30 APRIL 2011 - Jag börjar tro att vi kan..Lördagen har beståt av musik,promenad med Selma,träning,lite spanska läsning & tråk. Vädret har varit ganska fint, lite blåsigt & molnigt..


Här är en bild jag fotade på påsklovet förra veckan.

FOTO : JAG ©
29 APRIL 2011 - Days go fast..Lyssnar just nu på musik & ska snart kolla på Vampire Diaries ;) Är ju typ värsta beroende av den serien, haha! Nej, men tycker om den för att jag ÄLSKAR vampyrer, & så innehåller den kärlek & spänning. Hur underbart är inte det ? På tal om skoldagen har den varit ganska okej. Först hade vi no prov (kemi) som gick okej ? Hoppas jag. Sedan klasstid & spanska & jag gick till Kjell för att prata om gymnasiet osv.. Var lite orolig över vissa saker & fundersam. Nu har jag lagt till 2 stycken program :) Det betyder att min ansökan ser ut såhär :

1. Samhäll - Media
2. Estet - Media
3. Ekonomi - Juridik
4. Estet - Bild & formgivning
5. Estet - Dans

Wooohoo eller något ? x'd De sista är mina reserver ifall att liksom. Och dom verkar till & med roligare än det andra. Fast mina första val är ändå framtids baserat. Och det handlar ju om att skriva & fota liksom. Angående tredje valet så var man tvungen att välja inriktning. Det stod mellan ekonomi & juridik :( Jag är inte så förtjust i pengar så det lutar mest åt jurdik hållet. Och då kan man bli advokat ? Haha, jösses vilka program jag valt egentligen. Fast det är okej, jag är nöjd.

Nu gäller det bara att kämpa det sista. Är rädd att jag ska sänka mig i vissa ämnen pga flera anledningar. Men vad ska man göra ? Det jag kan göra är att kämpa & göra det jag kan & sedan får det bli som det blir. Det viktigaste är att jag inte har IG i någonting & kommer in på ett program. Och för mig kvittar det egentligen vilken av programen jag blir intagen på, för alla prgram är mina favoriter. Fast min favorit är ändå samhäll - media..

Nej, jag ska klara mig igenom detta.. motgångar är jobbiga. Och den här svackan jag hamnat i måste jag lösa på ett sätt. Bara att försöka stå ut tills sommarlovet börjar. Sedan kan jag koppla av & njuta & ta STORA & FRISKA tag när gymnasiet börjar !

28 APRIL 2011 - Did you ever noticed ?Fy för den här morgonen & hur skoldagen började. Inte pepp någonstans & mådde inte speciellt super alls, på hela dagen ungefär. Fast jag ville inte missa något så det var bara att bita ihop & kämpa på i alla fall. Vi hade först matte,bild,spanska,svenska & sedan NO. Jag är inte så jätte glad när det gäller bilden. Men det finns ju ett sätt jag kan höja mig (till ett VG) om jag gör en sak som jag suger på & hatar att göra. Nämligen att måla något med vattenfärg. Superkul ? -.-' Fast det går nog bra, hoppas vi. Gör mitt bästa & sedan får vi se resultatet. Nästa vecka har vi ett stort spanska prov på tisdag,studiedag på onsdag & sedan matte nationella på torsdag :o

Lär bli en plugghelg den här helgen. Inte jätte kul, men sånt är livet. Kan åtminstone peppa mig själv med att vi faktiskt bara har 33 skoldagar kvar i skolan ? ;) Även fast det känns som 10000000000000000000000000 år & det pga alla dessa förbaskade prov,uppsatser etc..

Nej men nu ska jag lyssna vidare på lite musik & sedan sätta mig ner & plugga till kemi provet imorgon. Handlar btw om kolatomer,molekylformler & allt sådant. Tror att jag kan allt rätt bra, fast det skadar ju inte & plugga lite till.

Ha det bra !27 APRIL 2011 - I don't feel alrightJust nu är jag förbannad för att jag skrivit hur många tråkiga & ointressanta meningar som helst -.-' Så jag bjuder på bilder istället & försöker må bättre. Blää för att jag känner mig såhär trött & deppig,ont i magen & seg.

FOTO : JAG ©

26 APRIL 2011 - Moment in life.


FOTO : JAG ©Allting verkar ha förändrats sedan jag tog steget, till en ny värld, nya människor & en ny plats..
De gamla minnena från ens förflutna griper hårt tag i ens hjärta, när man få reda på det som nu händer.
Att allt kan bli upp&ner, när man inte vet vad som händer & är där.

Jag saknar de tiderna då vi var vänner, verkligen vänner, allesammans.
De tiderna är borta, föralltid.
Och nu sitter man här & tänker, på något som aldrig kommer tillbaka.

Fast vad hade jag trott ?
Att vi skulle kunna hålla kontakten & hälsa på varandra ofta ?
Jag ville tro det, hoppades, men det blev aldrig på det sättet.
Vi bröt av våra band, pratade inte längre, som att vi aldrig känt varandra.
Det gör ont.

För jag kommer ihåg de där orden så väl : "Vi kommer att vara bästa vänner föralltid".
Det finns inget som heter föralltid, allting tar slut, om inte idag, händer det någon annan dag.

Men jag glömmer aldrig, lita på det.25 APRIL 2011 - Snart är påsklovet slut..Och jag är inte på bra humör alls.. nepp. Känns som att hela det här påsklovet vari riktigt jobbigt & aldrig blivit det minsta kul. Förutom en sak som hände då, som gjorde mig lite glad för stunden. Fast det var ju tvunget att bli förstört också pga en massa anledningar. Superkul, verkligen -.-' Har inte vilat ut eller kännt mig särskilt lycklig & nu är det snart jobbiga skoldagar framför mig också. Hur sjutton ska jag stå ut ? Har ju ingen energi till någonting.

Btw önskningar går aldrig i uppfyllelse,kanske för vissa, fast inte för mig. I alla fall inte när det gäller en sak, som är rent ut sagt OMÖJLIG.


FOTO : JAG ©
24 APRIL 2011 - Selma (L)FOTO : JAG ©

23 APRIL 2011 - GLAD PÅSK !22 APRIL 2011 - BILDER :DFOTOGRAF : JAG (Ajka Redzic) ©
Alla bilder är oredigerade.

21 APRIL 2011 - I need you, but I guess I have to stop trying ?Suck, detta börjar bli ganska iritterande nu. Var inte meningen med påsklov att man skulle vila & sova bra, när man äntligen hade chansen ? Visst. Det funkar jätte bra med det. Finns faktiskt en anledningen som är rätt dum ändå O.o

Men vad gör man ? För det första, är detta något som varit runt i tankarna sedan typ 7:an ? 3 år snart det vill säga. Super underbart ibland, men så fort verkligheten kommer ikapp än, ja då kommer den hemska & jobbiga sanningen. "Vakna upp, det är inte sant, det är inte på riktigt, livet suger (när vi pratar om den här saken), det är omöjligt,det finns inte en chans i världen att han finns, det är bara dagdrömmar inget mer, fjantiga önskningar"..

Är det omöjligt ? "Ingenting är omöjligt, bara svårt" (det är sant)

Fast just när jag tänker tanken: att han inte finns. Kommer jag på den dagen i 7:an. Något som jag ALDRIG glömmer. Sjukt läskig dröm,sjukt läskig dag & en bild på en person som gjorde att jag blev chockad. Och vet ni ? Bilden raderas av den fotografen & jag förlorar de enda bevis jag någonsin haft på han. Det här låter ju knäppt. ;o But it's true, don't blame me. Jag fattar fortfarande inte ? Varför raderar man en sådan bild ? En källare, 4 tjejer i mörkret & sedan poff en bild på en person som INTE ska vara där !??? Besvikelsen gick inte att dölja & tro mig , dagarna efter var det ingen som brydde sig (av oss 4), förutom jag. Det ska alltid vara jag som ska bry mig, tänka på det, analysera & tro det ena & det andra & sedan känna mig sjukt ensam i det hela, alltid jag. Men varför ? Det hela hade varit enklare om jag bara glömde honom. Gick vidare i livet. Fast ändå.. han finns i mina tankar dag efter dag, efter dag & det slutar inte. Vill jag att det ska sluta ? Och svaret är både ja & nej. För jag vill att det ska vara sant, att min ENDA önskning skulle gå i uppfyllelse. Men samtidigt vill jag sluta känna en sådan saknad som får ens hjärta att blöda ibland. Tro mig, det är inte det minsta kul.

Det kanske är så, att jag aldrig får veta svaret. Att detta fortsätter år, efter år & inte får sitt slut, att jag kanske glömmer ? Fast att glömma, det vill jag ju inte, i alla fall på ett sätt.

Ibland undrar jag, såg de ens han ? Eller var det bara jag ? Men, de sa ju att dom gjorde det. Ljög dom, ville de se ? Varför minns jag bilden så klart i mitt huvud ? Det var ju för 2,5 år sedan. Hur är det ens möjligt att komma ihåg så detaljerat ?


Yeah, I really wan't you to be real '/Vet inte ens vart jag ville med inläget. Skriva av mig antagligen.
I alla fall önskar jag är en trevlig påsk ♥20 APRIL 2011 - SUPER dålig uppdatering..Som ni säkert märker skriver jag inte alls mycket på bloggen. Jag vet inte vad det är. Men när påsklovet började har jag kännt mig helt borta. Nätterna är konstiga,vaknar hela tiden,drömmer sjuka drömmar (som är helt wierd?),tänker,dagdrömmer precis hela tiden. Ni vet när man är i sin egna lilla värld ? Känns som att jag hamnat i en sådan period just nu. På ett sätt kan den vara ganska bra. Jag får SUPER mycket inspiration & sånt jag skulle kunna skriva till en berättelse ;) Dock är det ett problem. Det jag tänker, kan jag INTE formulera i ord. Det är sjukt, men så är det. Och tro mig, det suger ! Hade allt i mitt huvud (dagdrömmer,önskningar osv..) skrvits ner i ord, hade det nog blivit som i en film. Haha! Okej, kanske inte en film.. men något i den stilen..

På tal om allt & ingenting så är vååååren här :] Påsklovet är förövrigt snart slut. Buhuuu, jag vill ha längre lov. En annan dålig sak sker inom en snar framtid. Det hela slutar bara jobbigt, inte kul..VARFÖR FÅR JAG INTE BORT HAN FRÅN MINA TANKAR ? GRRR..'/

FOTO : JAG ©
19 APRIL 2011 - Stop this pain, that's driving me crazy !
FOTO : JAG ©
18 APRIL 2011 - Maybe you're notThe only one that I have in my minds everyday is you..
This feelings when I get, just to think about you..
But theirs problem with that.
Because the only way I see you is in my dreams,daydreams ..
Not in real.
When I open my eyes, I see nothing.
Just the knowing that, you are my imagination and that it's hurting me inside.

Because I will never feel that strong love, it's just to good to ever be true.17 APRIL 2011 - Sol, du underbara sol !Lyssnar just nu på musik & har lite tråkigt. Ska snart gå ut med Selma & sedan får vi se. Har inget & göra den här helgen & det suger :/ Fast den är ju slut nu, men ändå liksom.. Har ju påsklov & då borde man ju ha roligt ?

Nej, men nu skippar vi det tråkiga snacket ;) Solen skiner & det är en härlig söndag. Så, jag borde ta & göra något kul. Som att gå ut på en foto promenad (Y) Frågan är bara vart jag kan gå ? Tar & funderar på det.

På tal om allt & ingentin så drömmde jag en knäpp dröm inatt O.o Två killar i min gamla klass gick på en promand med mig & en annan kompis ? WTF? Hahah, helt sjukt.


When days go by, I think of you and me
And that this is not real.
You are just my imagination of love and happines,
And I must realize the truth.
Because I will never see you.

FOTO : JAG ©

16 APRIL 2011 - Åh, vad underbart!Känner mig rätt glad nu, eller ja mycket ;) För att det är underbart att vi har påsklov & att jag slipper gå till skolan varje dag & känna press & stress hela tiden. Måste lugna mig lite & bara koppla av, plugga & känna att jag kan göra det, när jag precis vill (Y)

På tal om plugg, igår blev jag färdig med svenska uppsatsen ! Har bara kvar att : fixa papprena i häftet (fixar jag när skolan börjar), sedan att färglägga med svart tuschpenna om jag känner för det. Har även gjort min matte läxa som ska vara inlämnad om typ 1,5 vecka, hehe. Gjorde den i morse, tyckte liksom att det var bättre att göra den så jag slipper tänka på den senare. Visst är jag smart ? Så nu har jag : matte = plugga till nationella, plugga till NO provet, göra en uppgift till bilden + lite spanska för ett prov vi har i maj, typ ?

Och nej det är inte så jobbigt att plugga på lov :) I alla fall inte om man heter Ajka Redzic & kan ha riktigt tråkigt ibland..

Ne, men nu ska jag plugga till NO provet. Tänkte börja med att läsa igenom det vi ska kunna, sedan skriva ner allt & så kan man bara plugga på det pappret. Wooohooo ! När jag är på topp humör så älskar jag att plugga & göra saker. Pepp,pepp !!!!

Idag har jag också gjort hushållsysslor för de som undrar x'd *ingen* HAHAHA! Satt in disk i diskmaskingen,gått ut med Selma,slängt sopor,dammsugit,torkat rent spisplattorna,tränat,ätit, ja massor. Fatta vad man hinner göra på en dag, om man går upp som jag klockan 05:20 ? Vissa tycker att jag är galsen som går upp så tidigt, men vaddå ? Jag är en morgonmänniska & tycker att det är kul att vakna tidigt. Den där känslan av tystnad & frihet :]

ÄR DU EN MORGON ELLER KVÄLLSMÄNNISKA ?


FOTO : JAG ©
15 APRIL 2011 - ÄNTLIGEN ÄR DET.. *trummvirvel*14 APRIL 2011 - Chockande nyhet på morgonen ;oTjenixen på er ! Denna skoldag började rätt konstigt, nämligen att jag fick ha muntliga nationella med en annan tjej i en annan klass. Och jag visste inte ens om detta, asså att jag skulle ha det, idag ? Så, jag blev ganska överraskad & nervös som sjutton några minuter innan. Men, det gick väl ganska okej, tror jag ?Jag pratade på & försökte tala så mycket mattematisktspråk som möjligt. Hade först lite problem med att säga ord, för när jag skulle säga 2a, så sa jag : 2a aa a x'd Hahah, gud vad jag dog där lite. Fast det gick nog bra, får jag hoppas. När vi var färdiga sa läraren att vi varit duktiga & att vi skulle tänka på : Krångla inte till matten, den är inte så krånglig.

Efter skoldagen som slutade 14.10, kom jag hem, åt mat,gjorde lite på svenska uppsatsen,gick ut med Selma, sprang en liten runda & har suttit & lyssnat på musik. Ska ta & uscha nu med, tänkte jag. Ha det bra ;)


FOTO : JAG ©
13 APRIL 2011 - Jobbiga tankar.Kom inte på någon super bra rubrik för dagen.. I alla fall så var det nationella i engelska (skriva), & det gick kanske okej ? Vi får se. Sedan var det 30 min av So, No, där vi skrev läxan som det var förhör på. Gick bra :] Och så var det mat, & sedan hemkunskap & då gjorde vi pizza. Vilket gjorde att jag 1 timme senare var en smula förbannad på mig själv.. Jag som sagt att jag ALDRIG mer skulle äta varken pizza,hamburgare eller godis. Okej, kanske någongång, typ på min födelsedag & sånt. Annars inte.. Jag vill hålla mig till att vara nyttig, mår bättre då. Fast nåja, en pizza 1 gång om året, kanske inte förstör träningen/kosthållningen? Jag har nog fortfarande dom där jobbiga "sommartankarna" som jag hade förra året. Det går liksom aldrig bort, man blir aldrig helt botad från det..


FOTO: JAG ©


Till något posetivt ! Eller posetivt, haha? När jag kom hem så fixade jag lite på svenska uppsatsen. Ska under påsklovet göra klart den & hålla på med matte + plugga till NO provet som är efter påsklovet. Wooho, vad underbart ? -.-' Eriksdalskolan visar klart & tydligt att våra lov är till för att plugga häcken av sig ;)

Fast nu ska jag lyssna på musik & ta det lite lugnt. Sedan är det sängen som väntar, hörs !
12 APRIL 2011 - Eftersom att inpsirationen är på noll.Denna tisdagen är över & jag är glad för det. Imorse var jag inte speciellt pepp över skoldagen, men som tur är gick det ju rätt okej & inte alltför segt. I alla fall så lämnade jag in min So uppsats till Atle. Har kommit en bit på slöjden (gör en låda, som ska vara lite mer avancerad, ungefär?), vi är färdiga när det gåller teknik uppgiften (grupper). Och nu håller jag på med mitt trådspel. Vad mer finns att säga?

Har även pluggat till NO läxan imorgon.. 30 min för att vara exakt. Ska plugga lite senare nu idag (innan läggdags).

Juste ! Imorgon är det Nationella i Engelska & vi ska skriva en engelska uppsats på typ 1 timma ? Snacka om att vara stressad till tuuusen :o Gud & jag kommer vara tvungen att checka min stavning. Sånt här är skit jobbigt. Ifall jag har lite tid på mig, får jag panik & hinner knappt någonting. Eller nej, men jag skriver kortfattat & då blir det inte riktigt super. Fast vi får se. Gör mitt bästa ^^, Det är det som räknas..


FOTO : JAG ©På tal om allt & ingenting, har äntligen lärare (i ett ämne som jag har) förstått att jag har det lite jobbigt med det vi håller på med, & har fått hjälp idag. Vilket gör att jag börjar förstå mer.. Dock fortfarande lite osäker. Men det ordnar sig nog. Dock hatar jag att det känns så dåligt i det ämnet nu :( Jag som slet som bara den i Vetlanda & sedan kom man hit & allt började åt skogen.. Fattar nada, och dem går inte igenom på tavlan varje gång vi börjar en lektion. Det gjorde vi ALLTID i min gamla skola. Så man lärde sig ju det man ska kunna för G lätt. Sedan var det bara att göra talen hemma (de som tänkte smart ;D*skojar*) och kunde ta med sig & göra VG-MVG i skolan & på så sätt få hjälp med det. Jag fick som högst på det sista provet där (Vetlanda) VG+ på matte provet. Fattar ni? Jag var såååå j'vla glad, att från att ha IG hela min skolgång, 1-7 till att utvecklas & få VG+ första terminen i 9:an. Jag kämpade verkligen & sket i vad alla andra sa.

Men när jag kom hit till Skövde, förändrades allt. Dem lär inte ut ALLS på samma sätt, går inte igenom mycket av godkänd uppgifterna, jag har ingen chans att ens komma i närheten av VG-MVG uppgifterna pga att det är svårt med bara G O.o Vilket gör mig jätte ledsen & pressad. Känner mig misslyckad hela tiden.. OCH nervös till nationella matte. Och det kvittar om jag ber om hjälp. De måste hjälpa de andra också & man är bara en i mängden..

Jag vill inte sänka mig i allt som jag kämpade för :'( Jag var för sjutton nära ett VG på matten,MVG på svenskan & engelskan. Medans nu : Kan jag sänka mig i både det ena & det andra ?

Jag kanske överdriver för mycket,oroar mig för mycket. Fast det är såhär & JAG HATAR DET! Åsa var den bästa matteläraren,Ingela var den bästa So läraren, Anna-Lena var den bästa svensk-engelska läraren. Och visst jag hade svårt med saker där med, fast det gick framåt på det också, & jag kände mig ganska nöjd ändå. Nu känns det som att allt sjunker. Vill bara sätta mig mer & stänga av allt. Suck, jag tycker detta är extremt jobbigt alltihop.
Är så rädd att allt det här ska påverka mina betyg negativt.. Fan,Fan,Fan


11 APRIL 2011 - Är den inte bedårande? ;')
Ibland får jag en sån där känsla, av att jag saknar Lusen,Twix,Snickers,Selma & Silve.. Tänk att jag faktiskt har haft 6 fåglar & nu bara 1 fågel (Kico) & 1 hund (Selma). Tiderna förändras verkligen..11 APRIL 2011 - VÅRKÄNSLOR I MAGEN.


FOTO: JAG ©


Vilket härligt väder det var idag ! 15+ & solen steker, vilket känns underbart. Dock är jag fortfarande lite små sjuk. Förra veckan var det halsen som krånglade & nu är jag täppt i näsan,det rinner & allmänt snuvig. Riktigt jobbigt att vara sån i skolan, men ännu värre på natten, när jag inte kan somna pga detta -.-' Hoppas verkligen att jag blir frisk fullt ut snart.

Dagen har varit rätt okej. Tyckte att idrotten idag var ganska bra :] Förmodar att det kan vara pga att det var styrketräning (Y) Yeah, I am a freak of that ;) But we like it anyway. Fick tillbaka alla papper på svenskan, ska bara renskriva & sedan fixa till det lite mer. För våran lärare vill tydligen att vi ska anstränga oss MER & skriva på papper med färg O.o Visst det kan väl vara ganska snyggt. Men tar så mycket tid ! Well, får väll helt enkelt fixa det nu på torsdag/fredag & sedan har jag tiden under påsklovet också. Men där hade jag planerat att plugga matte, fast det går nog med båda. *snälla, kan vi slippa fler läxor?*

När jag kom hem idag åt jag mat & tränade (sprang min lilla runda) & sedan har jag tittat på spanska läxan, som är tills imorgon. Ska plugga mer nu. Ha det bra !10 APRIL 2011 - NY HEADER (VÅR&GRÅ)Vad tycker ni ? ;) Själv är jag rätt nöjd. Hade dock svårt med att välja bakgrundsfärgen. Ifall någon tycker en annan färg skulle göra designen mer vårig & passa, säg till !

10 APRIL 2011 - Slutet på en härlig & varm helg..Kan någon vara snäll & säga vart sjutton den här helgen tog vägen ? ;o Det kändes som att jag bara kom hem från skolan & wooops, är söndagen här & skola imorgon. Haha. Men det har gått riktigt fort. Jag är glad ändå, för att jag varit med om rätt sjuka saker i helgen. När jag & mamma + Selma gick en promenad på 4 timmar fotade jag en hel del bilder på blommor & fåglar&Selma. Mitt foto intresse(sug) har kommit tillbaka nu, tack vare det fina vädret (Y)

I helgen har jag även pluggat NO,spanska,gjort färdigt SO uppsatsen,tittat på Vampire Diaries & njutit.. Vad mer kan man göra?

För övrigt är det bara 40 skoldagar kvar NU! ;) Påsklov om 1 vecka, vilket känns bra.


Svar till anonym (Sofie^^) : Jag tycker att grejen med potato gun skulle vara sjuk, men funka ändå kanske ? ^^, Vi kan ju som sagt testa,hihi.

FOTO : Mamma
9 APRIL 2011 - I fell so hard in love with you and it's breaking me inside.


FOTOGRAF: JAG ©Tears coming down my face, as I think of you, and memories starts to come back.8 APRIL 2011 - Vilken tuff dag.Jag är glad att det äntligen är helg igen. Idag var det nationella prov i engelska. Vi hade först läsförståelse som gick rätt okej, sedan hörförståelse som gick åt skogen. Jag var så nervös & stressad att jag fick panik i slutet. Var tvungen att gissa på många, då allt gick snabbt & tiden till att tänka var inte så lång. Hoppas åtminstone på att jag blir godkänd. I alla fall fick jag reda på vad jag fick på muntliga nationella i engelska = VG! (Y)

Våran sista lektion som var ca 2 timmar efter lunchen var engelska, igen ;o Då satt vi & pratade om de personer vi intervjuade. Jag var nervös även här & trodde jag skulle få panik innan det var min tur. Vad sjutton är det med mig & den här paniken som kommer så ofta?

Vi slutade 30 min tidigare idag. När jag kom hem gjorde jag klart min so uppsats & nu ska jag ta & plugga till spanska läxan som vi har nästa vecka. Bättre att börja i god tid + har jag inget & göra. Vid 8 börjar Vampire Diaries !


FOTO: JAG ©
7 APRIL 2011 - Sorry för dålig.....uppdatering. Men jag har suttit med mitt so projektarbete (uppsats) hela eftermiddagen fram tills nu. Håller på & renskriva, men har kommit på mer saker jag kan skriva (för högre betyg), så helgen kommer spenderas till mycket skrivande & andra läxor ^^, Sånna helger måste det bli när man har mycket & göra.

På tal om ingenting så har den här dagen gått rätt så snabbt. Imorgon blir det engelska HELA dagen! För vi har nämligen nationella prov i engelska (hör&läs) och sedan det sista så har vi engelska lektion (vanlig) O.o


Hörs !6 APRIL 2011 - Did you know, that you are on my mind all the time?Jag är just nu otroligt trött. Idag när jag vaknade mådde jag inte bra. Hade ont i halsen & när jag kom till skolan blev det värre. Ont i halsen,ont när jag andades?,kände mig febrig & trött & hela kroppen värkte. Men jag tänkte att det är ändå bara några lektioner kvar så vad gör det? I alla fall känner jag mig fortfarande ite krasslig, men det går nog över snart.. Fattar bara inte att jag helt plötsligt blir sjuk hela tiden?

Har även gjort matte läxan,engelska läxan & letat & skrvit fakta på SO fördjupningen & gjort klart hemkunskapsläxan. Så imorgon blir det nog att antagligen göra något mer i SO:n eller plugga till spanska läxan. Får se :)

Hoppas ni haft en trevlig dag ! Idag regnade det halva dagen & helt plötsligt så kommer solen igen (Y)


FOTO : JAG ©
5 APRIL 2011 - I'm tired after a long day..Dagen har varit okej, som alltid. Dock gick det otroooligt segt & jag önskade att tiden gick fort hela tiden, hehe ;) Vi fick reda på vårat teknik prov idag, äntligen ! Jag fick VG+ (Y) Och våran TK lärare sa såhär: om jag hade gett dig betyget idag(satt det dvs) så hade du fått ett starkt VG. Du är påväg uppåt, man kanske inte kan komma upp till ett MVG från G på en termin. Men du visar att du går uppåt i alla fall. Gissa om jag är glad? :D

Fast VG, jag & teknik? Det känns lite udda att det går bra för mig på tekniken.. men visst ^^. Jag klagar inte, nej, nej (Y) Detta är sjukt kul.

Idag så tänkte jag göra matte läxan, men jag har inte matte boken hemma & det finns uppgifter jag inte fattar någonying om, så det vore bäst om jag pluggade till det. Btw, vi har INGA prov mer i matten ! Och det ända vi ska göra i matten innan sommarlovet är: läxor,plugga till nationella i matte, göra nationella proven i matten (Y)

Måste även fixa engelska läxan (intervjun). Den är redan klar, det ända som behövs är renskrivning. Sedan måste jag fixa SO:n i helgen. Här ska nämligen satsas stort. Atle sa att jag behövde fixa några saker+skriva & då kunde det bli mycket bättre än det redan är. Så det kommer jag sysselsätta mig med under helgen.. Och matte om jag orkar/hinner..

FOTO: JAG ©
4 APRIL 2011 - Stand in the rain, Stand in the pain.. you won't drown.Jisses vilken dag. För övrigt har lite tankar kommit & gått & sen kommit igen. Har funderat på att söka till idol. För nu får man göra det, dem har nämligen sänkt åldersgränsen (Y) Och mina vänner vill kanske också göra det. Vi tänkte göra det alla 4 tillsammans ! Tänk vad kul ? Vi 4, iväg mot idol addution. Fast å andra sidan, tänk vilken väntan & gud jag skulle dö av nervositet :(

Men jag vet inte.. man behöver sjunga bra. Och det vet jag inte om jag verkligen gör. Jag sjöng för Michaela,Ronja & Felicia idag, dock vet jag inte om de tyckte det var så bra. They said they did, but I don't believe it anyway. Vågar som sagt inte tro något posetivt. Eller kanske det vore bättre & skippa det här året, börja gå på sånglektioner & sedan söka nästa år?

Vad tror ni ? ^^
Btw, någon som funderat på att söka till idol, eller som redan gjort ?


3 APRIL 2011 - Klasströjan 9B

Länge sedan vi fick den, men jag har inte visat den, så här är den äntligen, ahah (Y)Usch, jag mådde inte bäst när denna bilden togs, vilket märks rätt mycket..2 APRIl 2011 - Stressad & jobbig lördags förmiddag.Just nu känner jag mig riktigt stressad. För mycket som händer runt omrking här hemma & sånt gillar jag inte. Antagligen pågrund av att det just gör mig väldigt frustrerad & det känns som att allt jag vill göra inte blir av.. Eller så är det något ivägen, vilket inte blir så bra i slutändan. Konstig början på ett inlägg..

Usch, vilken jobbig natt det varit :( Sov i soffan & varje gång jag vakade så var det benen,armarna som domnade bort. Drömmde även en jätte konstig dröm. Som handlade om allt mellan buss resor & människor som rymt från ett fängelse O.o

Och jao, jag har hunnit skriva rent svenskan, ska bara få det sista & sen renskriva dem också. Sedan blir det att fixa till det snyggt i ett häfte & jag är färdig ;) Intervjuade min brorsa Mario som kom igår. Vi skulle nämligen göra det i en utav våra engelska arbeten.. Gud, vad jobbigt & luddigt allting är. Känner att det här inlägget bara är massa konstigheter. Men, ni får stå ut, idag i alla fall, ahah!

1 APRIL 2011 - PIC BY ME ::♥::FOTO : JAG ©


Alldeles för lång dag..RSS 2.0