL 5




















































5 OKTOBER 2010 - Nu är det bara Kico kvar ! ♥



Hej på er! Idag lämnade jag bort 4 utav mina fåglar.. Lusen,Selma,Snickers & Twix. Vi gav dom till djuraffären här i vetlanda & dom kommer omplacera dom. Så alla får ett bra hem :') Och det är jue bra! Har bara Kico kvar för honom ville jag INTE ge bort & nu har jag/vi MYCKET mer tid för bara honom. Så vi ska göra han mycket mer tam,kanske lära honom prata ? osv ;) Och just nu så är han ute i köket & flyger runt & badar i en skål. Precis som innan när det bara var han också ! :'D Och jao dagen har annars varit bra. Är ganska trött & ont i halsen efter idrotten :o Jag & Hanna hade tänkt springa 3 ggr i veckan typ.. Så imorgon ska vi springa. Kommer bli kul! Och så har jag även pluggat spanska & matte.. Och idag så fick vi tbx våra SO prov. Fick VG- & är sådär nöjd :/ Ville få bättre. Men aja ligger på VG i allafall. Ska kämpa på! Och så ska vi flytta till Skövde 1 Januari. YEAH! Kommer bli grymt skönt & underbart. Kan äntligen börja om,sen söka gymnasium & det :)



Fotograf: jag



4 OKTOBER 2010 - Sommaren 2010 DEL 4



























































































Fler kommer imorgon..



4 OKTOBER 2010 - Kanelbullens dag ♥



Idag är det kanelbullens dag & jag har självklart ätit bullar idag, 2 stycken för att svara exakt ^^, Mums vad gott det var! Och så var jag även i Eksjö idag för en undersökning. Och det gick bra. Förhoppningsvis så slipper jag gå ditt om 2 månader om allt blir som vanligt igen med en sak. Iallafall så är det skola imorgon & inte minst sovmorgon x] Så det kommer bli ganska skönt & roligt (y) Och så har vi även idrott imorgon. Vad mer har jag att skriva? Jo kommer ett till inlägg med bilder från sommaren.. har jue som sagt ett par till & visa x'd



foto: jag



3 OKTOBER 2010 - Förändringar i bloggen..



Som ni kanske lagt märke så har jag ändrat jätte mycket på bloggen. Mitt problem är att det blir helt fel,fult & konstigt hela tiden O.o Och snart orkar man ju inte hålla på med sånt här. Och headern jag gjorde blev av jätte dålig kvalité för jag var tvungen att förminska den när jag skulle lägga upp den -.- Så tror jag gör en bättre igen. Bara för att den inte ska vara helt sjuk ;s Men aja sånt är livet. Får fixa någon anan gång när jag är på humör för sånt här. Ha det gött!



3 OKTOBER 2010 - Sommaren 2010 DEL 3



































































































Del 3 utav sommarbilderna, och det kommer nog 2 till delar sen också x'd Har väldigt många bilder från sommaren, men väljer dom som jag verkligen är nöjd med. Men vad tycker ni en så länge ? :]



2 OKTOBER 2010 - En tråkig höstdag + Dagens låt!



Tjena! Dagen har varit sådär. Inte så mycket som hänt så tråkigt nog finns det inte alls så mycket att skriva. Igentligen hade jag velat gå ut & fota nu när hösten har kommit & det. Men av någon anledning så blev det inte så. Och för första gången så säger jag : Den här lördagen är TRÅKIG! Och det har aldrig varit så att en lördag är tråkig men så blev det idag.. Och det suger om jag ska vara helt ärlig. Nåja har iallafall läst en jätte bra bok : Lögner & hemligheter tror jag att den hette. Handlade om någon tjej som hette Megan som var adopterad & typ skulle bo hos sin mormor i 2 veckor. Hon hade typ en kusin där också x'd Men hon var jue adopterad så han var jue liksom inte ens hennes kusin igentligen. Hände massa läskiga saker ;) Så ifall ni gillar sånt så rekomenderas boken. Och det jag älskar med boken är att : Hon & Thomas återfödds & gifter sig sen i nästa liv :') HAHA! Ingen av er fattar nog vad jag babblar om, men jag vet & jag gillar det, hehe ! xD Nej men iallafall så kommer nog fler sommarbilder sen också. Har väldigt många som jag är nöjd med & inte visat ! :o





2 OKTOBER 2010 - Sommaren 2010 DEL 2































Kommer fler bilder senare..



1 OKTOBER 2010 - Sommaren 2010 DEL 1



God kväll på er ! Kom nyss hem från att jag varit ute med hunden Rasmus. Mamma hängde också med så då pratade vi lite om saker. Och det var mörkt ute & inte minst lite kallt ^^ Vilket jag älskar speciellt på hösten! Låter lite konstig när jag säger att jag älskar hösten,att man ska ha på sig vinterjacka,vantar,halsduk & mössa? Hm men sån är jag helt enkelt! ;) Dock är det lite konstigt. Är liksom född den 23 juni (midsommar) så jag borde jue älska sommaren? Fast visst sommar är härligt. Men höst är så mysigt & läskigt ! :]

Hehe! Nej men iallafall så tänkte jag ta & lägga upp sommarbilderna som jag inte visat så att det är klart & att jag kan sen kan börja med höst-temat!  Detta är 1 delen av sommarbilderna..







































Det är nog bara ren fantasi & en önskning..




































RSS 2.0