29 SEPTEMBER 2010 - Dagens låt (lite spökligt tema)








28 SEPTEMBER - Tisdag morgon..



Vaknade väldigt tidigt idag med. Men kunde knappt somna/sova inatt så är dö trött just nu. Suck vad den här veckan har börjat segt. Var till & med nära på att ge upp totallt om en sak ;o Men asså jag får ta & bita ihop & försöka klara den här veckan.. Det är jue liksom super tråkigt & segt på Media men får stå ut endå O.o Det jag inte fattar är hur i hela världen jag ska kunna gå hem,äta lunch & sen gå tillbaka till deras lektion på 10 min den här fredagen? Det går jue liksom inte? Får prata mer om det här med min handledare.. För jag fattar verkligen inte hur detta kan vara så tight! :s Och så många timmar jag har idag innan lunch.. Tror jag typ dör eller någontin x'd Usch en sak är säker. Och det är att jag ALDRIG i mitt liv kommer att praoa på ett gymnasieprogram igen (a) Så mycket gillar jag Media *host* Nej men att praoa på ett program är inte kul :/

Och jag är seg idag.. blää på att den här veckan är seg O.O Vill liksom ha helg nu!





27 SEPTEMBER 2010 - Första dagen på Media


Idag så är det första dagen som jag praoar här på Mediaprogrammet. Och det är ganska kul. Dock väldigt jobbigt med så långa lektioner. Har också ont i huvudet så det känns ännu mer segare också.. Skriver just nu under deras Svenska lektion. Och dom har något sånt arbete där dom ska skriva på sina bloggar. Tycker det är ganska roligt ! :) Några skillnader mellan högstadiet & gymnasiet? Väldigt lååånga lektioner som kan vara upp till flera timmar långa.. Och det kommer nog bli väldigt jobbigt kan jag tänka mig :/ Får känna på hur det är, så jag är åtminstone lite förbered på hur det kommer bli.. Och så ska man jobba mycket självständigt & lärarna ställer högre krav. Så ja det är ganska mycket. Men ifall man väljer det program som man tycker är roligt så kanske det inte blir så segt iallafall? Jag tror nog att jag tycker att det är en smula tråkigt pga att jag inte får göra så mycket en att bara titta på om ni förstår vad jag menar. Hm, det är ungefär 15 min kvar tills vi slutar,mitt huvud dunkar ;s Och jag ska nog ta en huvudvärkstablett när jag kommer hem sen också..
Och nästa vecka så börjar skolan igen! Och om jag ska vara helt ärlig så längtar jag som bara den! O.O Orkar inte mer utav den här praon..
Och så längtar jag även till helgen. För då kommer jag säkert att vila som bara den & njuta x'd Känner redan nu att jag är trött efter den här dagen. Vem blir inte det efter så många timmar?
Men ska inte klaga för mycket nu. Det skulle som sagt varit mer roligare om jag haft mer roligare saker att göra (a)


26 SEPTEMBER 2010 - En underbar höstdag



Go kväll! Idag så har jag varit ute & fotat med Hanna. Och det har verkligen varit jätte roligt! ^^ Vi tänkte starta en blogg tillsammans men det gick inte bra & i slutändan så förlorade även Hanna sin egna blogg :/ Hoppas hon lyckades fixa allt sen! Och imorgon ska jag praoa på Mediaprogrammet.. Undrar hur det kommer att vara. Inte ens hälften så roligt som det varit på Bäckseda kan jag nog gissa O.o Fast vem vet?

Iallafall så måste jag bara säga att jag älskar verkligen hösten! :')



en gammal sommarbild 2010..




25 SEPTEMBER 2010 - Ny header ;)



Godmorgon ! Gjorde en ny design för någon dag sen men lägger upp den idag. Är sisådär nöjd med den.. Kanske kommer någon ny när jag känner mig nöjd. Iallafall så vaknade jag vid halv 3 inatt pga att det åskade & mullrade & regnade som bara den vid mitt fönster! :o Och man såg blixtrarna & allt det så det var skit coolt! Så jag satt & tittade lite & sen somnade jag om igen, hehe x] Och idag är det lördag vilket är grymt skönt! Undra bara vad jag ska hitta på..





24 SEPTEMBER 2010 - Sista dagen & äntligen helg (Y)



Hej ! Det har varit en riktigt roolig dag ;) Och jag hade verkligen jätte kul på Bäckseda skola som vanligt där jag praoade hos 4:orna. Dock så var det även sista dagen idag & det är lite tråkigt :( Trivdes super bra! Den här veckan har flugit fram känns det som. Glömmer aldrig dom snälla barnen & inte heller min handeldare Jenny & alla andra lärare & såklart mina gammla lärare från 5-6:an ! :] Och som sagt så ska jag praoa på Njudungsgymnasiet nästa vecka & har en känsla av att dagarna kommer gå riktigt långsamt, då jag slutar lite senare en vad vi gör nu i 9.an .. Suck x'd Nåja jag överlever.. Och så måste jag även plugga matte & inte minst spanska kom jag på nu ! :o Ibland är det jobbigt att vara på prao. Iallafall om man har prov & läxor direkt sen när man kommer tillbaka O.o

Men nu ska jag vila.. Har precis tränat & gått & handlat med mamma så tänker passa på nu när det är helg & det x]


Här får ni en bildbomb! :)


































23 SEPTEMBER 2010 - Näst sista dagen



Tjena ^^, Idag är det min näst sista dag då jag praoar på Bäckseda skola hos 4:orna. Och jag tycker det är super tråkigt ! :( Trivdes jätte bra där jue. Älskade verkligen att hjälpa till & vara med & allt det. Det var så himmla roligt. Fick nästan en sån känsla av att jag vill bli lärare ! :] Men hur det blir med den saken återstår jue att se. Och så träffade jag mina gammla lärare. Vilket är super kul! Och inte minst så träffar jag en annan person varje dag haha x'd Men iallafall så ska jag praoa på Njudungsgymnasiet (Mediaprogrammet) och jag hoppas det blir kul.. Är faktiskt inte så mke för det nu när jag haft så roligt på Bäckseda :o Så nja det blir nog ganska så jobbigt sen nästa vecka om jag ska vara helt ärlig. Fast det är bara att bita ihop & kämpa på iallafall.

Don't be afraid cause we aren't gonna leave ya





 


22 SEPTEMBER 2010 - Dagens låt








22 SEPTEMBER 2010 - Vill lämna stan



Halloj! :) Har ni någonsin kännt att ni vill flyta till en annan stad så fort som möjligt? För den känslan har jag nu.. Och jao jag vill verkligen flytta härifrån. För det känns inte riktigt roligt att bo kvar längre. Iallafall inte efter allt som hänt dom senaste veckorna O.o Eller dagarna kanske man ska säga. *Hoppas,hoppas* Iallafall så har jag studiedag idag x'd Och det är gött! Har inte gjort så super mke men njuter mest över att vara ledig en sån här onsdag (y)


Jag trodde vi var vänner, men jag hade visst fel
Du svek mig & nu orkar jag ej bry mig längre..
Tro inte att jag är ledsen för det som hänt
För det har bara gjort mig starkare










20 SEPTEMBER - 1.a prao dagen (Bäckseda skola)



Hej på er :) Första dagen på den här prao veckan då. Jag praoar hos 4:orna & måste säga att 1 dagen har varit helt otrolig! Gått jätte bra & jag är glad att det blev som det blev med den här praon. Dock var jag ganska sömning & trött hela dagen x'd Men satt & kollade på Valet 2010 igår.. och tro mig jag är BESVIKEN! Hur kunde SD komma in riksdagen? Seriöst! ;s Dom är jue för sjutton ett främlingsfientligt parti som har imot invandrare & allt det. GAAAH! Vart är Sverige på väg? Hur röstar ni igentligen? Och sen till alla ni som inte röstar. Vill ni att Sverige ska bli en diktatur eller vad ? -.- Och sen det jag tycker är dåligt är att dom rödgröna inte vann :/ Fast socialdemokraterna var det största partiet O.O Men eftersom att alliansen består av flera parti så är det jue inte så konstigt att dom rödgröna inte har en chans. Och nu ska kanske miljöpartiet sammarbeta med Moderaterna? Stackars Vänstern & Socialdemokraterna som blir ensamma då ;/ Jag tycker mest om socialistiska parti. Just det för att dom är mer för jämställdhet en vad moderaterna & alla andra är.. Men that's my opinion (a)

På tal om ideoligi, Alliansen tillhör det konservativa&liberala = vill bevara samhället,alla har inte samma förutsättningar & bla bla fast dom liberala är mer för friheten (a)
Dom socialistiska (rödgröna) = mer jämställdt,alla är lika mycket värda,INGA EKONOMISKA SKILLNADER





19 SEPTEMBER 2010 - Dagens låt






Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna



19 SEPTEMBER 2010 - Not afraid to take a stand



Har börjat fundera lite om vad jag ska blogga om. Känns lite tråkigt & bara skriva om dagen & sen lägga upp lite bilder. Kanske borde jag börja med något nytt också? Som kanske får fler att gilla bloggen ? x'd Hm, om det bara vore enkelt att komma på något.. (a) Men vi får se hur det blir med det.. Iallafall så är den här söndagen ganska trååkigt :o Och det finns verkligen ingenting att göra. Och sånt gillar vi inte alls.

Men tror att jag kommer börja med lite sånt här:
1. Dagens låt
2. Veckans tips
3. Bok tips
4. Foto tips
5. Sötaste djuren denna månad
6. Outfits
7. Hiss & diss
8. Månadens blogg





 


19 SEPTEMBER 2010 - Helt okej helg



Hej på er :) Helgen har varit ganska bra. Varit hos Mario,Emina & Liam & spelat PlayStation 3 & fått en massa träningsvärk i hela kroppen så är helt död nu.. x'd Och så fyllde Hata (eminas mamma) år igår så då gick vi ditt hos henne & hade roligt. Vädret har varit ganska regnigt,molnigt & blåsigt men jag tycker det är mysigt när det är höööst! :] Och imorgon är det måndag & då ska jag praoa på Bäckseda. Hos 4:orna hehe! Hoppas det blir kul :o Men men vi får se. Och inatt hade jag världens sämsta dröm också! :( Drömmde om en sorgsen sak om att jag aldrig skulle träffa en person & sen helt plötsligt är jag arg & det är mörkt i något landskap som jag är i & jag tänker hoppa ner från en balkong O.o Och när jag hoppar så landar jag på båda fötterna & otroligt nog skadade jag mig inte. Och sen så är jag ute på en äng & kramar världens sötaste häst som i drömmen hette Snippe! :']

Haha mina drömmar är så konstiga !










17 SEPTEMBER 2010 - Fredag & en massa träningsvärk



Godmorgon ! x'd Idag är det fredag & det är dagen då lektionerna ALLTID går segt & man bara längtar hem.. Idag har vi NO prov & jag är super nervös :s Hoppas verkligen,verkligen att det går bra. Och sen har vi även spanska glosor & engelska med. Så det är ganska mke. Men det går nog bra! I hope.. (a)


Och jo igår så hade vi styrketräning & spelade basketboll på idrotten. Jag gav allt på styrketräningen & just nu har jag ont i benen & allting x']






15 SEPTEMBER 2010 - Beachfotboll idag



Hejsan ! ^^ Idag så hade vi typ utedag. Och då spelade vi 9c mot några 7:or & 8:or. Det var ganska kul, dock otroligt kallt & smutsigt ;o Och så var det ett stort plus på dagen & det var att vi fick sluta 12 ! :] Och det är sjukt rooligt! Gick hem & sen gick jag & mamma en sväng & när vi kom hem så satt jag & pluggade SO i typ 2 timmar x'd Så nu vilar jag hjärnan lite & ska plugga mer sen också. Så den här onsdagen har varit bäst! Det är just sånna här onsdagar jag vill ha. Tid,läxor & vila! Inget annat! Och den enda som kanske fattar något nu är Hanna. Men iallafall så har jag lyssnat på musik nu & även tränat sådär lite x'd Dagarna flyter på som vanligt. Och imorgon har vi SO prov & engelska glosor! Och jag är nervös men endå taggad! (y)





14 SEPTEMBER 2010 - En känsla så svår & förklara



Tjena! Dagen har varit seg. Vet inte varför men nu dom senaste dagarna så har jag varit så himmla trött på allting. Känner mig bara pigg hemma & det är även då jag som mest älskar att plugga & allt det ;o Vilket är lite konstigt men (a) Idag så har det hänt sådär mke. Först så hade vi matte & då skulle vi göra en diagnos (med massa uppgifter) för Åsa ville så hur mycket vi kunde & inte kunde. Och det gick öh? Jag vet inte om jag ska vara helt ärlig.. Hoppas att det gick bra iallafall. MVG frågan var iallafall svår & det hatade jag -.- Nåja jag försökte iallafall och det är jue bra. Sen hade vi data & det var ganska okej som alltid. Och efter det så hade vi spanska & sen lunch. Efter lunchen så hade vi en sådär lång rast & hade lite skoj som alltid x'd Dock tills det hände en sådär inte jätte rolig sak. Som gjorde mig en aning iritterad & ledsen på samma gång. Jag får väl gå vart jag vill och när jag vill eller? Jag förstår på ett sätt hur du tänkte.. Issa. Men jag orkade liksom inte just då & ville inte heller komma försent. Och det är synd att det hela slutade på det viset. Hoppas att det inte blev något "super allvarligt" som slutar i katastorf eller till något som jag hatar >.<

Vill bara skriva av mig lite..

- Jag är trött på att det ska vara såhär
- Du ska alltid bestämma över mig på ett sätt fast du inte fattar det själv
- Alltid blir du arg om det inte blir på ditt sätt (iallafall när det gäller sånt här)
- Och då måste man alltid säga förlåt och säga att det är ens eget fel
- Men jag orkar inte ge efter längre
- Det gör mig förbannad, att jag alltid ska vara den där "snälla typen" som alla kan trampa på.. :@
- Jag fattar inte att jag tål detta & inte säger emot..
- Men vet ni vad?
- Jag vet varför det är såhär..
- Jag är rädd för att om jag säger mitt så blir jag ensam kvar.


Och så går vi över till något annat. Idag hade jag också utvecklingssamtal & det gick jue bra x) Pratade om vilka nya mål jag skulle ha inför 9:an & det.. Tänkte höja alla betygen till VG, undrar hur det kommer gå? O.o
Hoppas att jag inte tog i för mycket & gav mig själv lite för mycket arbete..
Men ska försöka nå dom målen iallafall! :] Gäller att kämpa på (y)





















13 SEPTEMBER - En ny vecka,Måndag morgon & regnet öser ner..



Hej på er! Idag är det grått,regnigt & kallt ute. Men det är underbart höstväder enligt mig & det gillas :) Dock är det inte sådär kul när det regnar så mycket att vattnet öser fram genom gatorna & vägen & det O.O

Iallafall så har vi 2 prov denna vecka, och inte minst läxor..
Känns som om man har alldeles för mycket att tänka på nu innan praon.

Och om det blir på ett sätt så kommer nästa år att vara ett härligt år för mig! :) (a)
Hehe, men just nu får det vara en hemlis för vi vet inget ennu just nu. Håll bara tummarna (Y)





11 SEPTEMBER 2010 - Hejdå datorn?



Hej på er! Tänkte skriva ett kort inlägg om vad som hänt. Idag när Mario,Emina &  LIam kom så började min dator tjuta igen.. Så vi tittade vad som var fel. Och ehh det var jätt dammigt i min dator! :o Och inte nog med det så hade den nästan hur ska man säga? Den är iallafall påväg att få kortslutning eller vad man ska säga? x'd Har det på tungan men får inte fram ordet. Iallafall så var det i riskzoonen för den att börja brinna ungefär.. Pga det dammet som samlades inuti gjorde att fläkten hade svårt att snurra så dammet började smälta där inne också ! :'o Inte bra alls! Så just nu är jag typ rädd för datorn O.o Måste köpa en ny ! Men denna gången en bärbar & INTE stationär ! 

Och ja annars har väl dagen varit sådär.. Inte på speciellt bra humör alls.


Och jo vet ni? Idag har mitt rum varit vitt , pga att när Emina blåste i datorn så blåste all damm ut & det var skit mycket & helt sjukt! :o






11 SEPTEMBER 2010 - GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA ! ♥



Idag så fyller pappa 54 år & jag hoppas han får en bra dag med lycka & glädje ! ^^ ,

Idag ska vi även äta banan,chocklad tårta ;) Mums på det! Och även en jätte god middag som mamma lagar just nu (Y)

För någon minut sen så hämtade Hanna, Silve, så nu har jag 5 stycken fåglar kvar. Och ska sälja 3 stycken. Sen kommer jag som sagt ha kvar mina sötingar Kico & Lusen ! :] Dom som jag haft längst !

Och så har jag även pluggat SO, vilket är ganska roligt men jobbigt x'd





10 SEPTEMBER 2010 - Tack & lov äntligen fredag!



God kväll på er! Jag är såå glad att det äntligen är fredag & helg. Den här veckan har varit så hemsk & jobbig så att jag knappt orkat med någonting & bara mått dåligt hela tiden. Förutom en dag då allt gick super bra (y) Men dom andra dagarna var riktigt dåliga. Speciellt så var gårdagen hemsk :/ Iallafall så fyller pappa 54 år imorgon! :) Grattis till han! Jag har pluggat SO nu idag efter skolan. Och imorgon så kanske Hanna ska hämta Silve. Ska lämna tbx han till henne då jag helt enkelt inte har tid,ork eller lust längre. Ska även sälja mina 2 undulater Snickers & Twix & även Selma nymfkakadua honan. Och behålla min dvärgpapegoja Kico & nymfkakadua hanen Lusen. Så kommer bara ha 2 stycken fåglar sen. Och det kommer kännas mycket bättre :) Då kommer jag ha mer tid åt dom 2 en vad jag hade med alla sex. Det är för mycket att ha 6 stycken fåglar i allafall om man har andra saker att göra & det.. Och så har jag även tröttnat på skrikandet så ;/ Det finns en hel del förklaringar till varför det blev såhär. Dock glömmer jag ALDRIG något utav det jag varit med om, under den tiden jag haft dom ♥

Nej men nu så ska jag gå & lägga mig hade jag tänkt.. Är så himmla trött efter den här veckan att jag känner att jag bara vill sova, hehe ! Godnatt på er ^^,





8 SEPTEMBER 2010 - En bra skoldag



Hej på er :) Dagen har varit bra trotts att jag faktiskt inte sov under hela natten igår O.o Fråga mig inte varför men en sak är säker.. och det är att om man tänker för mycket på för många saker så går det INTE att somna. Som tur var så mådde jag bra iallafall sen på dagen. Skolan gick bra & jag kände mig ganska duktig i vissa saker (Y) Sånna dagar gillas mycket! Och så fick vi tbx våran läxa från musiken & jag fick VG! :] Är otroligt nöjd & väldigt förvånad över resultatet, hade inte väntat mig VG? Och så var jag även på gymnasiet idag för letade nämligen efter en person som skulle vara min handledare under praon. Och ehh det var pinsamt jue! :o Först så skulle jag hitta honom bland alla gymnasielever (gick till receptionen) och pratade. Hon berättade att media var typ någon annanstans en gata ner & å gick jag ditt med Nathalie. Och då äntligen så hittar jag han & det kommer bli så att jag får prata med våran studievägledare på skolan på tisdag igen O.O Och detta är så himmla komplicerat & jobbigt alltihop jue! Och usch vad pinsamt det var ;o I slutändan så kändes det jue fruktansvärt & nästan som att varje mening som jag skulle säga började med ehh.. men ehh ja men & ehh okej ? x'd Vad var det med mig idag ? Men jag var ganska nervös...  Nåja nu ska jag dra, hoppas ni hare gött :)






7 SEPTEMBER - En bra start på dagen



Godmorgon! En bra start på dagen är det viktigaste som ni säkert hört. Och det är därför man alltid ska äta en god & bra frukost :] Idag åt jag cornflakes med yoghurt + banan & 2 super goda mackor (Y) Och vatten som sagt.. Och nu så väntar jag på att klockan ska bli 8 så att jag kan möta Natta. Idag har vi igentligen sovmorgon men eftersom att Natta åker buss så får vi hitta på något innan lektionerna börjar (a)

Och eh vad mer ska jag skriva? Hann iallafall inte blogga igår, känns som om det är svårt att hinna göra det nu förtiden O.o Men vet ni vad? Jag fullkomligt älskar HÖSTEN (Y) Jag vet inte varför men det är så underbart när det börjar bli mörkt ute snabbt på kvällen & när det är mörkt när man vaknar.. Hösten är nog den mysigaste årstiden..

Nej men nu ska jag prata med mamma om en sak, hoppas ni har en bra dag! :D


äldre natur bilder..






5 SEPTEMBER - Och så var helgen slut..



Go kväll! :) Eller vad man nu ska säga.. Dagen har varit ganska okej faktiskt. Mest pluggat,tränat & det. Fast så brukar det vara på mina söndagar.. x'd Och just nu kommer jag inte på något mer att skriva, adjå inget vidare smart! Men vad kan man göra? Nåja.. kan iallafall visa någon bild .. det där med att blogga mer har inte funkat. Jag har ingen lust & så kommer jag inte på något att skriva! :o Och det är inte kul, men jag ska försöka blogga om något intressant snart.. !





4 SEPTEMBER - Frågor att göra, när man har tråkigt




Vilken svordom använder du mest?
Fan.
Äger du en iPod? nej
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Just nu 06:30
Hur många resväskor äger du? En.
Använder du flip-flops? på sommaren ibland
Var köper du dina matvaror ifrån? köper med mamma oftast på Willys,Maxi osv..
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden
Vilken var den senaste filmen du såg? hm, ingen aning
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? vän
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Ett slott ! :o Nej men ett hus till mamma,pappa & mig, sen ge några miljoner till min brorsa Mario & hans familj osv..
Har någon någonsin kallat dig lat? Ja
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Ne
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? ingen
Vad åt du till middag senast? potatissallad,bröd & skinka
Använder du huvtröjor? jao ibland :)
Kan du vissla? ja
Vem var den senaste som ringde dig? Natta
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Berg och dal banor
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? jag tror dom gör det ibland ja -.-
Vilket riktnummer befinner du dig i? ? O.o
Tittade du på tecknat när du var liten? Absolut!
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Har inte en aning
Hur många syskon har du? 2 bröder
Är du blyg inför det motsatta könet? Jag är blyg mot de flesta jag inte känner.
Vilken film kan du alla replikerna till? ingen
Äger du några band t-shirts? Nepp.
När flög du senast? har aldrig flugit
Hur många stolar står kring ditt köksbord? sex.
Läser du för skojs skull? jao ibland
Pratar du några andra språk? Jag kan : engelska,spanska,bosniska,kroatiska,kanske lite slovenska & serbiska (a)
Diskar du din egen disk? vi hjälps åt att diska allt
Har du gråtit offentligt? Ja.
Har du en stationär dator eller en laptop? stationär
Försöker du alltid lära dig nya saker? Nej, inte alltid.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nej
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? vet inte
Kan du kasta macka? nej
Vad har du med dig in på bion? en god vän eller familjen
Vem var din favoritlärare och varför? Sten Iwan : För att han var/är den snällaste läraren som inte tålde/tål att någon blev/blir utfryst eller illa behandlad, han ställde alltid upp! Och är bra på att förklara saker :)
Vad har du för väder? soligt
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? har inte börjat på gymnasium ennu x]
Gillar du att flyga? har aldrig flugit
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Hm, humor & trygghet
När sov du senast på golvet? I sommaras när jag sov över hos Natta
Vilken är din favorit drink? Dricker inte drinkar.
Gillar du din boende-situation? nja sådär, vill bo i ett hus !
Vilken är din mammas hemstad? Kroatien
Din pappas hemstad? Bosnien
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? typ 7-9 timmar
Är dina dagar fullbokade och stressiga? nej inte direkt
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? inte en chans, kanske någon gång när jag gick typ i 3:an & råkade säga till läraren lite för högt när hon skulle förklara : Men ja vi vet ! Hahha snacka om att jag blev rädd för mig själv efter det x'd Läraren blev super tjurig..
Vilken är din favoritfrukt? äppel
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? hm, ja det gör jag
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16 år.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ganska ;P Om man jämför med andra.
Tror du på liv på andra planeter? nja
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? säger det inte här
Tror du att Gud är man eller kvinna? En man om han nu finns.
Vad var det senaste du åt? lunch
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Samma kön.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? min mormor heter så..
Gillar du senap? Nja, sådär.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? inget, att livet suger?
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Om jag fick pengar för det.
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? vet inte
Tycker du om att krama folk? Ja, mina vänner ♥
Skulle du säga att du är trendig? sisådär
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Inga alls. 
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, fast det ringer sällan någon till mig.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? ett par stycken
Tycker du att du är attraktiv? Nej !
Vad är du allergisk mot? Ingenting



4 SEPTEMBER - En aning förvirrande



Dagen har börjat helt okej :) Varit & shoppat kläder med mamma. Köpte en tröja (som jag velat ha så himmla länge) och leggins (ljusblåa) som jag tyckte var snygga. Och så har jag även tränat,cycklat & lyssnat på musik,gjort matte uppgifter osv..

Och nu tänkte jag lite på framtiden. Hur det kommer bli & allting. Har en hemsk känsla av att jag kommer vara tvungen att acceptera ett jätte svårt beslut som jag måste ta. Tänker nämligen gå antagligen Samhälle,Estet eller Media = (om det inte försvinner efter valet 2010) här i Vetlanda. Och det är jue ganska bra. För någon utav dom 3 vill jag gå. Allra helst Samhälle. Och sen så kommer en utav mina vänner flytta väldigt långt bort.. Vilket innebär att det blir svårare att träffas,prata eller något annat. Och igentligen hade vi kunnat flytta tillsammans & dela lägenhet & dela på hur vi betalar allting & det.. Men jag kände som sagt att nej jag är inte redo att flytta så jätte längt bort. När jag endå liksom har det programet här? Men som man brukar säga : Äkta vänner håller ihop på ett eller annat sätt hela livet.. ♥


bild från i sommras.. saknar sommarlovet





4 SEPTEMBER - Idag fyller Silve 6 år!



Idag så fyller Silve år! Han är en utav dom mest knasigaste fåglarna någonsin som älskar att vissla & ha kul ^^, Han kan också vissla (glassbilen) dock har han inte gjort det på ett tag nu. Han gillar hirskolvar,mat & att kela & vissla. En underbar papegoja är han (Y)





3 SEPTEMBER - I hate this shit!



När man är extremt arg & förbannad & inte vet vad man ska/inte kan göra något åt saker som händer vad gör man då? Ja, bra fråga.. Men jag hoppas verkligen på att en sak ska hända -.- I alla fall så har dagen varit ganska bra. Förutom att lektionerna var seeega! Men efter skolan så vaktade jag Rasmus som är Marios & Eminas & Liams hund :) Och jag passade även på att göra matte uppgifter & sen lite spanska & så diskade jag även åt dom för att dom inte skulle behöva göra det när dom kom hem ^^, Och så har jag tränat nu i 1 timma & 16 min & lyssnar på musik just nu.. Äntligen är det helg & jag hoppas den blir rolig!


bild från i sommras..




2 SEPTEMBER 2010 - Wherever you are



En början på en lång dag som kan sluta hur som helst. Med sorg,glädje eller något annat. Men hur det en blir så kämpar man sig alltid igenom dagen på något sätt. Och även om det är så svårt så måste man tänka posetivt iallafall. Och när man är redo i kropp & själ så hittar man sig själv & kan va den man är..

Lite bilder innan det är dags för mig att gå till skolan.. :)















Det är nog dags att dra ut på en lång foto runda igen.. känns som om bilderna börjar bli lite gammla :o



1 SEPTEMBER 2010 - En helt vanlig onsdag, eller?



Hej på er! Dagen har varit hyffsat bra. Är iallafall inte på sådär jätte bra humör & det är inte så himmla roligt. Men får försöka stå ut på något sätt. Vi har iallafall spanska glosor tills på fredag & jag hade tänkt öva nu.. och sen så tror jag att jag ska träna lite till & efter det blir det väl läggdags (a) Idag så har även Natta & Issa varit hemma hos mig & vi har haft det skoj :] Förutom att det hände en sak & jag hoppas för Issas skull att det inte blir på ett sätt! :/ Och eh vad mer kan man skriva? Det är jobbigt att ha tandställning men man brukar säga att det går över efter 1 vecka, det hoppas jag verkligen! :o Och så finns det en sak som jag inte kan sluta tänka på.. Fattar bara inte att absolut ingen fattar någonting O.O Eller snarare förstår hur det känns..


En till bild på sötungen Liam (min brorson) :)




RSS 2.0