31 JANUARI 2011 - Dålig uppdatering



Har knappt haft lust att blogga den senaste tiden. Som ni säkert redan märkt. Men har ju som sagt en söt liten vovvi nu som jag måste ta hand om (speciellt den första tiden). Så det kommer före bloggen! För övrigt så matvägrar hon nu :/ Äter lite & sen vill hon inte ha. Men vi hoppas att hon slutar med detta & börjar äta normalt. Annars dricker hon vatten, har börjat lära sig att gå hyffsat bra i koppel. Går ner för trapporna utan problem. Det är som sagt detta med maten som är det största problemet just nu..

Och en annan sak är att hon ligger ofta nu,sover & vägrar leka. Kan bero på att hon saknar sin familj. Men det ska nog gå bra .. Hon kommer nog att vänja sig tillslut :)

Och jo skoldagen har varit okej. Dock mådde jag inget vidare idag & hade jätte ont i magen. Har det lite nu med. Men inte lika mycket som jag hade på förmiddagen.. Då var det verkligen för mycket.

Och så har jag pluggat till NO provet, gjort lite matte & engelska osv..

Så det är nog det mesta jag gjort.. Men tänkte bara säga att jag nog kommer blogga lite dåligt nu framöver. Ska försöka blogga åtminstone 1gång per dag. Kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0