31/5 -10 [En bra dag]Dagarna går förbi som vanligt. Och idag hade jag redovisning i So (kroatien) och det gick ganska bra :] Och så har jag färgat håret ^^, En mer ljusbrunare nyans. Blev nöjd med det. Och så har jag pluggat till so provet imorgon. Och imorgon ska jag även göra klart No:n, sen är allt färdigt ;)

30/5 - 10 [Winner of Eurovision 2010 (TYSKLAND)]Igår var det Eurovision Song Contest. Och Lena som sjöng Satellite vann! ^^ Hon var bra & det var en värdig vinnare. Dock blev jag ledsen att Serbien inte gick så långt :( Dom var mina favoriter & Grekland med för den delen. Men sånt är livet. Här har ni iallafall låten ;)


Winner is GERMANY
29/5 - 10 [Detta ska göras]29/5 - 10 [Ny header! :o]Gjorde en ny blogg design för 50000000000 gången & blev äntligen nöjd! :] Så nu blir det ett litet rött tema här på bloggen. Hoppas ni gillar det! ;) Ha en fortsatt trevlig lördag (Y)

29/5 - 10 [Bilder by me ;)]

29/5 - 10 [Moskva,Bratislava,Köpenhamn bla bla..]Har suttit & pluggat till so provet. Och vi ska kunna länder,huvudstäder,vatten,berg & öar i Europa! ;o Jobbigt men det är ganska kul & plugga tll det iaf! Och jag tror jag har bestämt mig för en sak. Nästa år så börjar vi gymnasiet & jag ska nog gå Natur. För media kommer nog försvinna överallt i Sverige så tyvärr blir det så. Men det gör inget! :] För på natur kan man bli vad som helst nästan så det är bättre & gå där, även om man måste plugga som en tok :o ! Och just nu har jag ingen aning om vad jag ska bli O.O Men såklart kommer jag ha fotandet som en hobby & kanske blir jag bättre i framtiden & säljer några bilder sådär.

28/5 - 10 [Renovering]Just nu är det nästan helt vitt på bloggen. Men känner att jag vill göra en ny design & har försökt 2-4 ggr nu, men det funkar inte. Blir aldrig nöjd med vad jag en gör. Så det får bli en tråkig design tills jag hittar på något bättre, tyvärr. Hoppas ni har det bra ^_^28/5 - 10 [Alla tycker vi olika]Nobody likes the same things, everybody has their own opinon about things..
I love techno, you love rock, others love pop..and etc..28/5 - 10 [Anna gick inte vidare..]Igår var det Eurovision semifinal 2 & Sverige var med & tävlade i 1 utav dom 10 platserna. Och jag tyckte att Anna var hur bra som helst. Och sen när man skulle få se vilka som hade vunnit & Sverige inte kom med så blev vi alla chockade O.O Seriöst? Sverige kom inte med. Vi kom inte med i finalen! -.-' Stackars Anna säger jag bara :/ Det har var inget lyckat år för oss. Men  Anna gjorde sitt bästa & det är det enda man kan göra. Sen tycker jag att det är jätte tråkigt att inte resten av världen såg vilken talang hon hade. Och dom som gick vidare så var det bara 3-4 stycken som var bra O.obild: (google)


27/5 - 10 [Det viktigaste är att tro på sig själv..!]Godmorgon ^^, Första gången på flera dagar som jag skriver direkt på morgonen. Men har tid så det är lika bra att göra det då. Idag så ska jag redovisa bild uppgiften inför hela klassen. Och jag är skit nervös :'o Men hoppas det går. Skönt blir det jue sen när det är klart (Y) Idag ska jag iaf skriva slöjd (pappret). Och sen även plugga till matte provet som är imorgon. Nu känner jag mig ennu mer nervös O.O Och i helgen blir det att göra klart No,So  & plugga till So provet & slöjden. Sen är allt klart :]26/5 - 10 [When nothing works..]Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen :o Men jag orkar inte sitta vid datorn nu & har för mycket att tänka på. För vi ska lämna in allt nästa vecka & jag får panik snart O.O För mycket vi måte göra. Och imorgon blir det redovisning i bild. Och jag är jätte nervös ;o Mitt hjärta bultar i 180 när jag ska redovisa inför klassen. Hatar verkligen att göra det. Men sånt måste man klara också. Tänker iaf försöka kämpa för ett bättre betyg & då gäller det att inte vara så himmla rädd för att göra något fel. Och jag är klar med slöjden :] Ska bara skriva om det jag gjort & den är det klart (Y)

See you later!


25/5 - 10 [Vanlig dag ;P]Hej! Helt vanlig dag som alltid. Förutom att det finns så himmla mycket i skolan nu :o Och jag känner mig riktigt stressad. Sitter & håller på med linnet (slöjden) som jag vill ha färdig innan sommarlovet. Och så har jag skrivit färdigt på So, ska bara renskriva & det den här veckan. Sen måste jag göra klart No också O.O Och så har vi matte prov på fredag.. & so prov nästa vecka på tisdag & som om inte det räckte så har vi nu även en spanska sak som vi ska jobba med & sen lämna in -.-' VILL HA SOMMARLOV NU! :s


24/5 - 10 [Love never fades..]
Hejsan! ;) Bloggningen går väll sådär känner jag.. Har för mycket i skolan just nu som jag måste lämna in & göra så tiden räcker inte till en där bloggningen då jag hinner blogga 3-5 gånger. För isånafall kanske jag blir mer aktiv i sommar eller mindre.. Vi får se hur det blir. Men ska iaf lägga in minst 1 inlägg per dag så att det inte blir för tråkigt för er :] Btw så fick man veta vem som vunnit foto tävlingen i skolan. Och jag vann inte, men så är det. Man kan inte alltid vinna. Inte för att jag någonsin vunnit, men min tid kommer nog en dag x'd  Gäller bara att tro & hoppas.

Ska i vilket fall som helst hålla på med slöjden imorgon efter skolan & sen nu ikväll ska jag plugga till so provet.. Jag längtar till sommarlovet! :(23/5 - 10 [1 månad kvar :'D]Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag fyller 15 (Y) Och jag är hur glad som helst över det. Idag kommer jag iaf skriva klart dom 3 papprena på NO:n uppsatsen, så att jag bara har kvar det som ska göras i skolan. Och sen blir det väll att njuta av solen & plugga lite matte (a). Och så är det ny vecka imorgon. Hoppas den går lika fort som denna. Men det vet man jue aldrig :o Längtar iaf som bara den till den 5 juni,11juni,23 juni :']

22/5 - 10 [Grymt fint väder (Y)]Det är verkligen hur fint väder som helst just nu & så är det 25+ :] Wihu! Snart ska jag ut på en lång vår promenad & fota en massa (Y) Något som jag älskar att göra på helgerna. Iallafall så har jag gjort klart svenska uppsatsen & ska nog plugga till matten lite senare & sen imorgon ska jag fråga Mario eller Emina om hjälp (NO). Och så nästa vecka så blir det nog massor med plugg till Matten & en del andra saker :o Ha det bra !22/5 - 10 [Plugga,plugga :o]Godmorgon på er ;) Vaknade vid 7 tiden idag & kände mig tvungen att skriva mer på No:n då jag vill bli färdig med det i god tid. Problemet är att jag inte har någon anning om vissa saker x'd Och jag hoppas jag hittar någon som kan hjälpa mig (a) Och så har jag pluggat lite till matte provet som är på fredag nästa vecka ;P Känns som om jag inte hinner någonting jue ;/ Men jag är färdig med svenska uppsatsen, ska bara göra fram & baksida & sen häfta ihop allt eller något. Sen ska jag försöka fixa med NO:n det som man kan göra hemma & inte i skolan. Och sen efter det om jag hinner så ska jag börja med reseguiden (SO) som också är en uppsats som vi ska hinna med på 1,5 vecka O.O' Och som sagt Matte provet & so provet också ;o JOBBIGT! Nu vill jag ha sommarlov..21/5 - 10 [The beauty of landscapes]


Bilder på landskap ^^'21/5 - 10 [Ny header & en massa annat (Y)]

Hej på er ^^ Förlåt för jätte dålig uppdatering men vi har så mycket i skolan nu så jag hinner inte ! :o Och så har det varit åska så jag har inte ens kunnat starta datorn då tyvärr. Men idag har det varit en ganska seg skoldag förutom att vid 4 så klippte jag mig :] Och det kan ni se på den nya headern som jag har (Y) Blev ganska nöjd faktiskt. Och så har jag skrivit på svenska uppsatsen & lite på NO:n har jag också gjort. Men ska fortsätta imorgon för just nu ska jag ta det lugnt & vila efter en lång vecka x'd Förresten vad vill ni se mer utav på bloggen? Vad borde jag förbättra helt enkelt?

PS: Jag är kanske mer aktiv sen på sommarlovet..´20/5 - 10 [Ojdå]Hej på er :] Hann inte blogga igår pga att det åskade & jag stängde jue såklart av datorn & drog av sladdarna. Så var inte inne på datorn igår förutom i 10-20 min. Men då lyssnade jag på musik. Så jag bloggar för gårdagen nu ^^ Det har varit en hemsk torsdag som vanligt & det gick inte bra för mig på slöjden heller :o Sen hände det jue posetiva saker också & så har vi gjort HK provet & det gick ganska bra så jag hoppas på något bra (Y)


19/5 - 10 [En galet rolig onsdag :o]Idag har det hänt ganska många roliga saker :] Natta & Issa hängde även med efter skolan så det blev ennu roligare (Y) Nu sitter jag här iaf & lyssnar på musik, ska plugga till HK provet snart för vi har prov imorgon. Och jag hoppas det går bra :o

Why can't I just forget about it and go on?18/5 - 10 [Landskaps bilder..]


  
3 bilder som jag fotade för inte så länge sen :]

18/5 - 10 [Jobbig dag!]Det har varit en ganska seg dag idag x'd Tur nog så hade vi inställd data så vi hade jätte lång hålla i 3 timmar :] Jätte kul faktiskt (Y) Och sen så har vi haft massa andra lektioner. Och idag fick vi även rea på våra prov i So . Vet ni vad jag fick? VG! :] *happyface* Är ganska så nöjd men hade nog velat få mer men x'd Det gäller ATT kämpa på. Men snart ska jag plugga till HK provet & göra färdigt ett par saker i NO också.

Hoppas ni har det bra ^^,

17/5 - 10 [Imorgon är det skola..]Imorgon är det allså skola igen. Tänk att tiden gått så fort :o Nu får man kämpa igenom dom här sista 20 dagarna & det kommer att vara riktigt tuffa dagar, men det klarar vi/jag allt ;] Och på torsdag så är det HK prov & jag kommer plugga som bara den imorgon & på onsdag :>

Hoppas ni haft en trevlig måndag (Y)

17/5 - 10 [Usch vad tråkigt :(]Innan så gick jag till den där platsen som jag skrev att jag ville praoa på. Och det blev inget med det /; Dom tog inte imot prao elver ifall dom gick i 8.an & 9.an -.-' Bara dom som går på gymnasiet. FÖRBANNAT! Vad ska jag göra nu? Finns inget som är roligt på den listan vi fick hem :( Och jag är intresserad av foto & gillar att skriva berättelser & sånt. Och jag vill bli något inom det. Suck, vilken jobbig måndag :/ Hoppas det löser sig tillsut.

Men jag bjuder på ett par bilder som vanligt :]

17/5 - 10 [Ny vecka,nya tag]Godmorgon på er :] Vaknade vi 6 idag. Kunde inte somna om & sen vid halv 7 så kom lille Liam hit. Så nu ska han vara här tills han ska till dagiset vid 9 eller vad det nu var. Och idag så är vi fortfarande lediga så det känns som om det är söndag (a) Och imorgon blir det skola igen. Och jag är sådär nervös :o För kommer vara tvungen att hinna med mycket den här veckan & det stressar mig ;/ Men det löser sig nog tillslut får vi hoppas. Idag måste jag iaf fixa min prao plats :o Och om den inte är ledig så vet jag inte vad jag ska ta mig till. Varför finns det inga fotografer här i vetlanda som jobbar heltid ? -.-' Jobbigt!

Men nu ska jag dra, ha en bra måndag allesammans ;)16/5 - 10 [White flower]

Dagen har varit rätt okej :] Har inte gjort sådär jätte mycket, men det måste jue finnas sånna dagar då man slappar också. Imorgon ska jag iaf ut & fixa prao plats. Har redan bestämt mig vad jag vill, men nu hoppas jag bara att det är ledigt.16/5 - 10 [Cause you're the one.. ♥]

16/5 - 10 [Sunday]

Bjuder på lite blomm bilder;) Dagen började ganska bra. Har varit ute & gått & såklart fotat också (Y) Vet inte vad som kommer hända mer idag. En ganska så lugn söndag som vanligt. Fast jag skulle vilja hitta på något skoj /; Men sånt är livet. Men eftersom att jag har tråkigt så kan jag jue försöka plugga lite matte & hitta på lite på min svenska uppsats & det. Hoppas ni har det bra ^^15/5 - 10 [2012]Dagen har varit otroligt härlig :) Idag på morgonen så var det strömavbrott hos oss O.o Och sen kom strömmen tbx & efter det så åkte jag & emina,mario & liam iväg till skogen & där sprang Rasmus mycket (deras hund) & jag fotade tills batteriet var slut ;P Sen efter 1,5 timma så åkte vi hem till dom & åt varmkorv & efter det så kollade vi på filmen "2012" som jag tyckte var helt grym (Y) Ger den en 5. Tänk om det skulle hända ? :o Att jordens undergång & det skulle ske? Det hoppas jag verkligen inte.. För tänk alla människor & djur som dör :'( Usch säger man bara! Men jag lärde mig en sak från filmen iaf. Att man ska ta vara på varje sekund man har i livet & vara glad. Och att man ska vara snäll & hjälpa andra. För vi måste alla hjälpas åt! Och i filmen fanns det sånna egoister som tyckte dom var mer värda pga dom var rikare -.-' Så fel tycker jag! Vi är alla värda lika mycket!

15/5 - 10 [Tear drop]

Nu blev det lite bilder som kom upp såhär på morgonen ;) Idag ska vi nog iväg på en lång promenad förhoppningsvis. Och jag längtar verkligen (Y) Ska fota super mycket isåfall som alltid. Ha det bra ..!14/5 - 10 [Alvarligt talat? ;s]Är det någon mer en jag som börjar tröttna på det här dåliga vädret? Det är varmt ute men molnigt & så regnar det lite då & då. Och det är inte kul! För hur kul är det & vara ute när det är sånt väder igentligen? :o Suck, det är verkligen super trist. Men vad kan man göra igentligen? Det verkar iaf som att det ska vara regnigt/mulet dom närmsta dagarna nu & man saknar solen & värmen :( Om det bara hade varit fint väder så hade man varit på super bra humör. Men så blir det nog inte som det verkar just nu iaf.

Och jag börjar känna lite stor lust för att blogga nu =) Vad vill ni se mer utav? Bilder,inlägg,dagens outfits eller något annat? Kom gärna med förslag för det uppskattas. 

gammla bilder..14/5 - 10 [Dagens låt]14/5 - 10 [10 natur bilder]Vad tycker ni?14/5 - 10 [Gårdagen+bilder]Bloggade inte så mycket om vad som hände igår. Men har inte gjort det den senaste veckan & kan jue säga att jag inte haft någon lust att göra det alls. Finns så mycket annat som är roligare. Men lägger ut bilder istället så ni kan jue kolla på något iaf :] Igår vaknade jag iaf vid 7 för att jag tänkte ha en sovmorgon (a) Efter det så lyssnade man på musik, sen kom Mario & Liam & då fotade jag ganska mycket efter det också. Tränade också igår & så skrev jag lite på svenska uppsatsen (kärlek). Och så spelade jag jue förstås Super Mario ;D!

Men idag så ska jag nog träna,skriva lite på svenska uppsatsen,kanske fota eller göra något annat. Vi får se hur det blir. Jag är iaf grymt trött på det här tråkiga vädret! (N)

13/5 - 10 [Blommor..]

A chase for the dream that I just can't give up on..!13/5 - 10 [Bildbomb (fåglarna)]Snickers


Snickers


Twix


Snickers


Twix & Snickers


Silve


Snickers


Kico


Kico


Kico


Kico


Snickers


Twix


Dock är inte Lusen & Selma med..12/5 - 10 [Ny vårigar & grönare header! ;)]

Vad tycker ni? :) Jag är ganska nöjd :P12/5 - [Dagens bilder]Fotograf: Ajka Redzic, Nathalie Gladh & Isabelle Andersson

foto: Ajka Redzic
Modell: Nathalie


foto: Ajka Redzic
Modell: Issa


Foto: Isabelle Andersson
Modell: Nathalie & Ajka


foto: Isabelle Andersson
Modell: Ajka


foto: Isabelle Andersson
Modell: Ajka


foto: Ajka Redzic
Modell: Issa


foto: Ajka Redzic
Modell: Nathalie


foto: Ajka Redzic
Modell: Issa


foto: Ajka Redzic
Modell: Nathalie & Issa


foto: Isabelle Andersson
Modell: Ajka


foto: Isabelle Andersson
Modell: Ajka


foto: Natahlie Gladh
Modell: Ajka


foto: Nathalie Gladh (BÄSTA VÄNNER♥)
Våra händer..
På min står det: A N I
På Issas: I A N
& på nattas: N A IFoto: Nathalie Gladh
Modell: Ajka & Issa


Foto: Ajka Redzic
Modell: Nathalie,Isabelle & Ajka


BÄSTA VÄNNER FÖRALLTID !!!! ♥12/5 - 10 [20 skoldagar kvar]11/5 - 10 [Längtar till sommaren..]

11/5 - 10 [Åh ! :')]Just nu är jag galet glad x'd Vi fick tbx våra spanska prov & jag blev chockad :o Trodde jag skulle få G eller nått men nej det blev helt motsattsen ;o Jag fick MVG :'o 4 poäng från att ha alla rätt också. Sjukt :o!!! :') Känner mig otroligt nöjd! ^^ Och så gjorde vi jue so provet innan & det gick öh okej kanske? :o Ska inte säga något förrens jag fått tbx provet men skrev iaf 12 sidor :o Men helst vill jag ha VG :) Blir aldrig nöjd när jag får G i ämnen som jag gillar ;o

Och imorgon ska jag ta med mig HK (tvätt) för vi har prov snart & sen så ska jag plugga till matten & försöka göra klart svenska uppsatsen (kärlek). Och sen finns det en hel del andra saker vi måste hinna göra på 20 dagar O.O

Vill ha sommarlov NU!11/5 - 10 [So prov idag]Och jag hoppas på att det går bra. Det är också näst sista dagen i skolan denna vecka ;) ! Och jag måste fixa en prao plats till 9.an i höst :o Ska fråga Vetlanda Posten & sen en annan person. Är intresserad av foto & gillar att skriva :] Så vill nog helst bli fotograf eller författare. (Y)10/5 - 10 [Galet stressande dag!]Hej på er ;) Dagen har varit sjukt seg & så har jag varit stressad massvis med gånger ;o Inte så jätte kul. Började med morgonen & när natta stressade ihjäll mig pga att jag var så seg x'd Och sen så hade vi jue haft No idag & det är super stressigt nu i slutet :s INTE KUL! Och först hade vi Handeladrtid,svenska,matte & no. Sen hade vi hålla & lunch & då gick vi ner ditt men innan det så gick vi hem till mig för jag skulle bita tröja -.-' Gå aldrig med helvit tröja/skor till skolan för det funkar inte, jag lovar! Och efter det så hade vi idrott & det var jobbigt x'd Sen sist så hade vi so & då pluggade vi nästan hela lektionen. Ska ta & plugga so nu med. För vi har prov imorgon & ujag satsar som vanligt på VG/MVG ;]

HA det bra så syns vi imorgon kanske ^^

9/5 - 10 [Helgen]Hejsan ;) Helgen har varit rätt okej. Trots att det bara varit dåligt väder så har jag pluggat till so provet vilket jag är ganska nöjd över! ^^ För jag tänkte satsa på VG/MVG & det vill jag få så då gäller det bara att plugga en massa. Och annars så har jag lyssnar på musik & inte gjort så mke mer :P Helgen har gått ganska snabbt så. Och nästa vecka så går vi som sagt 3 dagar i skolan & det är gött men det finns en hel del saker som jag måste fixa den veckan också. Men allt ordnar sig nog i slutändan tror jag :]

Ha det bra (Y)


9/5 - 10 [Bilder #1]8/5 - 10 [Blandade bilder]

8/5 - 10 [Finaste Kico♥]

8/5 - 10 [I hate this days..]Tråkigt väder = dåligt humör..

Sitter just nu här & är grymt förbannad/ledsen & jag vet inte vad pga att jag inte mår super bra & ingen fattar vad jag försöker säga -.-' Och det hände också en annan sak ;o Som inte är sådär "jätte" rolig. Usch varför ska sånt alltid hända mig? Ska nog ta & plugga so istället. Det får mig kanske på andra tankar hoppas jag..

Har jag tur så kanske jag blir lite glad senare.. Men det blir nog inte så pga en sak.

Men nåja livet är tyvärr sånt. Man kan inte vara glad varje dag ;/8/5 - 10 [Tråkigt väder = plugga So]

Godmorgon :) Vaknade för inte så länge sen. Blev en liten sovmorgon idag iaf & det var ganska bra (Y) Och har suttit & läst till So provet. Ska plugga sen också. Vill få VG så det är bäst att jag kämpar som bara den nu. ör jag ska lyckas så är det bara ;) Btw så är det bara 3 dagar i skolan nästa vecka vilket är gött ^^ Och jag tänker ta det tillfället & plugga massa till olika prov,göra klart uppsatser & massa sånt. För vill verkligen göra ett bra jobb nu innan sommarlovet så att jag blir nöjd med min insats sen :)7/5 - 10 [Ny header, igen ;)]7/5 - 10 [Cornflakes]7/5 - 10 [Blommor #1]6/5 - 10 [Ganska bra torsdag endå? ;)]

Hej på er allesammans :) Dagen har varit rätt okej. Fruktade det värsta men det gick jue bra tillslut (Y) Först så vaknade jag tidigt & gjorde mig i ordning som vanligt & sen kom lille Liam :) Och efter det vid 8 så ringde natta & då möttes vi & sen gick vi till skolan & gick sen till mitt skåp & hennes & hämtade hemkunskaps mappen. Idag skulle jag nämligen göra jordgubbstårta :] Och det gick jue ganska bra. Dock bad jag om hjälp ofta x'd Fast endå inte. Och sen när vi skulle äta tårtan så smakade den gott & jag & natta åt 2 bitar & Elizabeth våran HK lärare 1 bit :) Och så hade jag eftersysslorna idag & det var jobbigt -.-' Och sen så hade vi lång hålla & efter det så hade vi spanska & det gick ganska bra ;o Fast jag säger inget förrens jag får tbx provet. Och efter spanskan så hade vi lång rast & gick ner ditt & pratade. Hände en lite läskig sak också O.o Och sen hade vi bild & efter det så hade vi slöjd & et gick ganska bra på slöjden den här gången ;P

Ha det bra! ^^5/5 - 10 [Helt sjukt lång dag :o]


Hejsan på er ;) Måste bara berätta om denna helt galna & långa dag & alla som gjorde dagen x'd Först så vaknade jag vid 05.50 & sen gjorde jag mig i ordning & åt frukost. Efter det satte jag mig vid datorn & sen vid 7 så vaknade lille Liam och mina föreldrar så Liam kom in & var så söt x'] Haha! (A) Och efter det vid 8 så ringde natta & då möttes vi & sen gick vi till skolan. Första lektionen så hade vi engelska & det gick snabbt :o Och sen hade vi NO & jag lovar att det är stressande nu in i det sista ;o Jobbigt! Efter det hade vi matte & detta är kapitlet är för sjutton det svåraste :S Man fattar jue inte vad det står så det är knepigt när man ska lösa frågorna -.-' Får helt enkelt kämpa vidare & be om hjälp. Efter det hade vi en lång hålla & rast & då åt vi med Issa & Hanna. Sen skulle jag & natta,Issa gå ditt ner men Issa ville inte så då gick jag & natta ner ditt & vi var där i kanske 2-4 min? Och pratade lite om en sak. Och efter det gick vi för att hitta Issa & sen hae vi spanska & det var segt & vi pluggade till provet men jag hade svårt att koncentrera mig vissa gånger när natat ba: ajka hjääälp x'd ♥ Och efter det hade vi elevenstid & jag pluggade till spanskan. Och sen slutade vi. Då gick jag & Issa + Natta ute på stan lite för natta skulle försöka hitta skor men det fanns inte på den affären hon ville till (säger vi) den affären var stängd (a) x'd Och efter det gick vi hem till mig. Och åt lite mellanmål. Emina,Mario & Liam var också där så vi hade massa skoj ;) Förutom att Emina & Issa ville få mig att tänka i nuet O.O haha! Och dom lyckades ganska bra tror jag? Det bästa vore jue om man tänkte posetivt & tog en dag i taget. Annars blir väl hjärnan utbränd haha 8D Vad kul det där var ! Och så drack alla kaffe förutom jag för jag hatar det! ;P Och sen åkte natta hem & efter det så pluggade jag & Issa till spanskan,satt vid datorn & gick sen ut & efter det så gick vi till willys för jag skulle köpa bröd. Och sen gick vi tbx & efter det så gick Issa hem & nu har jag ätit & ska snart plugga lite mer spanska x'] Jag känner att detta inlägget blev lite väl långt O.o
5/5 - 10 [It's not easy]I wished for something that's to complicated..4/5 - 10 [dagdrömmar]

Hej ! ^^ Idag har det varit en hemskt seg men bra skoldag endå x'd Först hade vi elevensval & jag & natta fortsatte med våra berättelser. Och vi hade verkligen jätte rolig x'd Och efter det så hade vi NO & det var stressande :o Orkar inte berätta varför. Och sen så fick vi besöj av dom från tandvården & det var rätt okej, man lärde sig ganska mke men endå så kan jue alla allt det där x'] Och efter det hade vi LÅNG rast & vi var där nere & sen var jag & natta hemma hos mig. Och idag har jag dagdrömmt otroligt mke :o Näst sista lektionen var So & sen spanska :P4/5 - 10 [Tisdag]God morgon! ^^ Dagen började sjukt konstigt/dåligt idag :o Hände en sak som fick mig att förstå att när jag dagdrömmer så hör jag ingenting x'd Haha, ni fattar säkert inte vad jag menar men iaf. Och idag är det en sådär jobbig skoldag. Tisdagar brukar inte vara så jobbiga men idag så känner jag mig trött på allting O.O Nåja det är bara att kämpa på. Drömmde iaf en konstig dröm igen :s Helt sjukt men underbart på samma gång (Y)3/5 - 10 [En lång måndag]

Hej :) Kom nyss hem från skolan & måste bara säga att dagen har varit otroligt jobbig men galet sjuk & rolig också (Y) Först hade vi handledartid & det var segt som bara den. Sen hade vi svenska & skulle fortsätta skriva våran egna berättelse. Och jag skrev om mig själv & att jag var ute i någon annan värld, det skulle alla göra ungefär. Skriva om sig själva & en berättelse i någon värld typ x'd Dålig på att förklara men skit samma. Iaf så skrev jag om mig & en annan person (a) Och jag skrattade typ hela tiden. Så sjukt. Fattar faktiskt inte vad som flög i mig men skrev om ganska knasiga saker också ;) Och efter det så hade vi NO & vi fick reda på vårat prov. Jag var jätte nervös. Men vet ni vad jag fick? VG! :'D Helt sjukt glad blev jag. För första gången någonsin så fick jag VG på ett NO prov. WOHO! Och efter det så hade vi matte & då fick vi även reda på det provet. Jag fick G+ :') *happyface* Och efter det så hade vi lunch & det var jätte god mat idag & sen gick vi till Gina & efter det så gick vi ner ditt & hade sköj som vanligt x'] Och sen så hade vi idrott & då orienterade vi. Det var jobbigt för efter den lektionen när vi skulle ha So så var alla jätte trötta & jag somnade nästan ! -.-' Tur att vi har en fortsående So lärare iaf x'd Som fattar att så kan det vara när man har en lektion efter att ha haft idrott.

Och vet i en annan sak? Knappt 4-5 veckor kvar i skolan & så har vi sommarlov :) SJUKT UNDERBART!3/5 - 10 [Ny vecka & nya problem]

Godmorgon! Vaknade vid 05.53 idag men igentligen vid 5 men det var för tidigt tyckte jag. Brukar vanligtvis vakna vid 6.. Men eftersom att det blir dag så snabbt så är det jobbigt & fåglarna brukar jue vakna riktigt tidigt så jag kan inte sova sen. Men som sagt så är det en ny vecka & problemen & allt som jag ska klara den här veckan är jobbiga. Men det gäller bara att kämpa på! Jag hatar iaf torsdagar -.-'

Och inatt så drömmde jag en väldigt hemsk men underbar dröm x'd Känns som om jag gör det varje dag men (a)2/5 - 10 [Ny header :)]

Som ni ser så har jag gjort en ny blogg design här på bloggen. Och jag är faktiskt otroligt nöjd med den :) Dom flesta bilderna är tagna idag också (Y) Och nu undrar jag vad tycker ni om designen ? ;)2/5 - 10 [Kram ♥]LIAM & RASMUS!

Är dom 2 inte för söta?2/5 - 10 [Härlig söndag]

Hejsan ;) Måste bara säga att den här söndagen är nog den bästa söndagen jag någonsin haft otroligt nog (Y) Hela helgen har varit trist & det har bara varit regnigt&molnigt väder så jag har inte varit på bra humör alls. Men idag kom solen fram som sagt & jag gick genast ut & fotade :) Sen gick mamma & jag ut i skogen & jag fotade massor (Y) Och då menar jag det verkligen. Helt sjukt underbart. Och sen så satt jag i solen & det var otroligt härligt för man blir så glad av värmen :] Och sen så fotade jag mer & så hände det ett par knasiga saker. Det kom 2 änder till mig helt plötsligt från ingenstans & det var jue roligt då jag fotade dom. Och så har massor med kråkor/skator & fåglar flugit nära mig ofta & jag har fått ganska bra bilder för en gång skull. Vilket inte händer ofta att jag får bra bilder på kråkor & det tro mig! Och sen när vill skulle hem & gick samma väg in i skogen så kom det en svart katt till mig :o Och det var underligt den kändes så bekant? Den kom till mig & var jätte söt & myste :') Så gullig. Fotade bilder på den också såklart. Sen så komvi hem precis & jag funderar på vad jag ska göra nu. Finns inget & göra ;/ Får helt enkelt lyssna på musik & sen duscha & efter det äta & sen plugga spanska..

Ha det bra!2/5 - 10 [Lycka]

Denna låten är så fin:
1/5 - 10 [Spanska]Eftersom att vi har prov nästa vecka på torsdag så är det nog bäst att börja öva ifall man vill ha VG x'd Och det vill jag så.

1. Vad ska du göra imorgon?
Qué vas a hacer manana?

2. Jag vet inte. Kanske ska jag gå på bio med mina kompisar.
No se. Quizas voy a ir al cine con mis amigos.

3. Juan ska hälsa på farfar.
Juan va a visitar el abuelo.

4. Mina systrar ska plugga.
Mis hermanas van a estudiar.

5. På söndag ska jag sjunga i en grupp.
El domingo voy a cantar en un grupo.

6. Vad trevligt. Vi ska spela fotboll.
Qué bueno. Vamos a jugar fútbol.

Finns fler sånna men orkar inte skriva upp alla..

Ha en trevlig lördag ! :)

1/5 - 10 [Spring leaves]
1/5 - 10 [Photo]1/5 - 10 [Lite tråkigt]Att jag vill
ha värme och sol.
Att jag har tråkigt just nu.
Att jag lyssnar mycket på mina vänners & familjs kloka ord.
Att jag funderar på hur det kommer att bli med en sak.
Att jag pratar lite spanska.
Att jag inte gillar spindlar.
Att jag avskyr när folk snackar skit bakom ryggen på en.
Att jag gillar kärleks sånger & sommarn :)
Att jag alltid kommer att tänka & hoppas på en sak.
Att jag är förälskad i den rätte som jag träffar någongång ;o
Att sist jag grät var igår natt när jag tänkte på en sorglig sak.
Att min mobiltelefon är sämst.
Att när jag vaknar på morgonen så brukar jag gå upp direkt.
Att innan jag går och lägger mig så borstar jag tänderna & tänker x]
Att jag just nu tänker på när en sak kommer att hända..
Att i morgon kommer jag göra ingenting?
Att jag hoppas på att jag träffar "han" tillsut.
Att jag verkligen vill få riktigt bra betyg i alla ämnen :)1/5 - 10 [1 maj! ;)]

Hej hopp alla underbara där ute :] Det är 1 maj idag & det betyder att det bara är 1 månad & 11 dagar kvar tills skolavslutning(sommarlov) och det är helt sjukt underbart :'D Kan inte fatta att tiden går så himmla fort. Och så fyller jag år snart med den 23 juni (Y) Grymt kul är det om ni frågar mig. Och så är det lördag & inte en sån jätte kul helg om jag ska vara helt ärlig /; Finns inte så mycket & göra & ingen & vara med heller så jag vet inte vad jag ska göra av den här helgen. Rätt så trist faktiskt men vad gör man åt det?

Om det bara kunde hända..
Om det bara kunde bli verklighet..
Då skulle jag bli den lyckligaste i världen..RSS 2.0