31 AUGUSTI 2010 - Och så har man tandställning..



Tjena ! ^^ Idag så åkte jag till Nässjö för att få min tandställning. Och det tog 2 timmar för henne att sätta ditt den :o Och det känns sådär i munnen just nu.. Detär inte roligt att få tanställning. Och första gången man äter efter det är inte underbar kan jag iallafall säga. Men jag får överleva (a) Jag hoppas att jag inte behöver ha det såååå jätte länge ;o Som tur är så gör det inte ont, fast det skulle typ skava & massa sånt O.o Och imorgon är det skolfoto med, suck hur ska man kunna le när det känns sjukt konstigt i munnen? :s Nåja får försöka iaf. Och vet ni en annan sak? ^^ Vi bakar bullar här hemma & det är mumsigt :3

Och en sak till jag vill skriva av mig om.. Jag är sjukt less på en sak. För jag orkar inte med det här skrikandet & gapandet hela tiden i mitt rum. Och så har jag varken tid eller ork längre. Så intresset har försvunnit helt pga att jag blivit iritterad på "den saken" :o Men jag vet en sak som kommer lösa mitt problem.. Så då blir det bra igen! :]
Hm en konstig text? Nåja finns 1 person som kanske fattar vad jag menar O.o Och det är Natta..



Liam är SÖÖÖÖTAST! x'd





30 AUGUSTI 2010 - Tänk posetivt,bli posetiv..



Hej på er :] Jag vet inte varför men hade tänk ändra på rubriken som ni ser.. innan skrev jag typ 30/8 - 2010 & det där, men kände att det kunde vara bra med lite förändring. Och bloggen har varit sådär aktiv eller bra dom senaste veckorna & jar är ledsen för det. Men nu när man börjat 9:an så finns det så mycket annat att tänka på. Och så har det varit ganska många bekymmer & dåliga dagar som jag haft också. Inte speciellt roligt. Har varit förbannad på allt & alla för en sak, men vet ni vad? Så idiotiskt av mig eftersom att dom bara velat mitt bästa :/ Så ja det är nog dags att ta tag i mitt liv & sluta vara så himmla ledsen hela tiden & förstöra för mig själv. För det är precis det jag gjort dom senaste månaderna. Dags att ha nya mål & tänka mer posetivt & bli posetiv också! :) Och jag ska klara det för jag tänker kämpa (Y)

Detta ska jag klara:

*Tänka mer posetivt
*Höja betygen
*Sluta bry mig så mycket om vikten & den skiten..
*Leva livet
*Kämpa!
*Göra saker som jag gillar
*Kanske blogga lite mer?






29/8 - 10 [Helgen]



Hej på er ^^ Helgen har varit ganska bra, fast tråkig & seg också.. I fredags kväll & natt så sov jag ensam hemma för att mamma,pappa,Mario,Emina & Liam åkte till Skövde :) Det var ganska okej förutom att det hände massa konstiga saker hela tiden O.o Man hörde någon gå in & u i den stora korridorren vid trapporna & så var det även någon som knackade hos oss ? ;o Men jag öppnade inte.. som om man öppnar för någon när klockan typ är 03:00 - 05:00 ? -.- Kan jue vara vem som  helst så det är bäst att inte ta några risker. Och efter det på lördagen så har jag tränat & även varit med Issa & vi har haft det ganska rolig (a) Förutom att vi hade problem med att komma på vad vi skulle göra.. Men så rensade vi bilder istället x'd Och nu är det söndag & dom här dagarna brukar vara väldigt tråkiga.. Men vi får se vad jag hittar på. Kommer nog läsa lite på So:n & det..







25/8 - 10 [En onsdag som 9:a]



Hej! Idag så hade vi So som första lektion. Och alla vi jobbade på jätte hårt & bra! :] Och sen vid 9 så gik jag till en person & kom tbx till klassen igen Och då slutade vi våran So & hade efter det Musik. Den var rolig men lite seg i slutet. Vi hade jue 90 min lektion O.O Och sen fick vi även en ganska svår men rolig Musik läxa. Efter det så hade vi No (Fysik) och det var en SEEEEG och jobbig + tråkig lektion -.- Sen åt vi mat & på rasten gick jag upp till en person & pratade. Efter det så hade vi Etid & jag läste till So läxan hela den lektionen.. Och nu är jag hemma & Natta & Issa är här också! :D Vi lyssnar på musik & har roligt (Y)





23/8 - 10 [Första dagen i skolan (SOM 9C)]



Hej :] Idag så var det första dagen i skolan efter ett ganska så "kort" sommarlov enligt mig. Det första vi gjorde var att samlas i Aulan & få lite info & sånt om nya lärare & det. Sen hade vi info i klassrummen & fick massor med pennor,suddigummin & 2 mappar. Sen efter det så hade vi svenska & då fick vi en mapp & skrivhäfte. Och då fick vi även arbeta i lag & skriva om lite saker. Det var tråkigt eftersom att jag fick göra allt i min grupp själv nästan ! -.- Och sen hade vi mat & på rasten så gick jag upp & pratade med en person ;o Som jag i nuläget önskar att jag aldrig pratat med O.O Suck, varför ska alla ta detta så allvarligt? Nåja,skitsamma! Och sista lektionen så hade vi Spanska & vi har en ny lärare som är riktigt sträng & jobbig & vill börja med en gång -.- Och tror att vi kan allting & ger oss läxa direkt! :s Vi vill ha tbx Julio!!! Att börja 9:an = JOBBIGT!





22/8 - 10 [Imorgon börjar skolan igen!]



Tjena på er ! ^^ Imorgon börjar skolan igen.. och det känns lite jobbigt, men finns bea saker med det endå.. x'd Iallafall så har jag beslutsångest över en sak :o Och det är inte roligt. Men vi får se hur det blir..

Och eh dagen har varit seg! :( Och jag har en känsla av att jag kommer hata söndagar som vanligt igen -.-  Men finns inte så mycket & göra åt..

Hoppas ni har det bra!

en ganska gammal bild..


21/8 - 10 [Sov över hos Natta & lite om dagen!]



Hej hej! :D Igår så var jag på stan med Natta & Issa. Vi hade jätte roligt & pratade om allt möjligt & gick på olika affärer & massa sånt. Vi var även på biblioteket så jag lånade en bok. Sen  letade jag & Issa efter en sak som jag inte skriver om på bloggen x'd Men iallafall så satte vi oss & läste lite om det & sen letade Natta efter oss i biblioteket & då hittade hon oss sen också. Sittandes i en fåtölj, hehe! Och efter det så gick vi hem till mig & lagade mat. Det blev potatismos & fiskpinnar ;) Och sen så gick vi en runda till & åt glass. Efter det så åkte jag hem till Natta. För jag skulle sova över hos henne under natten. Det var roligt & vi lagade stuvade makaroner & köttbullar. Och så tittade vi på en film. Den hette X-Men (Wolverine handlade den om). Och sen nästa morgon så åkte jag hem..

Och idag har jag diskat,ätit,dansat,tränat,cycklat,lyssnat på musik & även handlat lite mat.. :)







20/8 - 10 [Den 18/8 fyllde Kico år + FRÅN VEM?]



Godmorgon! Vaknade vid 6 idag. Och gjorde mig i ordning. Såg en liten lapp på golvet vid yterdörren men tänkte inte så mycket på det O.O Så sen vaknade Liam & mamma & pappa & då åt jag & Liam frukost. Och sen så såg mamma lappen & tog upp den. Då stog det : Till Ajka från Tomten.. och inuti så fanns det 200kr ? ;o Huh? Och det stog även lite andra saker där. Vilket gjorde mig förvirrad.. Men jag tror jag vet från vem det är iaf! ;)

TACK SÅ JÄTTE MYCKET! ^^,

Och idag så ska jag ut på stan med Natta,Hanna & Issa.. Vi kommer ha massor med skoj, och vet ni en annan bra sak? DET ÄR SOLIGT UTE!!!!!!!!!!!!!! (Y)

Nej men nu ska jag se vart Liam tagit vägen..

Åh juste :o I förrgår så fyllde underbara Kico 5 år. Och vi har haft han i 5 år nu, så vi har många minnen tillsammans !





18/8 - 10 [Nytt utseende på bloggen!]







17/8 - 10 [Regnigt & grått väder som alltid]



Hej på er ! Rätt länge sen jag sist skrev. Och det har hänt ganska mycket dom senaste dagarna. Har handlat,bakat kokoskakor,lagat mat,städat mitt rum,diskat flera gånger (börjar till & med tycka att det är grymt roligt). Och så har jag tränat lite,promenerat,tvättat kläder & faktiskt inte suttit vid datorn överhuvudtaget! :] Känner att jag rör på mig mycket mer & det är jue bra (Y) Har bestämt mig för att det är slut med (datorsittandet i flera timmar & att inte göra någoting för att jag är trött eller inte vill.). I allafall så har jag haft ett öh litet problem under sommaren O.O Inget jag direkt tänker skriva om här (min familj & Natta vet om det.) Men i förrgår så fick det vara nog. Varför göra så mot en själv bara för att bli något som endå förstör ens hälsa? NEJ! Det ska bli bättre,jag ska bli bättre & försöka sluta tänka sådär igen. Även om det är svårt & tankarna finns där så ska jag kämpa & bli fri..


It's nothing wrong to take some candys sometimes !





































15/8 - 10 [Dåligt,dåligt]



Godmorgon! ^^ Har inte bloggat på ett par dagar & det pga att jag inte orkat. Men tänkte skriva lite om dagarna.. Jag har mest promenerat,cycklat,bakat,lagat mat,städat,diskat & sånna saker.. Och dag är det ganska trist väder. Men får hoppas att det händer något roligt iallafall!









12/8 - 10 [En helt vanlig dag]



Hejsan! ^^ Dagen har varit ganska bra faktiskt. Vaknade ganska tidigt & åt frukost,diskade & sen så cycklade jag med mamma en runda till kolonilotten. Var där ett tag & därefter så kom jag hem, sen tränade jag & därefter så åt jag mat. Sen när mamma kom hem så gick vi & handlade & sen gick vi till TeamSportia för mamma skulle köpa ett par skor. Och dom som hon köpte är fina på henne :] Och så har jag även bakat blåbäspaj (igen). Men det är så kul & baka speciellt när man har tråkigt ;) Och nu så lyssnar jag på musik & tar det lugnt. Har fortfarande träningsvärk O.O Och idag på morgonen när jag mätte mig så var jag 161,5cm ??! :o Helt sjukt roooligt! x'd







11/8 - 10 [Varit ute på stan med Hanna]



Hej :] Idag så var jag lite med Hanna. Vi gick ut på stan & kollade in lite kläder,saker till skolan & sånt. Och så pratade vi om massa andra roliga saker. Efter det så gick vi hem & sen vid 3 tiden ungefär så lagade jag stuvade makaroner & köttbullar & det var gott. Och juste vet ni ? :o Innan så skulle jag mäta hur mycket jag växt (längd), om jag hade gjort det. Och jag är 1.60 ! ;o JIPPPI!


Sometimes it feels empty inside..





10/8 - 10 [Ingen bra..]



Ingen bra uppdatering på bloggen tyvärr.. Och det pga att jag inte haft någon större blogglust. Men nåja.. Det jag har gjort dom senaste dagarna är: Bakat massor (mums),tränat & sånt :] Och idag är det även finare väder en vad det varit dom senaste dagarna & det gillas (Y). Om 13 dagar ungefär så börjar skolan igen..











8/8 - 10 [How could this happen to me?]









7/8 - 10 [10 natur bilder]



10 bilder..























6/8 - 10 [En härlig dag!]



Hejsan! :] Idag så har jag gjort ganska mycket roliga saker! Jag har plockat blåbär,promenerat & cycklat en massa & inte minst bakat blåbärspaj för 2:gången. Och den här gången så blev den bättre en den jag gjorde igår (y) Och så har jag tränat,lyssnat på musik & sånt.. Imorgon ska vi se om vi ska grilla. Det är inte säkert, eftersom att det kanske blir dåligt väder. Men men x'd







5/8 - 10 [Datorn fick virus..]



Hej hej! Inte uppdaterat så mycket, men det är pga att min dator fick något virus igår så Mario (min brorsa) hjälpte mig med att rensa datorn. Så nu är det bra igen ! :) Idag så har jag cycklat,lagat mat & ska baka blåbärspaj ikväll. Kommer bli riktigt smaskens (Y) Och igår sov jag även över hos Emina & Mario,Liam. Vi åt en massa godsaker & frukt,nötter ;) Och tittade även på en galet bra film!





4/8 - 10 [Ölands djurpark DEL 2 ]



Här kommer dom sista bilderna som jag fotade när vi var på Ölands djurpark..!









































4/8 - 10 [GRATTIS mamma&Anelis!]



Godmorgon allesammans! Idag så fyller min mamma & min brorsa Anelis år. Så jag önskar dom en trevlig dag & hoppas att ni får er bästa födelsedag någonsin ^^, Kram // ajka





3/8 - 10 [Blogg design]





Gjort en ny blogg design, igen för att jag blev trött på den gammla.. Vad tycker ni? ^^



3/8 - 10 [HEMMA]



Godmorgon! Vaknade vid kvart över 8 idag & det regnar som bara den. Så någon foto dag blir det nog inte. Men dagarna i Stockholm har varit grymt roliga! :] Alla hade roligt & så umgicks vi & en massa annat. Och nu är det exakt 20 dagar kvar tills skolan börjar. Och tiden har verkligen gått fort ;o Men så kan det vara.. Dom sista dagarna ska jag försöka hitta på något. Men hoppas att det blir lite fint väder snart..





1/8 - 10 [1 Augusti, en ny månad!]



Hejsan! Just nu så sitter jag med Mario,Senad & Emir & tittar på Family Guy. Innan så gick jag & Liam,Mario & Emina på en liten promenad. Vi letade efter en lekpark men hittade den aldrig, så vi vände & gick hemåt. Dom här dagarna i Stockholm har varit ganska roliga. Och vi har grillat,badat,promenerat & spelat pingis & sånt där. Men om någon dag ska vi kanske åka till Skövde (Arena) och bada igen. Det är det som jag längtar till mest. Så det är ungefär det som händer just nu. Ska dra nu, men hoppas ni andra får en fortsatt trevlig dag! ^^



RSS 2.0