31 MARS 2011 - Studiedagen avklarad! (Y)Pust, vilken dag det har varit. Först blev det att gå till den tandläkaren som har hand om tandställning ? x'd Eller vad man nu säger. Och då skulle dom spänna tandställningen igen. Av någon anledning känns det som att jag gör det hela tiden, fast det går typ 5-6 veckor ? Antagligen så går tiden ganska fort. Och idag har jag renskrivit lite papper på svenska uppsatsen,gjort klart svensk-bilduppgiften & pluggat spanska :) Igår gjorde jag klart matte läxan + engelskan så jag behövde inte göra det idag. Smart jag är ? På måndag ska jag lämna in matte läxan & jag har ingen aning om jag gjort rätt på alla tal. Varför har matten gått & blivit svår igen ? :( Måste be mer om hjälp nu.

Imorgon är det antagligen NO nationella labb för mig i Kemi & jag är lite nervös inför det. Hoppas det går bra. Sedan vet jag inte om vi har spanska läxan/förhöret imorgon? Även fast jag pluggat till det, hoppas jag inte det är tills imorgon. För då kan man ju lära sig ännu mer & verkligen kunna det :)

Nej, men nu ska jag plugga lite till på spanskan. Ha det bra !


FOTO : JAG ©
30 MARS 2011 - Algebra & funktioner..Suttit & gjort matte tal (algebra & funktioner) och sen läxan som handlade om procent. Och jag måste säga att jag tycker detta omdråde är ganska svårt :( Speciellt när man ska räkna tal som t.ex 2x(x-4)=18 & sånt där. Fattar inte & ju mer jag tänker desto mer ont i huvudet får jag. Vissa tal löser jag efter ett tag. Andra går bara inte. Måste fråga någon lärare på skolan, innan jag får panik eller något ! Men har i alla fall hållit på med detta i 2 timmar ungefär. Även tittat igenom mitt SO arbete & jag tror jag är färdig med att skriva faktan. Ska fråga Atle om han tycker det är bra, eller om jag borde skriva mer. För jag vill som sagt få högre betyg. Engelska uppsatsen är också färdig. Har även engelska läxa tills nästa vecka. Man ska intervjua mamma/pappa/syskon eller någon i sin släkt om hans/hennes jobb. Någon som har lust & svara på ett par frågor från sitt jobb? ;)

Imorgon är vi lediga, för vi har studiedag, så jag kommer plugga imorgon också. Mycket måste göras & jag är jäääätte stressad. På tal om hur den här dagen har varit. Jag gjorde som sagt kycklingssoppa idag + grova tekakor & det gick kanon. Lite nervös & stressad, men helt okej. Gjorde mitt bästa & det räknas ju.

Har även sprungit idag & tränat nu lite. Halsen börjar bli bättre. Dock fortfarande lite slem i halsen, men det går över.

29 MARS 2011 - Tisdagen över, ljust ute även vid 6 på kvällen (Y)
God kväll :) Kan man inte tro när man ser solen lysa ute & klockan är 18.00 på kvällen. Men vad gör det, när man bara blir gladare ju mer sommaren närmar sig. Den här dagen har varit okej. Först hade vi idrott, sen slöjd. På slöjden så hann jag skruva & göra klart det mesta på mitt arbete (ram). Nästa gång ska jag göra baksidan & sen blir den klar. Tekniken som vi hade efter började segt, men sen lyckades min grupp tillslut börja & komma någon vart med katapulten ;)

När tekniken var slut så hade vi mat (äntligen, jag var så hungrig så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Dock var det inte världens godaste mat idag heller, så min lunch bestog mest av grönsaker i mängder. Jo, jag har gått & blivit riktigt nyttig nu. Inte så dåligt. Sedan hade vi matte,So & språk (spanska). Slutade vid 15.20 som vi alltid gör dom 3 första skoldagarna under veckan. När jag kom hem gjorde jag kycklingsoppa som jag ska göra imorgon på hemkunskapen med. Jag tyckte det var rätt kul & lätt. Så jag är inte så jätte nervös inför imorgon.  Pluggade även till NO:n som vi har tills imorgon. Jag måste göra min NP NO Labb snart.. Men jag vet inte när, så imorgon blir det att prata med Ros-Marie.

Men ska fortsätta med att plugga lite till :) Hoppas ni har det bra !

En bild på Selma från foto promenaden i söndags..

FOTO : JAG ©
28 MARS 2011 - Ny vecka, nya tag förmodar jag.


FOTO : JAG


Kom inte på någon vettig rubrik för dagen, så ni får stå ut. I vilket fall som helst så är det måndag igen. Märker ingen att det känns som att det är måndag & en början på en ny vecka hela tiden? O.o Eller är det bara så att tiden går extremt fort ? Nåja, något sånt är det i alla fall. Dagen var okej. Jag var sjuk sen i onsdags & kände att det var mycket att ta igen. Men det går nog bra. Tydligen så var det ganska många som också var sjuka ? Jag är glad att jag mår bättre nu (och alla andra).Dagen bestog av : svenska,idrott,matte,engelska,spårtid & klasstid. Svenskan idag var inte den bästa. Fick veta av min lärare att jag kan sänka mig till ett G som det ser ut nu :( Buhuuu säger jag bara. Jag har haft VG i svenska sen jag började 7:an. Så det är inte jätte kul & höra det. Men får G-G+ på allt i svenskan just nu & det SUGER! Jag vet inte vad det är, men det känns som att mitt språk blivit helt konstigt ? Jag skriver för mycket under en mening, använder ord som inte ska finnas i en mening/använder punkt när jag ska använda kommatecken O.O Förstår inte riktigt hur det kan bli såhär. Kanske borde börja läsa igen & tänka mer när jag skriver. Fast jag gör ju precis som jag alltid gjort. Kan det vara så att min nya svenska lärare är MYCKET mer petig när det gäller stavning,ordval etc ? Eller så har jag nog bara för mycket tankar i mitt huvud som gör att jag skriver helt wierdo saker...

Fast jag borde inte älta mig i sånt. Det är bara att titta framåt & försöka göra bättre ifrån mig. Lära mig av misstagen & sen fixa allt som går att fixas ! Var inte med på idrotten idag. Bättre att ta det lite lugnt, så att det inte blir värre med halsen. Visserligen mår jag bättre nu, men halsen är full av slem som inte försvinner & det är jobbigt, för jag kan helt utan anledning nästan tappa rösten (bli hes).

Matten var rätt kul :) Men sedan på sluten så blev jag för trött, hungrig & orkade ingenting. Maten var inte något speciellt,spagetti med köttfärsås. Tog mest gröööönsaker ! (Y) Engelskan var också okej. Vi arbetade i par (jag & Michaela). Man skulle leta yrkesord & översätta till svenska. Dom sista lektionerna var spårtid & klasstid. Först skulle vi svara på massa frågor om alkohol,droger (anonymt). Jag tycker sånt är onödigt på ett sätt. Vissa personer svarar ju : Nej,nej,nej nej nej hela tiden x'd Tar för lång tid, då man skulle kunna göra något vettigare som t.ex so uppsatsen som ska vara klar snart. Fast sånt kan vara bra ändå. När man t.ex vill att tiden ska försvinna, eheh. På slutet skrev jag på so uppsatsen & så hade vi klasstid. Var stökigt & pratigt & tillslut fick vi gå hem. När jag kom hem åt jag mat, satte mig & pluggade spanska (gjorde det jag missat) i ca 1 timme & 30 min ! Känner mig duktig. Nu lyssnar jag på musik & funderar på hur jag ska fixa saker i skolan.

Ha det gött :D


FOTO : JAG
27 MARS 2011 - NY VÅRIG DESIGN !Gjorde en ny vårigare design. Med enbart nytagna bilder! :) Vad tycker ni? Bättre än den förra ?

27 MARS 2011 - Foto promenad ~ Aspö gårdenEn söndag som förövrigt började hemskt. Men senare under dagen blev det bättre. Tur är ju det :) I alla fall så var jag ute på en lååång foto promenad. Mamma & Selma hängde med. Vi var ute totallt i nästan 3 timmar ! Och det gott folk är underbart. Vi gick i skogen vid Aspö gården. Aspö gården är en ridskola som jag red på när jag var liten. Ca 3-5 år. Det är väldigt länge sen & jag kände knappt igen någonting. Men vissa minesbilder dök upp. Sen gick vi runt i skogen & tittae på våran gamla sommarstuga som vi sålde när vi flyttade från Skövde. Och nu när man flyttat tillbaka så känns det tråkigt att veta att den lilla stugan inte är ens egna längre :( Nej, men man tänker inte så sånt förrens man gör ett återbesök & tänker på det förflutna. Om ni hänger med om vad jag pratar om ?

Fotade som sagt ganska mycket. Vi såg även eett råddjur. Men den var för snabb & jag kunde inte fota :/ Fast sånt är livet. Dom är ju ganska skygga & snabba. Istället så blev det bilder på landskapet,Selma & små pippi fåglar.

FOTO : JAG ©
26 MARS 2011 - Nothing you'll gonna undone.Lördag, du tråkiga lördag, men dagen slutade ganska bra ändå (Y)

Jag börjar känna att fotosuget kommer tillbaka. Ju mer jag fotar desto mer växer det. Jag antar att det beror på att våren är påväg. Men någon viskade i mitt öra & jag hörde att nästa vecka så kan det snöa igen ? Och då försvann glädjen, igen.

Vi har haft vinter i nästan ett halvår. Kan det inte bara vara sol,värme & sommarlov nu, tack ?!

FOTOGRAF: JAG ©
25 MARS 2011 - Våffeldagen och..Idag är det fredag,våffeldagen & nu mot kvällen börjar jag må liite bättre, än vad jag gjort dom senaste dagarna. Dock är jag ganska förkyld,näsan rinner,ont i halsen osv. Tur så börjar det värsta släppa nu *hoppas jag*. I vilket fall som helst så har det/är jobbigt att vara sjuk. Man missar så mycket & allt känns jobbigt & dåligt :( Sen brukar jag inte bli sjuk på det här sättet, så när det väl händer så är det ingen höjdare precis. Den största anledningen till att jag inte uppdaterat på bloggen förrens nu. En posetiv sak är att Vampiere Diaries börjar snart! :)

Ha en bra kväll !

24 MARS 2011 - I wish you were here.Every thing makes me think of you.


23 MARS 2011 - Sjukling.Vilken dålig start på onsdagen. Mår pyton. Halsen känns helt konstig. Ont & känns instängt ;s Svårt & förklara. Mår även illa när jag dricker vatten. Och kallt vatten sägs funka. Men det känns inge vidare. Trött,fryser & känner mig jätte seg & lite illamående. Så det blir nog att vila idag för mig :/ Ingen träning, ingenting. Jag HATAR att vara sjuk. Varför just nu av alla dagar i ens liv? Detta är defintift inte en bra period att bli sjuk. Fast har jag tur går det nog över snart *hoppas*..

Nej men nu ska jag gå & lägga mig & vila, orkar inte ..blää

:(

22 MARS 2011 - Vad konstigt det kan bli.Dagen har varit rätt okej. Dock mådde jag inte super & halsen börjar göra mer ont nu. Vilket är ganska jobbigt & iritterande. Känns som att jag håller på & bli sjuk & det vill jag helst inte bli nu. Men, sånt är livet. I alla fall så fick vi våra klasströjer idag på tekniken :) Det sjuka är att ALLA i min klass förutom jag fick ganska så ljusblå färg på sina tröjor. Jag fick något åt det mörkljusblåa hållet? Konstigt ? Fast det kan ju vara flera anledningar. Jag valde storlek S & de flesta tog M,L,XL. Så det kanske inte fanns riktigt den färgen i S? På ett sätt ångrar jag lite att jag inte valde större storlek. Den är ju inte liten elr så. Men jag skulle kunna haft den längre i livet om jag valt t.ex M ;/ Fast det går inte att ångra. Gjort är gjort som sagt.

Och ja, dagarna flyter på som vanligt. 53 skoldagar kvar (Y)

21 MARS 2011 - Nationella svenska (skriv) resultat !Som rubriken lyder så fick de flesta i klassen se sina resultat (dock inte alla). Jag var den första som fick se resultatet & förberde mig för det värsta. Fick G+. Det är ju ganska okej ändå. Dom tyckte att jag skrev bra & min debatt om "kroppsidealet" var en viktig sak. Det roligaste är att dom även hade skrvit att om det bara kunde ske några förändringar & bättre rubrik så skulle det kunna publiceras i en tidning ;) Hur coolt låter inte det liksom? Synd bara att jag inte såg dom sakerna & fixade det. Hade nog fått bättre betyg då. Fast nåja, det är bättre än IG.

Och så fick vi även tbx vårat engelska prov. Fick G+ & var 4poäng från VG ! Buhu.. fatta vad drygt det känns. Usch jag är inte alls nöjd så jätte mycket, ändå. Jag menar i Vetlanda så fick jag ju VG+,VG & nästan MVG på engelska prov. Känns ju jätte kul & få ett G+.. mhhm -.- Fast får inte deppa ihop för det. Gäller bara att kämpa på. Jag kom ju till en ny skola. Där jag inte känner mig super säker i allting & alla lärare känner inte mig riktigt. Det är nog därför det blir så. Det ända som verkar gått bra för mig är teknik provet. Tror jag i alla fall. Det sa i alla fall våran TK lärare när jag frågade honom O.o


FOTOGRAF : JAG
20 MARS 2011 - 30 LÅTAR DEL 1
Lite låtar som jag gillar :)


Eminem - Not Afraid


Lady Gaga - Alejandro


Arvil Lavinge - When you're gone


Superchick - Stand in the rain


Lene Marlin - Sitting down here


Danny Saucedo - In the club


Jupiter Rising - Electropop


Kesha - WE R WHO WE R


Aqua - Dr. Jones


Orianthi - According to You


? - Fortune days


T.A.T.U - Not gonna get us


Nachtara - Angel of Darkness


Miley Cyrus - Fly on a wall


Eiko Shimamiya - Super subscrition of data


Lene Marlin - Unforgivable Sinner


Nanne Grönvall - Håll om mig

Loreen - My heart Is refusing me


Papaya - Cinderella


Eric Saade - Popular


250 and Dark stars - Fearless


Ryan Dyan - Tears of An angel


Love Generation - Dance Alone


Julia Alvgard - Better or worse


Rihanna - Te amo


Lena Meyer - Satellite


maNga - We could be the same


Safura - Drip Drop


Matthew "Mdot" Finley (Camp Rock 2) - Fire


Placebo - Running up that hill


Det var ehmm riktigt många låtar som jag la upp x'd Men det är bara HÄLFTEN av alla låtar jag gillar & inte ens det. Kommer lägga upp fler sånna här så småningom. Ifall någon gillar ideén?

Vilken/vilka låtar tycker du bäst om?20 MARS 2011 - GRÖNT är underbart..
..


Vilken jobbig & tråkig helg. Tänk att allt egentligen börjar bli bättre? Eller ja, i alla fall på ett sätt. Visserligen har jag fått stå ut med problem som jag helt enkelt var tvungen att kämpa mig igenom. Och det stämmer faktiskt det där ! För ju mer problem/skit & sånt som händer i ens liv & hur många ggr man lyckas klara sig igenom det & kämpa vidare så blir man starkare & klarar mer som person. För om jag ska vara helt ärlig så blev jag ju sårad i lördags. Men varför gå runt & deppa över sånt? Bättre & vara glad istället. Tack vare värmen & solskenet idag så kändes det underbart (Y) Finns saker som jag fortfarande tycker är jobbiga & som jag fortfarande behöver ta itu med. Men det fixar sig en dag.

Om det är meningen att det händer, ja då händer det ju !

Vilket konstigt inlägg :o Nej men jag har nog haft en rätt lugn,tråkig & jobbig helg. Och imorgon är det skola igen. Rätt kul ändå. Känns som att helgerna börjar bli väldigt boring &  iritterande av någon anledning..

Snart lägger jag upp ett inlägg med något spännande ;)20 MARS 2011 - I love you, hope you'll see that one day.

Något hända med inlägget första gången jag skrev det :o Det blev helt screw med bloggen & det funkade så fort jag raderade inlägget. Väldigt konstigt? Lägger upp det igen & ser om det funkar. I alla fall är detta en låt/dikt till en person som jag är olyckligt/lyckligt kär i..

I don't wanna feel the love, no I don't
I don't wanna feel the pain, no I don't
I don't wanna be hurt again, no I don't
I hate you because I realy love you..

Yes I'm in love and it's in you.
You don't even know that and I cant stop thinking
Of you.
You are making me crazy and I feel so shocked.
I don't know what to do.
Cause I know my pain will be much more painful.
Will you broke my heart?
That I tried so hard to recrate.
My pain won't go away.
Can't you see that I'm falling in love with you?
Very much and I don't know what to do.

I don't wanna feel the love, no I don't
I don't wanna feel the pain, no I don't
I don't wanna be hurt again, like it always feels..

Screaming, dreaming,searching and I don't get any anwsers.

The only thing I can do is to wait.
But it's to painful.
Can't you see what I'm trying to say?
Maybe it's just a stupid game for you.
But for me you are something else.
For me you are special.

Because the first time I saw you my heart feel like butterflies...
Yeah, I'm going crazy about you..
And it's a pain inside.


19 MARS 2011 - NY DESIGN (gult tema)Ny design på bloggen. Inte den bästa & inte något jag är super nöjd med. Men så fort jag har nya ideér så kommer NY & mycket bättre design upp. Vad tycker ni om denna då? ^^,

19 MARS 2011 - Min underbara vovve Selma ♥

If there's anything I can do for you
Then please let me know
Cause I want to know
How I should tell you how much I love you♥19 MARS 2011 - Guardians.. får en att ändra sig lite.Jag har aldrig gillat ugglor så jätte mycket. Men när jag såg den här trailern på youtube + låten så ändrades min åsikt direkt. Älskar låten + dom här ugglorna tillsammans :') Och den vitbruna ugglan som verkar vara huvudugglan i filmen är min favorit nr 1. Söt & rolig & verkar vara en riktig hjälte (Y) Jag vill så gärna se den här filmen.Här kommer den riktiga trailern (med röster)

19 MARS 2011 - Don't get awayJag är trött på att alla som trycker ner andra för att dom inte har något bättre för sig.
Trött på att se andra lida.
Varför kan inte alla bara försöka komma överens & låta den här världen bli bättre?
Visst, alla kan inte vara bästa vänner.
Men, man kan ju åtminstone respektera varandra.
Det tycker jag i alla fall.

Ibland så känns livet extra jobbigt & det känns som att det aldrig blir bättre.
Men det gör det ju.
I alla fall för en stund & sen blir det problem & svackor igen.
Jag antar att livet går upp & ner hela tiden.
Och det är något man måste acceptera & kämpa sig igenom.

Allra helst vill jag bara ha sommarlov.
Värme,sol,bad,sovmorgon,träning,musik, FOTOdagar i mängder,jordgubbar osv..
Det är något jag längtar efter.
Och det är ju inte så långt borta egentligen..
Gäller bara att bita ihop & kämpa på :)

En annan sak är att jag ibland undrar.
Finns han?
Eller är det bara något alla säger, som en klen tröst för att inte gå vidare på ämnet?
Vad vet jag?
För när man frågat så har det alltid varit poestiva svar.
Tänk om det inte är posetivt för mig/den personen?
Är det inte bättre & få reda på sanningen, istället?

Fast som sagt, för eller senare så får jag mitt svar.Vilket konstigt inlägg det blev :o Fast ville skriva lite känslor osv..19 MARS 2011 - SOMMAR PICS !Gud vad jag saknar sommaren.. <3Lite gammla bilder från mitt sommar arkiv :)18 MARS 2011 - HELG = JippiiYeah! Nu är det fredag & äntligen helg :) Förövrigt så börjar Vampiere Diaries om 12 min ungefär. Är riktigt peppad över det! Måste bara säga att när jag vaknade idag så blev jag ARG. Det snöade nämligen & hade kommit super mycket snö. Usch säger jag bara. Var inte så jätte pigg pga det. Tur så smälter ju det nu också.. Dom sa även att nästa vecka så blir det 10 grader varmt ? :o Snacka om woooohoo! Haha, nej men ska vila mig nu.. lägga mig framför TV:n & kolla på Vampierie Diaries. Ha det bra ;)

17 MARS 2011 - Söta ankungar !


Så himmla gulliga ! Ankungar är nog den sötaste fågel ungen som finns :) Eller vad tycker ni? Är dom inte bedårande?16 MARS 2011 - Fisk 3 ggr på en dag. nyttigt?Hej! Eh nationella i NO idag gick inte så jätte bra. Jag var inte säker på någon fråga eller kunde inte riktigt allt på någon. Så jag gissade vad jag tänkte/trodde & gjorde mitt bästa. Sen hur resultatet blev det får vi veta tids nog. Kemi är INTE min starka sida alls. Fast som sagt så är den teoretiska delen avklarad & nu är det bara den där jobbiga labben nästa vecka :( Kan man inte bara skippa NO nationella i kemi? Det är liksom för komplicerat..

I alal fall så mår jag inte super nu heller. Mår illa efter en semla som jag åt för någon timma sen. Känns som att jag mår illa utav allt sött nu för tiden. Borde kanske sluta äta det helt ? Fast jag typ äter otroligt sällan nu också. Kanske 1 gång i veckan eller 1 gång på 2-3 veckor. Försöker hålla mig super nyttig nu ;) Sen så brukar jag få jätte dåligt samvete av att äta en bulle/semla eller nått sånt. Så det brukar vara riktigt jobbigt..

Men jao, det var nog det ;P Idag åt jag fisk 3ggr! Haha, känner mig som en fiskmänniska. Hur ofta brukar du/ni äta fisk ? ^^.


Riktigt najs låt !
15 MARS 2011 - Stressig dag.

Och imorgon är det NO nationella :( Usch.. fast får tänka posetivt ändå. Har läst halva kemin boken & tittat igenom det sista. Får hoppas att det som kommer på provet är något jag kan nu O.o Annars får jag panik elr något, hehe.14 MARS 2011 - Min långhelg lider mot sitt slut..Tjenixen ! Det är måndag eftermiddag & idag hade vi studiedag. Dock börjar skolan imorgon igen & jag känner på mig att det kommer kännas som måndag istället, haha! Nåja, man vänjer sig. Helgen + måndagen har varit rätt okej. Tyckte att söndagen & den här måndagen inte var så jätte roliga. Men det kan ju inte vara kul jämt, tyvärr. Vad är det jag har gjort då? Om jag ska sammanfatta min helg kortfattat så blir det nog : vampiere diaries,musik,melodifestivalen & ERIC SAADE,träning,träning & ÅTER träning + plugg av ämnet kemi = nationella i kemi på onsdag ;o. Har tränat & tränat & försöker få mina dagar att vara så aktiva som möjligt :) Går rätt bra. Har dessutom fått träningsvärk i hela kroppen. Kan knappt sitta ner heller O.o Ont som bara den. Fast då vet man att man gjort ett bra jobb. Ska även ta ett avkopplande bad snart. Behöver ha någon liten avslappning så mina ben kan få andas ut, ahah x'd Nej men seriöst träningsvärk är skitjobbigt. Känns som att man är helt död i kroppen...

Så, det är nog det mesta som hänt under dom här dagarna. Inget speciellt direkt. Önskar att jag kunde känna sommaren. Vill ha sol & värme, ja tack !


FOTO : Ajka Redzic (jag)
Redigering: jag
13 MARS 2011 - FOTO utveckling DEL 4Januari 2011 : Fotade inte så jätte mycket under den här början av året. Men några bilder jag fotade blev jag ändå rätt nöjd med.


Februari 2011 : Fotade lite mer. Dock inga "superbra" bilder. Tappade inspiration & lusten för att fota. Känns inte riktigt kul & fota när det är snö hela tiden.. Men jag fick ju en vovve i slutet av januari så då blev det ju bilder på henne :)


Fast lite vårtecken började komma fram..


Äldre inlägg :

Min foto utveckling DEL 1 = http://ajkaredzic.blogg.se/2010/november/28-november-2010-min-foto-utveckling.html#comment 
 

Min foto utveckling DEL 2 = http://ajkaredzic.blogg.se/2010/november/28-november-2010-foto-utveckling-del-2.html#comment


Min foto utveckling DEL 3 = http://ajkaredzic.blogg.se/2010/december/30-december-2010-foto-utveckling-del-3.html#comment

13 MARS 2011 - Vinnare av melodifestivalen 2011 !ERIC SAADE - POPULAR

Yeah, äntligen vann någon som jag GILLAR,som jag tycker är bäst i melodifestivalen. Röstade på han typ 2-4ggr elr nått :) Han är verkligen super grym. Vi kommer lugnt vinna ESC med han. HEJA ERIC, du är den bäste vi någonsin skickat.

Alla ni som klagar på han & säger att han suger,är dum i huvudet,inte borde ha vunnit,att det bara är fjotisar som röstat på han kan LÄGGA NER! Han var bäst & han vann. Acceptera att alla inte har samma smak & den här gången var det flest personer som gillade Eric. T.ex om vi tar förra årets vinnare. Jag tyckte inte om låten så jätte mycket & blev ju inte super glad när den gick vidare. Men bara för det gick jag inte runt & skrev massa skit om den personen ? :s Tänk är för.. Man ska ALDRIG snacka skit om någon & dömma någon bara sådär. För sålänge du inte känner personen så ska du bara hålla tyst.

Tyckte ni att rätt låt vann? :) Eller ville du helst ha någon annan? (alla har inte samma smak)12 MARS 2011 - R.I.P |Whisper den 12 Mars 2008| (3 år)Nu är det 3 år sen du försvann från denna värld. Kommer aldrig att glömma dig.

12 MARS 2011 - Min låtplacering (melodifestivalen 2011)Här kommer alla artisterna som deltar ikväll i melodifestivalen (final) och vad jag tycker om dom & vem som är min favorit, varför jag gillar deb låten/artistern etc.. Den jag först berättar om är favoriten och sen den andra tycker jag näst mest om..


ERIC SAADE - Popular
 
Motivering : Jag älskar hans låt! Sjukt bra framträdande & det märks att han är glad & har kul på scen. Hans låt har en grym melodi & man vill bara dansa & hoppa till den. Helt klart en vinnare (Y) Om sverige nu röstar fram han till ESC så är jag SÄKER att vi har en otroligt bra chans att vinna det här året. Alla som klagar på texten, hur tänker ni? Jag menar Lena som vann med Satellite förra året hade ju jätte konstig text :s Så vad sjutton klagar ni på egentligen ? Det är MELODIfestivalen inte TEXTfestivalen -.-'

5/5DANNY SAUCEDO - In the club

Motivering : Gillar hans låt. Jag & mina vänner brukar dunka till den i skolan & ha ku, haha ;) Han är bra i sitt framträdande. Gillar hans röst & det som händer i slutet av låten när han gör någon hiphop grej ? För mig är han den näst bästa i finalen. Och vi hade haft en chans i ESC också om han hade vunnit.

4/5SWINGFLY - Me and my drum

Motivering : Gillar beatet i låten ;) Bra låt också för den delen. Ganska kul, haha! Dom som sjunger gör det bra. Vi hade nog kanske haft en chans med denna i ESC, men vem vet?

3,5/5LINDA BENGTZING - E det fel på mig

Motivering : SJUKT BRA & ROLIG LÅT! Älskar hennes framträdande & låten gör mig så glad inombords. Vill bara sjunga med & dansa. Hon är grym & i år så är hon ännu bättre. HEJA LINDA, hehe. Dock kanske inte hon skulle kunna vinna ESC ? Fast kanske skulle hon? :o Jag menar männsikor kanske också blir glada när dom ser henne & röstar ? I vilket fall som helst så är hon rätt bra & alla som klagar på henne kan sluta. Håll det inom er istället, tack.

4/5THE MONIKER - Oh my god

Motivering : Haha gud vad skön låt. Hade nog inte varit så jätte glad om den vunnit i finalen ivkäll. Men av dom som är kvar att välja så har han åtminstone chans i ESC (lite). Gillar att låten är glad & fastnar på hjärnan. Kanske inte direkt någon låt som vinner ESC.. Men ja, kan vara kul att lyssna på då & då.

3/5NICKE BORG - Leaving home

Motivering : Den är rätt bra. I alla fall om man jämför med dom som jag har kvar att skriva om. Låten är nog en sån låt som man brukar lyssna till på vid speciella stunder mest? Eller jag vet inte. Kanske ingen vi skulle vinna ESC med.

2/5SANNA NIELSEN - I'm in love

Motivering : Det enda jag gillar med låten är när hon sjunger I'm in love. Resten SUGER.. Men det är inte min musiksmak så  nej.. Den här skulle INTE klara sig så bra i ESC, tror inte jag.

1/5SARA VARGA - Spring för livet

Motivering : JAG AVSKYR DEN HÄR LÅTEN! ;o Nej men gillar verkligen inte sånna här låtar. Dock var jag tvungen att välja den framför dom 2 sista låtarna, då hon sjukt nog var mycket bättre än dom. Men om vi skickade henne till ESC så kan vi ju lugnt säga att vi kommer hamna sist. Visst texten är bra. Men det finns inte många som förstår svenska + att en sån här låt bara är seg & något som man går till toa under. Jao så dålig är den. Men jag förstår dom som berörs av den på ett sätt. Men snälla, att skicka denna till ESC vore ju rent förödmjukande ! :(

0,5/5BROLLE - 7 days and 7 nights

Motivering : Ursäkta ? Vem f'n röstade fram den här låten ? O.o FYYYY! En dålig version(wannabe) av Elvis.. :s

0/5THE PLAYTONES - The king

Motivering : Värsta låten jag någonsin hört. USCH! Kan inte ens lyssna på den under 1 min. Om den vinner så kommer jag undra om Sverige gått & blivit tondöva. Så illa är det.

000000000000000000/5
Vad tycker ni om låtarna? Vilken är din favorit & som du tror kan vinna ESC? :)11 MARS 2011 - Yey, ätnligen helg !Tjena! :) Det är fredag & äntligen helg, kan det bli bättre? Plus att på måndag så har vi studiedag, så det blir ännu längre helg. Riktigt najs. Den här dagen har varit ganska okej. Först hade vi NO & då gick vi igenom ett gammalt Nationella i NO (2009) och så pratade vi massor om det provet som vi har på onsdag. Gissa om jag är nervös ? :s Värst lär det ju bli när man ska göra en labb själv. Jag kan ju ingenting & HATAR att överhuvdtaget komma i närheten av alla vätskor & sånt. Det är inte min grej någonstans. Önskar att man bara kunde hoppa över det praktiska..

Sen hade vi klasstid & efter det spanska. Vi hade läxförhör idag & det gick rätt bra. Och så hade vi svenska som förövrigt var ganska segt. Därefter blev det lunch. Jag brukar inte vara den som klagar när det gäller skolmaten. Men idag var det inte direkt min favvo mat :s Ussschh.. vi får ju ibland sjukt konstig mat i skolan.

Och så hade vi 2 timmars lektion -.-' Jag & Michaela fördröjde tiden genom att skratta,prata,plugga engelska osv. Och så hade vi våran sista lektion som då var engelska. Gissa vad man får reda på? Jo, vi har ett oförberett engelska prov. Jobbigt ! Det var hörförståelse först & sånt är svårt. Dom sista frågorna var jag tvungen att gissa på. Hörde inte riktigt. Vi hade också en uppgift (LÄS) och den gick rätt okej. Den sista uppgiften var att man skulle översätta ord (känslor). Jag tyckte det var svårt. Glömt av massa ord :( Kom på några efter ett tag. Tur är väll det. Och sen slutade vi.

Gick hemåt, åt ett litet mellanmål,sprang min jätte lilla runda, tillbaka hem & tränade styrketräning & sen åt jag middag. Och har bara lyssnat på musik & tänkt på Nationella NO, och hur jag ska klara av det.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG (Y)
10 MARS 2011 - I wish you were mine.9 MARS 2011 - Det gick ju rätt bra ändå.God kväll, eller vad man ska säga. Min dag har varit ganska bra. Måste säga att Michaela & Ronja gör mina dagar asså x'd Utan er hade inte rasterna/lektionerna varit kul (Y) Idag så hade vi klasstid som istället blev till SO. Vi skrev en massa svar på olika uppgifter i samhälls boken i typ 2 timmar O.o Fick även reda på våra prov i vårat förra prov (samhäll (ekonomi) och jag fick bara G! :( Buhu, blev inte alls nöjd. Jag hade ju liksom alla rätt men på VG/MVG så skrev han att jag borde skrivit mycket mer. Och ja, jag vet att jag borde skrvit mer. Men hur ska man kunna göra det? När man 1. Inte får med sig boken hem så man kan plugga, pga att alla nior har detta ämne samtidigt & behöver böckerna -.-'  2. Bara kan skriva en fusklapp som man kan ha med sig till provet & titta av. Och då får man bara skriva 1 sida? Ofta allt får plats liksom? Shit asså.. Man blir riktigt iritterad. Jag hade kunnat få ett mycket bättre betyg på det provet om jag hade kunnat öva till det.

Men jag antar att man får leva med sånt på en skola som inte har tillräckligt med pengar till fler böcker.. Fast nu tänker vi på något annat. Efter den låååånga SO lektionen så hade vi NO. Och det var seeegt & jag var helt död. Var så hungrig så jag nästan svimmade på lektionen & jag är seriös. Antagligen får jag ta med mig en frukt till skolan/äta lite mer till frukost. Fast jag äter ju bra till frukost så jag fattar inte varför jag blir så hungrig? ;o

Sen hade vi lunch & idag var det fiskbullar,potatismos,grönsaker & sås. Jag tror att jag blivit en kanin, för jag äter sjukt mycket grönsaker nu x'd Men jag älskart!

Efter det hade vi hemkunskap. Idag skulle jag själv laag mat till Michaela & mig. Skulle göra pannbiff med potatis & steksås+grönsaker. Gick okej. Var sjukt nervös i början, men det löste sig tillslut. Jag blev riktigt nöjd med min steksås :) Och juste, vi fick reda på vårat hemkunskapsprov. Jag fick bara G & var 0,5 p från VG ! :( Asså fatta? 1/2 poäng? Hur orättvist är inte det ? Suck, om jag bara hade haft ett helt rätt på en uppgift ! Fast det går inte att ändra nu..

Efter skolan fick det bli en joggingtur. Idag gick det lite lättare & springa. Sen körde jag styrketräning 30 min & efter det blev det mat & sen har jag pluggat lite matte/spanska. Lyssnat på musik osv.

Vad har ni gjort idag då? :)

8 MARS 2011 - Låt oss säga att jag älskar solen !Haha, vilken rubrik asså x'd Men stämmer så bra. Utan sol så är jag bara massa depp & sur. När det är soligt väder brukar jag må rätt okej & en posetiv energi finns inom mig. Det är sånna här dagar som jag vill ha flera av. Även fast spanskan inte var den bästa lektionen & jag inte var så glad så kändes det underbart att sluta skolan & sen komma hem. För det första jag gjorde var : att äta ett litet mellanmål : yougurt med musil (i en sån där liten förpackning) och sen sprang jag en liten runda utan att stanna. Kändes som att mina ben skulle av när jag tillslut stannande. Men så är det alltid om man inte sprungit på länge. Men från & med dagens spring tur så kommer jag springa min lilla runda varje dag. Tills jag känner att jag inte längre dör av att springa den så kommer jag att göra en ännu längre runda (Y) Och så kommer jag styrketräna varje dag morgon & efter att jag sprungit. Känner mig taggad inför detta :)

Och juste idag så hade vi teknik prov. Gick okej, IG tror jag inte att jag direkt får.
Har även pluggat till matte provet som är på torsdag & gjort lite utav engelska läxan som är tills på fredag. Ska även göra lite spanska. Och så är det med denna dag ;)

Nej men det var nog allt, hoppas ni har en bra dag & att det är sol hos er :)

På tal om allt & ingenting.. När brukar eran dag vara BÄST & när känner du dig posetiv/glad ?


8 MARS 2011 - Tisdag morgon, solen tittar fram ! :)Woooho jag ser solen titta fram. Känns som en önskning som går i uppfyllelse. Hoppas bara att inte solen försvinner nu. Av någon anledning så får den mig alltid på bättre humör. Idag har vi teknik prov. Det får gå som det går. Jag ska göra mitt bästa helt enkelt. Pluggar lite till nu innan skolan börjar.. och sen får vi se.

Märker att statistiken börjar gå ner på bloggen :( Buhu! Nej, men man får ta det när man inte bloggar så mycket & inte har något intressant att skriva. Fast jag är inte ens ute efter att bli känd i bloggvärlden. Hellre skriver jag bara för att det är roligt. Och om det är någon som läser så är det ju bara ett plus i kanten ^^,

Men här kommer lite bilder !

FOTO : JAG7 MARS 2011 - It's not okey.Okej dag. Gick väl ganska snabbt ändå, dock HATAR jag dom här tankarna & hur det är nu med en sak. Vet inte hur jag ska kunna bli nöjd asså. Men i alla fall så har vi prov imorgon i teknik. Och jag är skit nervös o___o Hoppas verkligen det går bra. För jag börjar fatta lite av det jag läser i boken nu & fler & fler saker börjar jag komma ihåg. Bara det inte blir frågor som gör att jag fattar nada elr nåt.

Men om man sammanfattar dagen kort :

Tidig morgon,ute med Selma,frukost,styrketräning 30 min,skola..
privat sak,idrott,matte,lunch & engelska.. Och sen skulle jag & mamma till tandläkaren. Fick vänta där rätt länge & efter ett tag visar det sig att han/hon är sjuk -.- Man ba : wtf?

Sen har jag sprungit lite. Sådär ni vet när man börjar springa efter ett ganska långt uppehåll & inte orkar så mycket. Starten är jobbig. Men ska börja med att springa varje dag en runda. Sen blir det längre ju mer jag orkar. Istället för att styrketräna varje dag i 1 timma totallt. Så gör jag det bara 30 min varje dag.

Men nu ska jag ta det lugnt,läsa lite på tekniken osv..

Gillar låten (Y)

6 MARS 2011 - När inget spelar någon roll.När allt känns meningslöst & man bara vill ge upp, så är det då det verkligen gäller att kämpa & ge allt!

Jag borde ha det i tanken varje gång jag hamnar i en ond cirkel. Förörvirgt så har min helg inte varit den bästa. Och jag har nog mest suttit & känt att allt varit åt skogen. Tur nog så börjar det åtminstone bli lite.. bättre just nu. *hoppas jag*

Tänkte ta ett bad & plugga samtidigt. Känner att jag behöver slappna av lite. Det kanske går bättre & plugga då?
Får hoppas på det då vi har prov på tisdag. :( Nej nu får jag inte känna mig pressad igen. Vilket lätt händer hela tiden.

Men i alla fall så är det skola imorgon. Får kämpa mig igenom det. Måste tänka mer posetivt nu & inte lägga av nu. Det är ju ändå bara 64 skoldagar kvar till sommarlovet ! Woohoo! Egentligen är det inte alls lång tid om man tänker efter ?

Så ja, jag måste se det från den ljusa sidan. Annars lär det ju inte gå framåt. Alla har vi svackor & jobbiga stunder i livet. Men man måste ju klara sig igenom dom också. Det är ju som tester i livet. Klarar man dom så antar jag att man känner sig starkare & lyckligare inombords :)

Och ja vad mer ska man skriva? Vet inte riktigt hur det blir med bloggningen, tyvärr. Skriver lite då & då för att det kan vara kul & veta vad man gjort sen (efter några år). När jag har mer inspiration så kommer fler intressanta inlägg, jag lovar !

Hoppas ni har det gött :)
5 MARS 2011 - NY DESIGN!Blev trött på den gammla så jag gjorde en ny lite snabbt. Inte så jätte nöjd men jag har ingen inspiration + att jag tappat all kunskap om kodning så det får se ut såhär ett tag. Får fixa någon gång när jag har ork & lusten tbx. Vilket jag inte har just nu. Tur att det var sol idag. Annars hade jag nog inte orkat igenom dagen.

Jag vet inte vad jag ska tycka om den här "helgen" eller dagen. Mår inge vidare & allt känns bara jobbigt. Måste göra något som får mig på bättre humör. Men jag vet inte vad -.-

Fast inte så mycket & göra åt. Men, vad tyckte ni om den nya designen? HISS/DISS?

4 MARS 2011 - I'll gotta be strong..Känner mig inte så jätte pepp på någonting just nu. Orkar inte heller blogga som ni säkert redan märkt. Men har inte mått så jätte bra & det känns som att allt blir lidande pga det. Imorgon tänker jag ge mig ut på en LÅNG promenad i skogen. Känner att jag behöver frisk luft,promenad & bara få känna tystnad & låta tankarna flöda. Eller något sånt. För just nu orkar jag ingenting. Och det påverkar min vardag något otroligt. Vilket inte direkt är så jätte bra.

Men vad gör man? För övrigt är det Vampiere Diaries snart.. och jag är inte ens pepp för det? Vad har hänt med mig egentligen? Ingen energi,ingen motivation & bara enormt mycket negativa tankar.3 MARS 2011 - FOTO 12 - Min vardag

Hm, vad ska man välja för bild under det här temat liksom ? Min vardag.. Vad finns det & visa ? Fast...
Min lilla hund Selma !

2 MARS 2011 - Och så var den här dagen snart slut.God kväll ! Eller vad man ska säga. Idag har det varit en rätt okej dag. Kanske lite seg på vissa ställen, men okej. Hade utvecklingssamtal idag & det gick bra. Har chans att höja mig i fysik,teknik till ett VG. Och jag måste kämpa på & vara mer muntlig (alla lärare säger att jag ska prata mer). Men då får jag ta & göra det då. Och sen har jag skrivit att jag ska redovisa ett arbete inför grupp. Vilket kommer vara jobbigt, då jag inte är så jätte glad & redovisa inför grupp. Och även hålla en idrottslektion. Jätte kul? Känns som att jag testas inför många svåra saker som jag hatar ;o Men sånt är livet. Har även renskrivit lite saker på min svenska uppsats. Har några papper till att renskriva & sen skriva & sen är jag klar :) Har även läst igenom engelska läxan som vi har tills på fredag. Måste lära mig historien utantill då jag ska prata om den inför en liten grupp.

En jobbig sak är att jag har ont i huvudet & känner mig helt död efter den här dagen. Men ska vila mig lite nu. Och sen är det torsdag imorgon. Då slutar vi 14.10 (Y)


Finns det något som ni tycker är jobbigt men som ni ändå måste göra?

2 MARS 2011 - FOTO 11 - TokigtGalen bild! Jag tog den precis när andhonan ruskade på sig & man kan ju tänka sig hur bilden blev, haha :)

1 MARS 2011 - Efter en total katastrof.Jag hatar den här dagen.
Hur kunde det gå så dåligt?
Mår skit pga att jag känner mig så dum.
Jag fattar inte att det inte gick bättre, när jag vet att jag egentligen kan allt det där.
Varför är jag så stressad & borta under prov ?
Det är som att varje mening blir som ett främmande språk.
Jag förstår ingenting & får panik & blir rädd för att jag inte kommer på frågan.
Vilket slutar med en stor,stor klump i magen.
Som är svår att få bort.

Jag vet seriöst inte vad som är fel.
Men sen jag kom hit så har allt bara varit helt upp & ner.
Och jag har inte orkat med någonting alls.
Som att min gnista försvunnit.

Och det är skrämmande & jobbigt på samma gång.
Känner knappt igen mig själv.

Allt jag kämpade för innan jullovet & allt som jag gav !
För att höja betygen & bli nöjd & glad.
Och nu det här som inte får hända..
Jag fattar inte vad jag ska göra.
Nej, jag har ingen aning om vad jag ska göra för att fixa det här.1 MARS 2011 - FOTO 10 - Detta gör mig glad


FOTO : JAG


När solen lyser & en fin foto dag är framme..1 MARS 2011 - En ny månad, nya problem & nya tag !Godmorgon! Första inlägget för denna månad. Och snön har fortfarande inte smält ? O.o Jobbigt till 100 %! Snö i mars är inte kul. Nu borde det ju liksom vara vår & allt. Men i alla fall så ska jag plugga lite till på spanska provet som jag har tills idag. Och sen blir det skola & idag ska jag stå i Café dal. Har ingen aning om hur allt går till där :o Men det fixar sig nog. Vet iaf vart jag ska gå.

Och sen slutar vi som vanligt idag (15.20).

Btw idag fyller min brorsa Mario år ! :] GRATTIS MARIO !

RSS 2.0