11 MARS 2011 - Yey, ätnligen helg !



Tjena! :) Det är fredag & äntligen helg, kan det bli bättre? Plus att på måndag så har vi studiedag, så det blir ännu längre helg. Riktigt najs. Den här dagen har varit ganska okej. Först hade vi NO & då gick vi igenom ett gammalt Nationella i NO (2009) och så pratade vi massor om det provet som vi har på onsdag. Gissa om jag är nervös ? :s Värst lär det ju bli när man ska göra en labb själv. Jag kan ju ingenting & HATAR att överhuvdtaget komma i närheten av alla vätskor & sånt. Det är inte min grej någonstans. Önskar att man bara kunde hoppa över det praktiska..

Sen hade vi klasstid & efter det spanska. Vi hade läxförhör idag & det gick rätt bra. Och så hade vi svenska som förövrigt var ganska segt. Därefter blev det lunch. Jag brukar inte vara den som klagar när det gäller skolmaten. Men idag var det inte direkt min favvo mat :s Ussschh.. vi får ju ibland sjukt konstig mat i skolan.

Och så hade vi 2 timmars lektion -.-' Jag & Michaela fördröjde tiden genom att skratta,prata,plugga engelska osv. Och så hade vi våran sista lektion som då var engelska. Gissa vad man får reda på? Jo, vi har ett oförberett engelska prov. Jobbigt ! Det var hörförståelse först & sånt är svårt. Dom sista frågorna var jag tvungen att gissa på. Hörde inte riktigt. Vi hade också en uppgift (LÄS) och den gick rätt okej. Den sista uppgiften var att man skulle översätta ord (känslor). Jag tyckte det var svårt. Glömt av massa ord :( Kom på några efter ett tag. Tur är väll det. Och sen slutade vi.

Gick hemåt, åt ett litet mellanmål,sprang min jätte lilla runda, tillbaka hem & tränade styrketräning & sen åt jag middag. Och har bara lyssnat på musik & tänkt på Nationella NO, och hur jag ska klara av det.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG (Y)




Kommentarer
Postat av: malin [fotoblogg]

grymt härlig blogg du har :)

hoppas du får en fin helg!

2011-03-11 @ 18:04:08
URL: http://mkarlstrom.blogg.se/
Postat av: Sarah

Tycker också att det är skönt med helg<3

2011-03-11 @ 18:33:26
URL: http://sarahandersen.blogg.se/
Postat av: Stella

SV: Tack detsamma!

2011-03-11 @ 18:54:10
URL: http://stellaea.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: tack så mycket! :D

2011-03-11 @ 22:07:06
URL: http://felinia.blogg.se/
Postat av: Freja J.B [Foto, Vardag & Design]

Tackar :D

2011-03-12 @ 09:46:59
URL: http://fbergstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0