Mina Fåglar <3

Jag har haft fåglar i snart 5 år nu! Jag hoppas att det alltid är vi 7 tsm. Mina föreldrar & alla andra vill att jag ska sälja dom. Men jag tänker inte bry mig om dom. Mina fåglar = att jag bestämmer över detta. Dom säger också att jag kommer tröttna på dom & sälja dom. Pfft never gonna happen -.- Och nej det kommer det INTE! Dom är allt för mig & jag säljer defintift INTE dom jag älskar ;S Men nu får ni se ett par bilder på mina älsklingar :DPuss

Kico 4 år Rosenhuvad Dvärgpapegoja
Lusen 6 år Normalfärgad Nymfparakit(Nymfkakadua)

Snickers 1 år Standardtecknad ljusgrön (naturfärgad)
Twix 2 år nån blanding av Himmelsblå teckning


Silve 5 år Vithuvad Nymfparakit (Nymfkakadua)


Selma 1,5 år Normalfärgad Nymfparakit (Nymfkakadua)

Suck! -.-

Ibland så kan man bli riktigt iritterad.Jag får  nog försöka & strunta i detta så blir det nog bättre. Iaf Gott Nytt år på er alla :) Hoppas ni får en bra start på det nya året som kommer snart om några timmar. Sälv så ska jag fotografera hela början av året. Sen den 8. Januari 2010 så börjar skolan igen. Då blir det att plugga & kämpa på som jag lovat. Jag ska minsan få G i matte & höja dom andra ämnena mer :) Och jag ska lyckas! Ni får se ett par bilder till ^^


Puss


Stora huset vid sjön (L)


Solen som skymtar (L)


Söta Kico (L)
Hejdå  <3

31/12 Sista dagen på året!

Jag längtar som bara den tills ikväll :D Och är nervös inför hur det kommer gå med fotograferandet (L) Vill så gärna lyckas fota raketterna & allt de! ;) Men vi får se hur det blir. Gäller bara att lita på sig själv som man brukar säga. Jag hoppas ni andra får det bra :)
Puss
Lite Bilder

Har ganska tråkigt så laddar upp lite till bilder som jag tagit för inte så länge sen :)


Puss


Nyårsafton !

Vaknade ganska tidigt idag. Fast jag ville sova mer. Men som sagt mina fåglar är som väckarklockor som inte slutar förens man vaknar. Men dom är underbara endå ;) Och idag ska jag på fest med släkten. Kommer bli as kul. Och så ska kameran hänga med också! Jag har alltid med mig kameran. Men så är det :) Och igår så la jag in 30 stycken bilder på bdb bara för att ni andra skulle få se på en bildbomb :D Haha men nu måste jag dra.. Ni får se 2 bilder som jag tagit med min nya kamera :)


Puss


Gott Nytt år!

Oj vad länge sen det var jag skrev ;o Men jag orkar verkligen inte. Men kan skriva lite som hänt :D Fått en ny kamera! (L) Nikon D3000 & imorgon blire att ha fest med hela släkten! Ska fota massor. Ha det bra
Och här är en bild jag tagit med min första systemkamera !Puss


Bästa Helgen!

Jag har gjort hur mycket som helst i helgen. Min brorsas överasking var att han hade köpt en systemkamera så jag fick vara deras privat fotograf & fota för dom & det XD Sen så fick jag jue ta mitt egna minneskort & lägga i så att jag kunde få bilderna :D Riktigt kul var det. Fotade precis hela tiden XD Och så hade vi jue släkten med också så det var riktigt skojj :) Sen så hände en annan sak i lördags som gjorde mig jätte glad:)


Här är lite bilder :)


Sjuk

Efter att tagit sprutan igår så mådde jag inget vidare så jag fick åka hem sen efter första lektionen då jag rent ut sagt mådde så dåligt att inte någon kunde pigga upp mig. Så har sovit hur länge som helst & vilat. Om jag har tur mår jag bättre & får komma till skolan imorgon. Men vi får se hur jag mår. Dessutom har Emina,Mario & Liam varit här idag. Mario sa att på fredag så ska jag få komma hem till dom & fotografera dom när dom lagar mat :) Typ fotografera en familj med kärlek ungefär ^^ Kommer bli redigt skojj & så ska vi spela familjespel. Jag vill ha jullov :/ Det behöver jag. Kärlek är rent ut sagt jobbigt & det har jag fått känna många gånger. Tex idag...-.- Inte vidare kul men sånt är livet.
Jag hppas iallafall att jag en dag hittar den "rätte". Även om nu så många säger att det inte bara finns en rätte utan flera så tror jag på på min åsikt. Fast visst så accepterar man andras åsikter också. Ibland så vill man bara ställa tillbaka klockan till det som en gång var.....Rasmus sommaren 2007 ^^En Ganska jobbig dag + att jag tagit sprutan!

Hände rätt så mycket idag. Orkar inte berätta så mycket. Är ganska trött & hängig. Kanske pga sprutan? Svenskan var iaf inställd idag gött :D Fast på ett sätt inte ;( Kommer inte bli mycket tid åt att lära in det vi ska redovisa inte bra = mkt dåligt plus att jag inte ens har skrivit så mkt så att det tar 3 minuter ;O Men sånt är livet. Snart är det iaf So prov & jag har övat i en timma nu :P

Och så har vi matte & no prov nästa vecka. Verkligen jobbigt om ni frågar mig. Och sen sprutan som man tog idag dåe det var inte alls märkvärdigt. Gjorde inte alls ont :P Men jag mådde konstigt sen. Fast nu så har jag ont i huvudet men inte i armen. Kanske får det dagen efter som många säger. Hoppas verkligen att jag inte får det för det är grymt jobbigt isåfall.


Skaffat Blogg!

Yey! Nu har jag skaffat Blogg precis som alla andra :D Kommer blogga om min vardag & lite annat smått & gott ^^ Jag älskar att skriva & Fotografera & det är nått som jag gör varje dag :) Ska skaffa mig en riktig systemkamera snart då min digitalkamera är sönder. Inte värdlens roligaste grej precis men det roliga med det är att jag får en mycket bättre kamera ;) Hoppas ni alla har en trevlig kväll :)

En Bild som jag tog för ganska länge sen :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0