20/11 - 2011 - Störande..Jahapp, jag vet inte hur det blir med att börja uppdatera bloggen igen. För det första har jag inget photoshop på min nya standardator, så jag kan inte direkt göra en ny header, eller redigera mina bilder. Och av någon anledning funkar inte internet på min laptop...

Vilket är ganska surt, men vad gör man?

Imorgon har vi studiedag och det är gött! ^___^

Och jag börjar starkt fundera över om jag istället ska använda min blogg som en liten diktsamling. Ifall jag känner att jag vill skriva av mig lite.. eller inte.
Känns som att jag förlorat inspirationen helt. Grr... det hade varit mycket enklare om jag hade haft photoshop/internet på min laptop. Då hade jag åtminstone kunnat göra en ny design. Den här är flera månader gammal, och bara irriterande.

Får väl se hur det blir...

Ta hand om er!10/11 - 2011 - NYHET! I'll be back soonTjena! Jag har bestämt mig att jag snart ska börja blogga igen. Det har hänt ganska många saker sedan jag sist uppdaterat, och det var en utav orsakerna jag tog en paus. Allting tog upp för mycket av min tid, och jag kände att orken inte fanns där. Varken för att blogga, skriva eller göra något överhuvudtaget. Skolan tar också ganska mycket tid, och ibland känns det som att jag bara vill ge upp. Jag har en stor klump inom mig, och jag måste få ut det innan det blir för mycket att hålla inne.

I alla fall så blev mitt fotande i en paus, också om man säger på det sättet. Har inte fotat så mycket alls, och jag känner att det är dags för mig att börja igen. Frågan är bara hur jag ska lyckas komma igång igen med allt. Med tanke på vad mål jag haft, och hur många människor som lyckats krossa mitt hopp, gång på gång. Fy fan, säger jag bara. Jag har fått nog av er lögnare. Lämna mig ifred!

Hoppas ni alla haft det bra!

Mvh Ajka

4 NOVEMBER 2011 - Future ponies ♥♥♥

My little pony - Friendship is magic FTW!!!!!
Ge det en chans, du kommer inte att ångra dig. Den här serien väcker många känslor och får ens hjärta att smälta..

2 NOVEMBER 2011 - Triumph and LossDen här låten är otrolig och obemärkligen en utav dem mäktigaste jag hört på ett tag..

1 NOVEMBER 2011 - Angel of darkness, I will fight forever...

"When darkness falls, I will fight, fight"RSS 2.0