30 NOVEMBER 2010 - JAG ÄR GLAAAAAD! (Y)Vilken kul dag det varit. Vi fick reda på vår idrottsläxprov & jag fick VG- eller VG? Något sånt sa hon i allafall. Och jag hade inte ens vetat om det så jag pluggade knappt på det provet :o Första gången det hände mig( detta var över flera veckor sen). Men ändå fick jag ganska bra resultat. Fast det handlade ju om hjärt & lungräddning & jag övade lite hemma hos Emina & Mario en gång x'd Kom jag på nu. Och så fick vi tbx våra so läxprov (buddhismen) jag fick MVG & ett halvt poäng från alla rätt! :'D Och sen fick vi tbx våran So uppsats & jag fick VG på den !!!!! Och sen idag så började vi även med Historia. Ganska roligt område ändå. Och kom hem för typ 2 timmar sen kanske? Har tränat,ätit & gjort alla matte tal (blå kurs = G) så nu ska jag göra VG men eftersom att dom är rätt så svåra så ska jag be om hjälp dom sista lektionerna innan provet (v50). Det är ungefär det som hänt & mer ;P Men ska vila nu & sen plugga spanska. Hejdå!

30 NOVEMBER 2010 - DAG 05 Vad är kärlekKärlek är något fint, som får oss att le inombords. Fjärilarna flyger runt i magen, man är glad & känner sig dansande på rosor..

Men kärlek kan också vara en utav dom mest smärtsamanste sakerna i världen. Ens käraste gör en ledsen,sårad, och man är kär i någon som inte gillar en tillbaka. Inga mysiga dagar här inte..30 NOVEMBER 2010 - Sista dagen i november är här !Har precis ätit frukost & gjort mig i ordning. Drömt en utav dom mest rörigaste drömmarna någonsin. Kom ihåg lite detaljer här & där, inget mer. Men nu för tiden så kommer jag inte ihåg mina drömmar knappt. Kan bero på att när jag vaknare så kommer direkt skolan & betygen upp i mitt huvud? Haha! Nej men idag är det tisdag.. först har vi matte,data.. öhh sen har vi något mer tror jag.. och dom sista lektionerna så har vi idrott & SO (y) Vet ni? Jag älskar typ SO O.o Fråga mig inte men jag gör det. Och av någon anledning så innehöll min dröm om att jag typ fick MVG på betyget i Religon x'd Hahah ofta! Hade varit kul om det hänt på riktigt men nja.. I religon har jag fått ett MVG på läxprovet men jag vet inte vad jag fått på dom andra 2 sakerna. Men vi får väl se. Jag tror det kanske blir såhär: VG & G.. Isånafall kommer det se ut såhär: MVG,VG,G ! Fast det är vad jag tror. ;P29 NOVEMBER 2010 - DAG 04 Det här åt jag idag4 dagen i utmaningen då.. Idag åt jag :

Frukost: Havrefras+ vanlij youghurt & 1 liten macka + 1 glas vatten

Lunch: Raggmunk,morötter & sylt + 1 glas mjölk

Middag : Lite spagetti & köttfärsås + 2 små mackor.

Som man ska äta.. x'd Och dagen har varit sjukt galen på vissa ställen. Men det hör inte till det här inlägget iallafall.28 NOVEMBER 2010 - 1 AdventIdag är det första advent & otroligt nog så har inte någon av oss tänt ett ljus. Anledningen är nog för att vi helt enkelt haft annat att tänka på x'd Men jag passar ändå på & skriver om att det just är första advent & snart jul (Y) Underbart om man ska säga det. Fast mest är jag stressad & nervös nu i slutet. Måste hinna göra klart alla prov/uppsatser & så vill jag så hemskt gärna få bra betyg! Men jag får bara hoppas som bara den att allt jag gjort/gör är tillräckligt. För det är såhär att jag kanske får ett objektiv (70-300mm) OM jag får bra betyg. Så på ett sätt känns detta ganska jobbigt. För ifall jag inte blir nöjd med resultaten så kommer min jul inte att vara så underbar. Fast det är ändå som Ingela säger. Man lär sig av sina misstag. Och det är sant. Och om jag nu inte är nöjd med något så är det bara att kämpa på & göra bättre ifrån sig nästa gång, inte sant? ;) Kan iallafall vara glad eftersom att jag inte har ett enda IG! Och kanske ett par VG med.. Men vi får se hur det blir med det. Tänker inte säga något förrens jag får betygen i min hand.

Helgen har annars varit lugn. Har tränat,fotat,pluggat matte & skrivit Teknik uppsats osv... Och även läst lite på NO = Kemi!

en rätt så gammal bild som jag tog i höstas (nu är det snö)
28 NOVEMBER 2010 - DAG 03 Mina föräldrarMin mamma är en helt underbar människa & vill alltid hjälpa andra,finnas där & stötta & det är mest hon som gör allting här i huset. Världens bästa mamma som hellre vill se sina barn må bra & glömmer bort sig själv ibland.. Har kunnat prata med henne ofta när jag tänkt eller undrat om vissa saker.

Min pappa har sina bra stunder. Kan vara jätte rolig & han är den som mest skulle vilja gå ut på promenader..

Skulle väl kunna säga som såhär att utan dom så hade jag nog inte stått här idag..?


Orkar inte skriva så mke mer men dom är bäst ! Och jag är glad att jag har dom.28 NOVEMBER 2010 - FOTO utveckling DEL 2Maj 2010 : Fotade blommor,fåglar,Liam osv..
Juni 2010 : En otroligt underbar månad när det gäller fotografering! (y)
Juli 2010 : Var & fotade på Ölands djurpark & massa sånt roligt. Tack Mario & Emina för allt ni gjort för mig !

bara för att den här bilden väcker många minnen.. (y)
Augusti 2010 : Många olika bilder här med :)
September 2010 : Här började kunna mer & mer om fotografering. Lärde mig något nytt hela tiden tack vare Emir som visade mig mycket under (juni,juli)sommaren :]
Jag under september..
ALLA BILDER ÄR FOTADE AV MIG ! INGEN KOPIERING TILLÅTEN ©


28 NOVEMBER 2010 - Min FOTO UtvecklingDecember 2009 : Fick låna min brorsas systemkamera & fota & sen i julklapp så fick jag en egen. Kommer ihåg att jag fotade hela tiden. Var jätte glad. Mest fotade jag familjen,Rasmus & naturen..
Januari 2010 : Här fotade jag djur,natur ungefär hela tiden..


Februari 2010 : Här fotade jag lite allt möjligt !

Mars 2010 : Här fotade jag otroligt mycket. Blev nöjd med otroligt många bilder den här månaden :)
April 2010 : Här fotade jag också ganska mycket. Våren kom närmare & närmare.. Min brorson Liam var månadens modell kan man säga x'dFler månader kommer...
 BILDERNA HAR JAG FOTAT & DET ÄR 100% © på dom!28 NOVEMBER 2010 - MUSIC TODAY!Rihanna - Only GirlSimple Plan - UntitledSmile.dk - Boys


The Veronicas - Untouched
27 NOVEMBER 2010 - DAG 02 Min första kärlekKommer inte ens jag ihåg. Men tror att det var när jag gick i 1-3 & gillade en kille som inte gillade mig tbx. Kommer ihåg hur ledsen jag var & försökte göra allt för att han skulle lägga märke till mig. Så jag såg inte den personen som faktiskt tyckte om mig på den tiden,synd. Jagade någonting som jag ändå inte skulle få. Fast nu efter så många år så fattar jag att han ändå inte var den där killen som jag skulle vilja ha. Och tur att man växer & blir smartare ;)27 NOVEMBER 2010 - Teknik uppsats..Börjar irittera mig på att när jag skriva 27 November så skriver jag istället 27 December? Tur nog så är det ju december nästa vecka ! (y) Iallafall så har min lördag börjat ganska okej. Vaknade vid 8 & åt frukost & sen satte jag mig vid datorn & lyssnande på musik. Efter det har jag fortsatt med teknik uppsatsen & skrivit klart nästan allting. Ska bara skriva sammanfattningen & sen är jag klar & ska bara renskriva dom lektionerna som vi har kvar på Tekniken. Jag hoppas verkligen att jag blir nöjd med mitt betyg som jag får på det här, för annars blir jag förbannad på mig själv ;o Nej men ska inte tänka så.. Nu är det ialalfall sol ute & jag älskar kombinationen av SNÖ + SOL = Glad Ajka!  Haha, så jag tror jag ska ut på en liten promenad nu & fota. Så ja det borde jag göra nu sålänge det fina vädret är här. För annars lär jag inte kunna visa er några bilder alls. För jag har seriöst inga nya bilder kvar & känner noll inspiration. Förhoppningsvis får jag tbx det idag. HEJDÅ! ^^.

26 NOVEMBER 2010 - DAG 01 Presentera mig självJag heter då Ajka Redzic & är född i Skövde den 23 juni 1995. Mina intressen är: fotografera,designa (photoshop),vara ute i naturen(när det är natt),umgås med kompisar,träna,skräckfilmer(helst vampyrer & spöken) & en hel del andra saker som jag just nu inte kommer på :o Jag är ganska blyg i början, men när man lärt känna mig så kan jag öppna mig &visa en helt annan glad & rolig sida. Helst vill jag hälpa andra & jag mår dåligt av att se någon ledsen. Av någon anledning så gör det ont i mig. Vissa kanske får en jätte konstig bild av mig vid första inblicken eller vad man säger. Så det är dåligt att döma andra innan man lärt känna dom. I skolan så vill jag göra mitt bästa & få bra betyg. Ifall jag får något som jag inte är nöjd med mår jag dåligt under hela dagen & känner mig idiotisk & dålig. Jag tar skolan på ganska stor allvar. Det bästa betyget jag fått är MVG (4 poäng från alla rätt) och det fick jag på SO läxprovet förra veckan. Det sämsta jag fått är IG & det var inte kul kan man säga. Men man kämpar på & jag är verkligen nöjd med att jag kämpar på. Från förra året så har jag blivit bättre i vissa ämnen. Tyvärr har spanskan blivit sämre pga lärarbyte & sånt som gjorde att jag inte längre fattade ett skit men kämpade på som alltid. Har ju inte IG på långa vägar så borde ju vara glad för det. Oj vad långt det blev om skolan helt plötsligt ;o Nej men jag älskar att lyssna på musik & sjunga. Jag gillar också anime/manga. Har 1 fågel hemma som heter Kico. Min släkt,familj,vänner osv.. Ibland hatar jag allting,ibland älskar jag allting beroende på vilket humör jag är på. Just nu är jag på skrivhumör som ni säkert märker. Vad mer? Jo, tills jag började 7.an så mådde jag ALLTID dåligt i skolan. Tack & lov hittade jag underbara vänner här som gjorde livet mer värt att leva (Y)  Mer kommer jag inte på att skriva.. men så kan det vara ibland. Aja.. ha det bra!


26 NOVEMBER 2010 - UtmaningenEftersom att jag knappt har något att skriva om så hade jag turen att hitta den här utmaningen när man under 30 dagar ska skriva om olika saker. Idag ska jag presentera mig själv..


Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 - Min första kärlek.
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag.
Dag 7 - Min bästa vän.
Dag 8 - Ett ögonblick.
Dag 9 - Min tro.
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 - Mina syskon.
Dag 12 - I min handväska.
Dag 13 - Den här veckan.
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 - Mina drömmar.
Dag 16 - Min första kyss.
Dag 17 - Mitt favoritminne.
Dag 18 - Min födelsedag.
Dag 19 - Detta ångrar jag.
Dag 20 - Den här månaden.
Dag 21 - Ett annat ögonblick.
Dag 22 - Det här upprör mig.
Dag 23 - Det här får mig att må bättre.
Dag 24 - Det här får mig att gråta.
Dag 25 - En första.
Dag 26 - Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritplats.
Dag 28 - Det här saknar jag.
Dag 29 - Mina ambitioner.
Dag 30 - Ett sista ögonblick.25 NOVEMBER 2010 - Dålig uppdatering, tyvärrHej! Nu är det såhär att jag helt enkelt inte har tid för att skriva på bloggen ofta. Vi har så mycket & göra nu innan lovet så det är bäst ifall jag bara pluggar & använder datorn för att lyssna på musik osv när jag vilar & inte pluggar. För annars blir det för mycket. Hoppas att ni förstår! Blir nog ett inlägg när jag har tid & sen kommer jag säkert att blogga jätte mycket när jag flyttat till Skövde i jul! Ha det bra :)


en rätt så gammal men ny redigerad bild..
24 NOVEMBER 2010 - Prov/uppsatser!Prov/uppsatser som jag gjort denna termin

SO = VG-
NO fysik = G-
Matte = VG
Teknik = VG
Spanska = G+
Musik = VG
SO uppsats = G+
Matte = VG
NO biologi = VG+
Engelska = MVG
Engelska = G+
Engelska = VG
SO uppsats = VG
SO läxprov = MVG
Matte = VG+
Teknik uppsats = G+
Svenska uppsats = VG
SO läxprov = MVG
NO kemi = G
Musik instrument (trummor) = VG- (trummor) & G (bas)
Engelska uppsats = ?
SO = ?


? = inte fått tbx proven eller att vi ska göra det men inte har gjort ännu!24 NOVEMBER 2010 - Redigerade Bilder !23 NOVEMBER 2010 - Studiedag ! (Y) + snöstormHejsan! :] Dagen har varit riktigt bra! Jag har äntligen gjort klart min SO uppsats! :D Så imorgon ska jag ge den till Ingela. Och sen så har jag gjort matte läxan + några matte tal i boken. Och även lekt med Liam,varit ute i snön med mamma & hunde Rasmus! Och lyssnat på musik & tittat på några avsnitt av en anime serie ;) Så ja den här dagen har varit skön. Jätte kul & ha sånna här dagar. I allafall så har det snöat hela dagen idag. Och det är halt ute på vägarna så många har ju råkat krocka,halka osv.. inte så kul :/ Men men sånt är ju livet när det är vinter tider! Imorgon är det skola igen. Första lektionen så har vi SO! ;] Och sen har vi 3 andra lektioner också..
22 NOVEMBER 2010 - En låång dag!Hej på er ! Ska snart sova hade jag tänkt. Med tanke på allt som hänt idag & att jag precis fått ont i huvudet så är det ganska smart. Dagen har varit ganska stressig? Eller mega stressig på morgonen! :o Fick typ panik där i slutet. Tur att vi har studeidag imorgon. Kommer sitta & plugga typ hela dagen för att göra klart so uppsatsen,plugga till so läxprovet på fredag. Och till dagen då.. Efter första lektionen så hade vi matte & jag kan ju säga som såhär att procent är extremt svårt O.o Men jag ska åtminstone kämpa som bara den på G! Känner att det där med att få VG på det här provet inte känns så nära. Hm, och jag som tyckte Geometri var svårt. Hade typ 6 poäng från MVG på det provet med ;p Nej men ska kämpa & göra mitt bästa, det är det som räknas ! Och efter matten så hade vi lunch,sen hade vi teknik & jag letade fakta & viruset jagar mig känns det som O.o Natta vet typ vad det handlar om.. Och sen efter det hade vi svenska & jag är ju klar med svenska uppsatsen så min svenska bestog av teknik & ännu mer TEEEKNIIIK x'd Haha! Och sen så hade vi spanska som var den sista lektionen. Var inte så jätte glad men vet ni en kul grej? Kim frågade om någon ville ha hjälp med läxan som vi har tills på fredag. Och det ville jag,natta & Hanna. Så hon satt hos oss & hjälpte oss & jag LOVAR & svär att jag aldrig lärt mig så mycket på en spanska lektion! Fy sjutton vad bra det gick :] Kände mig rätt stolt sen också.. hehe. Och efter det gick jag hem. Tränade styrketräning i 30 min & sen åt jag mat. Efter det har jag suttit med SO uppsatsen i 2 timmar & gjort klart allt O.O Så jag har ont i fingrar & händer & det känns som dom brinner. Men det var det värt! Ska bara kolla igenom & se ifall jag missat något eller skrivit fel. Sen renskriva & efter det är jag klar (Y) WOOOOHOOO!  Fast det gör jag imorgon... godnatt!

22 NOVEMBER 2010 - Svar till..ny vintrig design


Jessica
gud vad fint! :D vilken slags kamera har du? och vilka program brukar du använda? :) skulle bli väldigt glad om du svarade! :) pusshej lerverpastej! x')


svar:
Tack så mycket! :D Jag har en Nikon D3000! Brukar mest bara använda mitt photoshop Elements 7.0 då det är det ända bra programet jag har ! ^^,

21 NOVEMBER 2010 - En ny vintrig design!Gjorde en ny design. Ganska nöjd ! :) Vad tycker ni?
20 NOVEMBER 2010 -Snön smälter sakta bort..Hej! :) Dagen idag har börjat ganska eeeh tråkigt men ändå rätt så okej? Ska nog inte göra så mycket idag heller. Mest ta det lugnt,lyssna på musik & sånt. Idag är det även lördag & det gillas! Tråkigt nog är det måndag snart med :( Jag längtar inte så mycket till skolan nuförtiden. Men det beror nog på att vi har så mycket & göra & som vi måste bli klara med innan jullovet O.o Fast det är bara att kämpa på!

Jo en fråga till er läsare: Vad vill ni se mer av på bloggen? :D

19 NOVEMBER 2010 - Svårare än vad jag trodde


Tjena! ^^ Äntligen är det helg & det är ju ganska skönt. Fast det lär nog bli rätt så mke plugg i helgen ändå. Idag började jag på Buddhismen & kom till fråga 13 där jag inte kom någon vart. För jag har ingen aning om vilka dom 2 andra symbolerna är & hittar det inte heller i boken :s Och vet ni en väldigt dålig sak? Vi har bara haft våran lärare 1 gång & det var den första lektionen när vi började med det här området & sen har vi inte haft SO pga flera olika orsaker. Och idag hade vi vikarie men det räknas inte! Och vi ska lämna in uppsatsen på fredag nästa vecka? O.o Hur ska det här gå? På tisdag kommer jag fråga henne ett par saker jag inte fattar & sen kommer jag skriva som bara den hemma. Och så kommer jag börja med Teknik uppsatsen. Den ska lämnas in vecka 50. Och så har vi ju matteprovet som är vecka 50 också. Jo jag har nyss räknat matte. Och jag gjorde ganska många tal på dom gröna som då är G. Och tänkte varför inte försöka på VG? Hm, det gick ju INTE bra -.-' Jag hade fel om Geometri när jag sa att det var det svåraste! Procent på VG delen är sjukt svårt! :o Nåja vi har jue ganska många lektioner kvar så jag lär mig nog ett & annat innan det är dags för prov! Och ja vad mer har jag att berätta? Jo det har snöat jätte mycket idag! :] Så nu tror jag faktiskt att snön kommer stanna ! (Y) Ganska mysigt men en smula kallt ;)

Nej men nu ska jag lyssna på musik. Ha det gött!18 NOVEMBER 2010 - Orkar ingenting just nu.. -.-'Idag mådde jag igentligen inte så bra men gick till skolan ändå eftersom att det inte är bra att missa något. Men fy sjutton vad jag kände mig trött & dålig i kroppen. Det värsta var nog på idrotten när hela min högra arm började göra skit ont. Och det kändes ungefär som en sån där sträckning fast i armen. Men jag vet faktiskt inte. Det gör iallafall otroligt ont ibland. Men men nog om det! Idag så skrev jag klart svenska uppsatsen vilket innebär att jag har 1 sak mindre att tänka på! :) Och så fick vi tbx våra matte prov (Geometri) och jag fick VG! :D Skit glad att jag gjorde om B-delen & fick VG istället för G. Så nu har jag VG i matten en sålänge. Väldigt glad & stolt över mig själv ^^, Sånna här saker gör mina dagar mycket bättre en vad dom brukar vara alls.. Och så började vi med Kemi. Och den första lektionen idag så fick vi skriva. Sen hade vi engelska & då fick vi läsa + att vi tittade på en film som var rätt så seg! ;s Och efter skolan så tränade jag,åt mat,gjorde lite på SO uppsatsen. Och nu känner jag mig super trött & helt slutkörd. Känner mig inte alls pigg längre & jag undrar ifall jag håller på & bli sjuk. Inget bra! För jag får INTE missa något i skolan nu!

Och det var väl det mesta jag hade tänkt skriva. Ha det bra!

Och jo vet ni? Idag snöade det pytte lite men snön stannade inte kvar. Och tur är väl det på ett sätt, fast på ett annat inte x'd17 NOVEMBER 2010 - En väldigt mörk & kall morgon


 Idag ska vi ha temadag. Och som jag mår just nu så känns det ganska tråkigt & jobbigt. Igentligen hade jag säkert sett ifram emot det "OM" jag inte hade varit så himmla trött,ont i magen & allmänt seg.. Fast det är som sagt onsdag idag & dom dagarna brukar gå ganska snabbt. Fast jag längtar fortfarande till jullovet & just nu är det 34 dagar kvar (Y) Sakta men säkert kommer vi närmare. Och i helgen så kommer jag nog skriva SO uppsats,plugga matte & sen även skriva klart svenska uppsatsen om jag inte hunnit göra det tills dess. Och nästa vecka kommer jag ägna tiden åt Teknik uppsatsen som måste vara färdig om några veckor. Och jag vill gärna bli färdig med den i god tid så jag slipper känna mig jätte stressad in i det sista.

16 NOVEMBER 2010 - Ungefär nästan hela dagen på gymnasiet ! Hej! Har nyss kommit hem & så har jag hunnit äta mat & det. Dagen idag har varit ganska slapp men endå ganska långtråkig. Först hade vi matte & sen hade vi halva våran datalektion. Efter det åt vi mat & sen skulle vi till gymnasiet. Och jag hade valt att gå till Estet,Samhäll & Ekonomiprogrammet. För vi skulle få massor med info om dom programmen vi valt & så (att besöka). Kan ju säga som såhär att jag kände mig en aning ensam vid vissa stunder :o Inte en enda vän & någon man kan prata med i den där stora skolan (a) Nåja jag klarade mig iallafall. Var med Jenny på Estet så där hade jag ju någon & prata med ! :) Hanna hade valt några andra program & Natta var sjuk idag. Estet tyckte jag verkade ganska kul men endå rätt tråkigt.. Samhäll med inriktning Media tyckte jag verkade ganska intressant. Och sen det sista som var Ekonomiprogramet. Så tyckte jag att det verkade GRYMT kul! :o Så jag har beslutsångest. För jag vill gå på ekonomi för att det verkar något otroligt spännande program. Samhäll (media) för att jag skulle kunna få jobba med sånt som jag är intresserad av. Och sen så finns det en skola i Skövde (gymnasium) som heter Ljud & Bildskolan. Och det finns ett program: Estetisk Media där man kan inrikta sig lite mer åt fotografisk bild & det. Något som jag VERKLIGEN gillar! Så det står mellan 3 saker :/15 NOVEMBER 2010 - För mycket just nu..Orkar ingenting just nu känns det som. Har nog aldrig känt mig så här stressad inför något. Men vi ska göra klart : Teknik uppsats,SO uppsats,Matte prov,Svenska uppsats,säkert något NO prov (kemi),Musik (instrumenten),spanska (massa småsaker) inom loppet av 4 veckor. För betygen sätts v50 på torsdag. Och jag tror jag kommer dö ! :( Fattar ni hur mke det här? Och vi hinner ju inte göra detta under dom lektionerna som är kvar så jag antar att jag kommer få ta hem & göra också. SNÄLLA GE MIG JULLOV!!!  :o

14 NOVEMBER 2010 - Du vet att du vill läsa ;)Rubriken i det här inlägget var ganska sjuk tyckte jag x'd Hahah! Har inte gjort mke idag alls. Tittade nyss på Ghost Whisperer & det är mitt favoritprogram när det gäller sånt som handlar om spöken & det. Och så har jag redigerat en massa bilder idag också. Tränat,duschat osv.. inte mycket då. Och imorgon är det måndag igen = skola. Suck kommer bli ännu en stressig & jobbig vecka. Eller ja inte hela tiden. Men endå. Vill verkligen att det ska vara jullov nu. Fast det är det om ungefär 37 dagar. Så jätte långt kvar är det ju inte ändå. Men, men vi syns ! ^^

14 NOVEMBER 2010 - Ett inlägg med en massa bilder !Förlåt för dålig uppdatering idag.. men tänkte lägga upp ett inlägg nu med en massa bilder som jag redigerat idag! :]Och en låt som jag lyssnat ganska mycket på idag..

13 NOVEMBER 2010 - NYTT på bloggen, din åsikt?Jo som ni säkert har märkt så har jag gjort en ny blogg design. Och även kodat om lite. Och är ganska nöjd en sålänge ! :) Hade tänkt göra mer saker senare.. så fort jag hittat något intressant. Iallafall så har den här lördagen nog varit den tråkigaste i hela mitt liv! :/ Fast så kan det vara..

Så vad tycker ni? HISS/DISS?

13 NOVEMBER 2010 - Detta börjar bli lite..Hej! Känner att jag har riktigt tråkigt. Har inte alls något & göra & för att allt ska bli värre så är det tråkigt väder & regnar -.- Hade kunnat fixa något på bloggen. Men vad då? Har inte en aning om vad jag kan eller skulle kunna göra. Men vad gör man? Hade kunnat titta runt lite på internet & kolla om jag kan hitta några tips på hur man kan koda sin blogg bättre osv.. För känner att den här kodningen jag har börjar bli ganska trist.. Men sålänge så hoppas jag att ni har en bra helg (y)

12 NOVEMBER 2010 - Why it's always like this ?Hej på er :) Det är äntligen helg & det känns som om jag väntat hur länge som helst. Vi fick tbx våra engelska prov eller iallafall 2 av 3. Och på Hör så fick jag MVG ! (Y) Och på Läs (gammalt nationella) så fick jag G+. Och på den blev jag sådär nöjd... Vi hade även NO prov & jag hoppas som bara den att det inte blir samma sak som med Fysiken för isåfall vet jag inte vad som hänt med mig. Och jo vet ni vad? Jag har bestämt mig för att jag tänker bli mycket bättre på engelska ifall jag ska få ett VG-MVG på engelska nationella sen nästa år. För det vill jag verkligen få :o Och vad mer kan jag säga? Hänt andra saker också men dom orkar jag inte ta upp nu. Syns ^^

11 NOVEMBER 2010 - Tjoho på er!Jo vet ni? Det här är mitt 801 inlägg på bloggen ;) Dagen har varit ganska okej. Fast det känns som om dagarna flyger fram nu för tiden O.o Fast inte tillräckligt ändå. För jag vill att det ska vara jullov & jul & det ;o Är ganska mycket vi måste hinna med & göra så jag börjar känna mig en smula trött. Och idag fick vi reda på vårt matte prov. Jag fick G men var inte nöjd. Så jag gjorde om B-delen (VG-MVG) och försökte igen. Och om det inte går att få G+ eller VG så får jag helt enkelt nöja mig ialalfall. Geometri har som sagt aldrig varit mitt starkaste kapitel eller så i matten. Och så hade vi Lucia idag & det var kul. Jag & Natta ska sjunga en text ur en sång ensama också.. Så då måste vi kunna det verkligen JÄTTEBRA uttantill så vi inte blir stumma eller något sen på scen. Och så hade vi idrott & jag & natta & några till gymmade. Jag sprang i 27 minuter på löpbandet & det var underbart att känna att man orkade mer en innan (Y) Och så hade vi engelska & jag gjorde det sista provet. Och det var svårt som bara den O.O Men jag hoppas det gick bra. Natta & Hanna sa att det var ett gammalt nationella så ja.. Och så hade vi svenska & NO & på Biologin så pluggade vi till provet som är imorgon.

Och nu efter skolan så har jag tränat,ätit,pluggat so,no & Spanska..10 NOVEMBER 2010 - Can't it just be better?Känns som om jag inte hunnit med allt jag velat idag! :( Vi fick tbx våra Musik prov & jag fick VG. Är ganska nöjd. Och så har vi börjat med att spela instrument: piano,gitarr,bas & trummor. Och jag hamnade i en grupp som fick spela piano idag. Fattade ingenting & hatar verkligen intsrument.. ! :'( Suck.. har en känsla av att det här området kommer sluta IG för mig. Lyllos dom som spelar något instrument. Så himmla lätt det är för dom. Och trotts att jag försökte & utan hjälp (för våran lärare var tvungen att springa till dom andra grupperna)  så gick det inte. Och det enda jag kan spela på piano är: C,D,E,F,G,A,B. När jag skulle spela det vackraste jag vet så kunde jag verkligen inte. Och tillslut var jag förbannad & arg & orkade inte mer.. -.- Nåja n sak är säker. Det där med musik & sång är nog något jag INTE borde syssla med i framtiden.

9 NOVEMBER 2010 - Ja ser det snöar !


 Hej på er! Orkar faktiskt inte blogga så mke mer. Och det beror nog pga att skolan börjat så nu har jag inte lika mycket tid eller ork för bloggen. Dagen har inte varit kul alls. Och jag fick höra något som gjorde mig ganska orolig för en sak igen. Suck , jag fattar inte att någon inte kan förstå hur jobbigt det är! Och så snöar det! Ganska kul & mysigt, men dock på ett sätt inte. Jag har inga vinterskor = måste köpa snart för annars lär jag bli väldigt sjuk. Och det är kallt! Och jobbigt att gå i skolan när det är vinter x'd Varför kan man inte ha ett långt lov under november,december? Och istället så går man en månad längre i skolan (på sommaren). Hellre det faktiskt. Fast det är nog bara jag som tycker så O.o Iallafall så ska jag nog ta & plugga Biologi nu, syns!

8 NOVEMBER 2010 - Tråkig & jobbig måndag..Hoppas det blir bättre dagar..7 NOVEMBER 2010 - NY DESIGN 7veckor kvar tills..

Alltid bra med något nytt i bloggen!7 NOVEMBER 2010 - Nu är det slut på det roliga..Jao nu är det söndag & imorgon börjar skolan igen. Suck, jag känner på mig att det kommer bli riktigt jobbigt. Speciellt ifall man har sånna där dagar då man går upp tidigt & sen sover för lite. Vilket faktiskt händer ofta när man går i skolan. Nåja gäller att bita ihop. Det är 7 veckor kvar tills jullovet. Och jag måste säga att det känns som 7 år ! :( Haha! Nåja bäst & tänka posetivt. För när jullovet börjar så kommer jag att bo i Skövde. För vi ska ju nämligen flytta. Dock stannar jag hos brorsan & hans familj i några dagar innan jag flyttar (efter att ha varit hos dom i en vecka ungefär innan skolan slutar). Och det kommer bli skoj! ;) Men iallafall så har den här söndagen börjat eh ganska långtråkigt. Eller inte så.. men jag har hunnit med att träna,fota & plugga Biológi. Och på tisdag har vi matte prov O.o Så jag behöver verkligen min matte bok snart... Och på fredag har vi Bioligi prov. Och juste jag har ett engelska prov & göra med. Jisses vad mke det blev helt plötsligt. Fast det går nog bra (a)

Var glad för dom underbara stunderna & strunta i dom dåliga..6 NOVEMBER 2010 - Yeeaaah it's party
6 NOVEMBER 2010 - Om vändpunkten fanns..Tänkte berätta lite om dagen. Har inte gjort så mke idag heller igentligen. Men av någon konstig anledning har jag varit jätte trött idag ;s Iallafall så har jag tränat,dansat,pluggat,sprungit,handlat & snart ska vi titta på film! :) Så har åtminstone haft något intressant & göra. Jo vet ni? Jag har funderat starkt på att när vi flyttar till Skövde så ska jag börja med lite sporter & hålla igång. För träning är såå hälsosamt & så värt det (Y) Och jag kommer ihåg dagarna & tiderna när jag inte tyckte om min kropp alls. Just för att jag inte tränade & åt för mycket onyttigheter. Och nu är jag äntligen påväg till den där beach kroppen som alla drömmer om ;) Och jo alla kan få den! Ifall man tränar & har tålamod. Och det är inte bara det att man får en snygg & platt mage & muskler. Man lever längre & mår mycket bättre! Så träna det ska man göra ofta. Jag tränar varje dag & för mig är det väldigt kul & bra! :) Och vissa kanske tänker: men träna varje dag? Det är ju något man kanske inte ska göra? Det är inte bra. Kroppen återhämtar sig inte. Men igentligen är det inte så sant. För jag tränar varje dag & jag mår bra av det? Visst finns det någon vecka man helt plötsligt känner att man inte orkar någonting. Men då kan man bara ta det lite lugnare med sin träning, eller hur? Det är iallafall tuuusen gånger bättre att träna till sig en platt mage. En att svälta sig till den eller som man säger banta. Och det har jag tyvärr erfarenhet av. Kommer aldrig gå tillbaka till det !

Men det var det jag tänkte skriva. Hejdå! ^^

5 NOVEMBER 2010 - Stjärnorna dom lyser, så starkt♥Go kväll ! Innan så gick jag & pappa en 45 min lång promenad. Och det var väldigt kul & luften var frisk. Stjärnorna lös på himmlen så et kommer nog bli ganska kallt inatt.. iallafall så har jag inte gjort så mke idag. Mest promenerat,tränat,dansat,läst Biologi & lyssnat på musik (Y) Imorgon hoppas jag att det blir en roligare dag.


Någonstans där ute så finns du

5 NOVEMBER 2010 - Dagens söting!

 Hittade denna söta bild på en jätte gullig kattunge. Och tänkte: Detta kan ju vara dagens sötnos! Eller vad tycker ni? Är den inte för underbar! :') Hade faktskt velat ha en sån här söt kisse.. men tyvärr har jag ju redan en fågel + att min familj inte gillar katter så mke. Men men man kan inte ha allting!


5 NOVEMBER 2010 - BILDER!På tal om allt & ingenting så börjar det gå lite dåligt för bloggen igen.. Fast jag uppdaterar mycket mer? Det är nästan lite konstigt. När jag uppdaterade mindre innan fick jag mer besökare. Och nu när jag för en gång skull verkligen tar tag i det här med bloggen så får jag mindre besökare ? O.o Udda om ni frågar mig!

I allafall är det fredag idag. Och det betyder att det snart är skola igen & det suger :( För jag vet att när skolan startar igen så kommer jag vara stressad precis varje dag. Tyvärr är det så innan jul. För då har vi miljoner prov,läxor & allt som vi ska göra & lämna in..4 NOVEMBER 2010 - A Thursday eveningGod middag/kväll på er ! :) Just nu är jag mätt efter att ha ätit mat & sen pannkakor till efterätt. Dagen har varit helt okej. Först vaknade jag & åt frukost,gjorde mig i ordning. Tränade,pluggade lite matte & gjorde dom talen jag kunde på VG & MVG. Min matte bok är för tillfället påväg till Stockholm! :D Haha det här låter nog väldigt konstigt men. Mario & hans familj åkte iväg till Stockholm idag. Så då fick dom min matte bok med talen som jag inte kunde inringade. För dom ska till min brorsa Anelis & dom andra. Så jag hoppas att någon där kan förklara & skriva hur man ska göra så att jag kan sen. :') Jätte kul om ni frågar mig. För det känns som att jag suttit i flera dagar på en & samma uppgifter hela tiden! Iallafall så har jag även gått en lång promenad,handlat med mamma & lyssnat på musik. Och även tagit ut lille Kico ^^ Och fotat lite. Men det blev inge bra eftersom att jag tappat inspirationen helt :( Förhoppningsvis kanske det blir bättre snart.. För jag älskar ju att fota (Y) Problemet är att det här tråkiga vädret gör en på dåligt humör O.o Nej nu ska jag inte skriva mer. Hoppas ni andra har en fortsatt trevlig dag! ;)4 NOVEMBER 2010 - Höst & andra bilder !

4 NOVEMBER 2010 - ♣..♣
It feels like nobody's watching. Understand how it is.
No one knows the pain in one. If you do not have the feeling itself.
That feeling of knowing that you are not good enough as it is.
You feel ugly, thick & not worth a damn.
And with all those harsh words over your life and you have turned himself into a black hole.
Do not let anybody because you are afraid of being hurt.
And afraid of being laughed at, as always.
And the more it grows stronger, the more you lose yourself. Into the dark tunnels, but no light or hope.
I wish I could think more posedtively. I wish that my dreams could come true.
That you came up & helped me out of this black hole.
So that I can feel great & worth something again.
For right now I feel life is not so wonderful, as it should for everyone on this earth.

For some dreams can be fulfilled, for others not ..4 NOVEMBER 2010 - dagens sötnos (ett föl)

Jätte gulligt föl får bli dagens sötnos tycker jag! :]

4 NOVEMBER 2010 - Filmen igår !Tittade på Grudge 2 igår. Och det var nog den äckligaste & läskigaste filmen jag sett på länge! Och det är verkligen kul att man hittar någon som är så äcklig. Fast igentligen var den inte så äcklig endå x'd Filmen handlade om en förbannelse som drabbade många. Och ifall man gick in i ett hus i Japan (där filmen spelades) så skulle en flicka ta en? Flickan hade när hon var liten (blivit matad av sin mamma med onda andar? ;s) så flickan var jätte läskig & hemsk också. Men igentligen såg hon faktiskt mest rädd ut. Ger i allafall filmen 5 poäng av 5 poäng :) Gillar ljuden i filmen som får det hela att låta riktigt läskigt (Y)

3 NOVEMBER 2010 - Today is Wednesday!Hej på er ! Idag vaknade jag vid 10 över 8 ungefär & just nu sitter jag här & har tråkigt. Har ätit frukost & sen även tränat styrketräning. Är på min 6 vecka nu & dom säger jue att magmusklerna & det börjar synas vid 8 veckan så vi får väl se om det ens stämmer ;p Men det viktigaste är väl endå bara att man tränar & rör på sig & äter nyttigt & sen får man ju ett bra resultat! Just nu går det ganska bra. Känner mig mycket friskare sen jag börjat träna! :]

För är som undrar vad jag tränar för något så kommer här lite bilder från dom maskinerna!

styrketräning med AB Doer Twist


kondtition med Orbitrek Elit
2 NOVEMBER 2010 - 100 frågor (a)
Vad är klockan just nu?
19:51
Vad lyssnar du på för låt just nu? Angel Of Darkness
Vad har du för underkläder på dig? Trosor och bh.
Vad har du för mobil? Sony Ericsson
Hur mycket pengar har du? kanske 10 ? x'd
Har du något jobb? Nepp.
Vad har du för färg på din tandborste? vit
Vem saknar du? en hel del personer & djur
Har du några komplex? jao det har jag.. ifall det är det jag tänker på så
Vad vill du bli när du blir stor? Fotograf
Vilka låtar vill du ska spelas på din begravning? jag vet inte? någon sorglig kanske?
Hårfärg? brunett med olika färger här & där x'd
Vad skulle du kunna döda för nu? Jag kommer aldrig döda för något..
Vad har du gjort i helgen? inte mycket. Kollat på skräckfilmer ;)
Smycken du har på dig? inget
Vem vet mest om dig? oj, det vet jag faktiskt inte O.o
Vad är du rädd för? clowner & läskiga människor
Brukar du ha otur? väldigt ofta
Vilken är kontakt nummer 13 i din mobil och vad har ni för relation? men orka titta -.-
Vem har den snyggaste kroppen i världen? bra fråga. någon? hur ska jag ens kunna veta det ? ;s
Favoritband? många
Vem är snygg? en kille i mina drömmar (a)
Har du några fobier? kryp O.o
Har du ätit något godis idag? Nej, det är ju vardag!
Har du fått IG på ett prov? Yes.
Vad väger du? typ 52-54 ?
Fem saker du har på dig just nu? Strumpor, pyjamas
Dagens smink? inget
Favoritfärg? Svart & vit
Är du fjortis? Nej, inte i närheten
Har du en dator i ditt rum? Japp!
Favoritlärare? hm, svårt men om jag ska säga några så: Anna-Lena,Ingela & Markus
Vad har du gjort idag? promenerat,tittat på film osv..
Vad har du ätit idag? frukost,mellanmål & middag
Dagens roliga? inget
Vilka färger har du i ditt rum? ljusgrön & vit
Favoriträtt? fisk,potatis,ärtor & sås x'd
Har du spytt offentligt någon gång? mm, flera gånger i mitt liv
Är du duktig i skolan? jao, ganska
När var du utomlands senast och vart? Förra sommaren var jag i Kroatien & Bosnien med min brorsas familj :)
Har du varit vittne till ett brott? Nepp.
Har du sett en död? Ja
Har du något husdjur? Japp, en söt dvärgpapegoja vid namn Kico :)
Har du haft vattkoppor? Ja det har jag.
Är du singel? Yes.
Favoritdryck? Vatten & mjölk
Älskar du någon? ja det gör jag, många
Vad köpte du senast? film ^^
Har du ätit glass idag? Nej det är vardag
Känner du någon som är bög? nej
Känner du någon som är lesbisk? nej
Har du varit på en konsert? kanske
Senaste utlästa bok? hm Som om ingenting..
Har du någon bästa vän? ja ett par stycken :)
När klev du upp imorse? Vid 7 tror jag?
Har du krockat någon gång? Nej
Vet du vad sXe står för? nej
När flög du senast? aldrig flugit
Äger du något märkesplagg? Ja.
Spelar du fotboll? Nej
Vem ringde du senast? typ ingen aning O.O
Är du homosexuell? nej
Är det fint med killar som sminkar sig? inget jag bryr mig om
Är du allergisk mot något? nej
Vad är du för stjärntecken? Kräfta.
Är du sexig? öhh :$ Det vet jag inte..
Åker du slalom? neej
Är Måns Zelmerlöw snygg? jao :D
Brukar du se på Idol? ibland..
Brukar du sjunga för dig själv? ofta ;)
Hatar du någon? ja tyvärr
Har du kysst någon av samma kön? Nepp.
Vilka hemsidor är du medlem på? ehh några stycken..
Har du spytt upp mat med flit någon gång? Nej,
Har du varit på en festival? ja
Har du någon brevvän? Nej
Har du onanerat idag? öhh? O.o nej!
Vem kramade du senast? Natta tror jag
Har du haft sex på en skoltoalett? Aldrig.
Var den här listan rolig? Inte speciellt, haha!
Hur mycket pengar har du på telefonen? ingenting!
Cola eller fanta? inget
Är du vidskeplig? nej
Vilken dialekt är fulast? Ingen
Vad ska du göra i sommar? inte en susning
Filmtips? The Ring 2 x)
Vad är det för väder ute? Regn och rusk
Vilka hårfärger har du haft? brunt
Har du vunnit en tävling någon gång? jao någon enstaka gång kanske..
Har du sett ett stjärnfall någon gång? ja typ 20 en gång :o önskade mig väldigt mycket..Men nu i slutändan så kändes inte önskningarna särskilt bra. Kunde ha önskat mig något mycket bättre :/ Fast vissa har slagit in! (Y)
Vem pratar du med på msn nu? ingen!
Är det fint med gladiator skor? Beror på hur de ser ut.
Är du brun? lite
Vilken färg har stolen du sitter i? brun
Har du webbkamera? Ja, fast inte instalerad.
Säger man, kex eller chex? jag tror jag säger chex ;o
Har du varit ärlig när du har gjort denna listan? Absolut, är alltid ärlig!
Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? 23 min2 NOVEMBER 2010 - Skräckis!Tittat på min 3 skräckfilm idag (dom senaste dagarna). Och den här gången valde jag & min familj att se. The Ring 2. Väldigt läskig film! :o Och man var jue lite skrajsen ett tag där i slutet. Väldigt kul & skräckslagen film för dom som gillar att bli skrämda på kvällen/natten ;)2 NOVEMBER 2010 - Ny kategori "sötnosar"!
Nu har jag lagt till en ny kateogori igen. Och i denna så kommer jag lägga upp videos eller bilder från internet på jätte söta djur. ! :)1 NOVEMBER 2010 - HAPPY HALLOWEEN (Y)Glad halloween eller vad man ska säga. Är nog kanske lite sent ute men (a) Hade inte tid & skriva det i helgen så gjorde det idag istället :) Halloween var ganska okej. Tittade på 2 väldigt bra & läskiga filmer. Drömmde knäppa drömmar & sånt där. Annars hände det inte så mke. Var inte sån super bra Halloween ändå :/ Förra året var MYCKET bättre! Men det kan inte alltid vara kul..

1 NOVEMBER 2010 - Film tipsDrag Me To Hell är en jätte bra film. Den är läskig & bra! Dock gillar jag inte alls slutet :/ Men vad gör man? Om hon bara inte hade tagit fel kuvert sen.. eller om hon inte hade retat upp den gammla damen. Ibland är livet väldigt jobbigt?

1 NOVEMBER 2010 - TOP 5 Vecka 44Tänkte börja med en  ny kategori som heter: TOP 5 PICS. Och i den kommer det finnas 5 bilder i varje inlägg. Och det är då fem stycken som jag väljer ur mitt arkiv som jag gillar. Och detta kommer upp varje vecka. Så ifall det finns någon bild som ni kanske tycker extra mycket om så kan ni skriva det ^^,

1 NOVEMBER 2010 - MÅL = 100 saker att göra..1. Träffa "han" i mina drömmar
2. Sjunga inför publik
3. Få ett super bra & roligt jobb
4. Starta ett eget företag
5. Bli en fotograf
6. Dansa balett
7. Bo i ett hus
8. Tänka mer posetivt
9. Fota 1 miljon bilder
10. Åka till Thailand,Hawaii,New Zeland,Antarktis eller Rumänien.
11.
Bli nöjd med mig själv
12. Gå vid en strand vid månens sken
13. Campa någonstans långt ute i skogen i ett främmande land
14. Hoppa bungyjump
15. Vinna på lotto
16. Bli berömd i någonting
17. Fota djur i Afrika..
18.
Få VG-MVG i matte i slutbetyg
19. Få bra betyg i ALLA ämnen
20. Titta på världens läskigaste film
21. Sova i ett förfallet hus under natten
22. Bilda familj
23. Gifta mig med den jag älskar
24. Kämpa in i det sista.
25.
Bada med delfiner
26. Få bättre självfötroende
27. Våga mer


Mer saker jag kommer göra innan jag dör skriver jag upp när jag kommer på mer saker x'd Det är väldigt svårt att komma på saker som man vill ha som mål att klara & uppfylla under sitt liv. Men en så länge har jag kommit upp till 27 stycken..1 NOVEMBER 2010 - 10 låtar
Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna


Mohombi - Bumpy Ride


Sunrise Avenue - Farytaile gone bad


Loona - Rhythm of the Night


Smile.dk - Dancing All Alone


Skillet - Comatose


Meg & Dia - Monster


HURTS - Wonderful life


T.a.T.u - Can You see me now?


T.a.T.u - All the things they saidOch detta är 10 låtar som jag tycker ganska mycket om ^^, Visar också vad för musik jag gillar osv..RSS 2.0