12 JANUARI 2011 - Jag saknar er ! :(

Jag orkar inte låtsas som att allt är okej. Det är det inte. Inget är okej längre. Mår skit,tårarna sprutar & klumpen i halsen.Jagmår så skit. Det gör ont inuti mig & jag skriker inuti. Ingen fattar,ingen förstår & ingen ser. Jag orkar inte. Är så rädd för allt nu. För skolan,för betygen,för gymnasiet,för att skaffa nya kompisar,för att gå till skolan & kämpa mig igenom skoldagarna. Jag vill inte mer! Jag vågar ej prata med någon om allt.Är rädd för attprata om mina känslor,rädd för att någon ska bli arg ellernågot. Jag vet inte ens vart jag hör hemma längre. Mår dåligt över allt. Känner mig så dålig,liten & ensam. Jag vill känna mig glad & lycklig. Men inte är jag det. Kan det här ha varit ett stort jävla misstag? Men det går inte att förändra. Men tänk om skolan går åt helvetenu också? NEEJ! Så bra som det gick på matten & SO.n..Varför,varför? Snälla, hjälp mig härifrån.. Jag står inte ut mer. Inga vänner, ingen jag känner mig trygg med. Försöker le & vara glad i den nya skolan. Men jag ljuger. Inuti mig så går jag sönder.Jag saknar så många,saknar lyckan,saknar ...Jag är så rädd. Så ledsen.. skit förallt! Skit förskolan &för hela livet! Jag vill kämpa men det blir alltid åt skogen! Varför är jag så svag? Varför känns det så fel imitt hjärta? Vart hör jag hemma?

Ingenstans känner jag mig bra, trygg..
Jag gjorde ett misstag, och nu går livet i spillror.
Jag orkar inte med mig själv.
Och börjar bli skoltrött. Japp nu sa jag det. Som jag hållit inuti mig. Trodde aldrig jag skulle säga det. Men nu mår jag så..

Inuti mig är det kaos. Vill bara härifrån!


Hur ska jag orka kämpa? När jag inte kan släppaut det här inuti mig? Ont,ontså ont i själen. Hjälp mig gråter det inom mig. Förlåt,förlåt för allt.Jag är ett problem för alla.

Hur ska någon se mig, om jag inte vågar?
Men hur ska jagvåga prata,säga?
När jag är så rädd & mår såhär?
Jag litar inte på någon mer.
Sårad,tusen gånger om..


Jag vill vara fri,glad & lycklig. Trött på att kämpa :'(




Kommentarer
Postat av: Annika (Hannas Mamma)

Lilla Ajka!

Det gör mig ont att läsa din rader, hör av dig om vi kan hjälpa dig med något.

Du har Hannas nr.



Stor stor Kram

Du ska se att allt känns lite bättre om ett tag.. det är tufft att byta skola.

2011-01-12 @ 20:11:32
Postat av: isabelle

Ajka, du kmr klara av skolan jättebra men bara om du börjar tro på dig själv.

Vi vet att du har båda fötterna på jorden men nu känns det som den ena svävar så snälla, sätt ner den igen och säg till dig själv att du kmr klara av det för vi vet att du gör det.

Jag vet vilka problem du hade på withala i början men sen när vi hade sagt till dig och du gjorde upp mål för dig själv så löste sig allting och allt gick superbra.

Men nu har du gått tillbaka till starten, tänk på allt vi sagt och kom tillbaka till målet igen.

Jag vet att du kommer klara det, om du inte gör det och kämpar emot så tänker jag dra dig tillbaka till målet igen där du hör hemma för du mådde bra där.

Jag vet att allting är nytt för dej både klasskompisar, skola och stad men försök och gör ditt bästa för jag vet att du klarar det.

Så gör mig och framför allt dig själv en tjänst,

sätt ner foten, ge dig själv mer tro och kämpa mot målet.

Du kommer klara det, jag vet det.

Vi tror på dej, glöm inte det <3



& Vi älskar dig otroligt mke, kram ! :)

2011-01-12 @ 20:58:09
URL: http://isssaaaas.blogg.se/
Postat av: ajka

svar till Annika: tack, Ja jag har Hannas nr. Men jag hoppas det blir bättre snart.. att byta skola är riktigt jobbigt. Men jag får stå ut i 6 månader.. Jag får hoppas på det bästa iaf :)



Kramar från ajka !

2011-01-13 @ 15:57:51
URL: http://ajkaredzic.blogg
Postat av: Emir Saracevic

Det går lättare på bosniska...

Pa Ajko draga, kako jedna prelijepa i predivna osoba kao ti mozes da se tako lose osjecas? Nije mi jasno kako osoba sa toliko mnogo talenata i sposobnosti mozes se osjecati tako lose? Znam da osjecas da je promjena skole tako naporno jer trebas da se upoznas i priviknes na novo okruzenje, ali ovo ti je jedinstvena prilika da uradis-popravis sve svoje greske iz prijasnje skole-iz prijasnjeg zivota, ti imas sad jedinstvenu priliku da se dokazes, da upoznas nove osobe sa zanimljivim zivotnim pricama...Zamisli kako se samo meni osjeca promjeniti drzavu, doci iz Bosne u Svedsku, napustiti svoju familiju, prijatelje i svoj nacin zivota, priviknuti se i prihvatiti svedski nacin zivota, nije lako ali kad mi je najteze ja nabacim veliki osmijeh na lice i dignem glavu, jer vedrina privlaci ljude i mami nove prijatelje i volju za zivotom. Iskreno, malko mi je tuzno citati ovakvo nesto od jedne djevojke od 15 godina. Znas sta sam ja radio u tvojim godinama-imao sam najbolje vrijeme zivota i tako mi to nedostaje, nedostaje mi igra sa prijateljima, budalestine koje smo radili i ko zna sta jos...

Ti imas toliko mogucnosti u zivotu, toliko svega onoga za cim milioni druge djece mogu samo sanjati, razmisli samo malo...

Draga Ajko, glavu gore i neka svi vide tvoj prelijepi osmijeh :D

2011-01-14 @ 20:31:42
URL: http://www.saracevic.com
Postat av: ajka

svar till Emir : Hvala ti sto si mi napisao tako ljepo i krencu takim zivotom.



ciao ! do skorog vidjena



Kram från Ajka ^^

2011-01-15 @ 17:18:42
URL: http://ajkaredzic.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0